balıklama dalmış gibi olucam ama maden suyu yasak diil mi?? doktorum bana maden suyu dahil bütün gazlı içecekleri yasakladı
günaydıın canıım sanada hayırlı cumalar ammiiiiiinnn
ya kuzu benimki normalde son dakkaya kadar uyurdu tabi alarmı erkene kurar ertelerdibu sefer ilk çaldığında uyandı bende uyandım ama uyku bandı var gözümde o bilmiyo telefonla uğraşıyo aralayıp baktım bişeyler siliyo napıon sabah sabah telefonla dedim bişey demedi bende önemsemedim neyse sonra kalktı üstünü giyindi mutfağa gidip pcyi açtı açılma sesini duydum:) mailine girmiş baktım mailinne o gidince silinenlere baktım tabi hemen arkadaşlık sitesinden mail var ama şimdimi üyeydi öncedenmi üyeydi reklam için falanmı yolluyolar anlam veremedim tekip edicem maillerini bakalım adamın başına ekşimiyim bişey yoktur belki
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar olsunn allah bebişlerimizi bşzden ayırmasın inşallahhh
balıklama dalmış gibi olucam ama maden suyu yasak diil mi?? doktorum bana maden suyu dahil bütün gazlı içecekleri yasakladı
ben hala kullanıyorum başkada bişey kullanmıyorum...
bana bıraktırdı doktor folik asidi 8 haftamda ama içinde yine folik asitte dahil 15 16 tane daha vitamın mınarel falan filan kıl tüy cart curt olan vitamin bar verdi resmen adı ferrevit pronotal diye 60 tablet sadece bunu kullanıosun şimdi dedi belli aydan sonra artı olarak kan hapı yada şurubu verıcekmiş doğumda çok kan kaybetçemiz içinmişş
iyi geldiğine sevindim canıım mide bulantısından çok gazdır senin midende ki benimde bulantım çok olmadı ama kaynama oluyodu biraz ağır yiyince....
bilmem bana devam et folik asite dedi 12 haftamın içindeyim şu anda vitamin falan hiç içmedim şimdiye kadar belki 2li test sonucumu almaya gittiğimde verir bilmiyorum:44::44:
ama içinde folik asit var yine yenı verdıgı hapın artı olan mınaraller vıtamınler çok var yenı verdıgınde tek folık deıll yanıı
hayırlı günler hayırlı cumalar arkadaşlar :79::79:muhabbetiniz boll olsunn bende aranıza yeni katılıyorum....okuduğum kadarıyla herkesde bulantı şikayeti var bende aynı sorunu yaşıyorum ama diğer taraftan şükrediyorum en azından bulantım olduğu zaman bebeğim yaşıyor diyorum ve mutlu oluyorum
maden suyu benim doktora göre serbest
hatta mineral olduğu için faydalı bile diyor kendüsü
yaa o tip şeylerle bende uğraştım zamanındaaabi hafta daha kadar kes çaktırmadan sonra emin olursun boşuna ekşın çıkarma
amin tatlım inşalllahhhh
tatlım maden suyu iyidir doğal mineral var sodaya yasak demiştir.
maden suyu benim doktora göre serbest
hatta mineral olduğu için faydalı bile diyor kendüsü
kafam karıştı yaww.. ben çok sevdiğimi söyleyince en fazla haftada bir içmeme izin verdi... bana da saçma geldi oysa mineralli su ne de olsa :44:
arkadaşlar bence zararlı doktoru bi bırakın biri veriyo biri vermiyo nasıl doktorsa ıkısıde aynı daldan mezun ınsanlar bıde bu sarıkız marka varya manısada uretılıo ben oraya gıttım eşimin babamın doğduğu yer maden suyunun tadı asıtsız gazsız ılginç bişey ilk saf halı iğrenç onun içeine asit ilave edilio aşırı şekilde öyle gazlı asitli hale geliyo hamile için zararlı yanı saf mınarel doğal dıye içmeyin lıkır lıkır canınız çektiğinde 1 2 yudum alın normalde işlenmiş oldukları için zararlı
hoş geldin evet bazı arkadaşlarımızda bulantılar var malesef bende olmadı hiç
çıktığı kaynaktan ben de içmiştim aynı bahsettiğin yerden.. ve kesinlikle katılıyorum tadı berbattı.. ama insanlar bidonlara şişelere dolduruyodu..
hayırlı günler hayırlı cumalar arkadaşlar :79::79:muhabbetiniz boll olsunn bende aranıza yeni katılıyorum....okuduğum kadarıyla herkesde bulantı şikayeti var bende aynı sorunu yaşıyorum ama diğer taraftan şükrediyorum en azından bulantım olduğu zaman bebeğim yaşıyor diyorum ve mutlu oluyorum
hoşgeldin canımmmm......
kızlar ya hilmadan hala ses yok
hoşgeldin canımmmm......
kızlar ya hilmadan hala ses yok
yaa o tip şeylerle bende uğraştım zamanındaaabi hafta daha kadar kes çaktırmadan sonra emin olursun boşuna ekşın çıkarma
hıh eet o saf olanı faydalımış ama tadı iğrenç =)) DEDİĞİN GİBİ EET DOLDURUP DOLDURUP GIDIOLAR
TAŞ DÜŞÜRMEYE KUM DÖKMEYE ÇOK FAYDALI DIEE =))
Kızlar herkese hayırlı cumalar.Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıp misssss gibi koklamayı nasip etsin inşallahhhh.Yarın ikili testim var heyecen bastı şimdiden gelişmeleri yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?