2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah rahmet eylesin.teyzem akıllıymıs bak hemende sucu nasıl atıyomus annene

iyiyiz canım sagol.sen nasılsın?

ben de iyiym saol canım çok şükür yine güzel bir güne uyamdık işimize geldik hem çalışıyoruz hem muhabbet hem müzik aaa en başta bebişimizin varlığını biliyoruz çok şükürler olsun Allahıma.Bizim işyerinde çok hamiş var yaa 5-6 kişi rahat var yani.Bi de etraftan duyduklarım var bi sürü.Ayyyyy her tarafta karnı burnunda hamişler gezcek göbişli göbişli:):)

hahhaha olaya bakyaa.Allah rahmet eylesin canım.Bak anıları kaldı işte sana tebessüm ettirecek.

bn gobisli mi gobisli degilim ama ya((sadece cikintilyim((ama iyiyim Allaha sukur smdi telde ikili test sonucumu ogrenicem.gerci bn yaptrdgmda 12+3 um smdi 15 bitti ama anca iste....

oo baya buyumussünüz annesi.hadı bakalım ıyı haberlerle inşallah.

bereketli bi yıl olcak maşallah

buyuduk ya:)ama hani gobis?bu gobisse peki hani bebissss???

çıkar çıkar acele yok:))bende her aksam sırt üstü yapıyorum tık tık atıyo ya karnım bayılıyorum olece durup izlemeyı:))

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

çıkar çıkar acele yok:))bende her aksam sırt üstü yapıyorum tık tık atıyo ya karnım bayılıyorum olece durup izlemeyı:))

aaaa atiyomu ya cidden???ay bn hic bakmadim oyle bnd bkayi am elimle hep dinledim hicbisey hissetmedim yaaa((Alahim koru bebegimi nolursun...

tık tık derken nasıl kaç haftalıksın canım?

14 e girdik bugun . aksam sende yat sırt ustu bak bakalım:) ben esımle denıyorum evde yatırdım onuda yanıma aç göbüsünü dedım bende actım bı onunkıne bakıyoruz bı benımkıne:)))

14 e girdik bugun . aksam sende yat sırt ustu bak bakalım:) ben esımle denıyorum evde yatırdım onuda yanıma aç göbüsünü dedım bende actım bı onunkıne bakıyoruz bı benımkıne:)))

bende 14.haftamdayım.ama dinliyorum gaz sesleri geliyo.Doktor da bu zamanda imkansız hissetmeniz dedi.Bi de ilk hamişler hiç hissedemez ikinci gebelerin hissetmesi belki tecrübeden galiba onun için dedi.Ben de dinliyom eşim dinliyo olmuyo.ne güzel yaaa maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…