2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım herseyın yolunda olmasına cok sevındım :)

oy maşallah canım kucağında görmeyide nasip etsin rabbim darısı bize inşallah testlerinizde çok iyi olur

Valla herkesin oglan olucak galiba daha bnmkiler de tam kesn soyleyemese de 2 doktor da oglana benzetti:)))hayirlisi Insallah

Valla herkesin oglan olucak galiba daha bnmkiler de tam kesn soyleyemese de 2 doktor da oglana benzetti:)))hayirlisi Insallah

hoşgeldin cnm.. maşallah
haziran ayında erkek patlaması yaşanıcak bu gidişle.. hadi hayırlısı

ommmmmmmmmmmm:97:

canııım hayırlı uğurlu olsun hadi gözün aydın... görüntüleme nasıldı netmiydi,sen anladın mı burun neresi göz neresi pipi neresi

teşekkrler canm hemen dolduruyorm gerçi geçen gün bebelactı sanrm doldurdm ama ne gelen var ne giden
ben de dün doldurdum cnm.. inşallah gelir :))

canııım hayırlı uğurlu olsun hadi gözün aydın... görüntüleme nasıldı netmiydi,sen anladın mı burun neresi göz neresi pipi neresi

benimki geçen hafta oğlumuz olacak galiba dedi..
bu perş 2li test için gidince oğlan derse ben sorucam pipi hangisi diye

eferin gönder işte ööle..
hem bi daha bizi 3gün habersiz bırakma
hepimiz birbirimizi el üstünde tutuyoruz ama seni "2"elimizin üstünde tutuyoruz ona göre

tamam kuzucuk pozitif olalım hep.. Allaha şükür negatif olacak bişeyimiz yok
haber vermek isterdim ama anneme endoskopi yapıldı onun yanındaydım, o öğürdükçe ben öğürdüm
sonra bizim kontorl derken tümgün dışardaydım

sizi seviyoruz üçümüz de

benimki geçen hafta oğlumuz olacak galiba dedi..
bu perş 2li test için gidince oğlan derse ben sorucam pipi hangisi diye

sor canım bizim dr umuz çok çok iyi ama muayenehanesinde ultrasonu çok eski biz siluet olarak görebiliyoruz büyüdükçe de zorlaşıyor net görmek . kocaman kafa kocaman göbek ikiz olsa yanmıştık... eller kollar girerdi birbirine... bir iki hafta geçsinde dr umuzu başka bir dr la aldatalım özledim bile zaten bebişimi 4 hafta zooorrr geçer...

inşallah canım sağol
evet doktordan doktora değişiyor bakalım
ikili testin sonuclarını alalımda ona göre ne dicek doktor

evet cok garip bi durum
öyleside böyleside zor

maşallah canım
bi erkek daha geliyor demekki
cidden erkek patlaması yaşıcak gibiyiz

aminnnnnnn inşallaaaaah

canım sen bööle 3ümüz falan deyince acayip heyecanlanıyorum..
kendi hamişiliğim için sakin olmaya çalışırken seni düşününce heyecan basıyo.. bi yerlerine nazar boncuğu tak..
seni görmeden nazar değdiricem diye korkuyorum
sanırım hamişliğinin sonuna kadar sıkı takipçin olucam

bu arada annene de çok geçmiş olsun canım.. inşallah onun sonuçları da iyidir...

Son düzenleme:
selam kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum cevap yattığım yerden çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizi aldıkça. benim bu kahverengi lekelenmeler gecmedi gitti tam gecti diyorum gene geliyo neredeyse 1 aydır yatıyorum doktorlar bebk iyi diyolar lekeler önemli değil gecer zamanla diyorlar ama 13 haftalık olduk yokk gecmedi hamilelliğimi yaşıyamıyorum ee sebebinide bilmiyo doktorlar. hiç bu şekilde olupta gecen varmı ne zaman gecer sizce

kızlar gunaysın nasılsınız bız kahvaltı etmeye calısıyoz

akıllıbıdık annene gecmıs olsun

kızlar sayfaları okuyamadım varmı olumsuz bırsey

cınsıyetını ogrenenlere hayırlı olsun ınş.

Allah yavrunu korusun canım
bilmiyorum ben lekelenmeleri ama dua ederim

bana da hala bi garip geliyo
dün mağazada hastane çıkışı alırken 1 taneymiş gibi bakıyorduk halbuki bizim 2 tane seçmemiz gerekiyo herşeyden
kocam da bazen elimde büyüdün gittin diyo
baksana Allahın izniyle haziranda 2 çocuk anası olacan diyo
Allah sağlık versin hem karnımızdaki bebeklere hem de annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…