amin canım yaa aynen çok heyecanlııevet ama çok rahat olur onlarla yıkamak.ne o öyle bebeği tut ters çevir falan koy filenin üstüne ohh bıcı bıcık
ayyy işte en can alıcı nokta bebıslerımıze dokunmak onu yıkamak koklamak Allah ıns bızede saglıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayı nasıp eder:))
o gunler gelıcekmı yaaa oyşşş bebısımmm benımmm onu sımdıden cok sevıorum:))
Kızlar ben kaçıyorum eşim işten gelicek arkadaşlar davet etti yemeğe gidiyim saçıma maşa falan yapiim kendime geliim
cnm vallla bende küçüldüü iicene hele de kilo verincee iicene küçüldülerrr haaa ben bu durumdan memnunmuyum çok memnunum benimkiler çünküü normalde de 85 lik olduğunda doğumdaaa maşallahhh 105 e tırmanmışlardıı şimdiii gene eski halindeler ama gene şişceklerryok anneme sordum küçülmezmiş çok ama deformasyon oluyomuş şişip söndükleri içinkrem falan artık idare edicez
cnm merak ettim senii giremedim bi türlü dee gitmicektin sanırmmm umarım iyisindirrrriyi diyelim iyi olsun ins. bende simdi ist olmak isterdim valla
sana da iyi pazarlar cnmm bu kadar takılmaaa netten falan da çok araştırma cnmm kafan karışır çünküüü dr un ii diyosa direk ii dir yanii..üzme kendinii hiç boşuna die dedimm...hayırlı pazarlar kızlar. Yarından itibaren 12 haftaya basmışolmanın mutluluğu içindeyim Daha bekleyen arkadaslarımada Allah nasip etsin insallah keyifler nasıl. kızlar 10+ 3 te bebişin bas popo mesafese 38,5 mm di bazı internet sitelerinde o haftanın sonunda 50 mmy ani 5 cm olur diyo ama bu haftanın sonunda hesap ettim abca 41 mm oluyor doktor gayet iyi dedi ama sitelerde hep cok ileri yazıyo kafam karışıyo
bebişlrinizin kacıncı hafta günde bas popo mesafesini yazsakya benim söyle ;
8:+5 te 21,1 mm
10:+3 38,5 mm
öncekileri bilmiyorum yazmıyodu ultrasonda
bende güya temizlik yapıcaktım bugünnn sabah kalktık kahvaltı sonrası az dolaşalım die çıktık bu saatte anca döndükkk...bendee annemi özledimm yaa ne güzelll doğuruncaa daha iii anlıyosun annenin değerinii....Iyi gunler anneller nasilsiniz?
Ay ben cok yoruldum bugun. 9da kalktik sonra kahvalti ardindan bu saate kadar dip temizlik yaptim. Mahvoldum kisacasi.
Aksama annem ve bir kac eski komsumuz ev gormeye gelcek. Annem sagolsun hic birsey yapmayi herseyi ben yapip getircem dedi.. Caydan baska birsey yapmicam
benim adam da meraklı kızlarrrrr ne konuşuyon ne yazıyon deyip duruyoo ...Evet canım ya kimse yok hafta sonuya herkes kocası ile vakit geçiriyo iş güç ondan sanırım benimki maça gitti bende fırsat buldum o varken açamıyom hemen çöküyo yanıma bakacak ne yazıyorum die bende kızıyom bura sana göre değil bana özel diye ve kapatıyom hemen meraklı heriff
ay hiç sormaa dün eğilmiş bakıoo dedim okusan nolur ne anlıcaksınn nooluyo orda diyovalla aşkım dedim biz gizli bi tarikatız
hoşgeldinnn cnmmmmayy beni de alın aranıza :)
baska baslıklarda gezmişim bu zamana kadarburda herkes benim kadar hamile ne güzel :)
