merhaba arkadaşlar...cümleyeten hoşbuldum :) alınganlık yapmış olduğumu düşünebilirsiniz ama gerçekten zoruma gitmiişti hiç kimsenin cevap vermemesi...cevap veren veya vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
sizlerin yazdıklarınızı okudukça normal olduğumu anlayıp çok mutlu oluyorum...hatta akşam eşimlede paylaştım bu sevincimi :) "aşkım ben normalim" diye diye :) nasıl normalsin diyor..dedim tembelliğim, uykum, cinsel isteksizliklerim vb...hepsini benimle aynı dönem hamile olanlar yaşıyormuş..bu çok güzel...özellikle cinsel konuda çok üzülüyodum adama yaa :26: neyse çok sağolun bacılar öpüldünüz...
merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım :)))
bugün ilk 2 derse girmedim okula geç gittim,sabah dr. randevum var demiştim ya gittim işte....
hay bu devlet hastaneleri dedim bir kez daha....nasıl kuyruk bekleniyor kan almanın önünde anlatamam yani.....bekle bekle neyseki sıram geldi 4 tüp kan aldılar,idrar da verdim falan derken sonuçları salı günü alacağımı söylediler çıktım okula gittim...
pek bir keyifsizdim okulda da eve geldim hemen çıkışta,evin halini gördüm nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz...
makine takamıyorum diye,mutfağı şöyle bir elden geçirmem gerekiyor ama yapamıyorum(((
haziranda en son tüllerimi yıkamıştım 5 ay oldu kendimi kötü hissediyorum yıkamak istiyorum ama yıkayamıyorum diye(((
ev işi yapamıyorum ne olacak bu halim bilmem,az evvel kocemi aradım dedim tülleri ne zaman yıkayacaz bir hönk oldu sonra kendine geldi :))))
sen ne zaman istersen yıkarım,takarım dedi paşam ne yapsın
cnm yaaa okuyamadım hırsızmı girdiiii çok geçmiş olsun yaaa....
kizlar ya farkindayim bi giriyorum bi kayboluyorum ama isyerimde internet gidiy ondan ama size bi soru sormak istiyorum gerci doktorda sorun olmaz dedi ama ben ise gidip gelirken 1 saat kadar minibuste asvlat yolda gidiyorum bisey olurmu ki?Beegin kalbi filan duruyormuymus boyle?
haklisin canm aslinda bn bundan onceki hamileligimde hicbisey dusunmezdim ck rahattim ama bi kere kalbi durdu ya evham oldu bende ama haklisin Allah esirgesin dunyaya gelicekse gelicek Allahin da izniyle:)))ya canım nerden duyuyorsun böyle saçma şeyleri....tamamen şehir efsanesi yolda arabada gitmekle hiç kalbi durumu bebeğin..
Ben eşimin motırunun arkasına bile biniyorum geçen hafta bindim en son...
içini ferah tut ve bu kadar evhamlı olma nolur...
Bebeklerin içecek suyu varsa ne yaparsan yap Allahın izni ile bişey olmazz..abartmadan tabi
canım bazen arada yazılar kaynıyo sen ısrarla yaz bişi oldugundaşahsen ben öle yapıyorumda...
bizde kocamla cok kardeş modundayız garibim üzülüyorum onada.. bi ara benim hormanlar tavan yapmıstı tecavüz edesim vardı kocama
ama geçtidoktorum aşırıya kaçmadan devam edebilirsiniz dedi
bu gece azıcık yaramazlık yapabilirimm
merhaba arkadaşlar...cümleyeten hoşbuldum :) alınganlık yapmış olduğumu düşünebilirsiniz ama gerçekten zoruma gitmiişti hiç kimsenin cevap vermemesi...cevap veren veya vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
sizlerin yazdıklarınızı okudukça normal olduğumu anlayıp çok mutlu oluyorum...hatta akşam eşimlede paylaştım bu sevincimi :) "aşkım ben normalim" diye diye :) nasıl normalsin diyor..dedim tembelliğim, uykum, cinsel isteksizliklerim vb...hepsini benimle aynı dönem hamile olanlar yaşıyormuş..bu çok güzel...özellikle cinsel konuda çok üzülüyodum adama yaa :26: neyse çok sağolun bacılar öpüldünüz...
