biliyorum okadarınıcanım mail adresi paylaşımı yasak oda özel bilgi
biliyorum okadarınıben yazmadım diyorum yahu
ayyyy öğlen bşy yedim yemez olaydım demeyim şimdi canınız çekmesin mafetti bni ya böğğğğğğğğ:120:
Midelerimiz hassaslaştı ondandır...Geçmiş olsun cnm..çubuk kraker falan ye bol su iç..
öff bütün moralim bozuldu yaa.
[ı]neysee yaa bu arada burçları ikiz yada yengeç olacak bebeklerimizin......ben araştırdım okuyun derimBenimki 24 haziran doğumu ama erken gelecek muhtemelen ikiz burcu olacak.
Ikizler bebeği.... 22 mayıs - 21 haziran
ikizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. Iletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. Ikizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. Ikizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa, duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir.
Yengeç bebeği 22 haziran - 22 temmuz
su grubunun bir belirtisi olarak, yengeç bebeği muhtemelen diğer bebeklere göre daha hassas ve duygusal olacaktır. Bu da "gözyaşı" demektir. çok ağlar. Bu yüzden onu kucağa almak, ona dokunmak ya da onu rahat hissettirebilen diğer şeyler, çok büyük önem taşır. Kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyar. Evdeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok çabuk etkilenir. Bu konuda duyarlıdır. Onun yanında tartışmamaya çalışın. Ayrıca çok iştahlı bir bebektir. Büyük olasılıkla ona yemek yedirememe derdiniz olmayacaktır. Aile, yengeç bebeği için çok önemli bir kavramdır. Bu yüzden, özellikle de ailesi içerisinde ona kendini güvende hissettirmeli ve onu koruduğunuzu göstermelisiniz. Genellikle annesini rol model seçer, onun davranış ve tavırlarını taklit etmeye çalışır. Geçmişe dair anılarını saklamaya eğilimlidir. Kötü de olsa iyi de olsa, anılarını hafızasında tutar.[/ı]
öff bütün moralim bozuldu yaa.
şimdi... Heyecanlandım işte benimkide 16 haziranda gelecek ikizlermi olacak ....!
hayırdır canım noldu
şimdi... Heyecanlandım işte benimkide 16 haziranda gelecek ikizlermi olacak ....!
hayırdır canım noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?