hoşgeldin cnm.. maşallah
haziran ayında erkek patlaması yaşanıcak bu gidişle.. hadi hayırlısı
canım herseyın yolunda olmasına cok sevındım :)
oy maşallah canımkucağında görmeyide nasip etsin rabbim darısı bize inşallah testlerinizde çok iyi olur
Valla herkesin oglan olucak galiba daha bnmkiler de tam kesn soyleyemese de 2 doktor da oglana benzetti:)))hayirlisi Insallah
Valla herkesin oglan olucak galiba daha bnmkiler de tam kesn soyleyemese de 2 doktor da oglana benzetti:)))hayirlisi Insallah
hoşgeldin cnm.. maşallah
haziran ayında erkek patlaması yaşanıcak bu gidişle.. hadi hayırlısı
canııım hayırlı uğurlu olsun hadi gözün aydın... görüntüleme nasıldı netmiydi,sen anladın mı burun neresi göz neresi pipi neresi
kızlar çok saolun sağlıklı olsun yeterki ben kız isterdim ama hep içimden bi ses erkek diyordu rüyalarımdada erkekti hayırlısı olsun:))fotolarınıda akliyorum:)inşallah canım sağol
evet doktordan doktora değişiyor bakalım
ikili testin sonuclarını alalımda ona göre ne dicek doktor
evet cok garip bi durum
öyleside böyleside zor
maşallah canım
bi erkek daha geliyor demekki
cidden erkek patlaması yaşıcak gibiyiz
aminnnnnnn inşallaaaaah
Allah yavrunu korusun canım
bilmiyorum ben lekelenmeleri ama dua ederim
kızlar çok saolun sağlıklı olsun yeterki ben kız isterdim ama hep içimden bi ses erkek diyordu rüyalarımdada erkekti hayırlısı olsun:))fotolarınıda akliyorum:)Eki Görüntüle 297744 Eki Görüntüle 297748 Eki Görüntüle 297749
çok sağol canım dualara ihtiyacımız var inşallah en kısa zamanda gecr
kızlar çok saolun sağlıklı olsun yeterki ben kız isterdim ama hep içimden bi ses erkek diyordu rüyalarımdada erkekti hayırlısı olsun:))fotolarınıda akliyorum:)Eki Görüntüle 297744 Eki Görüntüle 297748 Eki Görüntüle 297749
çok sağol canım dualara ihtiyacımız var inşallah en kısa zamanda gecr
selam kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum cevap yattığım yerden çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizi aldıkça. benim bu kahverengi lekelenmeler gecmedi gitti tam gecti diyorum gene geliyo neredeyse 1 aydır yatıyorumdoktorlar bebk iyi diyolar lekeler önemli değil gecer zamanla diyorlar ama 13 haftalık olduk yokk gecmedi hamilelliğimi yaşıyamıyorum ee sebebinide bilmiyo doktorlar. hiç bu şekilde olupta gecen varmı ne zaman gecer sizce
aman yarabbi bi toplantıya girip çıktım kaç sayfa ilerlemişsiniz
hamişliğin yan etkisi canım.. çenemiz düşük
canım bende senın gıbıydımılk uc ay yattım hatta bende kan pıhtılasması vardı ama suan gayet ıyıyım ayaklandım artık dr ne derse onu yap kendını yorma cok fazlada stres yapma ben sımdı 19 haftalık oldum allahın ıznıyle...
