ya kızlar bakıyorum da göbişim o kadar çıkmadı.Ama pantolonlarımı giyiyorum ama sıkıyo belimi.sizi sıkmaya başladı mı kıyafetleriniz?benim göbiş hiç yoktu ona göre kıyafetlerim hep.E ben napcam yaaaa yeni kıyafetler de almak istemiyorum.Napsam Napsam:44::44::44:
ya kızlar bakıyorum da göbişim o kadar çıkmadı.Ama pantolonlarımı giyiyorum ama sıkıyo belimi.sizi sıkmaya başladı mı kıyafetleriniz?benim göbiş hiç yoktu ona göre kıyafetlerim hep.E ben napcam yaaaa yeni kıyafetler de almak istemiyorum.Napsam Napsam:44::44::44:
gunaydın canım ben kıyafet almaya henuz baslamadım ıdare edıyorum hala eskılerle gobegımın bıraz cıkması harıc kılo alan genısleyen bıryerım yok henuz ama sanırım hamıle kıyafetı satan yerlerden gıyınemıcem cunku bır kac tane magaza gezdım bugune kadar hıc tarzım olmayan kıyafetlerle karsılastım ıkı uc tane hamıle pantolunu alıcam ust olarak zaten heryerde degısık tunık tarzı yada bol kesımlı bluzlar kazaklar var onlardan alırım dıyorum bosuna hamıle kıyafetlerıne o kadar para vermenın anlamı yok kı
aaa ilk defa gördümm nerde bulabilir ki.Bunu kotlarda uygulayabilirim de kumaş pantolarım da biraz zor uzun bişey giymem lazım çünkü.Malum çalışıyorum ya ben bu kadar erken kıyafetlerime veda edeceğimi düşünmemiştim
ayy bende bide hergün işe giderken ben bugün ne giyceem yaa die dakikalarca dolaba balıyorum yazlıklarım genelde geniş bol işte bi kaç hırka aldım kalın işte onları giyip hırka giyiyorum üzerime pantalonlarım desen 3 pantolonum kaldı onlarda sınırda biri ligralı allahtan geniş gömleklerden almak lazım bi kaç tanedaha sonrada giyebiliriz belki...etrafımda bakıyorumda genelde taytla kombin yapıyo hamileler hem daha ucuz hem rahattır ama kışın soğuk olmazmı..... üşümüyolarmı die bakıp kalıyorum vallla
ayy bende bide hergün işe giderken ben bugün ne giyceem yaa die dakikalarca dolaba balıyorum yazlıklarım genelde geniş bol işte bi kaç hırka aldım kalın işte onları giyip hırka giyiyorum üzerime pantalonlarım desen 3 pantolonum kaldı onlarda sınırda biri ligralı allahtan geniş gömleklerden almak lazım bi kaç tanedaha sonrada giyebiliriz belki...etrafımda bakıyorumda genelde taytla kombin yapıyo hamileler hem daha ucuz hem rahattır ama kışın soğuk olmazmı..... üşümüyolarmı die bakıp kalıyorum vallla
slm haziranın güzel hamişleri :)
dün gülbende suna dumankaya vardı göbek çatlakları için öneride bulundu, bende sizinle paylaşmak istedim yanlız erken dönemde başlamak gerekiyormuş çatladıktan sonra tıpta bile çözümü yok dedi
badem yağı
susam yağı
çilek yağı
limon suyu hepsini karıştırıyoruz her sabah popo ve göbişe sürüyoruz bu kadarcık
valla ben tayt giyemem burası devlet kurumu :) ben şimdilik üstten düşünmüyorum da alttan biraz düşünmeye başladım.Eşofmanlarımın bazıları bile artık sıkıyo ben de bebişim küçücük odasında sıkışmasın istiyorum.Bütün arzum bebişimin konforu
gunaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ya aranızda hizmet hastesıne gıden varmı doktorumu degıstırmek ıstıyorum...
günaydın arkadaşlar
umarım iyisinizdir hepinizzzz.....kendi kendime nazar değdirdim kızlar yaa midem bulanmıyo midem bulanmıyo diye diye bulandırdım sonunda 2 akşamdır yemekten sonra böyle midem bulanıyoo çıkartma yok ama bulantı vardı limon kolonyası biraz ferahlatıyordu.... Akşam eşim netten biraz araştırma yaptı sonuçta kokladığım alkol kana karışmadığından bebişe zarar vermez diye düşünüyordum ama akciğer yolu ile ulaşıyormuş bebeğe o yüzden kolonyayıda bıraktık...ve sabahtan beri aşırı bi bulantı var napcam bilmiyorummm
aaa ilk defa gördümm nerde bulabilir ki.Bunu kotlarda uygulayabilirim de kumaş pantolarım da biraz zor uzun bişey giymem lazım çünkü.Malum çalışıyorum ya ben bu kadar erken kıyafetlerime veda edeceğimi düşünmemiştim
ooohhh iyiymiş yapayım bunu ama limon suyu hazır olandanmı yoksa sıkmamı
selam canım çubukla mandalina ile bastırmaya çalış kesin çözüm değil ama rahatlatır en azından beni rahatlatıyor dene bakalım işe yarar belki sende de
bende hep merak ederdim üşümüyolarmı diye ama alttan kalın koton çoraplardan giyersek sorun olmaz diye düşünüyorum
Günaydın arkadaşlar
umarım iyisinizdir hepinizzzz.....kendi kendime nazar değdirdim kızlar yaa midem bulanmıyo midem bulanmıyo diye diye bulandırdım sonunda 2 akşamdır yemekten sonra böyle midem bulanıyoo çıkartma yok ama bulantı vardı limon kolonyası biraz ferahlatıyordu.... Akşam eşim netten biraz araştırma yaptı sonuçta kokladığım alkol kana karışmadığından bebişe zarar vermez diye düşünüyordum ama akciğer yolu ile ulaşıyormuş bebeğe o yüzden kolonyayıda bıraktık...ve sabahtan beri aşırı bi bulantı var napcam bilmiyorummm
günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?