ben kaçar kızlar belim sırtım ağrıdı baya.ilerleyen saatlerde görüşürük
birde birşey sormak istiyorum müsadenizle ben folik asit içmeye devam ediyorum siz ne kadar içmiştiniz doktora sormuştum 11 haftaya kadar içebilirsin deimişti sanırım ama tam net hatırlamıyorum o kadar soru sordum ki :)ben 10 haftalığınm az kaldı zaten bitince daha içmicem
11. hafta da yapılıyormuş canım
milletin de nelerden haberi var ya :) ay varya bi lafa daldım altıma yapıcam şimdi :) hep fundanın yüzünden cinsiyet tahminleriyle ilgili bişi dedi tuttu beni burda :)
Fiyati ne kadar? Ve hangi firmanin ? :) Bende bi kac gundur bakiyorum. Yilbasi ucuzlugundan dolayi hemen hemen yari fiyatina bulunuyorlar. Ama hala emin degilim ne alacagimdan. Buradada fiyatlar cok pahali
Eki Görüntüle 301534 Eki Görüntüle 301535 Eki Görüntüle 301536 Eki Görüntüle 301537 Eki Görüntüle 301538 Ben buna kafayi takmis durumdayim. Hem kullanisli hemde ise yarar herseyi icinde. Fiyat turkiyeye gore pahalimi bilmiyorum ama 1,5 milyar a geliyor. Ikinci el alirsak 550 lira. Baya bi fark var
markası ne canım ?
Mutsy.Hollanda markasi imis.
Ben danimarkada yasadigim icin fiyatlar 1-2 milyar arasi hep. Ve tatil param var isyerinden gelen hemen hemen 5 milyar. O parayi direk bebege harciyacagiz hepEsim ikinci el e razi olsa alirim ikinci el bebek arabasi. Ama kendi cok titiz.:26:
hadi kızlar size iyi muhabbetler...
ben önce güzel bi duş alıcam.. sonra dizi izleyerek yemek keyfi yapıcam...
iştahı olmayanlara iştah gelsin... yiyip bulantı,kusma yaşayanlar inşallah düzelsin...
zaten güzelce yiyebilenlere de afiyetler olsun...
sıkılırsam gelirim yine.. :78::78::78::78::78::78:
öpüyorum hepinizi..
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
oradaysan maxi-cosi de hollanda markası canım,cok daha kalitelidir hem
ben de hollandada dogdum,yasıyordum ,ama sonra dönüş yaptık , ama vatandasız ,bebeğim de olacak insallah :)
babam da her yaz tatil parasını bir yerlere ayrır
selam kızlar geldiim sonunda ama şu anda apartmanın çatısına çıkıp kendimi atmak istiyorum yada eşimide atabilirim yani bi adam bu kadarmı yardım etmez eşine allahım 4-12 bu hafta yandım yatak dağınık bde içeri battaniye götürmüş koltuğun yastıklarının yarısı intihar etmiş yarısı tepelere çıkmış kola şişesi bi yerde yarım kalmış bardak cips yenmiş çöpü bi yerde tası bi yerde 2 çift çora hemen yattığı yerin yanında su biyerde bir insan 5 bardak nasıl pisletiyo ya hepsiylede su içilmiişş mutfağı hiç anlatmıyım yarın sabah görür o sabah 7de kaldırmazsam bilerektehtit edicem artık eğer bi daha böyle yaparsa ayakkabılarını köpeklere vericem
Hoşgeldın cnm kendini atma sakın eşinide atma doğacak cocuğunu düşünsen senin adamı getirde biz onu mahvedelim sende onun işini yapma bakalım napcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?