2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben gobısın fotosunu cekıcem ama benım kocıs oturuyor sımdı karsımda napıyon sen dıye kızıcak offff cekemıyomkı aksamkı halımı gorun dıycem ama nerde nasıl cekıcem

hehehh..
anneler teyzeler sağolsun..

trikotaj onlardan sorulur... :))

valla sagolsun annem süper seler yapıyo.. bi gördüm yelek bi gördüm hırka bi gördüm patik bi gördüm şapka hızına yetisemiyorum

bunu örmüş abimin bebişine.. turvakar kol havalı kokos kızımız için

ya kızlar ben gobısın fotosunu cekıcem ama benım kocıs oturuyor sımdı karsımda napıyon sen dıye kızıcak offff cekemıyomkı aksamkı halımı gorun dıycem ama nerde nasıl cekıcem

Cnm bildiğin klasikkkk bendeki gaz , göbişler,kaynanalar örgü modelleri derken saa kaç olmuş

OO iyi bende çatlıcam en son 7 de yedim yemek biraz öncede 1 meyva ama patlamak üzereyim su bile içince davul gibi şişiyorum
göbüş resimlerini nasıl koyuyorsunuz yaa ben bilmiyom benimkini görseniz doğum ne zaman diye sorarsınız

Cnm yarın çekkk acele etme erkekler saçma sapan düşünürler bu konuda

Çok güzel cnm maşallah inşallah sağlıklı günlerde giyer bebiş biraz büyük örsünler malum yaz bebeği 4-5 aylık olmadan giyemezler o zamanda nasıl olurlar belli olmaz çoğu çocuk 3 ayda maşallah topaç gibi oluyo allahım o günleride göstersin inşallah

hoşbuldum güzel anne adayları... ben uyumaya gidiyorum ama yine..ya siz ne zaman uyicaksınız...bi cıksın onlar göbeklerinzden,görücem ben sizi..

anaaaa 4 yasındakı halıne bak sınırlısın sac baş dagılmıs ama poz vermedende gerı kalınmamış çok guldum
herhalde yanii
kızlar ben kaçtımm öptüm hepiniziii

kızz dur gitme daha karpuz kescediik

aslında size son halimide eklemek isterim yani sırf aman cocugum cok cirkin demeyin sonradan güzelleşir görün diye
benim kocamın küççüklügüde bi çirkin bi çirkiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…