2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar nasılsınız ben bel ağrısından ölüyorum nerdeyse çok fenayım sizdede bu kadar bel ağrısı oluyormu herhangi bir kanamam lekelenmem olmadı bu döneme kadar ama ağrılarım çok şiddetli oluyor bazen

canım idrar yolu enfeksiyonum varken benimmde cok ağrıyodu ama gecince o da gecti 2 haftadır rahatım şükür

canım idrar yolu enfeksiyonum varken benimmde cok ağrıyodu ama gecince o da gecti 2 haftadır rahatım şükür

idrar yolu enfeksıyonun baska belırtılerı varmı bel agrısından baska cunku ıdrar yolu enfeksıyonu olsaydı ıdrar yapma sırasında yanma fılan olurdu dıme gercı yakın tarıhte ıdrar testı ve kulturu yaptırdım bır sorun cıkmadı ama yınede korktum ne bılıyım bu kadar agrınca gercı ıkı gundur cok gezdım ettım ama bu agrı devamlı oluyor ama bu aksam nıyeyse daha bı sıddetlendı

iiyi akşamlar kızlarr
nasılsınızz
ay ben bi mutluyum
bebişimin ilk hediyesi geldi
bi tuaf hissettim kendimii
cok yakın bi arkadaşım albüm almış 3 lü bi kutunun içinde cokkkk tatlııı
dayanamadım cinsiyeti belli olana kadar dedi sarı almış o yüzden
cok garip bi his

selaam kızzzlaaarrr nasılsınız ?misafirim vardı yeni gittiler
eşimiiin ailessiinndeeen nefreeett ediyorum ya hiçmi haber verilmez gelirken bi aranır evdemiyiz müsaitmiyiz hasmaıyız napıyoruz gerizekalılar çalışıyorum bide geldiler yemek hazırlıyodum o sıra daha yemedinizmi ml mal baktım yüzlerine hoş geldiniz die buyur ettim ama yanlarına gitmedim valla snirimden işimde vardı zaten artık hamileyim bide önceden iyi kötü idare ediyodum ama artık düşünmleri gerekiyo nefret ediyorum nefret ediyorum ağzıma geleni saymamak için çok direndim kendime yemin ederim....ama eşimde bozuldu maç izlemeye gittii aradım annenler geldi gel die ben maç izlicem dedi mmanyakmısın eve gel dedim geldi nie haber vermiyosujnuz evde olurdum hem dün mesela snemaya gittik arayın hep evde olmuyoruz dedi......ben ardında daha neler dicektimde yaa sabıır allaahım çektiim.............

Son düzenleme:

canım sinirlenmekte haklısın ama boşver takma boşa üzme sinirlendirme kendinii
su anda tabikide o sekılde gelmeleri saçma
ki ben normalde bile sevmiyorumdaa
zateen bişey yapasımız yok bi üşengeçlik
bide sen çalışıyorsun yani
eşinde gerekeni söylemiş artk boyle bişey yapmazlar herhalde

problem şu ki 1 değil 2 değil 3 değil önceden gelen alışkanlıkları hani ya sabır deyip saygımı yitirmiyodum ama artık inan umrumda değil 1 saat oturmadımm bile yanlarında gelmeselerdi işlerim vaardıki banyoya giricektim şimdi uykuda bastırdı kaldı yine yarına bi gün cıngar çıkarıcam o olcak

Son düzenleme:

canım dediğim gibi bana görede sen haklısın..çünki bende hoşlanmam hiç..kendi annem bile olsa arayıp gelir..
ki şu anda en anlayışlı olmaları gereken zaman..su anda bizim evde dagınık genee
tutupta bugün biir habersiz gelse rezil olurdum :)
ama sen boşver gene karışmaa eşin konussun bi şekilde
bu devirde telefon diye bişey var..bide sen çalışıyorsun hakkaten işin daha zor

gecen gün benim kocada annesine kızıyodu niye gelmiyosunuz diye
dedim boşver akıllarına düşürme önceden gelmediler şu halimde hiç gelmesinler

görmek istediklerinde biz gideriz yemegimizi yer geliriz

annemde gelmezki gelincede evimi temizleyip gider hiçbişey yapamazsa ütümü yapıyo kadın onuda ben istemiyorum zorla topluyo ne varsa yapıyo
bunlar bide üzerine sen çayı demle biz geçiyoz dio zıkkım iç diceksin olmıcaak
allahtan sabaj erken kalkıp heryeri toplamıştım

gecen gün benim kocada annesine kızıyodu niye gelmiyosunuz diye
dedim boşver akıllarına düşürme önceden gelmediler şu halimde hiç gelmesinler

görmek istediklerinde biz gideriz yemegimizi yer geliriz

bizimki çağırıyosa benim yanımda çağırmıyo annemlere bile gelmeyin biz gelelim ev çok kötü diyorum gülüyo tamam diyo

Allah tan evi toplamışsın
yoksa pasaklı gelin damgası yiyebilirdin
boşver canım ya takma cidden
bebişini düşün mutlu ol :)

iyi geceler bacılarımmm benim belim sırtım acayip ağrıyooo midemde hazımsızlık var soda aldım şimdii siz yaposunuz bakimmmm

cANIM BEL AGRISI REGLİ YADA HAMİLEYKEN OLUYO NORMALDE HİSSETMİYOSUN AMA BASKA İNAN BENİM BELİRTİSİ YOK DOKTOR O MİKRAP ÇESİDİ RAHATSIZLIK VERMEZ ZATEN SANA DEDİ BELLİ OLMUYO YANİ HER YA YAPTIRMAK LAZIM SÜPHE VARSA

Güle güle kullanın canım

Valla canım bende hoşlanmam habersi gelmelere. Ben en yakın arkadaşıma giderken bile bir yarım saat 1 saat önce arar haber veririrm ama işte napıcan canım onun da ailesi boşver sen tersleme canım nede olsa oda onun annesi canım Allah bilsin

iyi geceler bacılarımmm benim belim sırtım acayip ağrıyooo midemde hazımsızlık var soda aldım şimdii siz yaposunuz bakimmmm

ya ben uyuyamıyrum yaa deli olcam gece saat 4-5 i buluyo haliyle gündüz 11 de kalkıyorum ne olacak böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…