2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım yaa aynen çok heyecanlıı evet ama çok rahat olur onlarla yıkamak.ne o öyle bebeği tut ters çevir falan koy filenin üstüne ohh bıcı bıcık

ayyy işte en can alıcı nokta bebıslerımıze dokunmak onu yıkamak koklamak Allah ıns bızede saglıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayı nasıp eder:))
o gunler gelıcekmı yaaa oyşşş bebısımmm benımmm onu sımdıden cok sevıorum:))

Kızlar ben kaçıyorum eşim işten gelicek arkadaşlar davet etti yemeğe gidiyim saçıma maşa falan yapiim kendime geliim

oyy yeriz yeriz bol bol

kızlar benim durum içler acısı.. canım eski iş yerindeki yemeklerden cekiyo.. aşcımız cok iyidi
uufff sırf bu yüzden hafta icleri basıp kıraca gidebilirimm

yok anneme sordum küçülmezmiş çok ama deformasyon oluyomuş şişip söndükleri için krem falan artık idare edicez
cnm vallla bende küçüldüü iicene hele de kilo verincee iicene küçüldülerrr haaa ben bu durumdan memnunmuyum çok memnunum benimkiler çünküü normalde de 85 lik olduğunda doğumdaaa maşallahhh 105 e tırmanmışlardıı şimdiii gene eski halindeler ama gene şişceklerr
iyi diyelim iyi olsun ins. bende simdi ist olmak isterdim valla
cnm merak ettim senii giremedim bi türlü dee gitmicektin sanırmmm umarım iyisindirrrr
sana da iyi pazarlar cnmm bu kadar takılmaaa netten falan da çok araştırma cnmm kafan karışır çünküüü dr un ii diyosa direk ii dir yanii..üzme kendinii hiç boşuna die dedimm...
bende güya temizlik yapıcaktım bugünnn sabah kalktık kahvaltı sonrası az dolaşalım die çıktık bu saatte anca döndükkk...bendee annemi özledimm yaa ne güzelll doğuruncaa daha iii anlıyosun annenin değerinii....
benim adam da meraklı kızlarrrrr ne konuşuyon ne yazıyon deyip duruyoo ...
ay hiç sormaa dün eğilmiş bakıoo dedim okusan nolur ne anlıcaksınn nooluyo orda diyo valla aşkım dedim biz gizli bi tarikatız

ayy beni de alın aranıza :)

baska baslıklarda gezmişim bu zamana kadar burda herkes benim kadar hamile ne güzel :)
hoşgeldinnn cnmmmm
hehehe bende sürekli yiyorum ama hemen doyuyorum yaaa ama meseal 15 dk yemiyim hemen acıkıyorumm görsen sankii koca sürüyü yicem 2 çatal atıyorum doyuyorummm aslındaa bol bol yiyip de hemen acıkmıyım istiyorum ama olmuyoo:26::26::26:
cnm valla aynı fikirdeyimmm varsa çatlağın olcaksaa oluyoo bunu engelleyemessin benim kızımda sadece memişlerimde olduuu bunda da gene bebe yağı sürücem artık bahtımızaa..bu arada cnm dikkatimi çekti ilk kızım yazmışsınnn allah mı söyletiyoo...:))))

kızlarrr küvet içi file çok tavsiye etmiyorumm zaten ilk zamanalrr hem meraktann hemde ilgiden eşlerle yada annelerle bıcı bıcı yaptırılıyoo ama o fileler suyun çok üstünde durduklarındann suyu dökene kadar bebişlerr üşüyebiliyoo yada biri sürekli bebeğin üzerinden filede su dökmelii tek kişi gene olmuyoo...

selam haftadaşım :) en buralardayım yarın ikimizde kısmetse 12den alıyoz gün hee:)

selam cnm evet 12 ye giriyoruz ama hala benim midem bulanıyor ve kusuyorum...

dün eve süpürge tuutum yoruldum herhalde...yie lekelenmem oldu yine bugün korktum offf şu 4.ayı bir atlatsaydım hayırlısıyla...

dün eve süpürge tuutum yoruldum herhalde...yie lekelenmem oldu yine bugün korktum offf şu 4.ayı bir atlatsaydım hayırlısıyla...

ee yapma canım en tehlikelisi de uzanmak kadar süpürmekmiş bu arada

ee yapma canım en tehlikelisi de uzanmak kadar süpürmekmiş bu arada

valla cnm yatakların altı pamukçuk olmuştu resmen uzandım süpürdüm makineyle her yeri üzerine sildim bugün karnımda ağrı oldu bide lekelenme olmuş şimdi baktım bildiğin kahverengi akıntı...:26: artık gerçekten bebeğim mucize olacak gözüyle bakıyorum korkmaktanda sıkıldım neyse daha ütüm var onu oturarak yapımm bari...

progestanı yuttum hemen bugün hiç içememiştim ...

canım sen bilirsin tabi benim evde öyle ama yapmıyorum içime nasıl batıyo ama bebişi düşünüyorum benim gecen haftalarda oldu kahverengi akıntım doktor sadece wc için kal dedi 1 hFTA 10 GÜN KANAMA SÖKÜLMEMESİ LAZIM DEDİ BEBCE BIRAK ÜTÜYÜ FALAN CANIM

2 kazak ütüledim bile son pantolon ve gömlek kaldı sonra geçip yatarım heheh sen yazana kadr ben ütümü bititrim kız...

ben normalde 1 aydır bişi yapmıyordum lekelenmem olmuştu yine bırakmıştım temizlikçi çağırıp dip köşe temizletmiştim ama 1 ay oldu ev yine kirlendi bende dayanamadım napimmm utandım kendimden resmen...:26:

kızlar yarın güzdüz görüşürüz benim dinlemem lazım ...Allahım hepimizin karnındaki yavruları korusun inşallah...Amin..!

Canım geçmiş olsun ama yapma bence kendini zorlayacak işler bırak kalsın en azından belli bir süree

Canım geçmiş olsun ama yapma bence kendini zorlayacak işler bırak kalsın en azından belli bir süree

sağol cnmcım ....haklısın çok tutum kendimi ama dün yaptım neyse bu hafta yaptım idare eder 145 gün daha sonra temizlikçi çağırcam olmıyacak böyle 20 günde bir alayım bari ayda bir olsada evi pok götürür oldu biri gelse utanırım valla..
hadi iyi geceler görüşürüz sabah işe gitcem uyuyayım artık ben görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…