Canım benim allah razı olsun.Çok özledim senle sohbet etmeyi inanki.Öykümüz nasıl ... Bi damatta yapamadık gitti :) kız evden kalmasın yeni damat arayalım biz :)seydam, inşallah bu yıl kuzunu kollarına alırsın...
Yoğun, karışık, zor, keyifli, eğlenceli, duygusal bi süreçten geçtik biz..İnşallah bu seneki hamileler çok güzel geçirirler bu süreyi ve inşallah hepsine de bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder allahım...
seydam, candas, fatma inşallah siz de bu yıl bebişlerinize kavuşacaksınız, her zaman dualarımızdasınız..
haziran annesi olmayı çok istiorum nasip.........
canım teşekkür ederim,inşallah darısı size olsun önümüzdeki aya inşallahbende haziran annesi olacaktim fakat planlamalarda degisiklik oldu kismetemiz ocakta yapmak var sanirim ins oda olursa kismet diyelim bakalim...
yolunuz acik olsun guzel anne adyalari Allhim saglicakla kucaginiaza almaniniz nasip etsin sansli anneler
dumancim Allhim tamamina erdirsin guzelim benim
ben dün gittim ve keseyi gördük :) çok güzel nokta kadar bebeğim... bu kadar erken görülmeside ayrı bi huzur kattı içime,10 gün sonra inşallah kalp atışını duymaya gidicez...haziran anneleri huu huu,
ilk muayeneye ne zaman gideceksiniz ?
kızlaar hepinize merhaba bnde bgn hamile olduğumu örendim çok mutluyum şuan we kndimi burda buldum sat 4 aylül we bgn kanda 214 çıktı:)
mart ayında 22. haftamda ikizlerimi kaybettim we 6 ay korunmadan snr allahıma çok şükür meleklerim bana kardeşlerini yolladı:)
ay cnm çok sevindim nazcım ikizlerinden sonra yavrun sana sıkı sıkı tutunsın inşşşşşşşşşş sağlıkla
amin cnmm saolasın senin bebişinde sana sımsıkı tutunsun işlhh bnm bgn kü değerim 214 kaç haftalık oluyos yani sat ta 4 eylül neteten yaptım 4 hafta diyo ama
kaçıncı günde yaptırdın kan tahlili :26:
adetin 28 gün se hesapla işte 4 hafta sanırım 5 e girdiniz sıklusunu bilmedğimden bende daha kaç haftalıkız bilmiyorum adetime göre 6 hafta ama geç döllenme olabilir diye düşünüyorum bide dr hep üstten bakıyı minnacık bişey gözüküyor inş çarş gitcez dr tekrar rahat göürür bu sefer
sen ne zaman dr gidiyosun
ya 4 eylül iste son satyım siklusumda 28 30 değişiyodu bnde 30. gün yaptım testi dra 2 hafta snr gidicem dr gözükmez dedi 19una werdi randewuyu ama bn nasıl dayanıcam 2 hafta yaaa
bak üstten gözükmüş ne gzl işlhh bnmde gözükür kalpa tışını duymadın demi daha
kız üstten ma minnacık yni tam değil alttan olsaydı göükürdü kesin daha net ama riskli korkuyom zaten bende
diğer haziran annelerine gelsene sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?