2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ekşın iyi oluyo olsun herşeyi biz çekiyoruz onlarda çeksin accuk

9+4 düm canım ve şimdiye kadar olmamıştı hiç gayet güzel yiyodum yemeğimi 2 gündür ne olduysa ne biliyimm bazı kişilere söyledim etrafımda midem de bulanmıyo gayet rahatım diye ama nazar mı bilmiyorummmm ....dediklerini not ettim mandalina yaramazsa sırada onlar var

zuzucuk naneli sakız da işe yarıyor haberin olsunn

hımm kantinden alayım bare

harikasınız kızlarrrrr

ekşın iyi oluyo olsun Herşeyi biz çekiyoruz onlarda çeksin accuk

bencede...

mrb arkadaşlar şu sayfaların en altında önemli uyarı diyo bune bee =)

ya bazen seviseyiz şeyler olabiliyor yada kanune yasak şeyler konuşulabiliyor o yüzden yasal uyarı vermişler..kanuni işlem yapılır diye o yüzden dikkat edelim

iyi geldiğine sevindim canıım mide bulantısından çok gazdır senin midende ki benimde bulantım çok olmadı ama kaynama oluyodu biraz ağır yiyince....

bilmem bana devam et folik asite dedi 12 haftamın içindeyim şu anda vitamin falan hiç içmedim şimdiye kadar belki 2li test sonucumu almaya gittiğimde verir bilmiyorum:44::44:

rubetcim hemen atlayım
ne kadar bulantın oldu sorması ayıp?????
kaçıncı haftada başladı kaçta bitti?

rubetcim hemen atlayım
ne kadar bulantın oldu sorması ayıp?????
kaçıncı haftada başladı kaçta bitti?

6. haftadan sonra bulantım başladı 2 hafta falan sürdü akşamları pek bişey yemiyodum meyve yiyodum genelde yemektede kendime genelde patatesli hafif sulu yemek yapıyodum rahatlatıyodu o beni....birazda psikolojik izinli olduğum günler muhakkak midem bulanır bişey yiyemiyodum iş yerinde kafam dağınık olduğu için pek aklıma gelmiyo mide falan:) 8 haftadan sonra sabahları arada oluyodu ve kokulara hassas olmaya başladım yemek yapardım ama artık tavuk görmek bile istemiyorum bayramda haşlama etten nefret ettim....şu an 12nin içindeyim işatahım açılmaya başladı ne görsem canım istiyo falan yiceğimdende değil alıyorum yiyemiyorum bile gaz problemi var bide oda 8-9 haftalıkken falan başladı sıcak su torbası az maden suyu idare ediyorum böyle işte

ben de 1-2 gündür önceki günlere nazaran rahatım
2 haftadır tüm gün bulanıyodu şimdi sağolsun ara ara bulanıyo
neden azalıyo diye dert ediyordum etmeyim sanırım 8. hafta dönüm noktası gibi bişey :44:

balıklama dalmış gibi olucam ama maden suyu yasak diil mi?? doktorum bana maden suyu dahil bütün gazlı içecekleri yasakladı

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar olsunn allah bebişlerimizi bşzden ayırmasın inşallahhh

günaydıın canıım sanada hayırlı cumalar ammiiiiiinnn

yavruuu nolii takip faalan sabah sAabahhh

ya kuzu benimki normalde son dakkaya kadar uyurdu tabi alarmı erkene kurar ertelerdi bu sefer ilk çaldığında uyandı bende uyandım ama uyku bandı var gözümde o bilmiyo telefonla uğraşıyo aralayıp baktım bişeyler siliyo napıon sabah sabah telefonla dedim bişey demedi bende önemsemedim neyse sonra kalktı üstünü giyindi mutfağa gidip pcyi açtı açılma sesini duydum:) mailine girmiş baktım mailinne o gidince silinenlere baktım tabi hemen arkadaşlık sitesinden mail var ama şimdimi üyeydi öncedenmi üyeydi reklam için falanmı yolluyolar anlam veremedim tekip edicem maillerini bakalım adamın başına ekşimiyim bişey yoktur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…