Bu arada günaydın arkadaşlar güne süpheli başlayanlar olmuş rubetçim bence hamilelik psikolojisi...........boşa günah alma derim bugün bende eşim yüzüğünü aynanın önünde unutmuş gitmiş aradım yoldan döndürdüm gelmezsen sevmiyorsun ölümü gör diye bir sürü laf ettim tabi..şimdi gülüyorum halime neden böle yaptım diye eşimde dediki sen böle şeylere takılmazdın ne oldu sana diye şaşırdı..olur böyle durumlar ama seviyorummmm aksiyonuu
Ya bu arada folik aside devam ediyormusunuz bıraktıysanız kaç haftalıkken bıraktınız ben meraklandım??
mrb arkadaşlar şu sayfaların en altında önemli uyarı diyo bune bee =)
ben hala kullanıyorum başkada bişey kullanmıyorum...
akıllı olun demeye çalışıyolar
=) uyarıcaklarsa neden böyle site kurmuşlarki alaala:
gerçi menepoza girmiş gibiyiz artık genelde yanar hamileler ondan üşümüyolar ama çorap fikride güzel:)
günaydın canıım iyiyiiz kaç haftalıksın bilmiyorum ama lelebi ye patates haşlamasıda iyi gelir çubuk kraker bide bunlar iyi gelir ben genelde leblebi ve patates yerdim patates yiyince hem karnım doyuyodu
zuzucuk naneli sakız da işe yarıyor haberin olsunn
ben hala kullanıyorum başkada bişey kullanmıyorum...
bana bıraktırdı doktor folik asidi 8 haftamda ama içinde yine folik asitte dahil 15 16 tane daha vitamın mınarel falan filan kıl tüy cart curt olan vitamin bar verdi resmen adı ferrevit pronotal diye 60 tablet sadece bunu kullanıosun şimdi dedi belli aydan sonra artı olarak kan hapı yada şurubu verıcekmiş doğumda çok kan kaybetçemiz içinmişş
ekşın iyi oluyo olsunHerşeyi biz çekiyoruz onlarda çeksin accuk
mrb arkadaşlar şu sayfaların en altında önemli uyarı diyo bune bee =)
9+4 düm canım ve şimdiye kadar olmamıştı hiç gayet güzel yiyodum yemeğimi 2 gündür ne olduysa ne biliyimm bazı kişilere söyledim etrafımda midem de bulanmıyo gayet rahatım diye ama nazar mı bilmiyorummmm ....dediklerini not ettim mandalina yaramazsa sırada onlar var
hımm kantinden alayım bare
harikasınız kızlarrrrr
bana bıraktırdı doktor folik asidi 8 haftamda ama içinde yine folik asitte dahil 15 16 tane daha vitamın mınarel falan filan kıl tüy cart curt olan vitamin bar verdi resmen adı ferrevit pronotal diye 60 tablet sadece bunu kullanıosun şimdi dedi belli aydan sonra artı olarak kan hapı yada şurubu verıcekmiş doğumda çok kan kaybetçemiz içinmişş
canım yasası falan vardır muhakkak yoksa kapatılır site....
bencede...
ya bazen seviseyiz şeyler olabiliyor yada kanune yasak şeyler konuşulabiliyor o yüzden yasal uyarı vermişler..kanuni işlem yapılır diye o yüzden dikkat edelim
iyi geldiğine sevindim canıım mide bulantısından çok gazdır senin midende ki benimde bulantım çok olmadı ama kaynama oluyodu biraz ağır yiyince....
bilmem bana devam et folik asite dedi 12 haftamın içindeyim şu anda vitamin falan hiç içmedim şimdiye kadar belki 2li test sonucumu almaya gittiğimde verir bilmiyorum:44::44:
ekşın iyi oluyo olsunherşeyi biz çekiyoruz onlarda çeksin accuk
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar olsunn allah bebişlerimizi bşzden ayırmasın inşallahhh
rubetcim hemen atlayım
ne kadar bulantın oldu sorması ayıp?????
kaçıncı haftada başladı kaçta bitti?
6. haftadan sonra bulantım başladı 2 hafta falan sürdü akşamları pek bişey yemiyodum meyve yiyodum genelde yemektede kendime genelde patatesli hafif sulu yemek yapıyodum rahatlatıyodu o beni....birazda psikolojik izinli olduğum günler muhakkak midem bulanır bişey yiyemiyodum iş yerinde kafam dağınık olduğu için pek aklıma gelmiyo mide falan:) 8 haftadan sonra sabahları arada oluyodu ve kokulara hassas olmaya başladım yemek yapardım ama artık tavuk görmek bile istemiyorum bayramda haşlama etten nefret ettim....şu an 12nin içindeyim işatahım açılmaya başladı ne görsem canım istiyo falan yiceğimdende değil alıyorum yiyemiyorum bile gaz problemi var bide oda 8-9 haftalıkken falan başladı sıcak su torbası az maden suyu idare ediyorum böyle işte
6. haftadan sonra bulantım başladı 2 hafta falan sürdü akşamları pek bişey yemiyodum meyve yiyodum genelde yemektede kendime genelde patatesli hafif sulu yemek yapıyodum rahatlatıyodu o beni....birazda psikolojik izinli olduğum günler muhakkak midem bulanır bişey yiyemiyodum iş yerinde kafam dağınık olduğu için pek aklıma gelmiyo mide falan:) 8 haftadan sonra sabahları arada oluyodu ve kokulara hassas olmaya başladım yemek yapardım ama artık tavuk görmek bile istemiyorum bayramda haşlama etten nefret ettim....şu an 12nin içindeyim işatahım açılmaya başladı ne görsem canım istiyo falan yiceğimdende değil alıyorum yiyemiyorum bile gaz problemi var bide oda 8-9 haftalıkken falan başladı sıcak su torbası az maden suyu idare ediyorum böyle işte
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar olsunn allah bebişlerimizi bşzden ayırmasın inşallahhh
yavruuu nolii takip faalan sabah sAabahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?