kız nereye zengın kalkısı yaptınnn
ay sağoll bebişim arada bir gazınızı belirtseniz bende alnız hissetmem kendimi
ya kızlar ben gobısın fotosunu cekıcem ama benım kocıs oturuyor sımdı karsımda napıyon sen dıye kızıcak offff cekemıyomkı aksamkı halımı gorun dıycem ama nerde nasıl cekıcem
hoşbuldum güzel anne adayları... ben uyumaya gidiyorum ama yine..ya siz ne zaman uyicaksınız...bi cıksın onlar göbeklerinzden,görücem ben sizi..
asla yalnız diilsin canım benim..
eşim benle çok dalga geçiyoo.. bu kadar gazı nerende tutuyon diye
bi de geceleri sürekli uyanıyomuş gürültüye
hadi canım inanmam diyorum.. doğrudur diyo sanki başkası yapmış gibi kafanı kaldırıp sağa sola bakıyosun sonra uykuya devam ediyosun diyo..
banyonda ayna varsa bu iş için uygun olabilir canım
asla yalnız diilsin canım benim..
eşim benle çok dalga geçiyoo.. bu kadar gazı nerende tutuyon diye
bi de geceleri sürekli uyanıyomuş gürültüye
hadi canım inanmam diyorum.. doğrudur diyo sanki başkası yapmış gibi kafanı kaldırıp sağa sola bakıyosun sonra uykuya devam ediyosun diyo..
banyonda ayna varsa bu iş için uygun olabilir canım
Eki Görüntüle 302536 Eki Görüntüle 302537
ahandaaa buda kızımla benim göbişlerr tahmin edin bakalım hangisi defnoş hangisii ben
ahandaaa buda kızımla benim göbişlerr tahmin edin bakalım hangisi defnoş hangisii ben
çok pis dagılır çok piiss dagıtırıımmbunu görmedenn gitmedim ama aman yarabbi dağılmışın kuzumm
banyoda ayna varda makına oturdugumuz yerde alsam dıkkatını ceker napıcan bu saatte makınayı dıycek meralıdır benımkı bıraz
yavruuuuu senin yine gürültüü bende hem ses hem titreşimmeşim yerlere yatıyoo tutmuyorum ben valla He sessiz atıyım dersem koku giriyo işin içine Aman yarabbii
yavruuuuu senin yine gürültüü bende hem ses hem titreşimmeşim yerlere yatıyoo tutmuyorum ben valla He sessiz atıyım dersem koku giriyo işin içine Aman yarabbii
bende pembe donundan ayırt edebildimYerim ben onun göbüşünü pembe donundan belli fıstığın göbüş seni geçmiş cnm maşallah benim kızında göbüşü çıkıyo ben gibi bende sabah çekeyim izin verirse tabii
ayy su koçısın yanında bende salcam bı gun yaa sızden ozenıyom valla bende ozencek sey bulamadım
çok tatlı yaa kaşlara bittim hala öylelermii..:)))
dimii yaaa teyzesiii bide içinee çekmiş hali buu yoksaaa daha kocamann anasıyla yarışıyoo....çaktırma kuuzm bana da öyle geliyoo..:))kızma ama defnosun gobegı cok daha bı tatlı yaaa yerım ben onun pembıs donunu dolmabaaklarınıda ısırırım hadı sızde uzulmeyın annesı ve oglusu sızıde yerım ama defnosu daha cok yırım bu arada ben senın bebıse hep oğlus dıyom hadı hayırlısı
Yerim ben onun göbüşünü pembe donundan belli fıstığın göbüş seni geçmiş cnm maşallah benim kızında göbüşü çıkıyo ben gibi bende sabah çekeyim izin verirse tabii
ayy su koçısın yanında bende salcam bı gun yaa sızden ozenıyom valla bende ozencek sey bulamadım
ayy sen biliyon mu onuu..
fıss osuruk piss osuruk derler yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?