of bu ne zor biseymis kizlar ya kan sonuclarim geldi 2400 de kalmis 8 haftasina bakarak cok düsük ama kanim düsmeye baslamadi henüz aldigim progesteron jellerinden diyor doktor kendiliginden bekle düsmesini diyor hala bi gelisme yok ne gelisiyor ne düsüyor leke bile yok off biran önca düsse unutsam gecirsem artik diyorum ama melegim bana yapisti kaldi cok zor cokkk
cnm iyisiniz şimdii inşallahhh defnemdee tamamen düzlmiştirr dilerimmm biz 12 de kalktık bugünnn yaaa dün gece deli etti benii 1 e kadar uyumadııı sonrada benim uykum kaçtıı 4 de anca uyuyabildimm sonuçç ana kız uyudukk....hastaneden yeni geldim yedim ignemi serumumu
ya bu igne neysede serum olmasa cok iyi olucak hergun git 3 saat bekle ikrah geldi ya
bugunku serumda vitamin serumuymus
1 lt ya yine cok zor bitti.
kizimda gelsin onunda kontrolu var kulagina baktirmaya goturucem
off ya su hastanelerden bir elimizi cekemiyoruz
Hello kizlaarr
Doktordan ciktim :)) bebisimin minik kalbini gördüm pitpitlarinida duydum :))
Cook mutluyum cookk.. Hersey uolunda.. Sat la beraber gidiyo tam 7+5 :))
8+6 yım ben.. daha varmış yani... 12-14 arası cinsiyet belli olabilir mi 4 aydan önce belli olmaz diyorlar
8+6 yım ben.. Daha varmış yani... 12-14 arası cinsiyet belli olabilir mi 4 aydan önce belli olmaz diyorlar
Hello kizlaarr
kızlarrrr elinizi karnınıza koydugunuzda göbeğin altında top gibi şişkinlik hissediyormusunuz ?
kızlarrrr elinizi karnınıza koydugunuzda göbeğin altında top gibi şişkinlik hissediyormusunuz ?
of bu ne zor biseymis kizlar ya kan sonuclarim geldi 2400 de kalmis 8 haftasina bakarak cok düsük ama kanim düsmeye baslamadi henüz aldigim progesteron jellerinden diyor doktor kendiliginden bekle düsmesini diyor hala bi gelisme yok ne gelisiyor ne düsüyor leke bile yok off biran önca düsse unutsam gecirsem artik diyorum ama melegim bana yapisti kaldi cok zor cokkk
Hello kizlaarr
göbeğimin altına ulaşabilsemmBende yok tatlım şişkinlik ama dün akşam sağ taraftan sol tarafa bişi aniden geçiverdi gibi hissettim yada bi acıydı bilemiyommm
cnm ikili test 11-14 haftalar arası oluyorrr..genelde 12 haftalıkken çoğu dr ikili testte cinsiyet tahmini yapıyoo %70 falann cnm çünkü ikili testteki ultrasonlar daha kapsamlıı ama genede %100 değil onun için 16. hafta beklenioo...
cnm arkadaslardan kuzenlerden bılıorum 100 de 85 tahmın edılıo bnm tanıdıgım ınsanların çoğunda 12, haftada ıkılı taramada tahmınlerı dogru çıktı buyuduler bıle :)
bnm doktorda dıokı doktordan doktora fark var doktor var doktor var kımı o bölgeye bakıo cinsiyuet için yanılıo dio asıl bişey kemiği varmış ondan belli oluomuşş
dokundum ama şişkinlik hissetmedim. benim göbeğimde bi değişiklik yok ((((( inşallah bebeğim iyidir
önce başka deyip sonra çevirmesin de... geç belli olsun sağlam belli olsun.. benim 1,5 yaşında kedim var.. ilk geldiğinde erkek diye almıştım onu eve severken oğlum diye seviyordum.. 1,5 ay sonra kız olduğu ortaya çıktı.. acayip şok oldum.. bi süre daha oğlum diye sevdim sonra alıştık ama bi tuhaf olmuştu.. Allahtan unisex isim seçmişim..
ne olursa kabul ediyorsun ama önce bi fikre alışınca başka bi fikri insan yadırgayabiliyor...
zuzu yazıyorum buraya oğlun olacak!!!!!
telaşşş yapmayınnn kızlarrr bende de yokk bakk 1,5 kilo almıştımm hepsi gitmiş gene sabah tartıldım daaa ...hafif bi göbiş varr hepimizin farklı farklı olcakkk 4. aydan sonra zatenn vücut belirtilerii çıkar esasındaaa....kuzular iii sizde ii olun hadi....eğerr hepimiz aynı olsakk kimisi 10 kilo alıp kimisi 30 kilo almaz hamişl,kteee bünye meselesii kuzum bunlarr...
bi kişide kız deseehayırlısı tatlım ama benim içime de oğlan doğuyor bakalımm bi kaç haftaya belli olcak.... seninde bi kız bi erkek olacakkkkkk
aynen öyle cnmm genelde pek yanılmıyolarrr ben dayanamayıp sorucammm gene erkenden ama iştee o güne kadar bişey almamakta yarar var en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?