ben yardımcı olabilirim cicim renki bişey mi olsun sade mi??
sade olsun ama detaylı olsun mümkünse..
detaylı derken şuan parmakları oluşuyo gibi bişey mi???
kızlar doktorcuğumla günlük rutin konuşmamızı yaptım
mide bulantısının azaldığını söyledim o da miden alışmıştır dedi çok geğirme isteği vardır şimdide dedi
evet hakikaten öyle hafif bulantı gelir gibi oluyor gak yapınca geçiyor bişey yedikten sonra hemen gaz çıkıyo ağzımdan..
bulantısı olan arkadaşlar bi dikkat etsin buna
ceviz dedi bir de!!! aşırıya kaçmadan günde 3-4 tane kır ye dedi
zeka için çok önemliymiş
çoğu hastama diyorum ve zekaları 1 er yaş önde gidenler var dedi
haberiniz olsunnnn!!!
bilemedim...o ne ki?
Hımmm ben 11+4 deyim hic oyle birsey olmadi. Ama ben gobegimin altında da hissetmiyordum ki yukari ciktigini hissedeyim. 4-5 cmlik seyi siz nasil hissediyordunuz? Ben de bir acayiplik var artık bayagi killanmaya basladim. Gobegin g si falan da yok bende. Pazartesi ikili test var bakalim hersey normal mi?11+1 deyim ve dediğinin aynısı bende de var canım...
birde hurma yemek huyunu güzel edermiş....ayva yemekte kendini güzel edermiş....ceviz ve balık zeka için iyimiş....güzel olması için birde hergün yusuf suresi okunmalıymış...huy güzelliği ve bebeğin uslu olması içine hergün yasin süresi okunmalıymış...deneyen çok...yetişmiş çocuklar var gerçekten uslular....
detaylıdan kastın ne onu dediydim :)
Hımmm ben 11+4 deyim hic oyle birsey olmadi. Ama ben gobegimin altında da hissetmiyordum ki yukari ciktigini hissedeyim. 4-5 cmlik seyi siz nasil hissediyordunuz? Ben de bir acayiplik var artık bayagi killanmaya basladim. Gobegin g si falan da yok bende. Pazartesi ikili test var bakalim hersey normal mi?
cok guzel haberler getirmissin canimgelelim detaylara..
gece hiç uyuyamadım heycandan.. saga dönn sola dön sabah edemedim bi türlü
hiç birinizi tanımıyorum ama hepiniz rüyama girdiniz doktor doktor dolanıyodum.. siz benden ileridesiniz ya.. benimki 10 haftalık benimki 12 hAftalık muhabbetleri ediyoduk..
neyse gittik doktora.. mercimeemi gösterdi.. sonra eşimide çagırdı onada gösterdi.. sonra sesini dinletti oyyy cok cook güzeldı
hersey yolunda gidiyo.. 1.5 kilo almışım.. çok şakalaştık çok keyifliydi doktorumda sagolsun.
1 ay sonraya gün verdi 2li test için. bi kaç tahlil istedi bide.. eşim cocugun cinsiyetini ne zamn ögreniriz diye sordu..16. haftada size kesin bişe söylerim dedi
elevit yazdı günde 1 adet.. toplam 3 ilacım oldu elevit+folbiol+coraspirin...
çiğ et dışında herşey serbest dedi.. çok rahat oluyoruz hiç kasmıyoruz kendimizi dedi..
gecen düşügüm üzerinede konusurkende 'saglıklıysa senin degilse yukarıdakinin olsun' dedi..
soracagım seylerinde nerdeyse hepsini unuttum.. kasık agrılarım için onlar hamileligin tuzu biberi dedi:26:
öle işte.. şimdi iyice rahatladımm
kotu dusunm birsey olmicak ins. bir dahada oyle bosta bulunma canim. ne dusunurseler dusunsunler kimse bebisten kiymetli degilkızlar çok moralim bozuk az önce komşularım beni ziyarete geldiler ben sürekli yatıyorum lekelenmelerim var onlar zile basınca birden panik yaptım katlanır masada kahvaltım duruyodu onu kaldırıp mutfağa götürdüm aslında çok ağır değil ama ben çaydanlık bile kaldırmıyorum bi şey olur mu ya kıpırdamadan yatıyorum şimdi:18:
saol Yeşimcim , canım gece dediğim çarşamba akşamı yani biz eve döndüğümüzde saat 12'ye geliyordu.
Nurgülcüm hayırlı olsun artık için rahat bi şekilde hamişliğe devam edebilirsin :)) bebişede sanada maşallahhh..
nasıl kullanacağım ki bunu? ya anlatmıştım daha önce bir kaç dr gittim...kimi 31 mayıs diyor kimi 1-2 haziran diyor...bende bilmiyomki ne annesiyim :))
evet canım bende ceviz kuru üzüm erik falan yiyorum.ya o sebepsiz geğirmeler bendede var gaz her yerime sıçradı
kızlar bi arkadaşım şimdi mesaj atmış kızım yada oğlum hürmetle ellerinden öper diye ...ay nasıl sevindim aynı dönemde kalmaya çalışmıştık o benden 1 ay sonra oldu ve biliyomusunun ovulasyonunu ben kendi hesapladığım bi site vardı o tarihe göre yapmıştım benim tutmuştu ona da sonraki ay hesaplayıp demiştim oda o tarihi yapmış ve tutmuşşş ayyyy ağlamamak için zor tutuyom kendimi....benimmde bi nebze tuzum olmuşşşş
aralıkta dolu dolu 2,5 olaacak kısmetse.ben de senın kızının resmıne bayılıyorum her açtığımda.çok tatlı maşallah.cnm seninde bi bebeğin daha var herhaldee baya çoğaldık genelimizde de kız var sanırımm kaç yaşındaa kızın...
birde hurma yemek huyunu güzel edermiş....ayva yemekte kendini güzel edermiş....ceviz ve balık zeka için iyimiş....güzel olması için birde hergün yusuf suresi okunmalıymış...huy güzelliği ve bebeğin uslu olması içine hergün yasin süresi okunmalıymış...deneyen çok...yetişmiş çocuklar var gerçekten uslular....
kızlar bi arkadaşım şimdi mesaj atmış kızım yada oğlum hürmetle ellerinden öper diye ...ay nasıl sevindim aynı dönemde kalmaya çalışmıştık o benden 1 ay sonra oldu ve biliyomusunun ovulasyonunu ben kendi hesapladığım bi site vardı o tarihe göre yapmıştım benim tutmuştu ona da sonraki ay hesaplayıp demiştim oda o tarihi yapmış ve tutmuşşş ayyyy ağlamamak için zor tutuyom kendimi....benimmde bi nebze tuzum olmuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?