2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım hayırlısıyla inşallahhh

evet öyleymiş nar....
hey maşallah

inşallah bizde kopmayız
inşallah bizde saglık sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza alırız :)

banada kaapt komutları gelmeye basladı
yaa ben cok nar yedim cooook
midem bulandıgı anda bilee bi onu yiyebiliyordum
öff inşallah bişey olmaz
hergün yedım herhalde

selam kızlar

inşaallah bende haziran annesi olacağım :))

nasılsınız bakalım,,hamilelik nasıl gidiyo

hayırlı olsun canım sağ slaim kucağına alırsın inşallah bebişini

Ah canım zaten o gaz mahvediyo allah kolaylık versin bizlere bende seni gibiyim

aayy o gaz varya çok fena çoook sıcak su torbası yapıp ayağıma koyuyorum biraz rahtlatıyo beni

kızlaar ben kaçtım hepinize iyi geceleeer tatlı rüüyaalaar öpüyorum sizlerii bebişerinizidee

kanama yapıyormuş nar bende yaemiyorum adet olmada sıkıntı çeken kadınlara genelde nar önerirlermiş o yüzden fazla yemeyin kızlar

Kızlar size birşey soracağım sizdede oluyormu ben sayfayı yenilemeden sonraki sayfaları göremiyorum en son kendi yazdığım sayfa görünüyor yenileyince düzeliyo

amin canım hep birlikte inşaallah

hayirli olsun bilgilerini yaz senide listeye ekliyim. sat beklenen dogum tarhi kilo yas sehir kacinci bebis oldugu.

Merhaba istanbul yaş 29 kilo 63 sata göre 4 haziran doğum ama geç döllenme var belki daha geç olur ilk bebeğim olacak inşaallah

Canım dualarım sizinle iyi haberlerini bekliyoruz nar ı bilmiyordum söylediğin iyi oldu cnm bende yiyordum ara vereyim bari iyi geceler cnm

Kızlar bilen biri needen su sticer yapabilirim linkini yollar mı bana benimde olsun artık bebeğimin haftalık cizelgesi :)

Samsun, yaş 27 kilo 52 sata göre 30 haziran benimde ilk bebeğim olacak inşaallah

son adet tarihim 24/09

kanama yapıyormuş nar bende yaemiyorum adet olmada sıkıntı çeken kadınlara genelde nar önerirlermiş o yüzden fazla yemeyin kızlar

evet saraçoğlu söylemiştii
inceltirmiş bide rahimi herhalde
ama ben burd apek yazmak istemedimde
benim canım tek nar ve cola istemişti
colaya bi nevi engel oldumda nara engel olamıyordum
inşallah bişey olmaz

MUTLUSUU canım rica etsem benide eklermisin Yaş 32 kilo 58,5 SAT 5 Eylül Beklen doğum 10 Haziran Bu arada ben uebesli İlk bebeğim olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…