benimki gün aşırı duş alır.. bi de duşta çok kalır.. ilk başlarda dalga geçiyodum nasıl bu kadar uzun sürüyo napıyon duşta falan diye..
sonradan öğrendim meğer adam sıcak suyun altında öylece duruyomuşşseviyo işte sıcak suyu :))
napiyim ben de alıştım artık
beni de alın yanınızaaaevt canım yaa.. yalnız ne gezmeyi severim ne yürüyüş yapmayı..
yanında biri oldu mu acayip zevk alıyosun ama işte..
ben ank dayken sıhhiye de perş leri kurulan sosyete pazarı nın altını üstüne getirirdim yalnız bile olsam
ben bi geliyim hepsini gezeris senle kuzum
hamileyken o kadar sık duş alınmaz kız üşütürsün valla bende önceden hergün duş alırdım ama artık gün aşırı alıyorum.kasıklarımızı üşütmemiz lazım.zaten ben kaynar yıkandığım için her seferinde çarpıntım oluyo :)
kızlar ikili testim yapıdı bugun.ense kalınlıgı da ölçüldü.. sonuclar da 3 saat sonra verdiler cok sukur tertemiz cıktı .. Darısı her bebeğe..
gecen hafta burda kızlar konusuyordu serbest beta-hcg kanda 50nin üzerinde olunca kız mı oluyor du erkek mi
kızlar ikili testim yapıdı bugun.ense kalınlıgı da ölçüldü.. sonuclar da 3 saat sonra verdiler cok sukur tertemiz cıktı .. Darısı her bebeğe..
gecen hafta burda kızlar konusuyordu serbest beta-hcg kanda 50nin üzerinde olunca kız mı oluyor du erkek mi
anaaaa tam çıkıcaktım :) ben onu hiç duymadım.serbest hcg dediğin normal gebelik testi mi? bide bizim gebeliğimiz büyüdü kimbilir 100.000lerdedir.50den fazla çıkacağı kesin.nasıl oluyo o?
beni de alın yanınızaaaben de yalnız gezmekten nefret ediyorum. yanımda birisi olsa sabah çkıp gece gelirim yani.
ay duş dedin de, ben kesemden hala vazgeçmedim. çok seviyorumbi zararı yoktur dimi?
hayırlısı olsun canım gözünaydın sevindim bende 50 üstü kız canım altı erkek senin kaç çıkmış
anaaaa tam çıkıcaktım :) ben onu hiç duymadım.serbest hcg dediğin normal gebelik testi mi? bide bizim gebeliğimiz büyüdü kimbilir 100.000lerdedir.50den fazla çıkacağı kesin.nasıl oluyo o?
beni de alın yanınızaaaben de yalnız gezmekten nefret ediyorum. yanımda birisi olsa sabah çkıp gece gelirim yani.
ay duş dedin de, ben kesemden hala vazgeçmedim. çok seviyorumbi zararı yoktur dimi?
gecen hafta burda kızlar konusuyordu serbest beta-hcg kanda 50nin üzerinde olunca kız mı oluyordu erkek mi
gecen hafta burda kızlar konusuyordu serbest beta-hcg kanda 50nin üzerinde olunca kız mı oluyordu erkek mi
yok yok o normal beta-hcg değil canım,ikili testte bakılmıs free-beta hcg die yazıyor
50 ının ustundeyse kız dıyorlar senınkı kac cıkmıs
vay free vay ben bunu duymamıştım bakalım yaptırınca ne çıkacak.50 üstü kızmış bak sende ne çıktı?
64,01 cıkmıs canım :)
gel canım.. sabah atla uçağa akşam biz seni bindiririz.. akşama kadar tozunu attırırız :))))
ama en iyisi biz gelelim izmir e.. kordan da falan yürümek ayrı keyif olur :)))
yok canım oo 100.000 lerde olan b-hcg bide serbest b-hcg var o düşük çıkıyommuş 2li test zamanlarıı
doktor cınsıyet tahmını yaptımı pekı
64,01 cıkmıs teyzesi :)
aboo kızım mı olacak şimdi benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?