ay nasılsınnnızz
bende 14.haftamdayım.ama dinliyorum gaz sesleri geliyo.Doktor da bu zamanda imkansız hissetmeniz dedi.Bi de ilk hamişler hiç hissedemez ikinci gebelerin hissetmesi belki tecrübeden galiba onun için dedi.Ben de dinliyom eşim dinliyo olmuyo.ne güzel yaaa maşallahhhh
bende 14.haftamdayım.ama dinliyorum gaz sesleri geliyo.Doktor da bu zamanda imkansız hissetmeniz dedi.Bi de ilk hamişler hiç hissedemez ikinci gebelerin hissetmesi belki tecrübeden galiba onun için dedi.Ben de dinliyom eşim dinliyo olmuyo.ne güzel yaaa maşallahhhh
evet ya bnde ofise geldim bilgisayarimi actim diyorum sabah sabah bu koku da nerden gelio.bu arada size bisey anlatayim bununla ilgili annem hep anlatir anlatrken de gulmekten catlar.bigun ananemle annem (tabi annem genc kiz) balik alio otobuse binicekler.tam otobuse binrlerken annanemin arkasinda bi bey annemde onun arkasindan biniyor neyse tam binerlerken birinci basamakta allah rahmet eylesin ananem bi zart yapio ikinc basamagi cikio zart zart annem dio utandimmm guluyorum napicagimi sasirdim ananen ucuncu basamagida cikti artk otobusteyz zarrrrrrrtttt dye bi saldi.:)))B de diyomuski rahmetli ufff kiz asuman bn sana yaz gunu balik almayalim demedimmi bak nasil kokuyr:)))annem diyr gulmekten catliycam kiz bi halt yedin sus bari dedim dyo daha rezil olmayalim.annem hep anlatr derim Allah rahmet eylesin bizi ordan bile guldurmeyi basario:)))
herkese günaydın kızlar..bugünün kazasız belasız ve mutlu geçmesini diliyorum..
ayyyy iyiyiz sen nasılsınmuhabbete başladık işte canımm
tatlım ses değil zaten.sadece atıyo karnın değilse 14 haftalık miniklerimiz tepmelemez yanı :)))
günaydın kızlar bugün kusmadığım 6. gün.rekor kırmak üzereyim,bulantı var ama kusmuyorum,sizler nasılsınız
evt ilk hamilelikse 20. haftaları buluyo ama benim ilk hamileliğimd eben 16. haftada hissetmiştim... eşlerin dışardan hissetmeside biraz geç oluyo tabi.. hele 30. haftalardan sonra aç karnını izle o derece gece falan çok uyandırıcak
tatlım ses değil zaten.sadece atıyo karnın değilse 14 haftalık miniklerimiz tepmelemez yanı :)))
ay koptum ya bayılırım böyle gaz hikayeleri dinlemeyi çok gülerim hani derler ya osuruktan muhabbetallah rahmet eylesin anneanen bak hikayesiyle hala güldürüyo....
sanada günaydın canım iyi temennilerin için teşekkürler.....
inşallah o günleri görürüz hilmacım ya.çok heyecanlı bi duygu
günaydın kızlar bugün kusmadığım 6. gün.rekor kırmak üzereyim,bulantı var ama kusmuyorum,sizler nasılsınız
canım bende ara ara hissediyorum.hani böyle insanın gözü seyirir ya tık tık damar atar gibi işte onu karnımda hissediyorum ama bilemiyorum yine de bebek mi yapıyo diye çünkü 20.haftalarda ancak hissedermişiz ama yine de güzel bi duygu.
tabi asıl o zaman zevkli zaten ben o dönemlerde durmadan eşime ben hamile olmaktan çok mutluyum diyip duruyordum... hele zamansız dekmeleri olmayacakmı gülmekten kırılacaksınız iş yerinde bazden misafir geldiğinde karnınız karşısında hophop hoplayacak....kavuşmak nasip değilmiş oğluma inş. buna kavuşuruz
günaydınnn canım
aynen canım öle işte:))
inşallah canımm hep beraber çatır çatır doğurucazz hehehe:)ay işyerinde olmasın yaa ben utanırım bi de tepki veremem herkesin ortasında.ben şimdiden eşime sanki bilmiyomuş gibi ben hamişim söyleyip söyleyip duruyorum
ya şimdi bu bebek mi yanii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?