2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız kakao yağını antalyada millet güneşlenmek için bildiğin badem yağı gibi şişede alıyor çok güzelde kokuyor çikolta gibi bende alıcam alırrsam resmini korum...

yaa duyguuuuuum bunlar tam benım begendııgm ıstedıgım şeylerr
geçen burdaki magazaya baktım göremedim normalde teyzem yurtdısında bu magazadan aldı hep bu tür şeyleri varr
ama o acayip indirimle alıyor %70 falan
turkıyedede her ayın 15 inde indirim varmıs sanırım ama ne kadar bilmiyorum
senin bu begendıklerın ne kadar peki fiyatını biliyormusun

ben de tam aksine hiç içmiyorum aman lvb gidesim gelir diyee baska yerde gidememe sorunum varda

birgün gezmeye adanaya git oradan alırsın büyük alışveriş merkezi felan vardır orada..

5 aylık olsunda...Adana sana 2 saat dimi ?

canım mersinde büyük zaten magazalarda cok ama her marka yoktur istanbuldaki gibi tabi
ama baya gelişti buralarda
adana evet ben ilçede oldugum için 2 saat mersinde olsaan 1 saatte falan gidersin
bu arada 5 ayı falan bekleyemem ben zaten

evet canım yaa sormaa bagdas kurdu oksuryorum yokk
karnıma vurdu doktor kac kere yok ultrasonla sallıyo edıyo yokkkk
son andaa azcık actı işte o arada baktık biraz ve dedıgın gibi bizde yandan görduk hep
dogumuda en iyisi simdi dusunmemek ya cunkı bosa stress

nazlıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

nerdesin kuzum????

sana bişe paylaştım kayboldun ortadan

yaa bi de daha gündemde

kuzum sen bi daha cemil falan diyen olursa direk bunu hatırlattt kimse bişee diyemez

yaa yok ben cocugumun ısmını buldum hıcte kımsenın ne dedıgı umrumda degıl valla tamam klasık bır ısım belkı ama ben ve esım sevdık bu ısmı oglusumda sever ben ınanıyorum

kızım dedik yaa erkek dimi diyee..sende git de öğren defterime ilk hisettiklerimi yazıcam tabee içimden o geçmiş unutmıyım...

hade gett adamı öldürme kokudan haaa..benimkide gelir dürter şimdi mik mik...

hade bakam daha parise gitcem hazırlanmam gerek byeee

kızlaaar bugün bebbişimi gördüük hop hoplamaya başlamış dans eder gibi yahuuuu

bu arada gündüz konuşmuştuk hatırlayacaksınız göbek tüylenmesi hakkında , ben size demiştim
(hiiiç bişey kullanmadım daha ama yinede tüylendi) demiştim..

heh işte ,
bugün dr sordum yeni mi çıktı dedi , evet dedim erkek olabilir bekleyelim dedi :26:

babasının ismini koymak isteyenler eşler için bir örneğim va anlatmıştım daha önceden neyse
biz bu yaz eşimin amcasının yazlığına gittik torunun isminide onun ismini koymuşlar neyse çocuk dedesinin kucağındaa ressuuull altınamı yaptın seni bklu diyo yada domuuz resul faln die saydıırıyo ben çok dalga geçtim bizimkide soğudu ondan sonra ben babamın yanında doğru düzgün bişeyde diemem die

kızlar ben çok unutkanım yazmadım benim tarama temiz çıktı testlerim 2 gün önce gelmiş aradılar maşallah herşey normal doktorum 3 lü tarama yapmıcakmış gerek görmüyormuş.

