2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm.. maşallah
haziran ayında erkek patlaması yaşanıcak bu gidişle.. hadi hayırlısı

canım herseyın yolunda olmasına cok sevındım :)

oy maşallah canım kucağında görmeyide nasip etsin rabbim darısı bize inşallah testlerinizde çok iyi olur

Valla herkesin oglan olucak galiba daha bnmkiler de tam kesn soyleyemese de 2 doktor da oglana benzetti:)))hayirlisi Insallah

Valla herkesin oglan olucak galiba daha bnmkiler de tam kesn soyleyemese de 2 doktor da oglana benzetti:)))hayirlisi Insallah

hoşgeldin cnm.. maşallah
haziran ayında erkek patlaması yaşanıcak bu gidişle.. hadi hayırlısı

canııım hayırlı uğurlu olsun hadi gözün aydın... görüntüleme nasıldı netmiydi,sen anladın mı burun neresi göz neresi pipi neresi

kızlar çok saolun sağlıklı olsun yeterki ben kız isterdim ama hep içimden bi ses erkek diyordu rüyalarımdada erkekti hayırlısı olsun:))fotolarınıda akliyorum:)

çok sağol canım dualara ihtiyacımız var inşallah en kısa zamanda gecr

canım bende hiç olmadı o yüzden yorum yapamıyorum ama dr iyi diyorsa o kadarcık olsun varsın...
hepimizin duaları seninle.. sen kalbini ferah tut.. dinlenmeye de devam et cnm

canım bende senın gıbıydımılk uc ay yattım hatta bende kan pıhtılasması vardı ama suan gayet ıyıyım ayaklandım artık dr ne derse onu yap kendını yorma cok fazlada stres yapma ben sımdı 19 haftalık oldum allahın ıznıyle...

hamişliğin yan etkisi canım.. çenemiz düşük

sorma ya bu hamilelik bir garip ben aklımdan ne geçiyosa lönk die söylüyorum bazen kendime inanamıyorum dün minibüs şöförüyle kavga ettim kendimi battal gazi sanıyorum artık açılııın uuleeeyyynn benim çocuk çıkınca kesin kaşı gözü kalmıcak her gün bi yerini dağıtıcak gibi geliyo

canım çok sağol ben pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullandım 13. haftada bıraktık. dinleniyorum ama doktor 12. haftadan sonra gecer dedi 13. haftada gene geldi. senin ne zaman gecmiştı canım . senin adına çok sevindim inşallah bende en kısa zamanda ayaklanırım.

dün bana teyzoşum tavsiye etti.. sakın her şeye sinirlenme çocuk da sinirli olur diye..
ama ben de biraz tuhaflaştım sanırım,
dün metroda kadının biri ayağıma bastı resmen onu öldürücek gibi baktım nefretle
kadında öküz dönüp bi özür bile dilemedi..
inene kadar ters ters baktım
nolacak insanlık hali olabilir ama hamişlik işte..
yoksa biz masumuz

hahahaaa mukayet ol valla kendıne az daha sabret 2 ay sonra karnın tam cıkınca ıstedıgın kadar kavga et kımse sana bu hamıle nasılsa hem hormonları tavan yapmıstır hemde hamıle kadın bırsey olur mantıgıyla dokunmaz sımdı lık azcık sessız kal

saka bı yana bende aynen oyleyım sureklı bı sataşma halındeyım mıllete ozellıkle kocama artık adam ne desem hormonlardan ben bılıyorum dıyo nolucak bu hormonlarımız onu bılmıyom

canım benim sakın korkma bende 6. haftadan itibaren 9. haftaya kadar yoğun kanamalar pıhtılar,kahverengi lekeler ne ararsan yaşadım. ama şimdi atlattık .dinlenme modunda kal geçecektir.kahverengi leke çok olağan birşey stres yapma. ne yapalım bu da bizim şansımızmış bende hala tedirginim yeni yeni hamiş gibi hissediyorum 4.aya girdik halbuki. dua et dinlen atlatacaksın inş. bebişini ve seni kocaman öpüyorum...

fotolara bak sen maşallah. rüyaların tersi çıkar derler ama bizde tutmadı ben de hep kız görüyordum:) ama bir keresinde rüyamda kızımı banyo yaptırıyordum elime pipi değdi annemi çağırdım o da gayet sakin korkma kızım olur öyle şeyler normal dedi... sabah kalktım korkmuşum. acaba diyorum kızım erkeğe mi dönecek şimdi rüya işte...

elimde değil ki biri bişey desede ağzını burnunu dağıtıyım modundayım valla çocuk uçan tekmeyle çıkıcak bu gidişle heeyyytt hiyaa die

eşim artık hiiç bişey demiyo ona daha sakinim başkalarına göre önceden ona kızıyodum şimdi pek ellemiyorum adamcaazıı

sayfalardır bakıyorum ama yok,yook...

üçtür iki ayrı soru soruyor cevap olmayınca geride kalıyor görünmüyor diye kendi iletimi alıntı yapıyorum gene görünmüyor..hemen altına sıradan muhabbetler diziliyor da bir cevap verilmiyor..

kötü günler geçirdiğimden günlük muhabbetlere katılamıyorum ama cevabını bulamadığım şeyleri paylaşıyorum,
bukadar kişiden bir cevap çıkmıyor

mecbursunuz demiyorum elbette ama empati kurun ki insan garipsiyor

kusuruma bakmayın artıkk

çok sağol canımm beninde 9. haftada başladı ara ara geliyoo elde değilki korkuyorum. hamileliğimi bi yasıyamadım devamle tedirginim hayırlısıylan bir geçse diyorum ama Allah meleklerimizi korusun...

canım ben eşime sinirlenince utanıyorum sonra hamileyim bebeğim olacak da ondan diyorum ,o da çok akıllı bende baba olacağım çok stresliyim heeyyyttt diyor gülüşüp geçiyoruz...

canım senin iletine rastlamadım galiba hiç ya da hatırlayamıyorum ,sorunun nedir elimden geleni yaparım. mahsuru yoksa tekrar yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…