2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haaaa haaa süpermiş ya :))

beni de alın yanınızaaa ben de yalnız gezmekten nefret ediyorum. yanımda birisi olsa sabah çkıp gece gelirim yani.

ay duş dedin de, ben kesemden hala vazgeçmedim. çok seviyorum bi zararı yoktur dimi?

hayırlısı olsun canım gözünaydın sevindim bende 50 üstü kız canım altı erkek senin kaç çıkmış

anaaaa tam çıkıcaktım :) ben onu hiç duymadım.serbest hcg dediğin normal gebelik testi mi? bide bizim gebeliğimiz büyüdü kimbilir 100.000lerdedir.50den fazla çıkacağı kesin.nasıl oluyo o?

anaaaa tam çıkıcaktım :) ben onu hiç duymadım.serbest hcg dediğin normal gebelik testi mi? bide bizim gebeliğimiz büyüdü kimbilir 100.000lerdedir.50den fazla çıkacağı kesin.nasıl oluyo o?

yok yok o normal beta-hcg değil canım,ikili testte bakılmıs free-beta hcg die yazıyor

ayy ne güzel hemen çıkmışş.. gözünaydın canım.. biz daa bekleyelim sonuç çıkacak diye (

beni de alın yanınızaaa ben de yalnız gezmekten nefret ediyorum. yanımda birisi olsa sabah çkıp gece gelirim yani.

ay duş dedin de, ben kesemden hala vazgeçmedim. çok seviyorum bi zararı yoktur dimi?

gel canım.. sabah atla uçağa akşam biz seni bindiririz.. akşama kadar tozunu attırırız :))))
ama en iyisi biz gelelim izmir e.. kordan da falan yürümek ayrı keyif olur :)))

yok canım oo 100.000 lerde olan b-hcg bide serbest b-hcg var o düşük çıkıyommuş 2li test zamanlarıı

valla yavrucum haşur huşur karnını keselemedikten sonra bi sakıncası yoktur sanırım.ya aklıma getirdin bende dün epilatörle benimi kestim.tam koltuk altımda kocaman bi ben var.baya bi kanadı sonra durdu inşallah bişi olmaz.daha önce bi kere daha takılmıştı.

50 ının ustundeyse kız dıyorlar senınkı kac cıkmıs

valla yavrucum haşur huşur karnını keselemedikten sonra bi sakıncası yoktur sanırım.ya aklıma getirdin bende dün epilatörle benimi kestim.tam koltuk altımda kocaman bi ben var.baya bi kanadı sonra durdu inşallah bişi olmaz.daha önce bi kere daha takılmıştı.

50 ının ustundeyse kız dıyorlar senınkı kac cıkmıs

gel canım.. sabah atla uçağa akşam biz seni bindiririz.. akşama kadar tozunu attırırız :))))
ama en iyisi biz gelelim izmir e.. kordan da falan yürümek ayrı keyif olur :)))

evet canım, gel valla. hava da çok güzel bu aralar. deprem olmasın yeter ki. sonraya Bursaya geçeriz ordan da Ankaraya. bi günde hepsi sığar dimi?

64,01 cıkmıs teyzesi :)

aboo kızım mı olacak şimdi benim :)

kesin bişey değil tabi ama genelde öle oluyormus bende bilmiyorum ki ne kadar tutar ama işte öğrenemeyince böle şeylere başvuruyoruz ay hadi bakalım hayırlısı ollsun canım. doktorun bişey dedimi peki kız erkek die?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…