hehehe bende sürekli yiyorum ama hemen doyuyorum yaaa ama meseal 15 dk yemiyim hemen acıkıyorumm görsen sankii koca sürüyü yicem 2 çatal atıyorum doyuyorummm aslındaa bol bol yiyip de hemen acıkmıyım istiyorum ama olmuyoo:26::26::26:ben normalde iki çatal yiyince doyardım şimdi bildiğin öküz gibi yiyorum dün sinemaya gittik ya benim çanta nevale dolu komşumuz vardı yanımızda sürekli bişeyler çıkarıp yiyorum ebru seninde ağzın bi boş durmadı bu kadr belli etme kendini diyo
cnm valla aynı fikirdeyimmm varsa çatlağın olcaksaa oluyoo bunu engelleyemessin benim kızımda sadece memişlerimde olduuu bunda da gene bebe yağı sürücem artık bahtımızaa..bu arada cnm dikkatimi çekti ilk kızım yazmışsınnnVallaha canım ben hiç duymadım peki içeriğindeki diğer maddelerin zararı olabilirmi ben bebe yağı kullanıyorum,zeytinyağı ilk kızımda hiç çatlağım olmadı 35 kilo almama ramen ama kilo verince balon gibi söndüm ve heryerim kilo ödem şişlikler gidince çatladı canım bilmem faydası olurmu ben umutlu değilim inşallah çatlak olmaz sizlerde çok fazla kaşımayın tek tavsiyem ilaçlarda inşallah fayda eder
aaaaa nette varmı modelı felan?bende ıcındekı pusetıyle almayı dusunuyorum ben baktım da 399 tl ye buldum pusetle beraber..bende kenara suan 100 tl koydum puset ıcın kenara atıorum uc bes:)))ne zaman bırıkırse kısmet ınş..
ama kuvet alıcam sanırım hee bıde oo kuvetlerın ıcıne koymaya fılesı var bebegı fılede yıkıosun cok rahatmıs kızz sımcık adını bılemedım fıle dedım ıste nette vardır ısmı cısmı..onları alıyım dıorum..netede bakıcam sımdı bıde marketlerde de var buyuk marketlerde gordum..
ben geldimmm herkes nerde nere gitiniz site nerdeyse boş....
selam haftadaşım :) en buralardayım yarın ikimizde kısmetse 12den alıyoz gün hee:)
selam cnm evet 12 ye giriyoruz ama hala benim midem bulanıyor ve kusuyorum...
dün eve süpürge tuutum yoruldum herhalde...yie lekelenmem oldu yine bugün korktum offf şu 4.ayı bir atlatsaydım hayırlısıyla...
ee yapma canım en tehlikelisi de uzanmak kadar süpürmekmiş bu arada
sanırım yaptıran bi kaç arkadaş var.Benim doktorum da yapmıycak galibaa sen yaptırdınmı
valla cnm yatakların altı pamukçuk olmuştu resmen uzandım süpürdüm makineyle her yeri üzerine sildim bugün karnımda ağrı oldu bide lekelenme olmuş şimdi baktım bildiğin kahverengi akıntı...:26: artık gerçekten bebeğim mucize olacak gözüyle bakıyorum korkmaktanda sıkıldım neyse daha ütüm var onu oturarak yapımm bari...
progestanı yuttum hemen bugün hiç içememiştim ...
canım sen bilirsin tabi benim evde öyle ama yapmıyorum içime nasıl batıyo ama bebişi düşünüyorum benim gecen haftalarda oldu kahverengi akıntım doktor sadece wc için kal dedi 1 hFTA 10 GÜN KANAMA SÖKÜLMEMESİ LAZIM DEDİ BEBCE BIRAK ÜTÜYÜ FALAN CANIM
evet canım 18 i girdi vizyona galiba. ben de gitcem ilk fırsatta.
Hoşgeldin aramıza canım. kaç haftalık hamilesin? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
selam cnm evet 12 ye giriyoruz ama hala benim midem bulanıyor ve kusuyorum...
dün eve süpürge tuutum yoruldum herhalde...yie lekelenmem oldu yine bugün korktum offf şu 4.ayı bir atlatsaydım hayırlısıyla...
Canım geçmiş olsun ama yapma bence kendini zorlayacak işler bırak kalsın en azından belli bir süree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?