2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dahada yemem valla
kocacık bogazına düşkündür buna verdigimiz parayla kebapcıya giderdik bogazımıza kadarda yerdik dedi onun gözü yan taraftaki ramiz köftede kaldı
şimdi bi soda içiimde midem rahatlasın barim biraz...
bu ara damak tadım degişti.. neredeyse kac gündür hiç tatlı bişe yemiyorum canımda istemiyo.. ekmek yiyesim var hemde yavan yavann

bizim geçen sene ki heyecanlarımız geldi aklıma sizi görünce... bebeklerimiz 5. aylarını bitirdiler şükürler olsun... darısı da sizlere olsun...

Sağol canım inşallah bizde seneye senin gibi bizden sonraki arkadaşlara iyi tamennilerde bulunuruz allah uzun sağlıklı ömürler versin yavruna vede sizlere

bende yiyom kız öyle kızımız olcek bizim bak söylüüyoruum

bizim geçen sene ki heyecanlarımız geldi aklıma sizi görünce... bebeklerimiz 5. aylarını bitirdiler şükürler olsun... darısı da sizlere olsun...

ayy ne güzel bebişin var maşallahhh
Allahın bizede 2013 haziran annelerine böyle temenniler yazmayı nasip etsin inşallahh

ayranla yenirmi o kıız icetea içseydin:)
kocam onu bana yasaklamış bende ayranı görnce ögrendim onuda zor içtim zati piiüüff
bende yiyom kız öyle kızımız olcek bizim bak söylüüyoruum

vallaa ben ikiz olsun biri kız biri erkek olsun diye tutturdum
hatta doktor bana yarın böle bi müjde versin diye dua ediyorum

aminnn kızlar... bol bol gezin tozun, eğlenin... eşlerinizle vakit geçirin... seneye bu zamanlar bu bahsettiklerimi yapabilmek için anları kollayacaksınız :) hayattaki herşeyden kısıtlanacaksınız ama buna değecek, yanınızda dünya tatlısı yavrularınız olacak inşallah...

bende ikiz çok istiyodumda olmadıı

aayy şuan halmi görseniz ölürsünüz gülmekten ben burda paralanıyorum takip ediiyim yaziim die o açmış türküyü eledim eledim die tepemde yarrabbii sen ne yazıp duruyon ver bana bilgisayarı hepiniz bir olup kitap yazın hem para kazanırsınoz diooo kucağımda pc oda oda kaçıyorum herifteeen

Kızlar ben kaçıyorum Uyku vurdu bedene ne mutlu kalkıp gidene iyi geceler kocaman öptüm sizide kuzularımıdaaaa

19 haftalık hamiş ken geldim kk ya :) öyle güzel arkadaşlıklar kurduk ki, bebeklerimizi bir araya getirdik,,, bir araya geldik... şimdi yeni yeni ek gıdalara başladık. paylaşımlarımız ilk gün ki gibi devam ediyor. hep destek olduk, birlikte sevindik, üzüldük... umarım siz de bizler gibi kopmazsınız...

Ah cnm kolay gelsin

bana yat komutları gelmeye başladı

yarın sabah doktora gidicem kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim size.. dua edin bana bol bol

buarada bebek kısmetiyle gelirmiş derler ya hayatta bana beleş bişi cıkmaz cips actım 1 adet pepsi kutu kola kazandınız etiketi.. yedim biraz baktım bi tane daha
1 pakette 2 beleş.. bebişim çok bereketli çookk

bide annem nar yeme bu ara.. doktor söylemiş kanalD de.. bebişe zarar veren bişi içeriyomuş falan :26:

ayy inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…