Kızlar bilen biri needen su sticer yapabilirim linkini yollar mı bana benimde olsun artık bebeğimin haftalık cizelgesi :)
MUTLUSUU canım rica etsem benide eklermisin Yaş 32 kilo 58,5 SAT 5 Eylül Beklen doğum 10 Haziran Bu arada ben uebesli İlk bebeğim olacak inşallah
hayirli olsunbilgilerini yaz senide listeye ekliyim. sat beklenen dogum tarhi kilo yas sehir kacinci bebis oldugu.
Merhaba istanbul yaş 29 kilo 63 sata göre 4 haziran doğum ama geç döllenme var belki daha geç olur ilk bebeğim olacak inşaallah
Canım listeye başka bir arkadaş ekleyecek ismini unuttum ama ikimizide ekler mesajı görünce
amannnn allah korusunn kuzum yaaa dikkat edin hatunlarrr kendinizeeeKızlar biraz daha fark etmeseydim ev yanıyodu resmennn duman sarmış heryeri çaydanlıktann
söyle söyleee ne çektii gene canınn...ya demiim şimdi kızıyolar sonra
hişştttt kız anasııı...Canım o benim :)
gözün aydın tatlım yaa sevindim ii olmuş cnm bende haftaya gidicem kısmetse bakalımmm dr a....slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum artık yavv bugün yine doktora gittim çok şükür içimi rahatlattı ultrasonda baktı 8+3 dedi normalmiş öbür doktor beni delirtmişti 7 haftalık falan diye çok şükür içim rahatladı 1 ay sonraya randevu verdi ikili test için gel dedi rahatladım yani diğeri 15 günde 1 çağırıyodu para için herhalde, allahım şükür rahatım şimdi
olsun beee cnm yaaa ne güzelll değişiklik yapmışsın en azından bak biz kös kös oturdukk bide kızımla kavga ettik gece gece yedi azarıı küstüü yapıştı babasınaa çokk fena bu kızlarrr kız isteyenlere duyrulur yaniii direk satıyolarrr....Allah aşkına yaaa sayfalar arasında kayboldum az yazıın azz
sonunda gittim ben meger cok güzel b kadınmışım kuaförden çıkınca anladım
sonra gittim yedim steakhouse.. başım göge mi erdi hayır midem mahvoldu
bitiremedim.. zaten ayranlada hiç güzel olmuyo kolasıda kötü bi yudum aldım kocişimin kolasından
dahada yemem işte.. o iştahımı kapadı pizza yiyemedim :26:
sonuc olarak hamburger yemek bu zamanda mideyi kötü edebiliyomus
güzelll haberlerle gelesiinn tatlımmm hadiii bakalımmm bu arada bebek kesinlikle kısmetiyle geliyoo o söz çok doğruu.....bana yat komutları gelmeye başladı
yarın sabah doktora gidicem kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim size.. dua edin bana bol bol
buarada bebek kısmetiyle gelirmiş derler ya hayatta bana beleş bişi cıkmaz cips actım 1 adet pepsi kutu kola kazandınız etiketi.. yedim biraz baktım bi tane daha
1 pakette 2 beleş.. bebişim çok bereketli çookk
bide annem nar yeme bu ara.. doktor söylemiş kanalD de.. bebişe zarar veren bişi içeriyomuş falan :26:
gözün aydınnn tatlımmm iice cinsiyet öğrenelimm olmadıı yazını da değiştiririz çizelgende....yuppi benimde kuzumun bir cizelgesi var
ben bazen kiz bazende oglan hissediyorum ama bu oglan olsun isterdim. belki kizima bencillik olucak ama:)Canım senın gıbı bı arkadasla sınırımı bozamam burda allaha sukur cok arkadas var
yesımcım bende gecen aksam esımle kız ısmı berrak erkek ısmı mete ve ozkan sectık
bakalım berrakmı gelıcek yoksa mete ozkan mıBen metem gobusumde gıbı hısedıyorum bakalım ne cıkcak
Elif i bende cok begeniyorum harika bir isim ama halamin kizi elif koymucam bu yuzden isim kalmadimi demesinlerilk aklımızdan geçen isimler erkek olursa kuzey, kız olursa derin diyorum ben ama eşim sevmiyor elif diyor
detaylı düşünmedim ben de hiç
bakalım kısmet
cinsiyet belli olsun sonra araştırıcam ben de
cnim sana cok hak veriyorum ya Ada cok hos bir tinisi var mesela ama yarim ada filn diye dalga geciyorlarmiscanım lütfen maya koymayın ya
yani aslında sevimli bir isim ama
lütfen bu yazdığımı eşine okutur musun?
ben öğretmenim ve ortaokul seviyesinde öğrencilerim
yani ergenlik dönemindeler
ve birbirleriyle o kadar çok dalga geçiyorlar ki anlatamam sana
hergün yanıma salya sümük gelen öğrencilerim var bunun yüzünden
ve inan öyle üzülüyorum ki
kızınla arı maya diye sürekli dalga geçeceklerdir, ve emin ol ergenlik döneminde bu inanılmaz sorun olacak
yani tabi sizin tercihiniz ama hepiniz için bence dalga geçmeye müsait bir isim koymayın çocuklarınıza
hosgeldin canim.slm hanımlar yeni üyeyim ve bende haziran annesiyim :)
amannnn allah korusunn kuzum yaaa dikkat edin hatunlarrr kendinizeee
söyle söyleee ne çektii gene canınn...
