2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaçar kızlar belim sırtım ağrıdı baya.ilerleyen saatlerde görüşürük

canım ben ilk 3 ay kulladım.

Ben buna kafayi takmis durumdayim. Hem kullanisli hemde ise yarar herseyi icinde. Fiyat turkiyeye gore pahalimi bilmiyorum ama 1,5 milyar a geliyor. Ikinci el alirsak 550 lira. Baya bi fark var

bana biraz pahalı geldi fiyatları tam araştırmadım ama biyerde bakmıştım daha uygundu yalnız seninki çok güzel ve gerçekten kullanışlı bende yüksek arabaları seviyorum ama büyüyünce nasıl olur diye düşünüyordum meğer böyle değişebilenleride varmış çok iyi ama çok pahalıymış

markası ne canım ?

Mutsy.Hollanda markasi imis.
Ben danimarkada yasadigim icin fiyatlar 1-2 milyar arasi hep. Ve tatil param var isyerinden gelen hemen hemen 5 milyar. O parayi direk bebege harciyacagiz hep Esim ikinci el e razi olsa alirim ikinci el bebek arabasi. Ama kendi cok titiz.:26:

hadi kızlar size iyi muhabbetler...
ben önce güzel bi duş alıcam.. sonra dizi izleyerek yemek keyfi yapıcam...

iştahı olmayanlara iştah gelsin... yiyip bulantı,kusma yaşayanlar inşallah düzelsin...
zaten güzelce yiyebilenlere de afiyetler olsun...

sıkılırsam gelirim yine.. :78::78::78::78::78::78:

öpüyorum hepinizi..

:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

arkadaşlar gıttım doktora ve allaha şükür siğil değilmiş.orada et benı gıbı bişey oluşmuş korkacak bişey yok dedı.

oradaysan maxi-cosi de hollanda markası canım,cok daha kalitelidir hem
ben de hollandada dogdum,yasıyordum ,ama sonra dönüş yaptık , ama vatandasız ,bebeğim de olacak insallah :)
babam da her yaz tatil parasını bir yerlere ayrır

afiyetttt olsunn cnaımm bizim yerimizedeee yeeee :))))

Hehe yakin zaten araba ile 7 saat Hic bakmadim onlara. Bide ona goz atayim. Allahdan ki tatil parasi var diyoruz bizde :) Ise yarar biseye harcanacak.

slmlar hanımlar,nasılsınız?umarım keyifler yerindedir..internetimzde kesintiler vardı dünden beri anca düzeldi..şimdi de bir velimin evine ziyarete gideceğim..neler kaynattığınızı çooooooook merak ediyorum,,anca gelince göz atarım

selam kızlar geldiim sonunda ama şu anda apartmanın çatısına çıkıp kendimi atmak istiyorum yada eşimide atabilirim yani bi adam bu kadarmı yardım etmez eşine allahım 4-12 bu hafta yandım yatak dağınık bde içeri battaniye götürmüş koltuğun yastıklarının yarısı intihar etmiş yarısı tepelere çıkmış kola şişesi bi yerde yarım kalmış bardak cips yenmiş çöpü bi yerde tası bi yerde 2 çift çora hemen yattığı yerin yanında su biyerde bir insan 5 bardak nasıl pisletiyo ya hepsiylede su içilmiişş mutfağı hiç anlatmıyım yarın sabah görür o sabah 7de kaldırmazsam bilerek tehtit edicem artık eğer bi daha böyle yaparsa ayakkabılarını köpeklere vericem

Hoşgeldın cnm kendini atma sakın eşinide atma doğacak cocuğunu düşün sen senin adamı getirde biz onu mahvedelim sende onun işini yapma bakalım napcak

Hoşgeldın cnm kendini atma sakın eşinide atma doğacak cocuğunu düşün sen senin adamı getirde biz onu mahvedelim sende onun işini yapma bakalım napcak

canım onuda denedim zaten evi afedersin bişey götürüyo ama en azından toplu dursa diyorum ama vallahi artık canıma tak dedi ben evde ayaklarımı uzatıp yatmayı düşünürken ortalığı toplamak sinirlerimi bozuyo yok yok ayakkabılarını tek tek köbeklere vericem vallahi yapmadımı yine araba koleksyonlarına geçicem yinemi yetmiyo ses sistemini bozucam sırayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…