iyiyiz canım sagol.sen nasılsın?
evet ya bnde ofise geldim bilgisayarimi actim diyorum sabah sabah bu koku da nerden gelio.bu arada size bisey anlatayim bununla ilgili annem hep anlatir anlatrken de gulmekten catlar.bigun ananemle annem (tabi annem genc kiz) balik alio otobuse binicekler.tam otobuse binrlerken annanemin arkasinda bi bey annemde onun arkasindan biniyor neyse tam binerlerken birinci basamakta allah rahmet eylesin ananem bi zart yapio ikinc basamagi cikio zart zart annem dio utandimmm guluyorum napicagimi sasirdim ananen ucuncu basamagida cikti artk otobusteyz zarrrrrrrtttt dye bi saldi.:)))B de diyomuski rahmetli ufff kiz asuman bn sana yaz gunu balik almayalim demedimmi bak nasil kokuyr:)))annem diyr gulmekten catliycam kiz bi halt yedin sus bari dedim dyo daha rezil olmayalim.annem hep anlatr derim Allah rahmet eylesin bizi ordan bile guldurmeyi basario:)))
iyiyiz canım sagol.sen nasılsın?
evet ya bnde ofise geldim bilgisayarimi actim diyorum sabah sabah bu koku da nerden gelio.bu arada size bisey anlatayim bununla ilgili annem hep anlatir anlatrken de gulmekten catlar.bigun ananemle annem (tabi annem genc kiz) balik alio otobuse binicekler.tam otobuse binrlerken annanemin arkasinda bi bey annemde onun arkasindan biniyor neyse tam binerlerken birinci basamakta allah rahmet eylesin ananem bi zart yapio ikinc basamagi cikio zart zart annem dio utandimmm guluyorum napicagimi sasirdim ananen ucuncu basamagida cikti artk otobusteyz zarrrrrrrtttt dye bi saldi.:)))B de diyomuski rahmetli ufff kiz asuman bn sana yaz gunu balik almayalim demedimmi bak nasil kokuyr:)))annem diyr gulmekten catliycam kiz bi halt yedin sus bari dedim dyo daha rezil olmayalim.annem hep anlatr derim Allah rahmet eylesin bizi ordan bile guldurmeyi basario:)))
bn gobisli mi gobisli degilim ama ya((sadece cikintilyim ((ama iyiyim Allaha sukur smdi telde ikili test sonucumu ogrenicem.gerci bn yaptrdgmda 12+3 um smdi 15 bitti ama anca iste....
ben de iyiym saol canım çok şükür yine güzel bir güne uyamdık işimize geldik hem çalışıyoruz hem muhabbet hem müzik aaa en başta bebişimizin varlığını biliyoruz çok şükürler olsun Allahıma.Bizim işyerinde çok hamiş var yaa 5-6 kişi rahat var yani.Bi de etraftan duyduklarım var bi sürü.Ayyyyy her tarafta karnı burnunda hamişler gezcek göbişli göbişli:):)
oo baya buyumussünüz annesi.hadı bakalım ıyı haberlerle inşallah.
buyuduk ya:)ama hani gobis?bu gobisse peki hani bebissss???
herkese günaydın kızlar..bugünün kazasız belasız ve mutlu geçmesini diliyorum..
çıkar çıkar acele yok:))bende her aksam sırt üstü yapıyorum tık tık atıyo ya karnım bayılıyorum olece durup izlemeyı:))
herkese günaydın kızlar..bugünün kazasız belasız ve mutlu geçmesini diliyorum..
çıkar çıkar acele yok:))bende her aksam sırt üstü yapıyorum tık tık atıyo ya karnım bayılıyorum olece durup izlemeyı:))
günaydın canım sanada.İnş dediğin gibi olur hergünümüz:)
tık tık derken nasıl kaç haftalıksın canım?
günaydınnn canımcımmm
14 e girdik bugun . aksam sende yat sırt ustu bak bakalım:) ben esımle denıyorum evde yatırdım onuda yanıma aç göbüsünü dedım bende actım bı onunkıne bakıyoruz bı benımkıne:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?