2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bn 15 gnde 2 kilo almıştım dr kızdı ilk 3 ay kilo alınmaması gerekiyo snrada ayda 1 1.5 dedi bn böle gidersem ooooooof

tabiki fazla kilo almak iyi değil ama bazı kişiler yapı olarak kilo almaya müsait ben ilk hamileliğimde 20 kilo aldım ama sorun olmadı.

Arkadaşlarrr konu ne tama anlayamadım ama sanırıım sayfanız kapatılmış ama ben bu aya girerken 2012 haziran anneleri başka sayfası göremedim 3-4 gün oldu girelide dediğiniz gibi siz uzun zamandır paylaşım yapıyosanız keşke bu sayfadakileri oraya yönlendirselerdi ama bu kadar kızmayın....

Bu arada benim kontrol 1 kasımda inşallah kalp atışını duyarız 6 haftalıkken zor sanırım biraz...

canım ben suanda 6+6 haftalık hamileyim ve 6+3 te hem keseyi gördük hem kalp atışını çok farklı bir duygu inş.sende duyarsın bebişinin pıt pıtlarını :))))))))))

Bende ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 13 kilo alarak 73 le doğuma girdim şimdi 54 kiloyum bunda ne kadar alırım bilmiyorum yaaa kızlar ben zaten kızımdan sonra 18 ay hastalanmadım 6 aydır hastalanıyodum o da düzene daha tam girememişti gene hastalanamıyorumm iicee bünyemi mahfetti bu durum...

ya bn 15 gnde 2 kilo almıştım dr kızdı ilk 3 ay kilo alınmaması gerekiyo snrada ayda 1 1.5 dedi bn böle gidersem ooooooof
aman boşver cnm çok takılma kiloya 30 kg alanlar var..zaten zamanla aza iner o meraklanma

benim ilk olacak canım:)) İnşallah bende erken doğum ile 6 aylık kız bebeğimi kaybettim.üstüne düşük dış gebelik falan.....bu ikinci aşılama ile gebe kaldım..
seninki oğlan gibii bende öyle düşündüm:)

aynıyız canım..bazıları 8. haftada duyuyor bazıları 7 hafdada belli olmaz sanırım

inşallah sağsağlim kucağımıza alırız cnm...bende 6 aylık erken doğum yaptım kaybettim.....aynen sağlıklı olsunda farketmez cnm

canım ben suanda 6+6 haftalık hamileyim ve 6+3 te hem keseyi gördük hem kalp atışını çok farklı bir duygu inş.sende duyarsın bebişinin pıt pıtlarını :))))))))))
bimde kontrolümde 6+3 olcaz bende görürüm o zamann heyecan yaptım bak:)))
ayy hadi inşallah cnm...ben

hamilelik öncesinin altına bayağı inmişsin sen cnm....canımm senin bebeğin 2. yaşındamı

ne yazık ki zorunlu bırakıldık.. ben üyeligimin iptalini istedim zaten..
seni merak ettim bu hafta giremedim kanamam basladı ..
doktora gidicektin noldu??

evet biraz tuhaf bir zorunluluk olmuş şaşırdım ben de konuyu kilitli görünce
ben iyiyim canım bebek de iyi, kalp atışını da gördük çok şükür
senin kanama devam ediyor mu canım?
doktora gittin değil mi ilaçvermiştir

bunca siteme cok olgun cevap vermissiniz tbrik ederim gercekten

kizlar cok abarttiniz bence ne farkederki sayfa zaten yolun basindayiz onumuzde uzun bir yol var
hepbirlikte kaynasip gidelim iste
benim bir kizim var ocakta 3 yasini dolduracak cook yazamaz yemek sorunu yasiyoruz maalesef
tek cocuk diyede biraz simarma egilimi var sairim bir kardes onada iyi gelicek :)
ben yumurtlama zamani iliskiye girdim bilmeden o yuzden oglan hissediyorum ama
nasip hayirli saglikli olsunda onemli degil

kizlar hadi tekrar liste yapallim:)
sat muhtemel dogum tarihi kilo ve nereden katildiginizi yazarsaniz ben liste yapmak isterim
ne dersiniz?

ahhhh cok iyi cok sevindiiimmm cok sükürr... masallaah ikinizedee..
yok kesildi kanamam ama evde dinlenmem gerekiyordu okula gidemedim yarın sabah yine doktora gidicem biraz benim yüzümden oldu ( kendimi hamile gibi hissetmiyordum hic hoplayıp zıplayıp kosusturup durdum sonunda böyle olacagı belliydi.. (

50 dim 54düm şimdi ya son 2 gündür yiyorum yemin ederim hele akşam hiç bişey yiyemiyodum nası alıyodum onuda bilmiyorum ya
valla benimde iştahımda artış var ne yapcaz mecbur yiyorum ama dikkat edicez..şuan ne yediğimii bir bilsen:)))

benim 2. bebeğim olucak 2009 ekim doğumlu bir kızım var bana da erkek gibi geliyoo bu bebek belkide kızmdan farklı olduğundan çünkü bunda çok başım dönüyoo kızımda hiçbi sorunum yoktu...:26:

Allah gönlüne göre versin inşallah cnm....ben hiç bişii hissedemiyorum

canım ben öyle kötü grip olmuştumki boğazlarımda şişti..ama gebe olabilirmiyim diye ilaç falan kullanmadım....gözlerimden ateş çıkıyodu....şimdi düzeldim
Allaha şükür....aklına kötü bişi getirme..allahım kalbime göre versin inşallah cnm

hoşbuldum canım
bugün midem bulanıyor ya
biraz leblebi yemiştim yattım uyudum şimdi yine bulanıyor
kraker yedim biraz

ne arada uyudun sen ya? )) daha az önce uzancam demiştin. // ya ben kafayı yiycem artık. benim niye belirtilerim yok? ben kusmaya da razıyım.

canım süper olur yaa...
benim Sat: 18 EYLÜL
doğum tarih: 24 HAZİRAN
Ankaradan ben cnm

Oncelikle ben basliyim.

ISIM SAT MUHTEMEL D.T. KILO SEHIR
yesim 14 eylul 30 haziran 53.5 teongyong

Bu arada sanada geçmiş olsun arkadaşım belki yerleşme kanaması falandır.....

öyle deme canım olacağı varmış işte
yatdinlen yorma kendini
geçecektir kanaman zaten

ne arada uyudun sen ya? )) daha az önce uzancam demiştin. // ya ben kafayı yiycem artık. benim niye belirtilerim yok? ben kusmaya da razıyım.
yanlış hatırlıyosun canım uzanıcam demedim ben sessizce gittim yattım kalktım

bu arada eski topikteki arkadaşları tanıyorum
yeni arkadaşlara da selamlar
benim de ilk hamileliğim
yaşım 27
bugünden itibaren bulantılarım başladı
bebeğimi de dün gördüm,kalp atışını gördüm
ikimizde şimdilik sağlıklıyız şükür
bebeğini göremeyen arkadaşlar da inşallah en kısa sürede görürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…