cnm genellıkle yuzde doksan sorun cıkmıor sen içini ferah tut:))
bu arada suanda bebısler ıcın ne alınabılır kızlar ?fıkrı olan yazsın lutfen?bu bılgılerıde paylasalım ıstıorum..
ay onlarada erkekler kulübü lazımmAma kafaları iyi çalışmaz ordaki paylaşımları düşünemiyorum bi andaaa
yok canım henüz yaptırmadım yaparmıda bilmiyorum pek devlette.Kimden duysam burda yapmamış ama şükür bebeklerdede bişi yok..Öff bu testler falan çok stres işi yaa
ben çıkıyorum canlar eşim geldi öptüm görüşürüz allaha emanet olun
aynen aynen nöbetçi doktora doğururuzallahtan bayrama falan denk gelmiyoruz doğumda Evet devlet h her tahlili yapıyo gereken ekstra bişi de çıkarmıyo benim doktorumda açık açık konuşuyo rahatlıyorum ben.Kimi doktor kendi bakar anlatırmış.Adam hem kendi bakıyo hem bana döndürüyo ekranı anlatıyo falan ilgili sağolsun Özeli düşünmüyorumm
cok ıyı cnm bencede devlete devam et..bende ıste baslıcam devlete gıtmeye eger begenırsem devam etcem kıı nıtekım cok met edılıo o hastane..
tabı bıraz uzak ama sabahları eşım goturucek gelıste de taksıye bınıp gelırım dıyorum...cunku ıkı vesaıt ugrasamam bıde bulantılar olunca otobuste daha rahatsız oluorum böyle dusundum...
benım yengemde bu hastanede dogum yapmıstı cok memnun normal dogum yapmıs dokrtorlar cok ılgılıymıs hadı kızım hadı kızım dıye dogum yaptırmıslar ustelık her derdınde yanındaymıslar sankı ozeldeydım dıyor ıns onun dedıgı gıbı bende memnun kalırım
canım annem polar battaniye almış..Cinsiyeti bilsek neler alırız da..Islak mendil falan alabilirsin.Ama erken henüz bişi almak için
aynen benim doktorumda öyleymiş sevdiklerinee..Ay kazasız belasız doğuralım bizdee inşş
evt haklısın galıba..ama duş kuvetı alabılırım bıde puset alabılırım dıye dusunuorum..suan ılk pusetlerı arastırıorum uygun bısey duserse neden olmasın?
evt haklısın galıba..ama duş kuvetı alabılırım bıde puset alabılırım dıye dusunuorum..suan ılk pusetlerı arastırıorum uygun bısey duserse neden olmasın?
ya ben bitane buldum hem çift taraflı hemde tam yatar ilk aydan 4 yaşına kadar uygunmuş hemde 130 tl çok uygunn. Bende ocak gibi almayı düşünüyorumAnnemler istanbulda olduğu için otobüsle gidiyorum diye bide ana kucağı alırım ona Annemlerde yedek puseti olur zaten arabamı taşıycam yanımda
evet küçük küvetler fln olbilir o tip şeyleri alabiliriz.
aaaaa nette varmı modelı felan?bende ıcındekı pusetıyle almayı dusunuyorum ben baktım da 399 tl ye buldum pusetle beraber..bende kenara suan 100 tl koydum puset ıcın kenara atıorum uc bes:)))ne zaman bırıkırse kısmet ınş..
ama kuvet alıcam sanırım hee bıde oo kuvetlerın ıcıne koymaya fılesı var bebegı fılede yıkıosun cok rahatmıs kızz sımcık adını bılemedım fıle dedım ıste nette vardır ısmı cısmı..onları alıyım dıorum..netede bakıcam sımdı bıde marketlerde de var buyuk marketlerde gordum..
evet evet banyo hamağı gibi bişeyy gördüm çok rahat olur onlaSitenin adını yazdım bi bak sen oraya Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu
bende sımdı özelcanbebe.com dan baktım aynen oyleymıs adı banyo fılesıymıs :))ustelık 9 tl mı ne fıyatı markette daha pahalıydı 14 kusurdu...kuvetlerde 17 kusur sanırım:))
ayy bak bu banyo seylerını alıcam kesın aklıma koydum :))
cok tatlış seyler bunlar yaaa cok guzel heyecanlar Allah ım herkese nasıp etsın annelık duygusunu
slm kızlarrrr çoooook uzun zmndır buraya giremedim hep faceteki haziran annelerine takıldım en son 250 lerde kalmışım =)) maşallah çok iyi ilerlemişsiniz hazır bi kaç kişi bulmuşken bişey sorucam ikili tarama testi yaptıran veya yaptırmayı düşünen varmı ???
slm kızlarrrr çoooook uzun zmndır buraya giremedim hep faceteki haziran annelerine takıldım en son 250 lerde kalmışım =)) maşallah çok iyi ilerlemişsiniz hazır bi kaç kişi bulmuşken bişey sorucam ikili tarama testi yaptıran veya yaptırmayı düşünen varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?