2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pantolonlara takılan bir zerzevat var

böyle bişey alabilirsin

valla benim büyük gelen pantolonlarım var onları kullanmaya başladım...dar badilerimde löp die çıkıyo göbişim kilom yok öyle ilk dr gittiğimde 54,400düm şimdi 55 oldum dr sordum kilo almadım doğru dürüst ama göbiş şiştii olucak artık dedi 8 haftadan sonra çıkmaya başlıyo göbek dar pantolon giymemeye çalış canım sıkmaya başladıysa çünkü bebişie baskı yapabilirmişsin.....

benim göbeğim birden büyüdü canım, şu an 3 aylık gibi değil de 4-5 aylık kadar var resmen. elbiselerle idare ediyorum ama bi yere kadar. evet üst için bol seçenek var, normal kıyafetler bile olabilir ama alt için sıkıntı çekiyorum resmen..

ayy bende bide hergün işe giderken ben bugün ne giyceem yaa die dakikalarca dolaba balıyorum yazlıklarım genelde geniş bol işte bi kaç hırka aldım kalın işte onları giyip hırka giyiyorum üzerime pantalonlarım desen 3 pantolonum kaldı onlarda sınırda biri ligralı allahtan geniş gömleklerden almak lazım bi kaç tane daha sonrada giyebiliriz belki...etrafımda bakıyorumda genelde taytla kombin yapıyo hamileler hem daha ucuz hem rahattır ama kışın soğuk olmazmı..... üşümüyolarmı die bakıp kalıyorum vallla

slm haziranın güzel hamişleri :)
dün gülbende suna dumankaya vardı göbek çatlakları için öneride bulundu, bende sizinle paylaşmak istedim yanlız erken dönemde başlamak gerekiyormuş çatladıktan sonra tıpta bile çözümü yok dedi
badem yağı
susam yağı
çilek yağı
limon suyu hepsini karıştırıyoruz her sabah popo ve göbişe sürüyoruz bu kadarcık

bende hep merak ederdim üşümüyolarmı diye ama alttan kalın koton çoraplardan giyersek sorun olmaz diye düşünüyorum

valla ben tayt giyemem burası devlet kurumu :) ben şimdilik üstten düşünmüyorum da alttan biraz düşünmeye başladım.Eşofmanlarımın bazıları bile artık sıkıyo ben de bebişim küçücük odasında sıkışmasın istiyorum.Bütün arzum bebişimin konforu

ooohhh iyiymiş yapayım bunu ama limon suyu hazır olandanmı yoksa sıkmamı

Günaydın arkadaşlar

umarım iyisinizdir hepinizzzz.....kendi kendime nazar değdirdim kızlar yaa midem bulanmıyo midem bulanmıyo diye diye bulandırdım sonunda 2 akşamdır yemekten sonra böyle midem bulanıyoo çıkartma yok ama bulantı vardı limon kolonyası biraz ferahlatıyordu.... Akşam eşim netten biraz araştırma yaptı sonuçta kokladığım alkol kana karışmadığından bebişe zarar vermez diye düşünüyordum ama akciğer yolu ile ulaşıyormuş bebeğe o yüzden kolonyayıda bıraktık...ve sabahtan beri aşırı bi bulantı var napcam bilmiyorummm

ben işi için 2 tane alsam yeter 1 tanede hamile kotları var ondan alırım tayt kullanmayı düşünüyorum şahsen çünkü pahalı hamile kıyafetleri tamamen duygusal yani

selam canım çubukla mandalina ile bastırmaya çalış kesin çözüm değil ama rahatlatır en azından beni rahatlatıyor dene bakalım işe yarar belki sende de

Lacheen | hamile pantolon çözümü

BURADAN BAKABİLİRSİN CANIM
BULAMASAN DA KENDİN BİLE YAPABİLİRSİN

bende hep merak ederdim üşümüyolarmı diye ama alttan kalın koton çoraplardan giyersek sorun olmaz diye düşünüyorum

gerçi menepoza girmiş gibiyiz artık genelde yanar hamileler ondan üşümüyolar ama çorap fikride güzel:)

günaydın canıım iyiyiiz kaç haftalıksın bilmiyorum ama lelebi ye patates haşlamasıda iyi gelir çubuk kraker bide bunlar iyi gelir ben genelde leblebi ve patates yerdim patates yiyince hem karnım doyuyodu

zuzucuk naneli sakız da işe yarıyor haberin olsunn

Bu arada günaydın arkadaşlar güne süpheli başlayanlar olmuş rubetçim bence hamilelik psikolojisi...........boşa günah alma derim bugün bende eşim yüzüğünü aynanın önünde unutmuş gitmiş aradım yoldan döndürdüm gelmezsen sevmiyorsun ölümü gör diye bir sürü laf ettim tabi..şimdi gülüyorum halime neden böle yaptım diye eşimde dediki sen böle şeylere takılmazdın ne oldu sana diye şaşırdı..olur böyle durumlar ama seviyorummmm aksiyonuu

Ya bu arada folik aside devam ediyormusunuz bıraktıysanız kaç haftalıkken bıraktınız ben meraklandım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…