ya bn 15 gnde 2 kilo almıştım dr kızdı ilk 3 ay kilo alınmaması gerekiyo snrada ayda 1 1.5 dedi bn böle gidersem ooooooof
Bu arada benim kontrol 1 kasımda inşallah kalp atışını duyarız 6 haftalıkken zor sanırım biraz...
aman boşver cnm çok takılma kiloya 30 kg alanlar var..zaten zamanla aza iner o meraklanmaya bn 15 gnde 2 kilo almıştım dr kızdı ilk 3 ay kilo alınmaması gerekiyo snrada ayda 1 1.5 dedi bn böle gidersem ooooooof
zamanla daha iyi tanıyacağız birbirimizi nice nice haftalarımız olacak.
ayrıca Polyannacılık eşittir hamilelik:)
İlk çocuklarınız mı kızlar ilk bebekleriniz mi yani?
Bide cinsiyeti ne gibi geliyor size.Benimki sanki oğlan gibi geliyor ama
aynıyız canım..bazıları 8. haftada duyuyor bazıları 7 hafdada belli olmaz sanırımmerhabalar arkadaşlar 2 gündür bende niye kimse girmiyo doğru düzgün diyodum bi girdim ki oku oku bitmedi yani...bende daha ultrasona girmedim...5+6 dayım bugün önümüzdeki hafta gitsem acaba kalp atışını falan duyabilirmiyim
ikinci hamileliğim ama ilk bebğim allah izin werirse...
ilk bebklerim ikizdi bnm 22. haftamda erken doğumla kaybettim şimdi 2. hamileyim allah bu sefer yüzümü güldürsün işlhh
walla bu sefer bnm içime erkek gibi doğuyo ilk gebeliğmde kız demiştim kız olmuştu aman sağlıklı hayırlısı olsunda cinsieti ne farkeder
kızlar buraya taşındık demek
hayırlı uğurlu olsun
bimde kontrolümde 6+3 olcaz bende görürüm o zamann heyecan yaptım bak:)))canım ben suanda 6+6 haftalık hamileyim ve 6+3 te hem keseyi gördük hem kalp atışını çok farklı bir duygu inş.sende duyarsın bebişinin pıt pıtlarını :))))))))))
Bende ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 13 kilo alarak 73 le doğuma girdim şimdi 54 kiloyum bunda ne kadar alırım bilmiyorum yaaa kızlar ben zaten kızımdan sonra 18 ay hastalanmadım 6 aydır hastalanıyodum o da düzene daha tam girememişti gene hastalanamıyorumm iicee bünyemi mahfetti bu durum...
kızlar buraya taşındık demek
hayırlı uğurlu olsun
ne yazık ki zorunlu bırakıldık.. ben üyeligimin iptalini istedim zaten..
seni merak ettim bu hafta giremedim kanamam basladı ..
doktora gidicektin noldu??
evet burdayız artık, hoşgeldin
bunca siteme cok olgun cevap vermissiniz tbrik ederim gercektenÜyeliğiniz neden iptal olsun Pelin.
Biraz gergin davrandığınız için sizinle aynı topikten gelen arkadaşlarda gergin olabiliyorlar hala ısrarla beni anlamıyorsunuz siz ama.Kızdırmak kesinlikle değil amacım ancak bende hamileyim ve siz böyle davranınca ben üzülüyorum.
Çünkü gereksiz bir durum yaşıyoruz.Bir sürü topic var kapanınca sorun olmuyor çünkü keyiften değil bunun açıklamasını yapıyorum.Şu andada yaptım ancak anlaşılamıyorum.
Biz 8 ay burda acımızı sevincimizi paylaşacağız uzun bir süreç.Keyifli olması için ben elimden geleni yapıyorum lütfen sizde yapın Pelin.Amaç kaybetmek değil birbirimizi kazanmak.
benim bir kizim var ocakta 3 yasini dolduracak cook yazamaz yemek sorunu yasiyoruz maalesef
zamanla daha iyi tanıyacağız birbirimizi nice nice haftalarımız olacak.
ayrıca Polyannacılık eşittir hamilelik:)
İlk çocuklarınız mı kızlar ilk bebekleriniz mi yani?
