2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm arkadasım bişi dicemm sana alttan ultrasonla baktılarmı

cnm iyisiniz şimdii inşallahhh defnemdee tamamen düzlmiştirr dilerimmm biz 12 de kalktık bugünnn yaaa dün gece deli etti benii 1 e kadar uyumadııı sonrada benim uykum kaçtıı 4 de anca uyuyabildimm sonuçç ana kız uyudukk....
Hello kizlaarr

Doktordan ciktim :)) bebisimin minik kalbini gördüm pitpitlarinida duydum :))
Cook mutluyum cookk.. Hersey uolunda.. Sat la beraber gidiyo tam 7+5 :))

ohhh gözün aydın cnm yaaa ne güzelll kuzucuğaaaa....

8+6 yım ben.. daha varmış yani... 12-14 arası cinsiyet belli olabilir mi 4 aydan önce belli olmaz diyorlar

cnm ikili test 11-14 haftalar arası oluyorrr..genelde 12 haftalıkken çoğu dr ikili testte cinsiyet tahmini yapıyoo %70 falann cnm çünkü ikili testteki ultrasonlar daha kapsamlıı ama genede %100 değil onun için 16. hafta beklenioo...

8+6 yım ben.. Daha varmış yani... 12-14 arası cinsiyet belli olabilir mi 4 aydan önce belli olmaz diyorlar

cnm arkadaslardan kuzenlerden bılıorum 100 de 85 tahmın edılıo bnm tanıdıgım ınsanların çoğunda 12, haftada ıkılı taramada tahmınlerı dogru çıktı buyuduler bıle :)
bnm doktorda dıokı doktordan doktora fark var doktor var doktor var kımı o bölgeye bakıo cinsiyuet için yanılıo dio asıl bişey kemiği varmış ondan belli oluomuşş

Günaydın kızlar. nasılsınız? hayırlı cumalar hepinize.tam bir hafta sonra minnoşumu görmeye gitcem. bide ay sonu taşınıyoruz. nasıl olcak bilmiyorum....

ahh tatlım inşallah tez zamanda herşey yoluna girer.
Hello kizlaarr

Doktordan ciktim :)) bebisimin minik kalbini gördüm pitpitlarinida duydum :))
Cook mutluyum cookk.. Hersey uolunda.. Sat la beraber gidiyo tam 7+5 :))

maşallah oh ne güzel canımmmm

kızlarrrr elinizi karnınıza koydugunuzda göbeğin altında top gibi şişkinlik hissediyormusunuz ?

göbeğimin altına ulaşabilsemm bende yok tatlım şişkinlik ama dün akşam sağ taraftan sol tarafa bişi aniden geçiverdi gibi hissettim yada bi acıydı bilemiyommm

önce başka deyip sonra çevirmesin de... geç belli olsun sağlam belli olsun.. benim 1,5 yaşında kedim var.. ilk geldiğinde erkek diye almıştım onu eve severken oğlum diye seviyordum.. 1,5 ay sonra kız olduğu ortaya çıktı.. acayip şok oldum.. bi süre daha oğlum diye sevdim sonra alıştık ama bi tuhaf olmuştu.. Allahtan unisex isim seçmişim..
ne olursa kabul ediyorsun ama önce bi fikre alışınca başka bi fikri insan yadırgayabiliyor...

dokundum ama şişkinlik hissetmedim. benim göbeğimde bi değişiklik yok ((((( inşallah bebeğim iyidir

telaşşş yapmayınnn kızlarrr bende de yokk bakk 1,5 kilo almıştımm hepsi gitmiş gene sabah tartıldım daaa ...hafif bi göbiş varr hepimizin farklı farklı olcakkk 4. aydan sonra zatenn vücut belirtilerii çıkar esasındaaa....kuzular iii sizde ii olun hadi....eğerr hepimiz aynı olsakk kimisi 10 kilo alıp kimisi 30 kilo almaz hamişl,kteee bünye meselesii kuzum bunlarr...

aynen öyle cnmm genelde pek yanılmıyolarrr ben dayanamayıp sorucammm gene erkenden ama iştee o güne kadar bişey almamakta yarar var en azından

haklısın canım. çok ayrıntılara takılmıycam.

herkesin vucüt yapısı farklı tabiki ...sağolun kızlar
beze gibi değilde minik bir top gibi ...

hisleri kuvvetli arkadaşlarım varsa nolur benim içinde cinsiyet tahmini yaparmısınız...feci meraklardayım bende:))) kendim hiç bişi hissedemiyorum ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…