of bu ne zor biseymis kizlar ya kan sonuclarim geldi 2400 de kalmis 8 haftasina bakarak cok düsük ama kanim düsmeye baslamadi henüz aldigim progesteron jellerinden diyor doktor kendiliginden bekle düsmesini diyor hala bi gelisme yok ne gelisiyor ne düsüyor leke bile yok off biran önca düsse unutsam gecirsem artik diyorum ama melegim bana yapisti kaldi cok zor cokkk
Hello kizlaarr
Doktordan ciktim :)) bebisimin minik kalbini gördüm pitpitlarinida duydum :))
Cook mutluyum cookk.. Hersey uolunda.. Sat la beraber gidiyo tam 7+5 :))
8+6 yım ben.. daha varmış yani... 12-14 arası cinsiyet belli olabilir mi 4 aydan önce belli olmaz diyorlar
kızlarrrr elinizi karnınıza koydugunuzda göbeğin altında top gibi şişkinlik hissediyormusunuz ?
aslında hislerim kuvvetli değildir ama zuzu sağdan sola bişey geçti deyince erkek yorumu yaptım
öyle olurmuş kız pıt pıt atarmış erkek de bi taraftan diğer tarafa geçer gibi olurmuş
kizlar ya farkindayim bi giriyorum bi kayboluyorum ama isyerimde internet gidiy ondan ama size bi soru sormak istiyorum gerci doktorda sorun olmaz dedi ama ben ise gidip gelirken 1 saat kadar minibuste asvlat yolda gidiyorum bisey olurmu ki?Beegin kalbi filan duruyormuymus boyle?
kızçeler benim bünye uyarı veriyo uyuu uyuu diye.. gece uyuyamadım heycandan yaa..
şimdi gidiim gönül rahatlıgıyla bi 3-4 saat uyuyim akşamda giderim kaynanama yemegee oohh degmen keyfime
hadi hepiniz öpüldünüüzz
bana yasak falan koymadı dr..ama bende isteksizlik var...adamıda iki okşayıp öpmeye gelmiyor kuduruyor resmen...bende uyurken seviyorum napim valla ne yalan söylim benimde bu gece yaramazlık yapasım var....ama bu akşamda atv de bir dizi başlıyor onu izlemek istiyorum...belki yarın sabaha kalır...evde nasıl olsa
maalesefhırsızlar bizden önce eve gitmişler :) Artık Allah beterinden korusun diyorum malesef insanın elinde başka bişi gelmiyor..
canım sen diziyi falan boşverDoktorda bana bişi demedi ama dikkatli ol dedi.İşte anca haftada 1 belki 10 günde bir
canım sen diziyi falan boşverDoktorda bana bişi demedi ama dikkatli ol dedi.İşte anca haftada 1 belki 10 günde bir
ya bide arkadaşlar kim yapıyorsa bana yardımcı olabilir mi acaba....benim altta dukan diyeti yaptığım zaman ki kilo çizelgem var...onu hamişlik takibine nasıl çeviririm sizin gibi....ama detaylı olanlarından istiyorum mümkünse...son adetim 25 ağustos
Bde kizlar 12. haftasina girmis olanlara bisey sormak istyrm sizinde o midenin altinda hissettiginiz bebek gobege dogru ciktimi?hafif bi kabarti ve sertlik var obegimde cok heyecanli ve guzel geliyrr:))ayyy ck guzelll:)))daha da sissinnn:)))
Allah yardımcın olsun.gerçekten zor bı durum.
gözun aydın.
biz kızımı 12.haftada öğrenmiştik.
ben hissetmıyorum bişey.
doğru olabilir benım de kızım mınık mınık pıtlamıştı sağ tarafımda.ama 20.haftada.bence şu an hissettıklerınız psıkolojık.o kadar mınıkler kı şu an anlamımıza ımkan yok bence.
:)) korkma o kadar.olmaz bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?