günaydın kızlar bugün kusmadığım 6. gün.rekor kırmak üzereyim,bulantı var ama kusmuyorum,sizler nasılsınız
ben ilk hissettiğimde işteydim çığlık atacam atamıyorum gülücem gülemiyrum kendimi sıkmaktan mosmor olmuştum:):)
işte ben de ondan korkuyorum ilk zamanlar işyerinde olmasında evde olsun eşimle beraberken olsun böyle tadını çıkara çıkara sevineyim coşayım yani.Bi de hamiş kalmadan önce hep korkardım işyerindeyken midem bulanır kusarım rezzil olurum ay ben napıcam derdim.Çok şükürler olsun Allahıma ki böyle bi durumla hiç karşılaşmadım ki evde de ya da başka bi yerde de bulantım falan olmadı hele çıkarma hiç olmadı tek gram dahi.Göbiş de şişmedi.Öyle zamanın geçmesini bekliyoruz işte:)
arkadaşlar hep beraber bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin bizlere
gruba kaılmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum
Günaydın annişler.
Nasılsın bakalım bugün.....
Bugün doktor kontrolü olan bir tek rubetti galiba inşallah güzel haberlerle gelir
ya daha var galiba hareketlerini hissetmeye ama o duyguyu iple çekiyorum bi mucize ya ben işte odada tekim kendi kendime deliler gibi dolanırım artık sevinçten yada eşimi ararım hemen
ayyy ben rezilliğin en alasını yaşadım ilk hamileliğimde de bulantım kusmam çok oldu bundada öle çalıştıgım yere masaya eve giderken yollarda uffff ne rezillik şimdide öle 4. ayı bekliorum valla
güüünnnaaayyyddıınnn paaannppiiişşlleerriiimmm
hazırlanıcam şimdi hazırlanıp çıkıcamheyecaannlaadnndıımm şimdii benimki takla atıyo galiba içerde karnım bir garip
hazırlanıcam şimdi hazırlanıp çıkıcamheyecaannlaadnndıımm şimdii benimki takla atıyo galiba içerde karnım bir garip
günaydınnn.iyi haberlerını bekliyoruz
oynamaya başladı canım bugün tam 15 hafta olduk.... ahahahahahagünaydınnn hadii bakalım güzel haberlerle gel canımcım.Ayyy bebişide heyecanlandırdın tabiiii oynamaya başladı heralde.Rubet bebişe bizden el salla hahahahahahahah bu tezelerindendi deee taaaaaaammmııııı
aayy inşallah cümbür cemaat gidip eli boş dönmek çok fena olur sanırsam ama bana çektiyse göstemeyebiliiir
oynamaya başladı canım bugün tam 15 hafta olduk.... ahahahahahatamam sallarım belki o zaman açar orasını burasını
Hazırlanıcam şimdi hazırlanıp çıkıcamHeyecaannlaadnndıımm şimdii benimki takla atıyo galiba içerde karnım bir garip
ay canım kusmalar insanı ölduruyor bugun sarı sarı kustum
neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?