inş. en kısa zamanda göbüşün dolar seninde rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..
bu da cam kavanozda cnm.. ama dediğin gibi çok sert.. kutusunda ne yapılacağı yazmıyo ama ne yapılmayacağı yazıyooo :44::44:
serin yerde muhafaza ediniz, ışıktan,güneşten koruyunuz diyoo... offff
ehehheehhh.. benmari usulu kakao yağı.. yemek adı gibi oldu
kadın poşete kartvizit koymuşşş.. yarın arayıp sorayım bari.. yoksa geri götürücem...
canımmm bunlar mothercare 7 gün kıyafetleri.. ben ilk bunu alıcam.. sana da tavsiye ederim.. madem mothercare takıntın var tam senlik bunlar
Eki Görüntüle 303773
afiyet olsun yarasın cnm..
ben de bunu anlamam.. bebek kocanla ikinizin onlara noluyooo
püf noktası sayılırsa doktora giderken küçük su şişesi alıyorum elime gidene kadar içiyorum..
gittiğimde acayip sıkışık oluyorum.. çıkar çıkmaz wc ye koşuyorum o ayrı tabe
bi de kuzum benimki biraz daha büyük ya ondan daha net.. seninki az daha büyüsün bak nasıl belli oluyoo her şeyi :)))
inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun dileğine canım..
birgün gezmeye adanaya git oradan alırsın büyük alışveriş merkezi felan vardır orada..
5 aylık olsunda...Adana sana 2 saat dimi ?
bağdaş mı kurmuştu bebiş?yerim onu. benimki hep sırtını yaslayıp uyuyo. yandan görüyoruz bebeği.
inşallah bi daha tekrarlamaz canım. doğum korkusu bende de var. malum, baygınlıklar yüzünden. bende düşünmemeye çalışıyorum
belki de dedenin ismini koyarsınız diye beklemişlerdi. şimdi de isim sorunu yaşanmaya başlıycak dimi?
valla ben söylicem,kimsenin fikrini almam, kimse alınmasın diye. eşimle karar vercez. vermiş sayılırız bile
yaa bi de daha gündemde
kuzum sen bi daha cemil falan diyen olursa direk bunu hatırlattt kimse bişee diyemez
dur sana da cevap yazim öle uyuyayımmtotom açıkta kalırsa zararını kocacım çeker,hamişimmmm benimmmm muckssss bak sabah sorcam ama defterine bakma o zaman sallarım seni ben.Allah allah yaaa hesap kitap işimi buuu gönüll ne dersee taaaammıııııııı
kız kakao yağını antalyada millet güneşlenmek için bildiğin badem yağı gibi şişede alıyor çok güzelde kokuyor çikolta gibi bende alıcam alırrsam resmini korum...
yaa yok ben cocugumun ısmını buldum hıcte kımsenın ne dedıgı umrumda degıl valla tamam klasık bır ısım belkı ama ben ve esım sevdık bu ısmı oglusumda sever ben ınanıyorum
kızım dedik yaa erkek dimi diyee..sende git de öğren defterime ilk hisettiklerimi yazıcam tabee içimden o geçmiş unutmıyım...
hade gett adamı öldürme kokudan haaa..benimkide gelir dürter şimdi mik mik...
hade bakam daha parise gitcem hazırlanmam gerek byeee
kızlaaar bugün bebbişimi gördüük hop hoplamaya başlamış dans eder gibi yahuuuu
bu arada gündüz konuşmuştuk hatırlayacaksınız göbek tüylenmesi hakkında , ben size demiştim
(hiiiç bişey kullanmadım daha ama yinede tüylendi) demiştim..
heh işte ,
bugün dr sordum yeni mi çıktı dedi , evet dedim erkek olabilir bekleyelim dedi :26:
sağol canımkoy cnm göreyim bendeeee :))
bence de cnm.. ben de sevdim.. tekrar ettikçe güzel geldi Mehmet... efendi, akıllı uslu, aklıbaşında özelliklerini hatırlattı bana :)))
parissss mi waaaaooooooowwwwwwwwww... paris olunca romantik mod, new york olunca ateşli mod mu oluyor kuzum???
gözünaydın cnm ne güzel... :))
koy cnm göreyim bendeeee :))
bence de cnm.. ben de sevdim.. tekrar ettikçe güzel geldi Mehmet... efendi, akıllı uslu, aklıbaşında özelliklerini hatırlattı bana :)))
parissss mi waaaaooooooowwwwwwwwww... paris olunca romantik mod, new york olunca ateşli mod mu oluyor kuzum???
gözünaydın cnm ne güzel... :))
babasının ismini koymak isteyenler eşler için bir örneğim va anlatmıştım daha önceden neyse
biz bu yaz eşimin amcasının yazlığına gittik torunun isminide onun ismini koymuşlar neyse çocuk dedesinin kucağındaa ressuuull altınamı yaptın seni bklu diyoyada domuuz resul faln die saydıırıyo ben çok dalga geçtim bizimkide soğudu ondan sonra ben babamın yanında doğru düzgün bişeyde diemem die
sağol canım, bebeğimi gördüğüm için mi erkek olabilir dediğine mi sağlıklı olsun da inşaallah
nazlıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
nerdesin kuzum????
sana bişe paylaştım kayboldun ortadan
biz kızlarla parise gitmek diyoruz aramızda şifre yane...eyfel paris muhabbeti çaktınmı köfteyi ...
ben suan mutfak modundayım
trabzon ekmekleri yokmu eşim dilimletip ondan almış.
orta kısmından yani büyük olan tarfından 2. tostumu yemekteyim
çok pis bogaz gördüm kendimi.. her sofraya oturuyorum hiç boş geçmedim suana kadar
bende su 2litestten sonra bi newyork yapıcam bu kadar zamandan sonra paris kesmez bizi
burdyaım kuzuuuuum yazdım ama görmedinmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?