2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben oğlumu ilk hissetiğimde eşimle akşam yemeği yiyorduk,karnıma önce birisi vuruyor gibi hissetmiştim sonra küçük kuzum olduğunu anlamıştım.tabi eşim hissedemiyordu o aralar

günaydın kızlar bugün kusmadığım 6. gün.rekor kırmak üzereyim,bulantı var ama kusmuyorum,sizler nasılsınız

maşallah diyelim canım tamam işte geçti demekki . benim daha sabahları çıkıyo ama sonrasında bişi yok ama daha iştahımda yok hiç bişi canım istemiyo....

ben ilk hissettiğimde işteydim çığlık atacam atamıyorum gülücem gülemiyrum kendimi sıkmaktan mosmor olmuştum:):)

işte ben de ondan korkuyorum ilk zamanlar işyerinde olmasında evde olsun eşimle beraberken olsun böyle tadını çıkara çıkara sevineyim coşayım yani.Bi de hamiş kalmadan önce hep korkardım işyerindeyken midem bulanır kusarım rezzil olurum ay ben napıcam derdim.Çok şükürler olsun Allahıma ki böyle bi durumla hiç karşılaşmadım ki evde de ya da başka bi yerde de bulantım falan olmadı hele çıkarma hiç olmadı tek gram dahi.Göbiş de şişmedi.Öyle zamanın geçmesini bekliyoruz işte:)

ayyy ben rezilliğin en alasını yaşadım ilk hamileliğimde de bulantım kusmam çok oldu bundada öle çalıştıgım yere masaya eve giderken yollarda uffff ne rezillik şimdide öle 4. ayı bekliorum valla

Günaydın annişler.
Nasılsın bakalım bugün.....
Bugün doktor kontrolü olan bir tek rubetti galiba inşallah güzel haberlerle gelir
ya daha var galiba hareketlerini hissetmeye ama o duyguyu iple çekiyorum bi mucize ya ben işte odada tekim kendi kendime deliler gibi dolanırım artık sevinçten yada eşimi ararım hemen

günaydın canım.iyiyiz sen nasılsın?evet rubet ın bugun cinsiyet belli olcak inş.

ayyy ben rezilliğin en alasını yaşadım ilk hamileliğimde de bulantım kusmam çok oldu bundada öle çalıştıgım yere masaya eve giderken yollarda uffff ne rezillik şimdide öle 4. ayı bekliorum valla

yaa amann fenaymış yaa.Aman napalım sanki keyfimizden yapıyoruz olsun bozma moralini.4.ayda düzeliceksin heralde.İnş. canım kolay değil ya.sizde de oluyo mu bilmiyorum da ben akşam olunca kendimi çok ağır hissediyorum yatakta dönerken bile yatağın kenarından destek alıyorum sabah kuş gibi oluyorum.Akşam çok rahatsız edici ya yemekten sonra gaz falan oluyo bazen yeediklerimi midemde diri diri durduğunu hissediyorum.O yüzden sabah bu saatler rahat geçiyo.öğleden sonra yemekten sonra bir uyku geliyo akşama doğru eve gitme isteğim artıyo ayyyy günleri böyle geçiriyorum işte

güüünnnaaayyyddıınnn paaannppiiişşlleerriiimmm
hazırlanıcam şimdi hazırlanıp çıkıcam heyecaannlaadnndıımm şimdii benimki takla atıyo galiba içerde karnım bir garip

hazırlanıcam şimdi hazırlanıp çıkıcam heyecaannlaadnndıımm şimdii benimki takla atıyo galiba içerde karnım bir garip

günaydınnn.iyi haberlerını bekliyoruz

günaydınnn hadii bakalım güzel haberlerle gel canımcım.Ayyy bebişide heyecanlandırdın tabiiii oynamaya başladı heralde.Rubet bebişe bizden el salla hahahahahahahah bu tezelerindendi deee taaaaaaammmııııı

günaydınnn.iyi haberlerını bekliyoruz

aayy inşallah cümbür cemaat gidip eli boş dönmek çok fena olur sanırsam ama bana çektiyse göstemeyebiliiir

oynamaya başladı canım bugün tam 15 hafta olduk.... ahahahahaha tamam sallarım belki o zaman açar orasını burasını

Günaydın günaydııınn günaydııınn annecikler....

umarım herkesin keyfi yerindedir.....Kaloriferler yanmıyo okulda şimdiden donmaya başladım nasıl günü bitiricem bilmiyorummm..... Bursa da 3 gündür yangın var öyle üzülüyorum ki sabah baktığımda hala dumanlar yükseliyordu...İşin kötüsü lodostan ve tepelerde olduğunda çokda müdahale edemediler herhalde..... Yağmur yağsa bir an önce sönse alevler.....

Ebrucummmm canımm hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmmm

inannıyoruz bız mınıgımıze taç açacak size bakın benımki diye

Hazırlanıcam şimdi hazırlanıp çıkıcam Heyecaannlaadnndıımm şimdii benimki takla atıyo galiba içerde karnım bir garip

canım güzel haberlerini bekliyoruz... Gelince hemen bilgilendir bizi merak ederiz bide yiyebilirsen tatlı ye de daha ii göstersin

ay canım kusmalar insanı ölduruyor bugun sarı sarı kustum
neden bilmiyorum

canım benimde sabah öyle çıktı bi düşündüm dün gece mandalina suyu içmiştim onu çıkarmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…