satlarımız da aynı seninle
benim de 18 eylül
ama dün ultrasonda 6+1 olarak çıktı gebeliğim, ben de tickeri ona göre değiştirdim
belki sonraki ultrasonda yine eskiye döner
Allah bağışlasın epey ara vermişsiniz siz...İnşallah Allahım gönlünüze göre verir11 yaşında bir oğlum var bu benim 2.bebeğim olucak inşallah allahın izniyle
bimde kontrolümde 6+3 olcaz bende görürüm o zamann heyecan yaptım bak:)))
ayy hadi inşallah cnm...ben
hamilelik öncesinin altına bayağı inmişsin sen cnm....canımm senin bebeğin 2. yaşındamı
ultrasonda farklı çıkabildiğini bilmiyodum..bakalım bana ne dicek..salı gününü iple çekiyorum öyle heyecanlıyımki....
Allah bağışlasın epey ara vermişsiniz siz...İnşallah Allahım gönlünüze göre verir
kızlar ben sata göre 5+4ken alttan gördüm bebeğimi
ultrasonda 6+1 çıktı ama 4 gün ilerde nasıl oluyorsa
yani üstten göremezseniz ya tedirgin olmadan sonraki haftayı bekleyin, ya da mutlaka alttan baktırın
içinizi de ferah tutun
ben boş yre çok yıpratmışım kendimi
bende aldim yarim kilo ama bogazimdan ya bebegin sucu degil bence acaba varmi yokmu derkenkızlar kilo alan var mı aranızda?
ben sabah uyanınca aç karnına tartılıyorum
hamileliğimi ilk öğrendiğimde 52,9dum, şimdi 53,4 çıkıyorum
yarım kilo almışım bile
cnm yaaa ben 1 hafta daha bekliim dedim direk ultrasondan görürüm die...alttan muayene olmak istemiyorum nedense...bu 2. olmasına rağmen ...:
evet cnm 2 yaşında tam 13 gün önce 2 yaşını doldurduk....
ben de etlikteyim canım
burda öğretmenim, evim de okuluma çok yakın biyerde
hangi hataneye gidiyosun sen?
ben şimdilik çevre hastanelerle idare ediyorum ama akropol hastanesine gidicem beğenirsem orda devam edicem
bimde kontrolümde 6+3 olcaz bende görürüm o zamann heyecan yaptım bak:)))
ayy hadi inşallah cnm...ben
inş. canım benim kendini bu kadar strese sokma bence ben adet günümü 4 gün geçince değil bebek keseyi bile görememiştim ve hep bebeğim benimle deyip durdum hislerimiz gebelikte güçleniyor mu neeeee :))))) sende göreceksin inş. Allahın izniyleee
İnşallah cnmm..stresten çok heyecan var eşimle deli gibiyiz:)
kızlar ben sata göre 5+4ken alttan gördüm bebeğimi
ultrasonda 6+1 çıktı ama 4 gün ilerde nasıl oluyorsa
yani üstten göremezseniz ya tedirgin olmadan sonraki haftayı bekleyin, ya da mutlaka alttan baktırın
içinizi de ferah tutun
ben boş yre çok yıpratmışım kendimi
adet tarihine göre erken döllenme olabilir..ondan belki 6+1 gördünüz...Muhtemelen alttan bakıcak zaten...hiç istemiyorum ama 10. haftaya kadar alttan bakıyo sanırım.
Maşallah..Allah nasip etsin bende ara vermicem valla..iyi yapmışsın cnm yakın yaş aralığı olunca arkadaş gibi olurlar:)evet cnm 2 yaşında tam 13 gün önce 2 yaşını doldurduk....
canım benim seninde bebişin hayırlı olsun kızına kardes geliyo desene kız çocukları daha bi baglı sevecen oluyo kardesine karşı inş. seninde öyle olur
valla ilk gittiğim doktor korkuttu beni boş gebelik falan
korkumdan direk alttan muayeneye girdim ben
alttan net göründüğü için daha güzel görüntü alabiliyosun
sen ikinci hamileliğin olduğundan beklersin
ben gibi sabırsızlara söylüyorum
ne güzell çok sevindim...benim doktorum özel canım...zekai tahirde klinik şefii....özeline gidiyorum...daha önce sorunlu gebeliğim oldu..o yüzden yakın taakip benimki cnm...
bilgi hastanesinde selçuk beyi çok övüyolar..birde akay hastanesinde ünlü bir erkek doktor var oda çok iyiymiş cnm..yakın sana onlar...
akayda tolga ecemiş var, ablamın doktoru ama tüp bebeğe geçtiİnşallah cnmm..stresten çok heyecan var eşimle deli gibiyiz:)
adet tarihine göre erken döllenme olabilir..ondan belki 6+1 gördünüz...Muhtemelen alttan bakıcak zaten...hiç istemiyorum ama 10. haftaya kadar alttan bakıyo sanırım.
Maşallah..Allah nasip etsin bende ara vermicem valla..iyi yapmışsın cnm yakın yaş aralığı olunca arkadaş gibi olurlar:)
diğerini de söylüyor olabilirsin belki bilemiyorum
bilgi hastanesini duydum ama bu sitede akropol hastanesi ve ışın hanımla ilgili çok iyi şeyler okudum
denemekte fayda var
daha erken dönemdeyim zaten, deneye yanıla en uygun doktoru bulurum inşallah diye düşünüyorum
umarım ışın hanımdan memnun kalırım
hiç alttan bakmayan doktorlar da var ama en sağlıklısı alttan bakmakmış
kalp atışını gördüm ya belki alttan baktırmam artık ama bence hiçbir sakıncası yok bakabilir
amannn dikkat et canım kendinee 7.haftamdayım carsamba gününe kadar hic bir belirtimde yoktu cok rahat geciriyordum hattaa kac gün üst üste otobüsü kacırmamak icin merdivenlerden atlayıp arkasından kosuyordum.. carsamba günüde yine kosusturdum saatlerce ayakta durdum kanamam basladı cok yogun degildi ama korkutmak icin yeterliydi bende öyleyimm yatarken bilee...
kızlar bu gaz beni yedi bitirdi çok afedersiniz geğirene kdr can çekişiorum resmen sizdede varmı yoksa bnm bıdık çok gazlımı olucak hehe=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?