2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evt ilk hamilelikse 20. haftaları buluyo ama benim ilk hamileliğimd eben 16. haftada hissetmiştim... eşlerin dışardan hissetmeside biraz geç oluyo tabi.. hele 30. haftalardan sonra aç karnını izle o derece gece falan çok uyandırıcak

tatlım ses değil zaten.sadece atıyo karnın değilse 14 haftalık miniklerimiz tepmelemez yanı :)))

ay koptum ya bayılırım böyle gaz hikayeleri dinlemeyi çok gülerim hani derler ya osuruktan muhabbet allah rahmet eylesin anneanen bak hikayesiyle hala güldürüyo....

herkese günaydın kızlar..bugünün kazasız belasız ve mutlu geçmesini diliyorum..

sanada günaydın canım iyi temennilerin için teşekkürler.....

günaydın kızlar bugün kusmadığım 6. gün.rekor kırmak üzereyim,bulantı var ama kusmuyorum,sizler nasılsınız

inşallah o günleri görürüz hilmacım ya.çok heyecanlı bi duygu

tatlım ses değil zaten.sadece atıyo karnın değilse 14 haftalık miniklerimiz tepmelemez yanı :)))

canım bende ara ara hissediyorum.hani böyle insanın gözü seyirir ya tık tık damar atar gibi işte onu karnımda hissediyorum ama bilemiyorum yine de bebek mi yapıyo diye çünkü 20.haftalarda ancak hissedermişiz ama yine de güzel bi duygu.

valla gizicim sorma ya annem ananeme asikti bn bde eski hikayeler dinlemeye daha da bayilirim.o gunleri hayal ederim otobuslerin eski pusku halini hayal ederimm..cokk hosuma gder:)))

inşallah o günleri görürüz hilmacım ya.çok heyecanlı bi duygu

tabi asıl o zaman zevkli zaten ben o dönemlerde durmadan eşime ben hamile olmaktan çok mutluyum diyip duruyordum... hele zamansız dekmeleri olmayacakmı gülmekten kırılacaksınız iş yerinde bazden misafir geldiğinde karnınız karşısında hophop hoplayacak....kavuşmak nasip değilmiş oğluma inş. buna kavuşuruz

aynen canım öle işte:))

inşallah canımm hep beraber çatır çatır doğurucazz hehehe:)ay işyerinde olmasın yaa ben utanırım bi de tepki veremem herkesin ortasında.ben şimdiden eşime sanki bilmiyomuş gibi ben hamişim söyleyip söyleyip duruyorum

ben ilk hissettiğimde işteydim çığlık atacam atamıyorum gülücem gülemiyrum kendimi sıkmaktan mosmor olmuştum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…