kızlar ikili testim yapıdı bugun.ense kalınlıgı da ölçüldü.. sonuclar da 3 saat sonra verdiler cok sukur tertemiz cıktı .. Darısı her bebeğe..
gecen hafta burda kızlar konusuyordu serbest beta-hcg kanda 50nin üzerinde olunca kız mı oluyordu erkek mi
64,01 cıkmıs teyzesi,kızım olacak o zaman :)
babası erkek istiyordu ama
yaa sorma canımm yhaa bende hiç semwmem tek başıma bişi yapmayıı ama alışveriş başka tabii
ama sen bi gel ankaraya o sosyete pazarını bende çok sewerim :)) altını üstüne getiririz oranın vallahi
herkese merhabalar annişlerrr...
nasılsınız?umarım herkes iyidir..ben hala kusmaya devam ediyorumcanımdan bezdim valla..
öncelikle bütün İzmir'li arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum..
Funda arkadasım gözün aydın..Allah bizlerede iyi haberleri almayı nasip etsin...
beta hcg değerini ilk defa duyuyorum ama bir bilen varsa bende çok öğrenmek isterim canım...
yok ense kalınlıgı ölcerken böyle cıkıntı vardı sanki bacaklarının arasında belli mi dedim ben heemen
doktor birsey diyecekmiş gibi oldu sonra gülümsedi yok yok erken dedi,sanırım bir tahmini vardı ama söylemedi
seninki kız bence.peki kesin doğru çıkıyo mu bu serbest hcg olayı?
valla yavrucum haşur huşur karnını keselemedikten sonra bi sakıncası yoktur sanırım.ya aklıma getirdin bende dün epilatörle benimi kestim.tam koltuk altımda kocaman bi ben var.baya bi kanadı sonra durdu inşallah bişi olmaz.daha önce bi kere daha takılmıştı.
Iyi aksamlar anneler
14 aralikda ikili test icin hastaneye gitcem
Bu arada bebek arabalarina baktinizmi? Ne almayi dusunuyorsunuz?
gözün aydınn tatlımm sonuçlarını ne güzel hemencecik almışsınn...kızlar ikili testim yapıdı bugun.ense kalınlıgı da ölçüldü.. sonuclar da 3 saat sonra verdiler cok sukur tertemiz cıktı .. Darısı her bebeğe..
gecen hafta burda kızlar konusuyordu serbest beta-hcg kanda 50nin üzerinde olunca kız mı oluyordu erkek mi
slm bende ayın 16sında ikili test için dr gidicem ama cinsiyetin bu değerlere göre anlaşılabildiğini duymamıştım doktorun söylemesi için henüz erken sanırım madem belli değerde neden ultrasona bakıp görmeye çalışıyorlarda değere bakıp söylemiyorlar
yok canım öle olsa doktorlar sadece kana bakar söler o zaman :) ama genelde öle oluyormuş diolar mayıs annelerinde bilen öle olmus coğu tutmus tabi arada tutmayanda var :)
yok kız zaten hiç biyerimi öyle haşır huşur keselemiyorum bişey olmaz canım ya. yine de doktora gittiğinde söyle. haberi olsun. bu arada ne kadar sıklıkla kullanıyosun epilatörü?
Eki Görüntüle 301528 biz bunu beğendik ama pahalıbakalım
Eki Görüntüle 301528 biz bunu beğendik ama pahalıbakalım
kızlar bu hafta bende doktora gidiyorum..daha 2 li test falan hiçbirşey konuşmadık...merak ediyorum çokk ..ikili test kaçıncı haftada yapılıyor arkadaşlar?
gell tabii kuzumm sendee gelsennn süperr oluuurr yaniii :))))beni de alın yanınızaaaben de yalnız gezmekten nefret ediyorum. yanımda birisi olsa sabah çkıp gece gelirim yani.
ayy kuzum benim o pazara sabah 7de gitmişliğim var
biz görümcemle gezmeyi çok severiz ama o çalışıyo.. o yüzden çok gelemiyodu.. bi keresinde, bu hafta pazara çok güzel şeyler gelicekmiş ama sabah erken gitmen lazım dedi..
ben de sabah koştum gittim..
adamlar daa yeni açıyodu sergiyi
o hafta koton da 50 tl ye olan bluzu 10 tl ye aldım..
mağazalarda en az 25-30 olan sandaletle terliği de 5er tl ye aldım..
her gören nerden kaça aldın falan dedi inanamadılar fiyatlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?