kızlaaarrr ikili testt diyorum ne kadar sürerr?
ne yaptınız ulen banaaa
ohoo ne test ne bişi tek ultrason haftaya doğum
maşallah diyorum sana nazar değmesin inş değdiyse de geçsin inş amin amin aminayyy kabul olmuştur inş... yabalık yaptım deyince hamile hamile vaavvv dedim hamişlerin gururusun dedim sana ...
tatlım yaa teşekkür ederim. peki bunu normal ultrason cihazıyla mı yapıyor? yani ense ölçümü falan normalde kullandığı cihaz pek sağlıklı sonuç vermezmiş gibi geldi bana da
Valla canım ben bugün yapyırdım vajinal ultrason 20 dk sürdü uygun pozisyonu yakalamak içinHareketlilikten ölçüm yaptırmadı Sonrasındada hemen kan testi okadar
Fur gitsin cnm icinde kalmaz en azindan.
Hepsi bir birinden cok seker... Senle pelishh'in kizi olsun varya siz artik sabahtan aksama kadar giydir giydir cikarirsiniz bebislerinizi
Bu kadar kokos olunur
Düşünemiyorum bileeeee Benimkinde leoparlı tulumlar tabiki Ben rubet e de alıam zaten ikiz gibi giydiririz
ehhehe olmuştur olmuşturrya herşeye rağmen yine balığımı ben ayıkladım pişirdim falan sabah oldu nolduysa Evet balık konusunda iyiyim
olmaamııı tam zilli yapıcam onuu eminim ayaklanınca benim makyaj malzemelrimi dağıtıcaakk
kıız bende senin kuzuya leopar desenli tayt alırım bide paçalarında kırmızı gülleri var
Düşünemiyorum bileeeee Benimkinde leoparlı tulumlar tabiki Ben rubet e de alıam zaten ikiz gibi giydiririz
aman takma hiç cnaım geçenlerde banada sordular ne düşünüyorsun diyee
sezeryan dedım
tabi bilmiyorlar vajınısms oldugumu
ha bire sayıp döktüler yok normal dogum söyle ıyı boyle ıyı
ben ıstemezmiyimm
ama korkuyorum cok fenaa nasıl olcak diyen yok
Teyzesi gordun mu benim uzayli yavrumu
Giyeceginiz kiyafete karar veremediginiz icin disari filan cikamiyormusssunuz
2 gunluk bebek diyip gecme
Esinin artik tek tel saci bile kalmaz kesin... Birde leoparlari giyinnnnn nispet eder gibi ohh gel keyfim gel...
Bi bakiyoz ikinizin oglusu benim kizim oluyormus... Sizin icinize kiz benim icime oglan doguyor yaa tam tersi oluyormus...
olmaamııı tam zilli yapıcam onuu eminim ayaklanınca benim makyaj malzemelrimi dağıtıcaakk
kıız bende senin kuzuya leopar desenli tayt alırım bide paçalarında kırmızı gülleri var
saçlarınıda dalga dalga yaparım ben onunnn aman allahım yeee yeeeee
Giyeceginiz kiyafete karar veremediginiz icin disari filan cikamiyormusssunuz
2 gunluk bebek diyip gecme
Esinin artik tek tel saci bile kalmaz kesin... Birde leoparlari giyinnnnn nispet eder gibi ohh gel keyfim gel...
Bi bakiyoz ikinizin oglusu benim kizim oluyormus... Sizin icinize kiz benim icime oglan doguyor yaa tam tersi oluyormus...
E]
aaa benimki vajinal olmadı. bizim sıpa ultrason ekranında görünür görünmez pıt diye döndü enseyi ölçsünler diye dr bile çok şaşırdı aaa uğraştırmadı diye... bende diyordum onlar ölçene kadar bakarız doya doya 5 dakikada bütün işlem bitti...sonra birde kan aldılar oldu da bitti
Canım anlamıyorlar zaten ne kadar heyecanlı olduğumuzu..
En küçük şeylerin dahi rüyalarımıza girip bizlerin kabusu olduğunu,belkide anlamak istemiyorlar kim bilir....
Bizlerde sağlıklı olanı istemezmiyiz kiii!!! ama ne yapalım korkuyoruz işteee!!
Ne fark ediyor ki sonra ...bizler için sezeryan kötü ama bebeklerimiz için herşey çok daha kolay oluyor...
Önemli olanda onları sağlıkla dünyaya getirmek değilmi
Kızlar ben kaçıyorum ilgisayar başımı ağrıttııı..Kocaman öpüyorum siziiiiiiiiiiiii
Canım vallahi vajinal daha net oluyomuş dedi bizim dr. amca o yüzden vajinal uyguladı.Baş-popo, ense ölçümü 20 dk ancak döndürdük sultanıBeni baya yordu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?