Herkese selammm.. Ben de bügün gittim doktora, keseyi gördü, 5 haftalık dedi,2 hafta sonra gideceğim kalp atışlarının duyulması için. Hayırlısı hepimiz için.. Doktor beklenen tarihin 8 haziran olduğunu söyledi..
merhaba canım ,hamileyim müjdeme yazdıklarını okudum bekleme sürelerimizde beklenen doğum tarihimizde hemen hemen aynı :) inş.gönlündeki gibi gelişir herşey.ben hala sersem gibiyim biliyomusun inanılmaz heyecanlıyımbirde sanırım bizim gibi erteleyip sonra olsun diye dertlenenler için sevinç 2 katı oluyor
Evet canım sana tamamen katılıyorum. İnşallah her şey yolunda gider. Şu kalp atışlarını duysak bir an önce..Zaman da bir türlü geçmek bilmiyor. Ondan sonra da şu ilk 3 ayı bir tamamlasak diyeceğiz.. Allahım hayırlısını versin hepimiz için..
bende katıldım aranıza kızlar nasib olursa inşallah seneye hazirana anne olucam :)) Allah hepimize kolaylık bebişlerimize sağlık versin :)) güzel güzel büyüsün mercimekler
bnm sat 5 eylül sizlerin ne kadar kızlar ??
merhabalar bende 2. bebğime hamileyim oğlum daha çok küçük.... sat 4 eylül beta 1411 progesteronum 14.95 çıktı.dün geceden beri çok yoğun olmayan kanamam var dr.a gittim kesede gözüktü ama çarşambaya kadar beklicem snr tekrar gidicem o zmn anlaşılıcak ne olduğu dr.um düşük riskim varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?