2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse bacular ben kaçar kızımın uykusu geldi bizimde uykumuz geldi yatalım dinlenelim birazz dikkat edin kendinize öptümm

çok pis dagılır çok piiss dagıtırıımm

hahaaaa defnoşun göbegi seninkinden daha çok
maşşallah tatlıma yaa yerim o göbişi beenn
valla bu erimiş haliiii cnm defnoşunn üstelik bendee 2 kilo almışımm hamiş başından berii ama benim 4. aydan sonra pörtlücek sanırım defnoşda öylee olmuştuu....
seninkini boşver ben defneninkini yicemmm ısırasım varrrrrrrrrrrr

serbestttt cnmmm bayılırr ısırılmaya özellikle popo kendi ısır der sürekliii....

hahhaa sagdan soldan alttan üstten kırpıldı bi miktar ama yine öle simsiyah
anneme düyorum kime cektim ben böle bu kadar kıllı dogru söyle bana hamileyken kedilere mi baktın diyorum

şimdi böleyim

aklıma bı taktık geldı ben salıcam baktım kokuyor bulutun ustune atıcam bulut kopegımız oluyor hahaaa ben bunu nıye daha once dusunemedımkı

sal bacım sal tutma içinde

yarıldım burda ben şunu bi okusana osuruk - ek_i sözlük ve i szlk - osuruk altıma kaçırıcam zart osurukta temiz miş yazıyo orda

ayy yarıldım gece gece kahkahalarımı tutamıyorum

"o allahın yelidir, onu tutan delidir"

osurmak, iyi bir insan oldugumu gösterir cünkü icimde kötü birsey barindirmam.

şunları da favori olarak tutayım aklımda kocişe karşı kullanmak üzere...

çok sıçan osurmazz unutma neler yazmışlar ya kriz haline girdimmm Osuran Adam izle sen izlede gör

aklıma bı taktık geldı ben salıcam baktım kokuyor bulutun ustune atıcam bulut kopegımız oluyor hahaaa ben bunu nıye daha once dusunemedımkı

canım o taktik bi yerden sonra yemiyor..
ben onu da denedim..
benim de kedim var adı Joker.. bir iki o yaptı dedim.. baktı kedi masum uyuyoo,yaklaşıp kokladı falan tutmadı

Lütfen şurdaki 9.cu maddeyi okurmusun gözümden yaş aktı osurmak - ek_i sözlük

canım o taktik bi yerden sonra yemiyor..
ben onu da denedim..
benim de kedim var adı Joker.. bir iki o yaptı dedim.. baktı kedi masum uyuyoo,yaklaşıp kokladı falan tutmadı

eve kedi köpek mi alsamm neee...defnemdee kedimm vardıı verdiii kardeşineee su kamlumbağam vardıı ona da suç atılmaz dimii...:))

hahahaaaaa köpekcegiz dile geliyomuş atma lan üzerime diye
yada kokudan o bile rahatsız olup kacıyomus

Allahhııımm sana geliyoruuummm:90::90::90:

ne hoş hatunmuşsun sen öyle kuzummm valla süperrrrr.....

vaovvvvvv super sın sekerım kaşlara bayıldım

kaş gür olunca istedigin sekli verebiliyon
hocam bile beni görünce çirkin ördek yavrum kugu gibim olmussun demişti
kimsenin bebişi kendisine çirkin gelmez ama öle çirkin diyen olursa merak etmeyin yıllar gectikce hayranlasırlar kuzunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…