hişştttt kız anasııı...
gözün aydın tatlım yaa sevindim ii olmuş cnm bende haftaya gidicem kısmetse bakalımmm dr a....
olsun beee cnm yaaa ne güzelll değişiklik yapmışsın en azından bak biz kös kös oturdukk bide kızımla kavga ettik gece gece yedi azarıı küstüü yapıştı babasınaa çokk fena bu kızlarrr kız isteyenlere duyrulur yaniii direk satıyolarrr....
güzelll haberlerle gelesiinn tatlımmm hadiii bakalımmm bu arada bebek kesinlikle kısmetiyle geliyoo o söz çok doğruu.....
gözün aydınnn tatlımmm iice cinsiyet öğrenelimm olmadıı yazını da değiştiririz çizelgende....
Günaaayydıın kızzllaaar....Bu gün böyle şüpelenerk uyandım galiba eşim benden bişey saklıyooor yani bilmiyorum bi kaç gün takip edicem bakalııım
Rubettttt Günaydınnnnnnnnn canım
Hayırdır ya sabah sabah ne gibi birşeyden şüpheleniyorsun ??? ne yaptı da adam kıllandın de bakim..
günaydın güne iş yerinde kusarak ve bulantılarla başladım ...:26: umudum 12. hafta artık demekki 11.haftada da geçmiyor...
Rubettttt Günaydınnnnnnnnn canım
Hayırdır ya sabah sabah ne gibi birşeyden şüpheleniyorsun ??? ne yaptı da adam kıllandın de bakim..
günaydın güne iş yerinde kusarak ve bulantılarla başladım ...:26: umudum 12. hafta artık demekki 11.haftada da geçmiyor...
Yeşimcim sabret boşver serum yemeyi takma kafana herşey yolunda gitsin yeterki...Benim kızımda 10 yaşında sürekli bademciklerimiz şişiyor haydiii doktora özellikle kış aylarında.
Ya kızlar bu arada kendimden nefret eder oldum saçlarım iğrenç gözüküyor , hiç bu kadar boyatmamazlık yapmazdım ben(
Doktoruma sormuştum aslında saç boyatmanın bilimsel olarak bir zararı kanıtlanmamıştır dedi. ama yinede bitkisel boya ile 3. ayından sonra boyat dedi..Bende Allahın izniyle haftaya 3 ayımı bitiriyorum soluğu kuaförümde alıcam...:))) yuppiiiiieeeee
Pazartesi de ikili testimiz var...Dua edin inşallah riskli çıkmayız , çünkü yaşım 35(( tam sınırdayımmmm
ay ne biliyiim sabah normalde son dakka kalkardı bugün erken kalktı telefonda şık şık bişeyler sildiğini gördüm....bide sabah pcyi asla açmazdı pcnin sesini duydum geçmişe baktım mailine girmiş ama yakın takipteyim......
Hemen kötü düşünme canım belki bugün iş ile ilgili acil bir mail falan bekliyordur canım...
ama sen dediğin gibi gözünü ayırma..takip et çaktırmadan..
Benim eşim yıllar önce bana böyle kötü bişi yapmıştı..
Nerden yakaladım dersen , adam normalde eve gelince telefonunu herhangi bir yere bırakır sabah işe giderken alırdı tekrar..sonra bi dönem geldi adam banyoya wc ye bile giderken telefonu yanında taşır olmuştu , uzun sürmeden ayrıntılı fatura detayında anladım ne yaptığını meğer sabahlara kadar bir sürtük ile mesajlaşıyormuş...
Ama nolur sen şimdi hemen olumsuz düşünme takip et , bence işi ile ilgili bir durum olmuştur canımm
Günaydınnnn canımm ,
Yakında geçer düzelirsin inşallahh , az kalmış seninde 12 ye ;-) ha gayretttt
ay ne biliyiim sabah normalde son dakka kalkardı bugün erken kalktı telefonda şık şık bişeyler sildiğini gördüm....bide sabah pcyi asla açmazdı pcnin sesini duydum geçmişe baktım mailine girmiş ama yakın takipteyim......
geçer canıım ama eskisi kadar kötümü yoksa daha hafifmi bulantıların...yavaş yavaş azalır belkii...
evet 3 aydan sonra bitkisel boyayla boyamak en iyisiymiş kuaförüm söyledi:) bişey ıkmaz canım sıkma canını benim yengem 45 yaşında yaptı bi tane doktor yüzü bile görmedi tosun gibiydi valla....
ya canım kızının problemi bendede vardı küükken yapılmayan şey kalmadı ama aldırmadı drlar mikrobik değilmiş iltahapta başka yere vururmuş ama şu anda romatizma başlangıım var ve boğazımdaki iltahap yapıyomuş bunu bence bi çaresini bulun kurutun...önemsenmedi çocukken şişerdi olur öyle die ama ayda 1 kere şişerdi muhakkak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?