2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ve NAZ cım..galiba bende haziran annelerine adayım.p.tesi kanda değerim 273 çıktı 5 eylül sat ım.hepimize hayırlı olsun..rabbim sağlıcakla kavuştursun...

merhaba kızlar bende 2009 evlendim dün 25 günlük anne adayı olduğumu öğrendim

benide aranıza alırsanız sevinirim

slm arkadaşlar haydi bakalım ben başlayım devamını getirelim bebeğimin beklenen tarihi 12 Haziran 2012 inş.hepimiz için güzel geçen bir süreç olması dileğiyle

Herkese selammm.. Ben de bügün gittim doktora, keseyi gördü, 5 haftalık dedi, 2 hafta sonra gideceğim kalp atışlarının duyulması için. Hayırlısı hepimiz için.. Doktor beklenen tarihin 8 haziran olduğunu söyledi..

merhaba kızlar.Allah öncelıkle herkese bebeğine sağ salim kavuşmayı nasıp etsın.ben 2009 hz.annesıyım ama bı ıhtımal 2012 de de olabilirim.adetım gecıktı sat 8 eylul.yarın test yapıcam.size bi soru.ağzınızda demır gıbı pas gibi bı tat var mı?ılk hamıleliğimde olmamıştı ama 2 gundur barız var ve çok rahatsız edıcı.

kızlar hepinize kocaman selam benden ben de gülincim gibi 2009 haziran annesiyim ve şimdi de taze bi hamişim muhtemel doğum tarihim 26 mayıs ama oğluşum da öyleydi 17 haziranda geldi hahaha tam 10 aylık doğdu yavrucuk çok sabırlıydı tabi ikinci bebişim öyle olmaz çünkü ilkinde normal doğum için beklemiştim ama kısmet değilmiş olmadı malesef haliyle ikincisi de sezaryan olacağı için o kadar beklemem hatta 40 haftayı bile doldurmayı düşünmüyorum tabi karar doktorumun yine de 2012 haziran anneleri topiğini görünce bi laf atayım dedim hanımlar yani şaka bi yana vakti gelince hepiniz bebişlerinize sağ salim sağlıklı kavuşursunuz inşallah

kızlar siz ne yiyor ne içiyorsunuz ?ben herşeye dikkat etmeye çalışıyorum doktorunuzun özel bir tavsiyesi var mı ?

merhaba canım ,hamileyim müjdeme yazdıklarını okudum bekleme sürelerimizde beklenen doğum tarihimizde hemen hemen aynı :) inş.gönlündeki gibi gelişir herşey.ben hala sersem gibiyim biliyomusun inanılmaz heyecanlıyım birde sanırım bizim gibi erteleyip sonra olsun diye dertlenenler için sevinç 2 katı oluyor

Evet canım sana tamamen katılıyorum. İnşallah her şey yolunda gider. Şu kalp atışlarını duysak bir an önce..Zaman da bir türlü geçmek bilmiyor. Ondan sonra da şu ilk 3 ayı bir tamamlasak diyeceğiz.. Allahım hayırlısını versin hepimiz için..

bende katıldım aranıza kızlar nasib olursa inşallah seneye hazirana anne olucam :)) Allah hepimize kolaylık bebişlerimize sağlık versin :)) güzel güzel büyüsün mercimekler

bnm sat 5 eylül sizlerin ne kadar kızlar ??

Son düzenleme:
Merhaba,bende allah kismet ederse 2.bebegime hamileyim oglum 2,5 yasinda sat 7 eylul bugun bebegimin kesesini gordum,insallah herkes guzel bir hamilelik gecirir...

merhabalar bende 2. bebğime hamileyim oğlum daha çok küçük .... sat 4 eylül beta 1411 progesteronum 14.95 çıktı.dün geceden beri çok yoğun olmayan kanamam var dr.a gittim kesede gözüktü ama çarşambaya kadar beklicem snr tekrar gidicem o zmn anlaşılıcak ne olduğu dr.um düşük riskim varmış

benden de merhaba.benım de 2009 haz doğumlu bı kızım var 27 aylık ve kısmetse gene haziran annesi olucam.sat 8 eylül.akşam ustunden berı ağlıyorum alışamadım henuz 2.çocuk fıkrıne.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet yaaa zaman geçmiyor bir türlü kalp atışını çok merak ediyorum 9 ay 999999999999 kere doğurucaz sanırım :26:

benim sat 6 eylül peşpeşe

oglun ne kadarlik canim?

kızlar bışey sorucam.aranızda karın ağrısı ceken var mı?daha doğrusu dunden berı 5 dk bır falan karnıma kasıklarıma değil ama acayıp bıçak gıbı bı ağrı sancı sağlanıp çıkıyo.bugun de ishal oldum.sinirsel mı acaba ya da sizde de oluyo mu?

benim 2. hamileliğim 1. 3 yaşında o zamanda karın ağrı oluyordu ilk başlarda şimdi de normal diye biliyorum ağrıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…