2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seydam, inşallah bu yıl kuzunu kollarına alırsın...
Yoğun, karışık, zor, keyifli, eğlenceli, duygusal bi süreçten geçtik biz..İnşallah bu seneki hamileler çok güzel geçirirler bu süreyi ve inşallah hepsine de bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder allahım...
seydam, candas, fatma inşallah siz de bu yıl bebişlerinize kavuşacaksınız, her zaman dualarımızdasınız..

selam kızlarr.... Allah nasip ederse haziranın 4-5 i gibi doğum yapıcam,gerçi çok yeniyiz henüz 10-15 günlük bebeğim... topiğin sayısında hızlı bi artış olur inş.

selam kızlarr.... Allah nasip ederse haziranın 4-5 i gibi doğum yapıcam,gerçi çok yeniyiz henüz 10-15 günlük bebeğim... topiğin sayısında hızlı bi artış olur inş.
bu arada topiğin ilk hamişi benmiyim yanlışmı gördüm yoksa??????????? açılışı yapmak çok güzel olur valla,eğer öyleysem ayağım uğurlu gelir inşallah...

herşey yolunda giderse bende haziran annesi olucamm tabiki şu anda yalnızca şüphe benim 2. çocuğum olacak (olursa tabi ) 6 yaşında kızım var ilkokula başladı herkes için hayırlısı ben aranıza yeni katıldımm bundan sonra inşallah sık sık görüşürüz

bende aranıza yeni katıldım :)
3 yaşında temmuz doğumlu bi kızım var,
bu ay tutarsa bide haziran doğumlu olursa çok sevinicem :)
bat 28-30 eylül,heyecanla bekliyorum.

merhaba çok merak ettim nasıl bu kadar çabuk öğrendin kan testimi yaptırdın adet tarihine kaç gün vardı baktırdığında ? bende çok meraktayım ama biraz daha bekliyim diyorum test tam doğru sonuç versin diye sana hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

huu huu

haziran anne adayları nerdesiniz ?

ben birazdan test almaya gidicem,adetime bikaç gün var ama sabırsızlanıyorum silik milik bişey görmeyi umut ediyorum

merhaba arkadaslar bende insallah haziran annesi olacam 2.5 yasinda bi oglum var oda haziranda dogdu bakalim hayirlisi insallah bekleyelim bakalim neler olacak

selam arkadaslar bende haziran 2012 annesi olacam insallah.yaninizda bana da yer varmi

merhabalar ben 2011 haziran annesi olacaktim,malesefki kismet olmadi,simdi 2012 haziran annesi olmayi diliyorum rabbimden ....
sorunsuz hayirli bir hamilelik süreci diliyorum herkese....

canıııımmmm 2 hafta olmuş sen konuyu açalı ve ben daha yeni görüyorum.. Rabim inşallah naip eder canım.. önceki gün facede bişey okudum.topiğe uğrayınca onu bi anlatırmısın güzelim. seni çoooook çok kocaman kocaman öpüyorum. hayırlı olsun Topiğin.. dolsun taşsın inşallah

Berilde gelmiş.. duygulandım valla. hadi inşallah ikinizde aynı topikte olursunuz.

Son düzenleme:
haziran annesi olmayı çok istiorum nasip.........

Merhabalar,
Benim satım 26 Ağustostu.23 Eylülde de adet olmam gerekiyordu ama olmadım.
Bua rada perşembe test yaptım ve ikinci silik çizgiyi gördüm. Dün akşamda net bi şekilde 2. kırmızı çizgi belirdi.
Tahmini doğum tarihi 1 Haziran oluyor. Gerçi büyük ihtimalle Mayıs sonunda doğar ama bilemeyiz tabiki de .
3,5 yaşında mayıs doğumlu bir de oğlum var.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasibetsin inş.
Tabi olmayanlara da en kısa zamanda mutlu haberlri versin.

ay ne güzel Rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip eder inş.

huu huu

haziran anne adayları nerdesiniz ?

ben birazdan test almaya gidicem,adetime bikaç gün var ama sabırsızlanıyorum silik milik bişey görmeyi umut ediyorum

dün test yaptım silik çıktı,bat.ım 30 eylül,kesinleşmesi için adetimin geçmesini bekliyorum :)

benimde üç yaşında kızım var bu ikinci olacka inşallah.

yeni hamilelerede hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.

bu arada 2012 haziran anneleri topiği hayırlı olsun geçen yıl bu xzamanlar bizde çok heyecanlıydık benim kızım haziran annesi olucakken erken gelip anneler gününde 8 mayısta bana kendini armağan etmişti umarım isteyen herkese allahım anneliği nasip eder

cnm adetme 10 gün filan vardı,henüz SAT ımın üzerinden 14-15 gün geçmişti idrar testi yaptım çıkmayacagını düşündüğüm halde ve anında 2.çizgi çıktı çok net diildi ama belirgindi baya,sonra hemen kan testi ve hcg değerim 64 çıktı...5 gün önce test yaptırmıştık ve 0.6 çıktı, benim için erken öğrenmek çok büyük şans oldu inşallah sizde en kısa zamanda öğrenir aramıza katılırsınız...

merhabalarr hiç beklemediğim ve hazırlıksız olduğum bi anda bugün yaptığım test ve girdiğim ultrason sonucu 3 haftalık hamileyim 10 ekim evlilik yıldönümümüz güzel bi hediye oldu inşş ALLAH hepimize kucağımızada almayı nasip eder hayırlısıyla bende haziran annesi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…