bana yat komutları gelmeye başladı
yarın sabah doktora gidicem kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim size.. dua edin bana bol bol
buarada bebek kısmetiyle gelirmiş derler ya hayatta bana beleş bişi cıkmaz cips actım 1 adet pepsi kutu kola kazandınız etiketi.. yedim biraz baktım bi tane daha
1 pakette 2 beleş.. bebişim çok bereketli çookk
bide annem nar yeme bu ara.. doktor söylemiş kanalD de.. bebişe zarar veren bişi içeriyomuş falan :26:
yarın sabah doktora gidicem kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim size.. dua edin bana bol bol
buarada bebek kısmetiyle gelirmiş derler ya hayatta bana beleş bişi cıkmaz cips actım 1 adet pepsi kutu kola kazandınız etiketi.. yedim biraz baktım bi tane daha
bide annem nar yeme bu ara.. doktor söylemiş kanalD de.. bebişe zarar veren bişi içeriyomuş falan :26:
canım zaten gazlar hadsafhada bide ayranı görünceee ben bir gaz girlimmm
selam kızlar
inşaallah bende haziran annesi olacağım :))
nasılsınız bakalım,,hamilelik nasıl gidiyo
inşallah bizde kopmayız19 haftalık hamiş ken geldim kk ya :) öyle güzel arkadaşlıklar kurduk ki, bebeklerimizi bir araya getirdik,,, bir araya geldik... şimdi yeni yeni ek gıdalara başladık. paylaşımlarımız ilk gün ki gibi devam ediyor. hep destek olduk, birlikte sevindik, üzüldük... umarım siz de bizler gibi kopmazsınız...
banada kaapt komutları gelmeye basladıbana yat komutları gelmeye başladı
Çok şükür canım iyiyiz hayırlı olsun doğum ne zaman hoşgeldin aramıza
selam kızlar
inşaallah bende haziran annesi olacağım :))
nasılsınız bakalım,,hamilelik nasıl gidiyo
Ah canım zaten o gaz mahvediyo allah kolaylık versin bizlere bende seni gibiyim
hayırlı olsun canım sağ slaim kucağına alırsın inşallah bebişini
aayy o gaz varya çok fena çoook sıcak su torbası yapıp ayağıma koyuyorum biraz rahtlatıyo beni
kızlaar ben kaçtım hepinize iyi geceleeer tatlı rüüyaalaar öpüyorum sizlerii bebişerinizidee
hayirli olsunbilgilerini yaz senide listeye ekliyim. sat beklenen dogum tarhi kilo yas sehir kacinci bebis oldugu.
Merhaba istanbul yaş 29 kilo 63 sata göre 4 haziran doğum ama geç döllenme var belki daha geç olur ilk bebeğim olacak inşaallah
kanama yapıyormuş nar bende yaemiyorum adet olmada sıkıntı çeken kadınlara genelde nar önerirlermiş o yüzden fazla yemeyin kızlar
Kızlar bilen biri needen su sticer yapabilirim linkini yollar mı bana benimde olsun artık bebeğimin haftalık cizelgesi :)
hayirli olsunbilgilerini yaz senide listeye ekliyim. sat beklenen dogum tarhi kilo yas sehir kacinci bebis oldugu.
Merhaba istanbul yaş 29 kilo 63 sata göre 4 haziran doğum ama geç döllenme var belki daha geç olur ilk bebeğim olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?