bizim geçen sene ki heyecanlarımız geldi aklıma sizi görünce... bebeklerimiz 5. aylarını bitirdiler şükürler olsun... darısı da sizlere olsun...
dahada yemem valla
kocacık bogazına düşkündür buna verdigimiz parayla kebapcıya giderdik bogazımıza kadarda yerdik dedionun gözü yan taraftaki ramiz köftede kaldı
şimdi bi soda içiimde midem rahatlasın barim biraz...
bu ara damak tadım degişti.. neredeyse kac gündür hiç tatlı bişe yemiyorum canımda istemiyo.. ekmek yiyesim var hemde yavan yavann
evet canım doktorun iyi olsunda varsın kalabalık olsun nasılsa randevulu çok beklemezsin randevu saatinde gidersen
bende yiyom kız öylekızımız olcek bizim bak söylüüyoruum
bizim geçen sene ki heyecanlarımız geldi aklıma sizi görünce... bebeklerimiz 5. aylarını bitirdiler şükürler olsun... darısı da sizlere olsun...
kocam onu bana yasaklamış bende ayranı görnce ögrendimayranla yenirmi o kıız icetea içseydin:)
bende yiyom kız öylekızımız olcek bizim bak söylüüyoruum
Canım randevu sistemi yok zaten gidince alıyorsun sırayı ne yapalım artık biraz çekeceğiz sağlıklı olsunda bebişim
ayranla yenirmi o kıız icetea içseydin:)
ayy ne güzel bebişin var maşallahhh
Allahın bizede 2013 haziran annelerine böyle temenniler yazmayı nasip etsin inşallahh
kocam onu bana yasaklamış bende ayranı görnce ögrendimonuda zor içtim zati piiüüff
vallaa ben ikiz olsun biri kız biri erkek olsun diye tutturdum
hatta doktor bana yarın böle bi müjde versin diye dua ediyorum
bende ikiz çok istiyodumda olmadıı
aayy şuan halmi görseniz ölürsünüz gülmekten ben burda paralanıyorum takip ediiyim yaziim die o açmış türküyü eledim eledim die tepemde yarrabbii sen ne yazıp duruyon ver bana bilgisayarı hepiniz bir olup kitap yazın hem para kazanırsınoz dioookucağımda pc oda oda kaçıyorum herifteeen
canım zaten gazlar hadsafhada bide ayranı görünceee ben bir gaz girlimmm
bende ikiz çok istiyodumda olmadıı
aayy şuan halmi görseniz ölürsünüz gülmekten ben burda paralanıyorum takip ediiyim yaziim die o açmış türküyü eledim eledim die tepemde yarrabbii sen ne yazıp duruyon ver bana bilgisayarı hepiniz bir olup kitap yazın hem para kazanırsınoz dioookucağımda pc oda oda kaçıyorum herifteeen
Kızlar ben kaçıyorum Uyku vurdu bedene ne mutlu kalkıp gideneiyi geceler kocaman öptüm sizide kuzularımıdaaaa
Kızlar ben kaçıyorum Uyku vurdu bedene ne mutlu kalkıp gideneiyi geceler kocaman öptüm sizide kuzularımıdaaaa
19 haftalık hamiş ken geldim kk ya :) öyle güzel arkadaşlıklar kurduk ki, bebeklerimizi bir araya getirdik,,, bir araya geldik... şimdi yeni yeni ek gıdalara başladık. paylaşımlarımız ilk gün ki gibi devam ediyor. hep destek olduk, birlikte sevindik, üzüldük... umarım siz de bizler gibi kopmazsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?