benim doktor kolayını bulmuş gebelikte beslenme ve gebelikte egzersiz diye 2 tane broşür bastırmış
ne yemeliyim ne yememeliyim deyince çıkardı verdi
hepsi burada yazıyo dedi
benim doktor kolayını bulmuş gebelikte beslenme ve gebelikte egzersiz diye 2 tane broşür bastırmış
ne yemeliyim ne yememeliyim deyince çıkardı verdi
hepsi burada yazıyo dedi
benimki anlatiyor bile denemez yemek meselesini
ama bebekle cok ilgineniyor kilo olayina alma diyor ama sert degil
arkadasimin dr.kadini dövmekten beter etmis.bu kilo artisi ne diye
ben önceki dogumda yaklasik 30 kilo aldim seneye varmadan yine 36 bedene inmistim.simdi bilemiyorum ama dikkat etmeye sadece tesebbus edebiliyorum.
saece benim dr.gunde 2 bardak sut yada yogurt mutlaka peynir
gunde en az bir kez salata
3 meyve ve kesinlikle peynir diyor
günaydınnn tatlımmmm
kan alıyorlar herhalde 2lide sadece...ne kadar tuttu fiyat vercektin annat çabuk...
günaydın canım bebişim bana göre iiyide gerisini bilmiyorum:) senin bebiş nasıl.İş İş İşşşşşşşşşşşş sorma yaa.O sabahları uyanıp yataktan kalkmak sanırım eziyetlerin en büyüklerinden:) ama isyan olmaz tabi şükür ki işimiz gücümüz var bizimkisi naz diyelim canım di mi
günaydın bacılar
e yani tedavisi yoksa gerek var mı
hatunlar cogul gebelik olanimiz varmi
maşallah 30 kilo alıp seneye varmadan 36 beden müthiş...
günaydın kızlar..
bu sabahtan beri bkamyon çarmış gibi bi halim var. tüm gün yatsam uyusam istiyorum. arkadaş gebelikle ilgili kitaplar getirdi sağolsun, onlara baktım ve daha neler yaşayacağımız gördükçe içime bi ağırlık çöktü resmen. ben kısmet olursa 3 çocuğum olsun isterdim hep ama bi daha düşünüyorum şu an. ikinciyi yapmak bile birden ağır geldi.. aynı şeyleri bi daha bi daha yaşamak gözümü korkuttu resmen.. ya niye böyle oldum bugün anlamıyorum, çok problemli bi gebelik de geçirmedim şimdiye kadar, nerdeyse birçok kadın gibi düşük tehdidim vardı ve biraz dikkat ettim. aman ne bilim işte bugün yaşadıüım ve yaşayacaklarım ağır geldi bünyeme.. geçer inşallah..
benim var!!!!
Biri diğerinden az minik 2 melek taşıyorum inşallah
ben cogul gebelik yasamistim ve ödem baglamisim.ama dogumdan 3 hafta sonra spor salonuna baslamistim hergun 2 saat vucut oturmadan gitmisti fazlaliklar
ve su igren lahana diyetini yapmistim sut veremedigimden
yok canım birde ultrasonda böyle kocaman yapıp ensesini ölçüyolar kan alıyolar ctesi sonuçlarım çıkıcak şimdilik ultrasona göre herşeyi normal bademimin....85TL yazıyodu onay kağıdında yani kadın onay alırkene çaktırmadan bakdımıdı
benim bebişte iyi gece kasıklarım çok ağrıdı sanırım iyice hareketleniyotabi canım isyan değil bizimkisi naz yapıyoruz naz olcek o kadar da
günaydıın bacııımseda sayanın kokulu öpücüğüyle öpüyorum
ayhh canı bende seniiiRüyamda kocaman kocaman bilezik taktım 5 tane tabirine bi baktım erkek çocuk demekmiş hiç şaşırmadım
Ya rüyamda bilezik takmışım hep 5 tane ama nasıl kalın kalınAnlamına bi baktım erkek çocuk demekmiş hiç şaşırmadım içime dğouyo hep benim bildiğim takı görmek kız çocuk demekti halk arasında falan şimdi netten bakınca anlamına
saglikla dogurursun insallah
dogalmi tedavimi
ahahahahhadi bakalım hayırlısı aay o bilezikleri gerçekte taksak ne güzel olar
şimdi prima ilk hediyemden aradılar 5 aralıkta alabilirmişim hediyeleri sizi aradılarmı
valla banada erkek doğuyor kime sorsam onlarda erkek diyor bu yıl erkek patlaması olursa hiç şaşmam
evet canim benimde moralim yerine geldi.işte bak ne güzel bi haber
supermis hesabi ya :) bende bazen oyle hesaplar ypiyorum gerci kasimin yarisi btti ne kaldi filan diyorum :)önemli olan saglikla sag salim gelmesi.benim esim öyle bir hesapliyorki simdiden 4 ay sonra doguracan diye beni deli ediyor matematigi
mesalami
simdi kasimdayiz ama ona göre bitti biz araliktayiz araligi saymaya gerek yok
eee bebek mayis sonu geliyor nerdeeyse mayisida sayma
geriye ne kaliyorki
ocak subat mart nisan 4 ayin var diyor
bu adam dis hekimi birde
kocamin mate.sine asigim valla
gunaydin canimgünaydın bacılar
bana 1 lt serum verdi 4 saatte bitti vallahi fenalik geldi icimecanım geçmiş olsun benimde 2 gün önce oldu kanamam igne verdi doktor 1 tane birde progestan verdi200 lük günde 3 kere alıyorum sana ne verdi baska
cekeyim canim. hersey dua ustune. ne mucizeler duyuyoruz goruyoruz.dua çok önemli hayırlısı olsun diye dua et ve yatsanda elini karnına koyup "ya mübdiu" çek sürekli. bak biz öyle böyle 11 haftaya geldik darısı sana. çok olağan bişey öyle kanama az olunca.eskiler "yerini temizliyor" dermiş böyle olanlara. işçimen çıktı bizim bıdıklar:)))
kisir mi yani cocuk kisir olucak diyemi kurtaj olmustedavisi yok ama yapılıyor çünkü bazı anne-baba adayları 5 aylıkken down sendromlu olma ihtimali olduğu için bebeği oğurtup öldürüyolar ne yazıkki
doktorum geçen anlattı 46+xxy çıkmış bir amniyosentezde
yani bebek kısır olarak doğacak..anne istememiş ve doğurtmuş bebeği
zor imtihan çocuğun özürlü olması...ömür boyunca etkileyecek
ama yine de allah herkesin içinde senin bebeğine verdiyse vardır bi hayr diyebilmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?