yaa ne kaldırıyosun be cnm yanii öyle görseler noolcakk ayrıcada pardon daa öyle çat kapı nie geliyolarr haaa samimi komşundur tabii gelir o zammndaa her halinle görmeli seni bence yatt dinlen cnm bişey yoktur merak etmee ama bana sorarsan bi daha asla böyle bişey yapmaaa
ya canım bi anda oldu beklemiyodum bide hiç gelceklerini moralim sıfır annem mutfakta görcek masayı birazdan gelip bi sürü kızcak inş bi şey olmaz ya nasıl yaptım anlamadım üstündekileri götürmek aklıma gelmedi bile
valla ben 1 ay nası beklicem bilmiyorumbir iki gündür bendede oluyo o kasık ve bel ağrıları ara ara.İlk zamanlar adet olucakmışım gibi olurdu aynı öyle.sanırım yoruldupumda oluyo.Ve adet dönemlerindebenimde 10 gün var kontrole sabrediyorumm
sagol canımmNurgulce gözün aydınnnnn olsun canım ...
evet her adet döneminde tekrarlıyomuş.. ama benimki genelde ayaklarım şüdügnde oluyo:26: bide gazım cok oldugundabenim yeni doğum yapan bir arkadaşım 9 ay her adet gününe denk gelen günlerde adet sancısını çektiğini söylemişti
valla sagolsun cok iyi.. göbegim kaşınıyo dedim dur daha erken çatlak için dedi.. eşimde sabah aksam yiyip içip yatıyon göbegini kaşıya kaşıyo uyuyon işte ne güzel dedi..ohhhh ne güzell haberlerr ben sseviyorum böyle dr larıı bana göre de dr un biraz rahat olması gerekiyoo zaten streli olan bi hamişii herşeyii yasak yaparakk daha fazla strese sokmanın alemi yokk....
aynen cnm yaa hele böyle öksürükken fala n saplanıveriyooo çok garipp....
canım sakin ol.. bişeycik olmaz Allahın izniylekızlar çok moralim bozuk az önce komşularım beni ziyarete geldiler ben sürekli yatıyorum lekelenmelerim var onlar zile basınca birden panik yaptım katlanır masada kahvaltım duruyodu onu kaldırıp mutfağa götürdüm aslında çok ağır değil ama ben çaydanlık bile kaldırmıyorum bi şey olur mu ya kıpırdamadan yatıyorum şimdi:18:
canım çok ağır değilse bişey olmaz ben hamile olduğumu bilmeden koca iki kişilik bazayı havaya kaldırdıydım alına halım sıkıştı diye
ya canım bi anda oldu beklemiyodum bide hiç gelceklerini moralim sıfır annem mutfakta görcek masayı birazdan gelip bi sürü kızcak inş bi şey olmaz ya nasıl yaptım anlamadım üstündekileri götürmek aklıma gelmedi bile
valla ben 1 ay nası beklicem bilmiyorumdoktorumada dedim cok merak ediyorum 1 ay nasıı dayanırım diye.. istediginde gel gösteriim bebişini dedi
sagol canımm
evet her adet döneminde tekrarlıyomuş.. ama benimki genelde ayaklarım şüdügnde oluyo:26: bide gazım cok oldugunda
valla sagolsun cok iyi.. göbegim kaşınıyo dedim dur daha erken çatlak için dedi.. eşimde sabah aksam yiyip içip yatıyon göbegini kaşıya kaşıyo uyuyon işte ne güzel dedi..
rencide etti doktorcumun yanındaoda oohh ne keyif böle rahat ol kendini o kadar tembelleştirme normal hayatına devam et sadece abartı hareketler yapma dedi
canım sakin ol.. bişeycik olmaz Allahın izniyleöle paniklemede bırak görsünler sen hamişsin anlayışla karsılarlar..
gecmis olsun canim. gece mi girmis ?/ siz yokken mi?
Hello kizlaarr
Doktordan ciktim :)) bebisimin minik kalbini gördüm pitpitlarinida duydum :))
Cook mutluyum cookk.. Hersey uolunda.. Sat la beraber gidiyo tam 7+5 :))
inş canım elektrik süpürgesi kadar ağır sayılabilir ama bilmiyorum nasıl yaptım ya
evet her adet döneminde tekrarlıyomuş.. ama benimki genelde ayaklarım şüdügnde oluyo:26: bide gazım cok oldugunda
saol Yeşimcim , canım gece dediğim çarşamba akşamı yani biz eve döndüğümüzde saat 12'ye geliyordu.
Nurgülcüm hayırlı olsun artık için rahat bi şekilde hamişliğe devam edebilirsin :)) bebişede sanada maşallahhh..
bişey olmaz inşallah yatakta bi taraftan diğer tarafa dönmek için popomuzu kaldırdığımızda bile daha çok efor sarfetmiş oluyoruz..
bir daha dikkat et tabiki ama bişey olmaz inşallah o kadar da pamuk ipliğine bağlı değidir cesu
cnm iştee ara ara oluyoo hepimizdee merak etmee herşey yolundadırrr öyle bi seferdee bi şeycik olmazz telaş yapma hiçç dinlen biraz ama accık da dikkat et yeter yanii...stres yapma tatlım..
herkül müsün kız sencanım çok ağır değilse bişey olmaz ben hamile olduğumu bilmeden koca iki kişilik bazayı havaya kaldırdıydım alına halım sıkıştı diye
benim de gazım olduğunda kasık ağrım oluyo
wcye koşuyorum ama o zamana gaz gitmiş oluyo içeri oturuyorum geri geliyo wc ye koşuyorum gidiyo
böyle bir paradox işte
herkül müsün kız sen
hayatta kaldıramam ben
bi yazı okumuştum ben.. gebeligini ögrenmeden önce yaptıgın seyler bebege zarar vermiyomuş:26: tuhafıma gitmişti.. tamamen psikolojikmiş
valla ne yalan söyliim hiç koşmuyorum tuvalete salıveriom kocam söle bi yüzüme bakıyo ben yapmadım bebik yaptı diyorum
allahın izniyle bişey olmaz canımeğer bidaha olursa bende bi şeyler atıştırıyorum de bırak masanın üstünde kalsınlar.Veya elinde tabaklarla aç aa bende masayı topluyodum tam falan de.Masayı ne götürüyosun allah iyiliğini versinn bol dinlen uzat ayaklarını
annemle babam geldi şimdi bursaya gidiyolar kuzenimin düğünü var babam bile çok kızdı 2.5 aydır yatıyosun niye yaptın dedi ben zaten pişman başladım ağlamaya hala ağlıyorum benim hatam yüzünden inş bebeğe bişey olmaz
merhaba arkadaşlar...cümleyeten hoşbuldum :) alınganlık yapmış olduğumu düşünebilirsiniz ama gerçekten zoruma gitmiişti hiç kimsenin cevap vermemesi...cevap veren veya vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
sizlerin yazdıklarınızı okudukça normal olduğumu anlayıp çok mutlu oluyorum...hatta akşam eşimlede paylaştım bu sevincimi :) "aşkım ben normalim" diye diye :) nasıl normalsin diyor..dedim tembelliğim, uykum, cinsel isteksizliklerim vb...hepsini benimle aynı dönem hamile olanlar yaşıyormuş..bu çok güzel...özellikle cinsel konuda çok üzülüyodum adama yaa :26: neyse çok sağolun bacılar öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?