2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim sana bir sey soracaktim hatirliyormusun folikasit vardi topikte uzun zamandir ortada yok sen biliyormusun bebege yada ona birsey mi oldu.o cok yazardi topige

hic bilmiyorum canim ya . gormedim o kadar kalabaligiz ki masallah ilk gunler kim kimdi pek cikaramiyordum.

sagol canim
igne oldugum icin biaz daha rahat icim.
ins tamamen gecer. kaybetme korkusu ne kotu birsey ya. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsn.

tşk ederim bilgi için.. önümüzdeki hafta kontrolüm var.. ilkinde çekinmiştim biraz.. bu defa aklımdaki tüm soruları sorucam

senin sormana gerek yokki dr.senin hamileliginin kesinlestiginde sana söylemesi lazimdi.hatta ellerinde bir cetvel oluyor son adet tarihine göre hesaplayip senin kartina yaziyorlar.
neyse belki unutmustur.en hesapla iki gunluk bir yanilma oluyor

hic bilmiyorum canim ya . gormedim o kadar kalabaligiz ki masallah ilk gunler kim kimdi pek cikaramiyordum.

ates ölcme topigindeydi ama hamis kalinca hep burdaydi.profiline baktim uzun zamandir siteye girmiyor merak ettim bebege birsey mi oldu diye ondan sordum

kizlar bir yazi buldum bpaylasmak istedim cok ta mutlu oldum. oranlar cok yuksek:)
Gebeliğin seyri sırasında kanama ortaya çıktığında eğer ultrasonda canlı yani kalp atışları olan bir embryo görülebiliyorsa bu gebeliğin düşük olmaksızın devam etme olasılığı %90-96 arasında değişmektedir.
Bebek kalp atımı saptandığında haftalara göre gebeliğin devam etme olasılığı şu şekildedir.

Gebelik haftası Kanama varsa Kanama yoksa
< 6 hafta %67 %84
7-9 hafta %90 %95
9-11 hafta %96 %98

Bir başka deyişle 7 haftada kanama görülür ve düşük tehdidi ortaya çıkarsa bu gebelik %90 sorunsuz devam edecektir. Kanamayı görür görmez progesteron başlamak bu oranı daha da arttırmaz.

benimkide soylemedi gundemde baska konular olunca ona sira gelemedi bende unuttum.
14 Eylul sat diye karneme 20 haziran yazmislar ama sanirim temmuzu gorucem aman saglikli olsuda hic onemli degil ya
sabirla beklicez artik:)

işte bak ne güzel bi haber

benimkide soylemedi gundemde baska konular olunca ona sira gelemedi bende unuttum.
14 Eylul sat diye karneme 20 haziran yazmislar ama sanirim temmuzu gorucem aman saglikli olsuda hic onemli degil ya

önemli olan saglikla sag salim gelmesi.benim esim öyle bir hesapliyorki simdiden 4 ay sonra doguracan diye beni deli ediyor matematigi
mesalami
simdi kasimdayiz ama ona göre bitti biz araliktayiz araligi saymaya gerek yok
eee bebek mayis sonu geliyor nerdeeyse mayisida sayma
geriye ne kaliyorki
ocak subat mart nisan 4 ayin var diyor
bu adam dis hekimi birde
kocamin mate.sine asigim valla

Benimki de daha çok beslenme düzeniyle ilgili tavsiyeler verdi, ikinci görüşmemiz test sonuçlarıyla ilgiliydi o zaman da soramadım, bu ne sabırsızlık demesin diye.. ama şimdi çok merak ediyorum.. neyse ki az kaldı kontrole..

hesaplama sonucu hatalı olsa da mantığı güzel
insan bir an önce kavuşmak istese de sabırla beklemek de güzel..

sagol canim
igne oldugum icin biaz daha rahat icim.
ins tamamen gecer. kaybetme korkusu ne kotu birsey ya. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsn.

canım geçmiş olsun benimde 2 gün önce oldu kanamam igne verdi doktor 1 tane birde progestan verdi200 lük günde 3 kere alıyorum sana ne verdi baska

benim doktor kolayını bulmuş gebelikte beslenme ve gebelikte egzersiz diye 2 tane broşür bastırmış
ne yemeliyim ne yememeliyim deyince çıkardı verdi
hepsi burada yazıyo dedi

hesaplama sonucu hatalı olsa da mantığı güzel
insan bir an önce kavuşmak istese de sabırla beklemek de güzel..

benim dr.da tarih verdi 4 haziran diye ama 1 a önce yada sonra gelebilir dedi.normal dogumda sancinin gelmesine bagli
ama sezeryanda tarihinde aliyorlar bebegi

dua çok önemli hayırlısı olsun diye dua et ve yatsanda elini karnına koyup "ya mübdiu" çek sürekli. bak biz öyle böyle 11 haftaya geldik darısı sana. çok olağan bişey öyle kanama az olunca.eskiler "yerini temizliyor" dermiş böyle olanlara. işçimen çıktı bizim bıdıklar:)))

bende öyle düşünüyorum..ki tedavisi de yapılmıyormuş tedavisi olsa hadi erken teşhis için falan diyelim...

e yani tedavisi yoksa gerek var mı

benim dr ikili test yapmiyo 16. haftada sadece 4lü test yapacakmis en kesin sonuc bu dedi her dr hem 2li hem 3lu test istiyor normalde.
bi 9-10 yıl önce bunlar varmıydı ya yoksa ben mi bilmiyomuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…