2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah diyorum sana nazar değmesin inş değdiyse de geçsin inş amin amin amin ayyy kabul olmuştur inş... yabalık yaptım deyince hamile hamile vaavvv dedim hamişlerin gururusun dedim sana ...

ehhehe olmuştur olmuşturr ya herşeye rağmen yine balığımı ben ayıkladım pişirdim falan sabah oldu nolduysa Evet balık konusunda iyiyim

tatlım yaa teşekkür ederim. peki bunu normal ultrason cihazıyla mı yapıyor? yani ense ölçümü falan normalde kullandığı cihaz pek sağlıklı sonuç vermezmiş gibi geldi bana da

Cnm benim doktor bana gobegimden bakmisti normal cihazla bakti sanirim yani oyle ozel birsey degildi.

Korkma cnm yani olcu bu eger calisiyorsa olcuyu dogru vermek zorunda istedigi kadar eski usku olsun.

Boyle seyleri takma kafana olur mu?

E]

Valla canım ben bugün yapyırdım vajinal ultrason 20 dk sürdü uygun pozisyonu yakalamak için Hareketlilikten ölçüm yaptırmadı Sonrasındada hemen kan testi okadar

aaa benimki vajinal olmadı. bizim sıpa ultrason ekranında görünür görünmez pıt diye döndü enseyi ölçsünler diye dr bile çok şaşırdı aaa uğraştırmadı diye... bende diyordum onlar ölçene kadar bakarız doya doya 5 dakikada bütün işlem bitti... sonra birde kan aldılar oldu da bitti

Fur gitsin cnm icinde kalmaz en azindan.

Hepsi bir birinden cok seker... Senle pelishh'in kizi olsun varya siz artik sabahtan aksama kadar giydir giydir cikarirsiniz bebislerinizi

Bu kadar kokos olunur

olmaamııı tam zilli yapıcam onuu eminim ayaklanınca benim makyaj malzemelrimi dağıtıcaakk

Düşünemiyorum bileeeee Benimkinde leoparlı tulumlar tabiki Ben rubet e de alıam zaten ikiz gibi giydiririz

kıız bende senin kuzuya leopar desenli tayt alırım bide paçalarında kırmızı gülleri var

ehhehe olmuştur olmuşturr ya herşeye rağmen yine balığımı ben ayıkladım pişirdim falan sabah oldu nolduysa Evet balık konusunda iyiyim

bak nazar edin bana der gibisin. ben balığı düşününce bile bulanıyorum bunlarda daha iyi hallerim ya varya birşeyi canım istiyor iştahla oturuyorum başına doymaya yakın tiksiniyor gibi oluyorum sanki doyunca da sanki o yemeği canı isteyen ben değilim gibi ayy böğğğ oluyorum...annem gülmekten ölüyor halime...

olmaamııı tam zilli yapıcam onuu eminim ayaklanınca benim makyaj malzemelrimi dağıtıcaakk

kıız bende senin kuzuya leopar desenli tayt alırım bide paçalarında kırmızı gülleri var

saçlarınıda dalga dalga yaparım ben onunnn aman allahım yeee yeeeee

Düşünemiyorum bileeeee Benimkinde leoparlı tulumlar tabiki Ben rubet e de alıam zaten ikiz gibi giydiririz

Giyeceginiz kiyafete karar veremediginiz icin disari filan cikamiyormusssunuz

2 gunluk bebek diyip gecme

Esinin artik tek tel saci bile kalmaz kesin... Birde leoparlari giyinnnnn nispet eder gibi ohh gel keyfim gel...

Bi bakiyoz ikinizin oglusu benim kizim oluyormus... Sizin icinize kiz benim icime oglan doguyor yaa tam tersi oluyormus...

Canım anlamıyorlar zaten ne kadar heyecanlı olduğumuzu..
En küçük şeylerin dahi rüyalarımıza girip bizlerin kabusu olduğunu,belkide anlamak istemiyorlar kim bilir....
Bizlerde sağlıklı olanı istemezmiyiz kiii!!! ama ne yapalım korkuyoruz işteee!!
Ne fark ediyor ki sonra ...bizler için sezeryan kötü ama bebeklerimiz için herşey çok daha kolay oluyor...
Önemli olanda onları sağlıkla dünyaya getirmek değilmi

yavrucum sonunda olucağı o rezil olucaz burda tbi cnmmm ben arkadaşlarıma diyorum doğumda ben ayılana kadar siz benim makyajı halledin

saçlarınıda dalga dalga yaparım ben onunnn aman allahım yeee yeeeee

ben keçi yapıcaaaam

ayy olabiliir bazen dolabın önüne geçip aayy ben ne giycem hiç bişeyim yok die sızlanıyodum (bizim elbse dolabı eşyalarımızı almıyo ama) eşim böyle baka kalıyodu yani olabilitesi yüksek

Canım vallahi vajinal daha net oluyomuş dedi bizim dr. amca o yüzden vajinal uyguladı.Baş-popo, ense ölçümü 20 dk ancak döndürdük sultanı Beni baya yordu yani

anlamazlar cunkı cogu zaten hep normal dogum yapmıs eskiden sezeryan bu kadar yokmus
bıde canları bıızmkı kadar tatlı degılmıs herhalde :)
bende isterdim öyle bi cesaretim olsada normal olsa ama cok zor
gene hayırlısı dıyorum tabide napalım
zaten dogum bu sonuctaa ve kolayı zoru yoksa aslındaa
ikiside zor yada ikiside kolay olabılır ama yasamadan anlayamayız bunu
inşallah hepimiznki kolay olur bakalım sımdı erken bunlar için
hiç düşünmeyelim bile bence bosa kasmayalım

Canım vallahi vajinal daha net oluyomuş dedi bizim dr. amca o yüzden vajinal uyguladı.Baş-popo, ense ölçümü 20 dk ancak döndürdük sultanı Beni baya yordu yani

bizimki pıt pıt gösterdi herbişiyi kız olduğunu bile anladı dr 12. haftada düşün yani benim kızın rahatlığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…