2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

topiği görünce bi hüzün çöktü resmen.işyerinde olmasam resmen ağlayacağım...herşey insana ne kadar basit geliyomuş.ne kadar sığ düşünüyomuş ve herşeyi ne kadara basite alıyomuşuz (yada ben alıyomuşum bunu anladım) Geçen yılki kısa süreliğine topik adaşlarım ... plansız gebelik ve sağlıksız .. sonrası kürtaj... en geç 2-3 aya hamileyim diyodum.Sabah aklıma geldi.annem Allahın izniyle demeyi unutma derdi hep ben yaza kesin hamileyim dediğimde.neden çünkü ilkinde korunurken geldi bebekler.korunmasız gelmemesi için ne mani olabilirdi ki değil mi ? ama hep bedelini ödüyorum farkına varamadığım eksik cümlelerimin.kürtaj bitti 10 ay geçti korunmasız.ve hala beklemedeyiz.bebek için doğmadım ben.annelik bana göre değil ama zaman alıştırdı tek bildiğim... durumda müsait sayılmaz manevi bakımdan ama artık can yakıyo olmayışı.evet benden daha zor durumdakiler var evet gebeliğinin imkansız olduğunu bilenler.onlara göre şanslıyım.ama garantisi yok ... tekrarlayan kayıplar olmayacağını bilmiyorum.tek bildiğim hamile kalabildiğim.ve en büyük yalanda bi insan kolay hamile kalıyosa hep kolay kalır.yoksada yok ! yalan..hemde koca bi yalan.noldu korunmalı hamile kaldıkta 2. nerde !! offf neyse ... belki yanlış bi düşünce ama asla ikizler burcu çocuğum olsun istmezdim bu kayıplar olana dek..o kadar ay geçti olmadı.dedim bari Allahım kardeşlerine nasip olmayan ayda doğmasını nasip edecek bi melek gönder.. o da olmadı.. dün adet oldum.zaten beklemiyodum ama bu ay farklı üzdü.Dilerim ki bu ay anne olacaklarını öğrenenler 0 kayıpla, sağlıcakla meleklerine kavuşurlar ve hiç acılarını görmezler...Bol bol hamilelerle dolması dileğimle...Böyle topiklerde hüzünlere yer olmamalı ama dayanamadım ... bunları yazmak istedim.. Kusuruma bakmayın. Affedin ...

Canım benim allah razı olsun.Çok özledim senle sohbet etmeyi inanki.Öykümüz nasıl ... Bi damatta yapamadık gitti :) kız evden kalmasın yeni damat arayalım biz :)
haziran annesi olmayı çok istiorum nasip.........
senin hikayen daha başka bi acı.Canım elim gitmedi sana yazmaya.Allah sabrınla beraber oğlunun kardeşini yollasın ve bir daha hiç ayırmasın sizi.Benden geçti pas attımda senin için çok dua edeceğim....Öpüyorum çok...

Seydam, canım arkadaşım topiği senin açtığını görünce nasıl bi sevinç doldu içime anlatamam.Hamilesin diye düşündüm am inş bu ay mutluluğun olsun ve daim olsun.Kucağına alabilmek nasip olur inş.Dualarım yanında olsun ....

Son düzenleme:
bende haziran annesi olacaktim fakat planlamalarda degisiklik oldu kismetemiz ocakta yapmak var sanirim ins oda olursa kismet diyelim bakalim...
yolunuz acik olsun guzel anne adyalari Allhim saglicakla kucaginiaza almaniniz nasip etsin sansli anneler

dumancim Allhim tamamina erdirsin guzelim benim

canım teşekkür ederim,inşallah darısı size olsun önümüzdeki aya inşallah

haziran anneleri huu huu,

ilk muayeneye ne zaman gideceksiniz ?
ben dün gittim ve keseyi gördük :) çok güzel nokta kadar bebeğim... bu kadar erken görülmeside ayrı bi huzur kattı içime,10 gün sonra inşallah kalp atışını duymaya gidicez...

kızlar gebelik bölümünde bi tane daha 2012 haziran anneleri bölümü var,orası daha aktif ve daha çok hamile var sanırım orda :) oraya gelin sizde

ben de inş haziran 2012 annesi olacağım daha doktora gitmedim geçen mart ayında bi denememiz daha olmuştu beklemek zor geliyo ama 7 hafta dolunca gitmeyi düşünüyorum 2. çocuğum benimde. okuduğum kadarıyla çogumuzun öyle. beraber paylaşmak güzel olacak inş sonuna kadar eksilme olmadan kişi sayısı artarak devam eder. allah hepimizn yardımcısı olsun

Allah hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım sorunsuz bir hamilelik döneminiz olur bebekleriniz sağlıkla gelir dünyaya

arkadaşlar merhaba.bende yarın kanda baktıracağım var mı diye.lütfen dua edin bana.belki bende bir haziran annesi olurum.hamiş olanarında gözü aydın rabbim hayırlısıyla dünyaya gelmelerini sağlasın.öpüyorum hepinizi

kızlaar hepinize merhaba bnde bgn hamile olduğumu örendim çok mutluyum şuan we kndimi burda buldum sat 4 aylül we bgn kanda 214 çıktı:)

mart ayında 22. haftamda ikizlerimi kaybettim we 6 ay korunmadan snr allahıma çok şükür meleklerim bana kardeşlerini yolladı:)

selam kızlar bende 29 eylülde öğrendim hamileliğimi 314 ilk değerim bugünde dr gittik 2559 çıktı ama nokta kesemiz daha haftaya gel dedi inş haftaya daha netleşir

selam kızlar bende 29 eylülde öğrendim hamileliğimi 314 ilk değerim bugünde dr gittik 2559 çıktı ama nokta kesemiz daha haftaya gel dedi inş haftaya daha netleşir

ay cnm çok sevindim nazcım ikizlerinden sonra yavrun sana sıkı sıkı tutunsın inşşşşşşşşşş sağlıkla

ay cnm çok sevindim nazcım ikizlerinden sonra yavrun sana sıkı sıkı tutunsın inşşşşşşşşşş sağlıkla

amin cnmm saolasın senin bebişinde sana sımsıkı tutunsun işlhh bnm bgn kü değerim 214 kaç haftalık oluyos yani sat ta 4 eylül neteten yaptım 4 hafta diyo ama

amin cnmm saolasın senin bebişinde sana sımsıkı tutunsun işlhh bnm bgn kü değerim 214 kaç haftalık oluyos yani sat ta 4 eylül neteten yaptım 4 hafta diyo ama

kaçıncı günde yaptırdın kan tahlili :26:
adetin 28 gün se hesapla işte 4 hafta sanırım 5 e girdiniz sıklusunu bilmedğimden bende daha kaç haftalıkız bilmiyorum adetime göre 6 hafta ama geç döllenme olabilir diye düşünüyorum bide dr hep üstten bakıyı minnacık bişey gözüküyor inş çarş gitcez dr tekrar rahat göürür bu sefer
sen ne zaman dr gidiyosun

ya 4 eylül iste son satyım siklusumda 28 30 değişiyodu bnde 30. gün yaptım testi dra 2 hafta snr gidicem dr gözükmez dedi 19una werdi randewuyu ama bn nasıl dayanıcam 2 hafta yaaa
bak üstten gözükmüş ne gzl işlhh bnmde gözükür kalpa tışını duymadın demi daha

kız üstten ma minnacık yni tam değil alttan olsaydı göükürdü kesin daha net ama riskli korkuyom zaten bende
diğer haziran annelerine gelsene sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…