2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hatta haftaya da girme ultrasona bence
göremez möremez boşuna tekrar ultrasona girmiş olursun
ikili testimizden sonra Allah izin verir de sorunsuz ve sağlıklı olursak ayda 1 den fazla gitmeyi düşünmüyorum

doktorum da böyle düşünüyo
ikiz olduğumuz için 15 günde 1 gidiyoruz yoksa ayda 1 den fazla çağırma taraftarı değilim diyo

2li testi yaptrmıcm çünkü bi tedavisi yok sonuçta allah korusun bi sorun varsada kader ben o atan kalbe son verememki.o benm haddim deil.

tercih meselesi
Haşa yaptıranlar ve yaptırmayı düşünenler olarak hiçbirimiz Allah korusun bi sorun varsa aldırmayı düşünmüyoruz zaten

canım zaten sen dun yoktun okumamıssındır
cinsiyet falan umrumda degıl benım artık
sadece saglıklı olmasını ıstıyorum
dunkı gıttıgım doktor zararı olmaz diyerek soktu benı
ben zaten daha gecen persembe girmiştim
yani 4 gün arayla girdim
bende zaten eger ikili test sonucunu telden ögrenebilirsem
perşembe degıl ondan sonraki salıya falan giderim diye düşünüyorum
ama o kadın bana özellikle 15 gün sonra gel dedi bunun herhangi bi sebebi varmı bılemem

selam kızlar halkdan cinsiyet hurafeleri bakalım bize uyan bişey varmı

BEBEK ANNE KARNININ SAĞINDA İSE ERKEK SOLUNDA HİSSEDİLİRSE KIZ OLDUĞU VARSAYILIR (Güray Denge'ye teşekkürler).

Hamile olan bayanın başına o görmeden bir fiske tuz atılır.Eger bayan ilk önce burnunu ellerse erkek bebeği,ağzını ellerse kız bebeği olur (Yüksel Sarıkahya'ya teşekkürler).

Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır (?)

Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.

Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir.

Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.

Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.

Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.

Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.

Gebe bir kadına masadaki anahtarı tutup kaldırmasını söyleyin Eğer yuvarlak kısmından tutup kaldırdıysa bebek erkek, uzun kısmından kaldırdıysa kız olacak demektir. Anahtarı ortadan tutuyorsa ikizleri olabilir.

Küçük çocuklar arasında bebeğinizin cinsiyeti hakkında anket yapın, oldukça iyi tutturuyorlarmış.

Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.

Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

Gebelikten önce ve gebelik boyunca daha çok tuzlu yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.

Yatağınızın altına bir tahta kaşık ve bir de makas koyun kızınız olsun. )

Bir diş sarımsak yiyin, terinizde sarımsak kokusu varsa bebeğiniz erkek, koku yoksa kızdır.

Gebe kaldığınız cinsel ilişki esnasında kim daha "istekli ve ateşli" davrandıysa bebek onun cinsiyetinden olur.

Gebelikte bacaklarınız adeta bir ağacın gövdesi gibi şekilsiz ve kalın hale geldiyse oğlunuz olacak, şeklinde değişiklik olmadıysa kızınız olacak.

Ekmeğin kenarını tercih ediyorsanız bebeğiniz erkek, ortasını seviyorsanız kızdır.

Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.

Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.

Eğer gebelikte yüzünüzde ve göğsünüzde sivilceler çıktıysa kızınız olacak.

Rüyalarınıza güvenin, kız görüyorsanız kızınız olacak.

Bebeğinizi yukarıda taşıyorsanız oğlunuz, aşağıda taşıyorsanız kızınız olacak. Tam tersini de iddia edenler var.

Karnınız sivriyse bebeğiniz erkektir.

Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.

Karnınızda tüyler çıktıysa oğlunuz olacak.

Meme ucunuz çok koyulaştıysa oğlunuz olacak.

Yumurtlama gününüz ile yaşınızın toplamı tek sayıysa erkek, çift sayıysa kızınız olacak.

doğacak bebeğin cinsiyetinin belirlenmesi tıbbi olarak mümkün müdür?

