2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay sağoll bebişim arada bir gazınızı belirtseniz bende alnız hissetmem kendimi

asla yalnız diilsin canım benim..
eşim benle çok dalga geçiyoo.. bu kadar gazı nerende tutuyon diye
bi de geceleri sürekli uyanıyomuş gürültüye
hadi canım inanmam diyorum.. doğrudur diyo sanki başkası yapmış gibi kafanı kaldırıp sağa sola bakıyosun sonra uykuya devam ediyosun diyo..

ya kızlar ben gobısın fotosunu cekıcem ama benım kocıs oturuyor sımdı karsımda napıyon sen dıye kızıcak offff cekemıyomkı aksamkı halımı gorun dıycem ama nerde nasıl cekıcem

banyonda ayna varsa bu iş için uygun olabilir canım

banyoda ayna varda makına oturdugumuz yerde alsam dıkkatını ceker napıcan bu saatte makınayı dıycek meralıdır benımkı bıraz

yavruuuuu senin yine gürültüü bende hem ses hem titreşimm eşim yerlere yatıyoo tutmuyorum ben valla He sessiz atıyım dersem koku giriyo işin içine Aman yarabbii

Eki Görüntüle 302536 Eki Görüntüle 302537

ahandaaa buda kızımla benim göbişlerr tahmin edin bakalım hangisi defnoş hangisii ben

kızma ama defnosun gobegı cok daha bı tatlı yaaa yerım ben onun pembıs donunu dolmabaaklarınıda ısırırım hadı sızde uzulmeyın annesı ve oglusu sızıde yerım ama defnosu daha cok yırım bu arada ben senın bebıse hep oğlus dıyom hadı hayırlısı

Eki Görüntüle 302536 Eki Görüntüle 302537

ahandaaa buda kızımla benim göbişlerr tahmin edin bakalım hangisi defnoş hangisii ben

canım göbüşün çıkmamış mı hiç karşıdan olduğundan mı tam belli olmuyor??
hem Defnoş un göbüşü seninkinden daha büyük görünüyoo..

banyoda ayna varda makına oturdugumuz yerde alsam dıkkatını ceker napıcan bu saatte makınayı dıycek meralıdır benımkı bıraz

hımm haklısın canım durduk yere şüphe çekmemek de fayda var :)))

Yerim ben onun göbüşünü pembe donundan belli fıstığın göbüş seni geçmiş cnm maşallah benim kızında göbüşü çıkıyo ben gibi bende sabah çekeyim izin verirse tabii
bende pembe donundan ayırt edebildim
ayy su koçısın yanında bende salcam bı gun yaa sızden ozenıyom valla bende ozencek sey bulamadım

sall kuzumm saall ama ilk olucaksa hafif olsun adamı krize sokma
benimki alıştı artıkk oohh yarasın diyo

çok tatlı yaa kaşlara bittim hala öylelermii..:)))
dimii yaaa teyzesiii bide içinee çekmiş hali buu yoksaaa daha kocamann anasıyla yarışıyoo....çaktırma kuuzm bana da öyle geliyoo..:))
Yerim ben onun göbüşünü pembe donundan belli fıstığın göbüş seni geçmiş cnm maşallah benim kızında göbüşü çıkıyo ben gibi bende sabah çekeyim izin verirse tabii

sendee çekk kuzunun göbişiniii verir mutlaka....bu kızlarr foto görünce direk hazır oluyolarr...:))

ayy su koçısın yanında bende salcam bı gun yaa sızden ozenıyom valla bende ozencek sey bulamadım

canım taktiği veriyorum..
ööle alenen yapmıyosun.. önce kaçmış gibi davranıyosun.. ayy çok utandım falan ayakları yapıyosun.. kokulu falan bişiyse özür falan dilemek lazım..
sonra bööle 1-2 derken ayy bu hamişlik yapıyo kolay diil bebiş taşımak falan derken
bakmışsın adam bağışıklık kazanmış..
ondan sonra rahat rahat salıyosun..
ama unutma püf noktası, her defasında suçu bebişe atmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…