bu arada topiğin ilk hamişi benmiyim yanlışmı gördüm yoksa??????????? açılışı yapmak çok güzel olur valla,eğer öyleysem ayağım uğurlu gelir inşallah...selam kızlarr.... Allah nasip ederse haziranın 4-5 i gibi doğum yapıcam,gerçi çok yeniyiz henüz 10-15 günlük bebeğim... topiğin sayısında hızlı bi artış olur inş.
selam kızlarr.... Allah nasip ederse haziranın 4-5 i gibi doğum yapıcam,gerçi çok yeniyiz henüz 10-15 günlük bebeğim... topiğin sayısında hızlı bi artış olur inş.
merhabalar ben 2011 haziran annesi olacaktim,malesefki kismet olmadi,simdi 2012 haziran annesi olmayi diliyorum rabbimden ....
sorunsuz hayirli bir hamilelik süreci diliyorum herkese....
Merhabalar,
Benim satım 26 Ağustostu.23 Eylülde de adet olmam gerekiyordu ama olmadım.
Bua rada perşembe test yaptım ve ikinci silik çizgiyi gördüm. Dün akşamda net bi şekilde 2. kırmızı çizgi belirdi.
Tahmini doğum tarihi 1 Haziran oluyor. Gerçi büyük ihtimalle Mayıs sonunda doğar ama bilemeyiz tabiki de .
3,5 yaşında mayıs doğumlu bir de oğlum var.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasibetsin inş.
Tabi olmayanlara da en kısa zamanda mutlu haberlri versin.
huu huu
haziran anne adayları nerdesiniz ?
ben birazdan test almaya gidicem,adetime bikaç gün var ama sabırsızlanıyorum silik milik bişey görmeyi umut ediyorum
merhaba fatma başın sağ olsun canım bende haziran annesiydim belki hatırlarsın duydum çok üzüldüm inşallah en kısa zaman da RABBİM SANADA beb eğini kollarına almayı nasip eder aminnhaziran annesi olmayı çok istiorum nasip.........
haziran annesi olmayı çok istiorum nasip.........
cnm adetme 10 gün filan vardı,henüz SAT ımın üzerinden 14-15 gün geçmişti idrar testi yaptım çıkmayacagını düşündüğüm halde ve anında 2.çizgi çıktı çok net diildi ama belirgindi baya,sonra hemen kan testi ve hcg değerim 64 çıktı...5 gün önce test yaptırmıştık ve 0.6 çıktı, benim için erken öğrenmek çok büyük şans oldu inşallah sizde en kısa zamanda öğrenir aramıza katılırsınız...merhaba çok merak ettim nasıl bu kadar çabuk öğrendin kan testimi yaptırdın adet tarihine kaç gün vardı baktırdığında ? bende çok meraktayım ama biraz daha bekliyim diyorum test tam doğru sonuç versin diye sana hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?