sorma ya bu hamilelik bir garipben aklımdan ne geçiyosa lönk die söylüyorum bazen kendime inanamıyorum dün minibüs şöförüyle kavga ettim kendimi battal gazi sanıyorum artık açılııın uuleeeyyynn benim çocuk çıkınca kesin kaşı gözü kalmıcak her gün bi yerini dağıtıcak gibi geliyo
sorma ya bu hamilelik bir garipben aklımdan ne geçiyosa lönk die söylüyorum bazen kendime inanamıyorum dün minibüs şöförüyle kavga ettim kendimi battal gazi sanıyorum artık açılııın uuleeeyyynn benim çocuk çıkınca kesin kaşı gözü kalmıcak her gün bi yerini dağıtıcak gibi geliyo
canım benim sakın korkma bende 6. haftadan itibaren 9. haftaya kadar yoğun kanamalar pıhtılar,kahverengi lekeler ne ararsan yaşadım. ama şimdi atlattık .dinlenme modunda kal geçecektir.kahverengi leke çok olağan birşey stres yapma. ne yapalım bu da bizim şansımızmış bende hala tedirginim yeni yeni hamiş gibi hissediyorum 4.aya girdik halbuki. dua et dinlen atlatacaksın inş. bebişini ve seni kocaman öpüyorum...selam kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum cevap yattığım yerden çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizi aldıkça. benim bu kahverengi lekelenmeler gecmedi gitti tam gecti diyorum gene geliyo neredeyse 1 aydır yatıyorumdoktorlar bebk iyi diyolar lekeler önemli değil gecer zamanla diyorlar ama 13 haftalık olduk yokk gecmedi hamilelliğimi yaşıyamıyorum ee sebebinide bilmiyo doktorlar. hiç bu şekilde olupta gecen varmı ne zaman gecer sizce
dün bana teyzoşum tavsiye etti.. sakın her şeye sinirlenme çocuk da sinirli olur diye..
ama ben de biraz tuhaflaştım sanırım,
dün metroda kadının biri ayağıma bastı resmen onu öldürücek gibi baktım nefretle
kadında öküz dönüp bi özür bile dilemedi..
inene kadar ters ters baktım
nolacak insanlık hali olabilir ama hamişlik işte..
yoksa biz masumuz
hahahaaa mukayet ol valla kendıne az daha sabret 2 ay sonra karnın tam cıkınca ıstedıgın kadar kavga et kımse sana bu hamıle nasılsa hem hormonları tavan yapmıstır hemde hamıle kadın bırsey olur mantıgıyla dokunmaz sımdı lık azcık sessız kal
saka bı yana bende aynen oyleyım sureklı bı sataşma halındeyım mıllete ozellıkle kocama artık adam ne desem hormonlardan ben bılıyorum dıyo nolucak bu hormonlarımız onu bılmıyom
çok sağol canımm beninde 9. haftada başladı ara ara geliyoo elde değilki korkuyorum. hamileliğimi bi yasıyamadım devamle tedirginim hayırlısıylan bir geçse diyorum ama Allah meleklerimizi korusun...canım benim sakın korkma bende 6. haftadan itibaren 9. haftaya kadar yoğun kanamalar pıhtılar,kahverengi lekeler ne ararsan yaşadım. ama şimdi atlattık .dinlenme modunda kal geçecektir.kahverengi leke çok olağan birşey stres yapma. ne yapalım bu da bizim şansımızmış bende hala tedirginim yeni yeni hamiş gibi hissediyorum 4.aya girdik halbuki. dua et dinlen atlatacaksın inş. bebişini ve seni kocaman öpüyorum...
elimde değil ki biri bişey desede ağzını burnunu dağıtıyım modundayım valla çocuk uçan tekmeyle çıkıcak bu gidişle heeyyytt hiyaa die
eşim artık hiiç bişey demiyo ona daha sakinim başkalarına göre önceden ona kızıyodum şimdi pek ellemiyorum adamcaazıı
canım senin iletine rastlamadım galiba hiç ya da hatırlayamıyorum ,sorunun nedir elimden geleni yaparım. mahsuru yoksa tekrar yazabilir misin?sayfalardır bakıyorum ama yok,yook...
üçtür iki ayrı soru soruyor cevap olmayınca geride kalıyor görünmüyor diye kendi iletimi alıntı yapıyorum gene görünmüyor..hemen altına sıradan muhabbetler diziliyor da bir cevap verilmiyor..
kötü günler geçirdiğimden günlük muhabbetlere katılamıyorum ama cevabını bulamadığım şeyleri paylaşıyorum,
bukadar kişiden bir cevap çıkmıyor
mecbursunuz demiyorum elbette ama empati kurun ki insan garipsiyor
kusuruma bakmayın artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?