2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neden mayis topigi kapatilmadi o zaman bir tek haziran mi kapatildi ?? Seni anliyorum herkesi bir arada toplamanida ama neden herkes derken sadece kendi bebeklerinin dogum tarihine gelen aylara yapiyorsun bunu. mayisida kapat öyle ise nisanida yada digerlerini ....

Üyeliğiniz neden iptal olsun Pelin.
Biraz gergin davrandığınız için sizinle aynı topikten gelen arkadaşlarda gergin olabiliyorlar hala ısrarla beni anlamıyorsunuz siz ama.Kızdırmak kesinlikle değil amacım ancak bende hamileyim ve siz böyle davranınca ben üzülüyorum.
Çünkü gereksiz bir durum yaşıyoruz.Bir sürü topic var kapanınca sorun olmuyor çünkü keyiften değil bunun açıklamasını yapıyorum.Şu andada yaptım ancak anlaşılamıyorum.
Biz 8 ay burda acımızı sevincimizi paylaşacağız uzun bir süreç.Keyifli olması için ben elimden geleni yapıyorum lütfen sizde yapın Pelin.Amaç kaybetmek değil birbirimizi kazanmak.

Mayısla ilgili olanlarıda kapattım nisanla ilgili olanlarıda link verin lütfen hemen yönlendirme yapıp kapatayım.KEndi linklerini ben bulurum.

Neysee yaa bu arada burçları ikiz yada yengeç olacak bebeklerimizin......ben araştırdım okuyun derim Benimki 24 haziran doğumu ama erken gelecek muhtemelen ikiz burcu olacak.
İKİZLER bebeği.... 22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. Çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. İletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. İkizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. İkizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa, duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir.

YENGEÇ Bebeği 22 Haziran - 22 Temmuz

Su grubunun bir belirtisi olarak, yengeç bebeği muhtemelen diğer bebeklere göre daha hassas ve duygusal olacaktır. Bu da "gözyaşı" demektir. Çok ağlar. Bu yüzden onu kucağa almak, ona dokunmak ya da onu rahat hissettirebilen diğer şeyler, çok büyük önem taşır. Kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyar. Evdeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok çabuk etkilenir. Bu konuda duyarlıdır. Onun yanında tartışmamaya çalışın. Ayrıca çok iştahlı bir bebektir. Büyük olasılıkla ona yemek yedirememe derdiniz olmayacaktır. Aile, yengeç bebeği için çok önemli bir kavramdır. Bu yüzden, özellikle de ailesi içerisinde ona kendini güvende hissettirmeli ve onu koruduğunuzu göstermelisiniz. Genellikle annesini rol model seçer, onun davranış ve tavırlarını taklit etmeye çalışır. Geçmişe dair anılarını saklamaya eğilimlidir. Kötü de olsa iyi de olsa, anılarını hafızasında tutar.

ayyyy öğlen bşy yedim yemez olaydım demeyim şimdi canınız çekmesin mafetti bni ya böğğğğğğğğ:120:

şimdi... Heyecanlandım işte benimkide 16 haziranda gelecek ikizlermi olacak ....!

Kilo durumunuz nasıl kızlarr..Bende var epey kilo ve göbiş...çok almam sanırım...8 kg alırım diyorum bakalım....Sağlıkla gelsinde çok önemli değil
aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…