2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bazen arada yazılar kaynıyo sen ısrarla yaz bişi oldugunda şahsen ben öle yapıyorumda...
bizde kocamla cok kardeş modundayız garibim üzülüyorum onada.. bi ara benim hormanlar tavan yapmıstı tecavüz edesim vardı kocama
ama geçti doktorum aşırıya kaçmadan devam edebilirsiniz dedi
bu gece azıcık yaramazlık yapabilirimm

canm yaa sorma insallah o minicik kalbi hala atiyrsa bnmkide internete gore 11 hafta 5gunluk ama ultrasona gore 11 hafta 3 gunluk ve bnmde hicbisey yapasim gelmiyr temizlik yapasim yk hele utu hic kocama catiyorum durmadan, adam evi bile duzenleyip temiledigi halde:)ama sevmiyorum pis ve daginik eviii.ama yapasm dayok.yemekte cok yapasim gelmiyr kendi yaptigim etli yemekleri hic yiyemiyorum:)4 yada 5 gune 2 li test icin gidicem:)Kalp atislarini duymak cinsiyetinie belki smdi olmaz ama olursa bilmek istyrm:)))Hepimiz gorelim Inasallah:))

ya canım nerden duyuyorsun böyle saçma şeyleri....tamamen şehir efsanesi yolda arabada gitmekle hiç kalbi durumu bebeğin..
Ben eşimin motırunun arkasına bile biniyorum geçen hafta bindim en son...

içini ferah tut ve bu kadar evhamlı olma nolur...
Bebeklerin içecek suyu varsa ne yaparsan yap Allahın izni ile bişey olmazz..abartmadan tabi

kızçeler benim bünye uyarı veriyo uyuu uyuu diye.. gece uyuyamadım heycandan yaa..

şimdi gidiim gönül rahatlıgıyla bi 3-4 saat uyuyim akşamda giderim kaynanama yemegee oohh degmen keyfime

hadi hepiniz öpüldünüüzz

haklisin canm aslinda bn bundan onceki hamileligimde hicbisey dusunmezdim ck rahattim ama bi kere kalbi durdu ya evham oldu bende ama haklisin Allah esirgesin dunyaya gelicekse gelicek Allahin da izniyle:)))

bana yasak falan koymadı dr..ama bende isteksizlik var...adamıda iki okşayıp öpmeye gelmiyor kuduruyor resmen... bende uyurken seviyorum napim valla ne yalan söylim benimde bu gece yaramazlık yapasım var....ama bu akşamda atv de bir dizi başlıyor onu izlemek istiyorum...belki yarın sabaha kalır...evde nasıl olsa

Bde kizlar 12. haftasina girmis olanlara bisey sormak istyrm sizinde o midenin altinda hissettiginiz bebek gobege dogru ciktimi?hafif bi kabarti ve sertlik var obegimde cok heyecanli ve guzel geliyrr:))ayyy ck guzelll:)))daha da sissinnn:)))

tatlımmm tembellik uyku bende de var ama cinsel isteksizlik yok vallaa hatta azalttığımızdan mı ne daha da tavan yapmış durumdayımmm

Allah yardımcın olsun.gerçekten zor bı durum.

Hello kizlaarr

Doktordan ciktim :)) bebisimin minik kalbini gördüm pitpitlarinida duydum :))
Cook mutluyum cookk.. Hersey uolunda.. Sat la beraber gidiyo tam 7+5 :))

gözun aydın.

8+6 yım ben.. daha varmış yani... 12-14 arası cinsiyet belli olabilir mi 4 aydan önce belli olmaz diyorlar

biz kızımı 12.haftada öğrenmiştik.

kızlarrrr elinizi karnınıza koydugunuzda göbeğin altında top gibi şişkinlik hissediyormusunuz ?

ben hissetmıyorum bişey.

aslında hislerim kuvvetli değildir ama zuzu sağdan sola bişey geçti deyince erkek yorumu yaptım
öyle olurmuş kız pıt pıt atarmış erkek de bi taraftan diğer tarafa geçer gibi olurmuş

doğru olabilir benım de kızım mınık mınık pıtlamıştı sağ tarafımda.ama 20.haftada.bence şu an hissettıklerınız psıkolojık.o kadar mınıkler kı şu an anlamımıza ımkan yok bence.

:)) korkma o kadar.olmaz bişey.

aynen benimde yatasım var..gece uyudum ama yine uyumak istiyorum ismekin ingilizce kursuna gidiyordum dün ve bugün gitmedim

oh ne güzel kaynanaya hazır yemeğe gitmek...benimkinin umrunda değil..bu kadar rahatsız olduğumu biliyor daha 1 kere arayıp nasılsın diye sormamış...ve görüyorki arabada midem çok kötü oluyor...birlikte nereye gitsek hemen koşup öne kocamın yanına oturuyor...arkada ölüyorum eşime camı aç diye sesleniyorumda dönüp bakmıyor noldu sana diye...değil yemek yapacakta gidip yiyecez.peehhhhhh

canım sen diziyi falan boşver Doktorda bana bişi demedi ama dikkatli ol dedi.İşte anca haftada 1 belki 10 günde bir

canım sen diziyi falan boşver Doktorda bana bişi demedi ama dikkatli ol dedi.İşte anca haftada 1 belki 10 günde bir

bakalım o takat olursa diziyi kimin gözü görür ki :) bende genelde haftada 1 yapıyorum ama napim zavallı adam yinede boynu bükük kalıyo sanki :)

ay birinin evine hırsızmı girmiş...çok geçmiş olsun arkadaşım..umarım bişey götürmemiştir...

kızlar doktorcuğumla günlük rutin konuşmamızı yaptım
mide bulantısının azaldığını söyledim o da miden alışmıştır dedi çok geğirme isteği vardır şimdide dedi
evet hakikaten öyle hafif bulantı gelir gibi oluyor gak yapınca geçiyor bişey yedikten sonra hemen gaz çıkıyo ağzımdan..
bulantısı olan arkadaşlar bi dikkat etsin buna

ceviz dedi bir de!!! aşırıya kaçmadan günde 3-4 tane kır ye dedi
zeka için çok önemliymiş
çoğu hastama diyorum ve zekaları 1 er yaş önde gidenler var dedi
haberiniz olsunnnn!!!

ya bide arkadaşlar kim yapıyorsa bana yardımcı olabilir mi acaba....benim altta dukan diyeti yaptığım zaman ki kilo çizelgem var...onu hamişlik takibine nasıl çeviririm sizin gibi....ama detaylı olanlarından istiyorum mümkünse...son adetim 25 ağustos

valla bana ilk üç ay yok dedi
eşim de yanımdaydı duydu valla hiç gıkı çıkmıyo
bende zaten hormonlardan dolayı hiç bişey yok

ben yardımcı olabilirim cicim renki bişey mi olsun sade mi??

Bde kizlar 12. haftasina girmis olanlara bisey sormak istyrm sizinde o midenin altinda hissettiginiz bebek gobege dogru ciktimi?hafif bi kabarti ve sertlik var obegimde cok heyecanli ve guzel geliyrr:))ayyy ck guzelll:)))daha da sissinnn:)))

11+1 deyim ve dediğinin aynısı bende de var canım...

cnm seninde bi bebeğin daha var herhaldee baya çoğaldık genelimizde de kız var sanırımm kaç yaşındaa kızın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…