Bide cinsiyeti ne gibi geliyor size.Benimki sanki oğlan gibi geliyor ama
evet biraz tuhaf bir zorunluluk olmuş şaşırdım ben de konuyu kilitli görünce
ben iyiyim canım bebek de iyi, kalp atışını da gördük çok şükür
senin kanama devam ediyor mu canım?
doktora gittin değil mi ilaçvermiştir
valla benimde iştahımda artış var ne yapcaz mecbur yiyorum ama dikkat edicez..şuan ne yediğimii bir bilsen:)))50 dim 54düm şimdi ya son 2 gündür yiyorum yemin ederim hele akşam hiç bişey yiyemiyodum nası alıyodum onuda bilmiyorum ya
benim 2. bebeğim olucak 2009 ekim doğumlu bir kızım var bana da erkek gibi geliyoo bu bebek belkide kızmdan farklı olduğundan çünkü bunda çok başım dönüyoo kızımda hiçbi sorunum yoktu...:26:
canım ben öyle kötü grip olmuştumki boğazlarımda şişti..ama gebe olabilirmiyim diye ilaç falan kullanmadım....gözlerimden ateş çıkıyodu....şimdi düzeldimbenim ilk bebeğim olcak. ama geç döllenme ve daha kalp atışı duymadım. bu konuda çok tedirginim. Şu anda da ateşim var (( // kalp atışı duymadan benim için konuşmak erken, ama oğlum olsun istiyorum, öyle hissediyorum, rüyalarımda da öyle gördüm hep. Ama öncelikle sağlıklı olsun
hoşbuldum canım
bugün midem bulanıyor ya
biraz leblebi yemiştim yattım uyudum şimdi yine bulanıyor
kraker yedim biraz
bunca siteme cok olgun cevap vermissiniz tbrik ederim gercekten
kizlar cok abarttiniz bence ne farkederki sayfa zaten yolun basindayiz onumuzde uzun bir yol var
hepbirlikte kaynasip gidelim iste
benim bir kizim var ocakta 3 yasini dolduracak cook yazamaz yemek sorunu yasiyoruz maalesef
tek cocuk diyede biraz simarma egilimi var sairim bir kardes onada iyi gelicek :)
ben yumurtlama zamani iliskiye girdim bilmeden o yuzden oglan hissediyorum ama
nasip hayirli saglikli olsunda onemli degil
kizlar hadi tekrar liste yapallim:)
sat muhtemel dogum tarihi kilo ve nereden katildiginizi yazarsaniz ben liste yapmak isterim
ne dersiniz?
ahhhh cok iyi cok sevindiiimmm cok sükürr... masallaah ikinizedee..
yok kesildi kanamam ama evde dinlenmem gerekiyordu okula gidemedim yarın sabah yine doktora gidicem biraz benim yüzümden oldu( kendimi hamile gibi hissetmiyordum hic hoplayıp zıplayıp kosusturup durdum sonunda böyle olacagı belliydi.. (
öyle deme canım olacağı varmış işteahhhh cok iyi cok sevindiiimmm cok sükürr... masallaah ikinizedee..
yok kesildi kanamam ama evde dinlenmem gerekiyordu okula gidemedim yarın sabah yine doktora gidicem biraz benim yüzümden oldu( kendimi hamile gibi hissetmiyordum hic hoplayıp zıplayıp kosusturup durdum sonunda böyle olacagı belliydi.. (
yanlış hatırlıyosun canım uzanıcam demedim ben sessizce gittim yattım kalktımne arada uyudun sen ya? )) daha az önce uzancam demiştin. // ya ben kafayı yiycem artık. benim niye belirtilerim yok? ben kusmaya da razıyım.
Oncelikle ben basliyim.
ISIM SAT MUHTEMEL D.T. KILO SEHIR
yesim 14 eylul 30 haziran 53.5 teongyong
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?