2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

balıklama dalmış gibi olucam ama maden suyu yasak diil mi?? doktorum bana maden suyu dahil bütün gazlı içecekleri yasakladı

sade olanı içebiliyosun tabi 2 günde bir falan zaten hiç sevmiyorum eşim içer genelde o içerken 2 3 yudum bile yetiyo bana

yaa o tip şeylerle bende uğraştım zamanındaaa bi hafta daha kadar kes çaktırmadan sonra emin olursun boşuna ekşın çıkarma

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar olsunn allah bebişlerimizi bşzden ayırmasın inşallahhh

amin tatlım inşalllahhhh

balıklama dalmış gibi olucam ama maden suyu yasak diil mi?? doktorum bana maden suyu dahil bütün gazlı içecekleri yasakladı

tatlım maden suyu iyidir doğal mineral var sodaya yasak demiştir.

Son düzenleme:
hayırlı günler hayırlı cumalar arkadaşlar :79::79:muhabbetiniz boll olsunn bende aranıza yeni katılıyorum....okuduğum kadarıyla herkesde bulantı şikayeti var bende aynı sorunu yaşıyorum ama diğer taraftan şükrediyorum en azından bulantım olduğu zaman bebeğim yaşıyor diyorum ve mutlu oluyorum

kafam karıştı yaww.. ben çok sevdiğimi söyleyince en fazla haftada bir içmeme izin verdi... bana da saçma geldi oysa mineralli su ne de olsa :44:

hoş geldin evet bazı arkadaşlarımızda bulantılar var malesef bende olmadı hiç

maden suyu benim doktora göre serbest
hatta mineral olduğu için faydalı bile diyor kendüsü

doğru demiş hatun
içinde magnezyum var ya... ilerleyen haftalarda yani 26-28den sonra kasılmalar kramp ve kasılmalara bazı doktorlar magnezyum yazıyor...
bazıları da bol süt iç ve soda derler.. günde 1 taneye izin var.. ondaki asit diğer içecekler gibi rahatsız edici değil.. sindirime bile faydalı yaaaaani

yaa o tip şeylerle bende uğraştım zamanındaaa bi hafta daha kadar kes çaktırmadan sonra emin olursun boşuna ekşın çıkarma

amin tatlım inşalllahhhh

tatlım maden suyu iyidir doğal mineral var sodaya yasak demiştir.

maden suyu benim doktora göre serbest
hatta mineral olduğu için faydalı bile diyor kendüsü

kafam karıştı yaww.. ben çok sevdiğimi söyleyince en fazla haftada bir içmeme izin verdi... bana da saçma geldi oysa mineralli su ne de olsa :44:

arkadaşlar bence zararlı doktoru bi bırakın biri veriyo biri vermiyo nasıl doktorsa ıkısıde aynı daldan mezun ınsanlar bıde bu sarıkız marka varya manısada uretılıo ben oraya gıttım eşimin babamın doğduğu yer maden suyunun tadı asıtsız gazsız ılginç bişey ilk saf halı iğrenç onun içeine asit ilave edilio aşırı şekilde öyle gazlı asitli hale geliyo hamile için zararlı yanı saf mınarel doğal dıye içmeyin lıkır lıkır canınız çektiğinde 1 2 yudum alın normalde işlenmiş oldukları için zararlı

çıktığı kaynaktan ben de içmiştim aynı bahsettiğin yerden.. ve kesinlikle katılıyorum tadı berbattı.. ama insanlar bidonlara şişelere dolduruyodu..

hoş geldin evet bazı arkadaşlarımızda bulantılar var malesef bende olmadı hiç

hoşbulduk evet 6 haftaya kadar bendede yoktu sonrası başladı ve hala devam ediyor hiç bişey yiyip içemiyorum, sadece benide kolonya rahatlatıyor ama oda tehlikeliymiş napcam bende bilmiyorum ama olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun o yeterrr bu bulantılarda birgün biterr

çıktığı kaynaktan ben de içmiştim aynı bahsettiğin yerden.. ve kesinlikle katılıyorum tadı berbattı.. ama insanlar bidonlara şişelere dolduruyodu..

hıh eet o saf olanı faydalımış ama tadı iğrenç =)) DEDİĞİN GİBİ EET DOLDURUP DOLDURUP GIDIOLAR
TAŞ DÜŞÜRMEYE KUM DÖKMEYE ÇOK FAYDALI DIEE =))

hoşgeldin canımmmm......

kızlar ya hilmadan hala ses yok

öyle bende pusuya yattım bişey olursa atlıcam üstüne ahahahahhah

hıh eet o saf olanı faydalımış ama tadı iğrenç =)) DEDİĞİN GİBİ EET DOLDURUP DOLDURUP GIDIOLAR
TAŞ DÜŞÜRMEYE KUM DÖKMEYE ÇOK FAYDALI DIEE =))

ya kızlar karbonatlı o aslında hamurlara bile soda yerine karbonatta katılıyo ya dedem soda yerine karbonatlı su içerdi midesi ağrıyınca falan....deneyin anlarsınız

Kızlar herkese hayırlı cumalar.Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıp misssss gibi koklamayı nasip etsin inşallahhhh.Yarın ikili testim var heyecen bastı şimdiden gelişmeleri yazarım.

Kızlar herkese hayırlı cumalar.Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıp misssss gibi koklamayı nasip etsin inşallahhhh.Yarın ikili testim var heyecen bastı şimdiden gelişmeleri yazarım.

sanada hayırlı cumalar canıım ammmiiiiiiinnn
benim test sonuçlarım yarın çıkıyo bakalım izin isticem alamazsam ptesiye kaldım

Merhabalar.ben de 10+1 ım.bana da doktorum soda içme demişti ama mide bulantıma ıyı gelıyo dıyınce ıyı o zaman gunde 1 tane iç dedi.asitli olmasından zıyade tuz var içinde dıye ıstemıyo bızım dr da.su tutar vucudun ödem yapar dedi bu arada kılo durumunuz nasıl.ben iyi gıdıyodum ama şu kurban bayramı benı mahvettı tam 1 kg aldım 4 gunde.marmarısteydık e onune 50 çeşıt gelınce bırını yemesen dığerını yıyosun( sonuç olarak gerıde kalan 10 hafta ve gelen 1 kg.ılk hamılelığımde 21 kg alan bırı olarak korkuyorum açıkçası.dun iş yerımdekı arkadfaşlara söyledım hamılelığımı.bı tanesi dedıkı oh ıyı olmuş sıkılmıştım senı zayıf görmekten.fesat dedım bunu mu tuttun içinde bunca zaman insanlar ne biçim yaa.demın de bırı dedı ay kaç kg alıcaksın acaba çok merak edıyorum.bu mu oldu derdınız dedım hakketten kadının en buyuk düşmanı gene kadın( sinir ettler benı.resmen kılo almamı beklıyolar keyıfle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…