2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar annişlerrr...
nasılsınız?umarım herkes iyidir..ben hala kusmaya devam ediyorum canımdan bezdim valla..
öncelikle bütün İzmir'li arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum..
Funda arkadasım gözün aydın..Allah bizlerede iyi haberleri almayı nasip etsin...
beta hcg değerini ilk defa duyuyorum ama bir bilen varsa bende çok öğrenmek isterim canım...

Iyi aksamlar anneler
14 aralikda ikili test icin hastaneye gitcem

Bu arada bebek arabalarina baktinizmi? Ne almayi dusunuyorsunuz?

ayy kuzum benim o pazara sabah 7de gitmişliğim var

biz görümcemle gezmeyi çok severiz ama o çalışıyo.. o yüzden çok gelemiyodu.. bi keresinde, bu hafta pazara çok güzel şeyler gelicekmiş ama sabah erken gitmen lazım dedi..
ben de sabah koştum gittim..
adamlar daa yeni açıyodu sergiyi
o hafta koton da 50 tl ye olan bluzu 10 tl ye aldım..
mağazalarda en az 25-30 olan sandaletle terliği de 5er tl ye aldım..
her gören nerden kaça aldın falan dedi inanamadılar fiyatlara

tesekkür ederim canım :) ben de burda okumustum canım,bilmiyorum valla :)

hayırlısı olsun canım saglıklı olsunda kız erkek hıc farketmez yeterkı saglık lı olsunlar

slm bende ayın 16sında ikili test için dr gidicem ama cinsiyetin bu değerlere göre anlaşılabildiğini duymamıştım doktorun söylemesi için henüz erken sanırım madem belli değerde neden ultrasona bakıp görmeye çalışıyorlarda değere bakıp söylemiyorlar

seninki kız bence.peki kesin doğru çıkıyo mu bu serbest hcg olayı?

yok canım öle olsa doktorlar sadece kana bakar söler o zaman :) ama genelde öle oluyormuş diolar mayıs annelerinde bilen öle olmus coğu tutmus tabi arada tutmayanda var :)

yok kız zaten hiç biyerimi öyle haşır huşur keselemiyorum bişey olmaz canım ya. yine de doktora gittiğinde söyle. haberi olsun. bu arada ne kadar sıklıkla kullanıyosun epilatörü?

Iyi aksamlar anneler
14 aralikda ikili test icin hastaneye gitcem

Bu arada bebek arabalarina baktinizmi? Ne almayi dusunuyorsunuz?

hoşgeldin cnm..
ben arada bakıyorum.. mothercare in bi de kraft ın bikaç modelini beğendim ama ciddi ciddi bakmadım ööle daha erken diye :44::44::44::44:

gözün aydınn tatlımm sonuçlarını ne güzel hemencecik almışsınn...

cnm bunlar tahmini şeylerrr açıkçası 2 li test zamanında genelde drlar tahmini olarak yani %70 falan civarı söylüyolarr ama 16. haftaya kadar kesin bişey düşünmemk de yarar var yine..

yok canım öle olsa doktorlar sadece kana bakar söler o zaman :) ama genelde öle oluyormuş diolar mayıs annelerinde bilen öle olmus coğu tutmus tabi arada tutmayanda var :)

milletin de nelerden haberi var ya :) ay varya bi lafa daldım altıma yapıcam şimdi :) hep fundanın yüzünden cinsiyet tahminleriyle ilgili bişi dedi tuttu beni burda :)

kızlar bu hafta bende doktora gidiyorum..daha 2 li test falan hiçbirşey konuşmadık...merak ediyorum çokk ..ikili test kaçıncı haftada yapılıyor arkadaşlar?

yok kız zaten hiç biyerimi öyle haşır huşur keselemiyorum bişey olmaz canım ya. yine de doktora gittiğinde söyle. haberi olsun. bu arada ne kadar sıklıkla kullanıyosun epilatörü?

valla şekerim belli olmuyo ki iyiysem her duşta kullanıyorum aslında zırt bırt kullanmak iyi değil kıpkırmızı yapıyo.normalde haftada bir kullanın diyolar ama sen ne kadarda bir kullanıyosun? ayrıca karın çatlaklarınız için ne kullanıyosunuz yavrular?

birde birşey sormak istiyorum müsadenizle ben folik asit içmeye devam ediyorum siz ne kadar içmiştiniz doktora sormuştum 11 haftaya kadar içebilirsin deimişti sanırım ama tam net hatırlamıyorum o kadar soru sordum ki :)ben 10 haftalığınm az kaldı zaten bitince daha içmicem

Eki Görüntüle 301528 biz bunu beğendik ama pahalı bakalım

istanbulda olanlar unkapanında pierre cardinlerin fiyatı çok iyi.oraya bakabilirsiniz hemde çok çeşit var.senin dediğin marka çok pahalı cnm o kadarına gerek yok bi de bu resimde görünen bebek büyüdükten sonra pek kullanışlı değil

beni de alın yanınızaaa ben de yalnız gezmekten nefret ediyorum. yanımda birisi olsa sabah çkıp gece gelirim yani.
gell tabii kuzumm sendee gelsennn süperr oluuurr yaniii :))))

vayy vayyy canımmm süperrr indirimlerr yakalamışsınn bayıldımmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…