4lü tarama var herhalde onu yapcak....

ben kaçtım eşime hazırlanmam lazım süsüleneyim ben bugün halvet var...leoparlı geceliğimi giyip kokularımıda sürünem adamı cezbedem dün ittrmiştim yataktan bugün o beni ittrimesin bare...

kız kakao yağını antalyada millet güneşlenmek için bildiğin badem yağı gibi şişede alıyor çok güzelde kokuyor çikolta gibi bende alıcam alırrsam resmini korum...

koy cnm göreyim bendeeee :))

yaa yok ben cocugumun ısmını buldum hıcte kımsenın ne dedıgı umrumda degıl valla tamam klasık bır ısım belkı ama ben ve esım sevdık bu ısmı oglusumda sever ben ınanıyorum

bence de cnm.. ben de sevdim.. tekrar ettikçe güzel geldi Mehmet... efendi, akıllı uslu, aklıbaşında özelliklerini hatırlattı bana :)))

parissss mi waaaaooooooowwwwwwwwww... paris olunca romantik mod, new york olunca ateşli mod mu oluyor kuzum???

gözünaydın cnm ne güzel... :))

sağol canım , bebeğimi gördüğüm için mi erkek olabilir dediğine mi sağlıklı olsun da inşaallah

biz kızlarla parise gitmek diyoruz aramızda şifre yane...eyfel paris muhabbeti çaktınmı köfteyi ...

ebrumm, benim kociş ona da çözüm buldu kuzum.. iki isim koyacakmış babasının adını kullanmayacakmışş.. yani kötü konuşursak babasının adına gitmeyecekmiş..
ben de dedim.. severken 2 adıyla severim..
kötü konuşursam babanın adını kullanırım ona göre

sağol canım , bebeğimi gördüğüm için mi erkek olabilir dediğine mi sağlıklı olsun da inşaallah

her ikisine birden canım :)) yalnız dr un da kocakarı yöntemlerini destekliyoo demek ki

ben suan mutfak modundayım
trabzon ekmekleri yokmu eşim dilimletip ondan almış.
orta kısmından yani büyük olan tarfından 2. tostumu yemekteyim
çok pis bogaz gördüm kendimi.. her sofraya oturuyorum hiç boş geçmedim suana kadar

bende su 2litestten sonra bi newyork yapıcam bu kadar zamandan sonra paris kesmez bizi

Kızlar size ne yazıcammmmmm...Bundan 20 25 yıl önce teyzem hamileyken demişlerkii Annenin dolabından yumurta çalarsan bebeğin gamzeli olur.Teyzem inanmamış ama çalmış yumurtaları dolaptan Sonuç kuzenim gamzelii Sonra kuzenim hamile kaldı onunda aklına annesinin yaptığı gelmiş oda teyzemden çalmış bi yumurtaa Yeğenim gamzeli doğduu..Ben ve denizinkızı yapıcaz sizde yapınn

Bende haftada 1-2 paris yapıyorum ama doğumdan sonra new york neymişş dubai yapıcam

burdyaım kuzuuuuum yazdım ama görmedinmiiii

gördüm cnm yine gittin sandım :)))

ben sadece önünden geçiyorum mothercare mağazalarının.. girsem dayanamam alırım

ama ben evlenmeden önce denizli deyken büyüüüük bi tekstil fabrikasında çalıştım..
biz orda mothercare in üretimlerini yapıyorduk.. ama o zamanlar daha türkiye de mağazası yoktu..
ben onun ürünlerini çok beğendiğim için
aynı seriden
yorgan,battaniye,uyku tulumu, nevresim tk, perde,yatak koruyucu ve bunun gibi büssürü ürünü mağazaya çıkarttırıp aldım kuzum.. hem de acayip uygun fiyatlara..
tabe o zamanlar nişanlıydım.. sadece bi daha bulamam diye aldım..
bi de hep yeşil sarı falan.. riske atmamak için.. benim evimde olsa resimlerini çeker koyardım şimdi sana :)
ama ne yazıkki uğursuzluk getirir dedi annem hamiş olduğunda ben getireyim dedi annemde bıraktım onları
iyi ki almışım.. şimdi almaya kalksam o kadar şeyi 500 ü geçerdi parası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…