özellikle 15 gün dediyse vardır bir bildiği..
ne kadara vardın bilmiyorum ama birini seç ve ona git sadece, çünkü doktordan doktora fark var
birinin siyah dediğine öteki beyaz diyebiliyor..kafan karışır haliyle :26:

ben sunu merak ediyorum ama
mesela test sonucu belli olana kadar zaten 3.5 aylık olmuş olcak
bu durumda zaten aldırmak yokki
en son 3. aya kadar değilmii

bildiğim kadarıyla amniyosentezle kesinleştiyse aldırabiliyosun dolayısıyla 5. aya tekabul ediyo bu
ama tam bilmiyorum Allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın

ben sunu merak ediyorum ama
mesela test sonucu belli olana kadar zaten 3.5 aylık olmuş olcak
bu durumda zaten aldırmak yokki
en son 3. aya kadar değilmii

alıyorlar istersen ama korunma sürecin artıyor sağlıklı bebekse yasal değil ama ben o testlere güvenmiyorum o sonuca göre ablam bebeğini aldırsaydı %100 özürlü dedikleri bebek %100 sağlıklı olmazdı bence onları pek takmayın rabbim olacakları önceden biliyor zaten sadece dua edelim Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah....

dunkine zaten kesinlikle gitmicem o belli
su anda doktor arayısındayım
ve dogru biri 3 lüye gerek yok derken öbürü 3lü testide mutlaka yaptır dedi
hangisine uycankii
15 gün sonra gidersem 15 gün içinde 3 kere ultrasona girmiş olcam ama gittiğim doktorun bundan haberi yok tabi
amaan kafam karışık anlıcagın canım

bildiğim kadarıyla amniyosentezle kesinleştiyse aldırabiliyosun dolayısıyla 5. aya tekabul ediyo bu

Allah korusun yaa kmsenin başına öyle bişey gelmesin cok zor
öyle bi kararı vermek o kadar alışmışsın etmişsin
Allah korusun kimse öyle kararlar vermek zorunda kalmasın

inşallah iyi anlaşabileceğin bir doktor bulursun canım
benim doktorum da ikilide sonuç ne olursa olsun 3lüyü yapıyorum demişti paket gibi düşün onları demişti
ya hep ya hiç..sadece amniyosentez gerekirse isteğe bağlı yapıyorum dedi
kimi doktor da ikili sorunsuz çıkarsa üçlüyü yapmıyo..

Allah korusun yaa kmsenin başına öyle bişey gelmesin cok zor
öyle bi kararı vermek o kadar alışmışsın etmişsin
Allah korusun kimse öyle kararlar vermek zorunda kalmasın

evet Allah korusun bnde hep dusunmusumdur Allahim vermesin oyle b ihtimal dahi ciksa ben Allahin verdigi o cani ustelikte ihtimallere dayanarak nasil aldirayim.amniyosentez bile yapilsa saglikli dogma ihtimali var cnku.Aslinda bosuna para vermisim ki...:)))

amin cnm.. kimseye vermesin rabbim.. verdiklerine de sabır versin.. ama biz düşünmeyelim bunları...
evrene mesaj gönderiyoruz;
bebişlerimiz tam vaktinde sağlıklı ve kolayca doğacak inşallah

işte ben kesin bilgi vermedği içinde gereksiz buluyorum.aynen benmde yengeme öyle dediler o sıkıntıyı yaşamak ne kadr zor ve onlar yaşadı ama sonra bi normal devlet hastanesine gidiolar ve bebekte bişey yok .ve şuan yeğenm çok sağlıklı maşallah

slm arkadaşlar dr geldim :))) bebeğim zıp zıp zıplıyordu maşşalahh..haftamıza göre gelişimimizde iyi 2'li testimizi yaptırdık ve sıkı durun cinsiyet tahminide yaptııı:)))
%75 erkek dedi :))
2'li test sonucunuda 1 hafta sonra alıcaz...

hoşgeldin cnm.. maşallah
haziran ayında erkek patlaması yaşanıcak bu gidişle.. hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…