2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya canım bi anda oldu beklemiyodum bide hiç gelceklerini moralim sıfır annem mutfakta görcek masayı birazdan gelip bi sürü kızcak inş bi şey olmaz ya nasıl yaptım anlamadım üstündekileri götürmek aklıma gelmedi bile

cnm iştee ara ara oluyoo hepimizdee merak etmee herşey yolundadırrr öyle bi seferdee bi şeycik olmazz telaş yapma hiçç dinlen biraz ama accık da dikkat et yeter yanii...stres yapma tatlım..

valla ben 1 ay nası beklicem bilmiyorum doktorumada dedim cok merak ediyorum 1 ay nasıı dayanırım diye.. istediginde gel gösteriim bebişini dedi
Nurgulce gözün aydınnnnn olsun canım ...
sagol canımm
benim yeni doğum yapan bir arkadaşım 9 ay her adet gününe denk gelen günlerde adet sancısını çektiğini söylemişti
evet her adet döneminde tekrarlıyomuş.. ama benimki genelde ayaklarım şüdügnde oluyo:26: bide gazım cok oldugunda
valla sagolsun cok iyi.. göbegim kaşınıyo dedim dur daha erken çatlak için dedi.. eşimde sabah aksam yiyip içip yatıyon göbegini kaşıya kaşıyo uyuyon işte ne güzel dedi..
rencide etti doktorcumun yanında oda oohh ne keyif böle rahat ol kendini o kadar tembelleştirme normal hayatına devam et sadece abartı hareketler yapma dedi
canım sakin ol.. bişeycik olmaz Allahın izniyle öle paniklemede bırak görsünler sen hamişsin anlayışla karsılarlar..

bişey olmaz inşallah yatakta bi taraftan diğer tarafa dönmek için popomuzu kaldırdığımızda bile daha çok efor sarfetmiş oluyoruz..
bir daha dikkat et tabiki ama bişey olmaz inşallah o kadar da pamuk ipliğine bağlı değidir cesu

banada 4 hafta sonra gel demişti dolmasını bekliyorum işte

gecmis olsun canim. gece mi girmis ?/ siz yokken mi?

saol Yeşimcim , canım gece dediğim çarşamba akşamı yani biz eve döndüğümüzde saat 12'ye geliyordu.
Hello kizlaarr

Doktordan ciktim :)) bebisimin minik kalbini gördüm pitpitlarinida duydum :))
Cook mutluyum cookk.. Hersey uolunda.. Sat la beraber gidiyo tam 7+5 :))

Nurgülcüm hayırlı olsun artık için rahat bi şekilde hamişliğe devam edebilirsin :)) bebişede sanada maşallahhh..

nurgülce

sağol canım seninde pıt pıtlar hayırlı olsun inş hep güzel haberler gelir bebeklerden

inş canım elektrik süpürgesi kadar ağır sayılabilir ama bilmiyorum nasıl yaptım ya

allahın izniyle bişey olmaz canım eğer bidaha olursa bende bi şeyler atıştırıyorum de bırak masanın üstünde kalsınlar.Veya elinde tabaklarla aç aa bende masayı topluyodum tam falan de.Masayı ne götürüyosun allah iyiliğini versinn bol dinlen uzat ayaklarını

evet her adet döneminde tekrarlıyomuş.. ama benimki genelde ayaklarım şüdügnde oluyo:26: bide gazım cok oldugunda

benim de gazım olduğunda kasık ağrım oluyo
wcye koşuyorum ama o zamana gaz gitmiş oluyo içeri oturuyorum geri geliyo wc ye koşuyorum gidiyo
böyle bir paradox işte

cnm yaaa okuyamadım hırsızmı girdiiii çok geçmiş olsun yaaa....

cnm iştee ara ara oluyoo hepimizdee merak etmee herşey yolundadırrr öyle bi seferdee bi şeycik olmazz telaş yapma hiçç dinlen biraz ama accık da dikkat et yeter yanii...stres yapma tatlım..

sağolun kızlar ağrım falan yok inş bişey olmicak

kizlar ya farkindayim bi giriyorum bi kayboluyorum ama isyerimde internet gidiy ondan ama size bi soru sormak istiyorum gerci doktorda sorun olmaz dedi ama ben ise gidip gelirken 1 saat kadar minibuste asvlat yolda gidiyorum bisey olurmu ki?Beegin kalbi filan duruyormuymus boyle?

canım çok ağır değilse bişey olmaz ben hamile olduğumu bilmeden koca iki kişilik bazayı havaya kaldırdıydım alına halım sıkıştı diye
herkül müsün kız sen
hayatta kaldıramam ben
bi yazı okumuştum ben.. gebeligini ögrenmeden önce yaptıgın seyler bebege zarar vermiyomuş:26: tuhafıma gitmişti.. tamamen psikolojikmiş
benim de gazım olduğunda kasık ağrım oluyo
wcye koşuyorum ama o zamana gaz gitmiş oluyo içeri oturuyorum geri geliyo wc ye koşuyorum gidiyo
böyle bir paradox işte

valla ne yalan söyliim hiç koşmuyorum tuvalete salıveriom kocam söle bi yüzüme bakıyo ben yapmadım bebik yaptı diyorum

evet canım psikolojik valla herkül müyüm zeynamıyım bilmiyorum koca koltukları bazaları oda oda değiştirirdim ben yav bende salıveriyorum glüyoruz beraber

merhaba arkadaşlar...cümleyeten hoşbuldum :) alınganlık yapmış olduğumu düşünebilirsiniz ama gerçekten zoruma gitmiişti hiç kimsenin cevap vermemesi...cevap veren veya vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

sizlerin yazdıklarınızı okudukça normal olduğumu anlayıp çok mutlu oluyorum...hatta akşam eşimlede paylaştım bu sevincimi :) "aşkım ben normalim" diye diye :) nasıl normalsin diyor..dedim tembelliğim, uykum, cinsel isteksizliklerim vb...hepsini benimle aynı dönem hamile olanlar yaşıyormuş..bu çok güzel...özellikle cinsel konuda çok üzülüyodum adama yaa :26: neyse çok sağolun bacılar öpüldünüz...

annemle babam geldi şimdi bursaya gidiyolar kuzenimin düğünü var babam bile çok kızdı 2.5 aydır yatıyosun niye yaptın dedi ben zaten pişman başladım ağlamaya hala ağlıyorum benim hatam yüzünden inş bebeğe bişey olmaz

Canım yapma bu kadar ben iki günde bir evi süpürüyorum hemde halı yıkama makinesiyle bi kaldırsan şaşırırsın..olucak arada böyle şeyler

nurgulümmm ne güzel şeyler yazmışsın canımmmm

cesu üzme kendini Allahım korur onları sonuçta istemeden boş bulunup yaptın bende gebeliği bilmeden merdiven tepelerinde okulun kütüphanesini düzenledim neler yaptım neler bişicik olmaz sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…