ay inşallah bakalım canım %80 kız dedi yaa o yüzden bişey almadım değişebilir falan diyince baktım emin degıl
yoksa direk atıcaktım kendimi alışverişee
burda yok zaten o marka mersindeyim ya ben
mother care takıntım var benımde ordan alasım var ama dediğin gibi pahalı herseyıde ordan alamam yaniii
bi kesinleşsiiiiiin ay neler alıcam neleeeeer
bağdaş mı kurmuştu bebiş?:)) simdi eklicem ama dediğim gibi net cıkmıyor benımkı nedensee
o değilde bagdas kurmus halini cekseydi keskee onu vermedi ck tatlıydı :))
evet ccanım geçti yaa su anda bi sorun yasamıyorum ama dogumdan sonra yenileyebılır falan diyorlar korkmuyor değilim yanii
bide aşırı derece dogum korkum var ama su anda düşünmüyorum ve bahsetmiyorum hiç
kızlar bn geldım babannemıze gıttık yemek yedık karnımızı doyurduk geldık babannemıze dedemıze pıpımızın mujdesını verdık ısım hakkında anlasmazlıga dustuk nıye mehmet koyuyormusuz ısmını yaa sıze ne dıme ne ıstersek onu koyarız dedesının ısmını koyacak halım yokyaa onumu bekledıler nedır anlamadımkı:44:
mirayyyyyyyyyyyyyyyyyysen bana cinsiyet konusunda ne demiiştinn:26::26::26:
bağdaş mı kurmuştu bebiş?yerim onu. benimki hep sırtını yaslayıp uyuyo. yandan görüyoruz bebeği.
belki de dedenin ismini koyarsınız diye beklemişlerdi. şimdi de isim sorunu yaşanmaya başlıycak dimi?
valla ben söylicem,kimsenin fikrini almam, kimse alınmasın diye. eşimle karar vercez. vermiş sayılırız bile
defterim yanımda değil ama erkekmi demiştim ne demiştim kızzz:44:
bende farklı farklı 3 yerde grdm hiç böle net değildiibende ultrasondanmı dıyorum canım ama 3 yerde muayne oldum ben sımdıye kadar 3 üdemi aynı olur hepsinde aynıı
ben herhalde su ıcmekten falan diorum artık ne biliyim
ayy ben bu gittiğimde çikolata yiyim dedim ama bulantılar işte yarısını zor yedimm oda yetmedi heraldeeBen doktor gelene kadar 5 dakika arayla çikolata atıcam ağzıma
püf noktası sayılırsa doktora giderken küçük su şişesi alıyorum elime gidene kadar içiyorum..
gittiğimde acayip sıkışık oluyorum.. çıkar çıkmaz wc ye koşuyorum o ayrı tabe
bi de kuzum benimki biraz daha büyük ya ondan daha net.. seninki az daha büyüsün bak nasıl belli oluyoo her şeyi :))):
kızlar bn geldım babannemıze gıttık yemek yedık karnımızı doyurduk geldık babannemıze dedemıze pıpımızın mujdesını verdık ısım hakkında anlasmazlıga dustuk nıye mehmet koyuyormusuz ısmını yaa sıze ne dıme ne ıstersek onu koyarız dedesının ısmını koyacak halım yokyaa onumu bekledıler nedır anlamadımkı:44:
inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun dileğine canım..
yaa dedesının ısmı konulcak bır ısım degıl kı valla olsa dusunurdum ınan kayınpederımı severım allah ıcın ama adamın ısmı cemıl yaaa nasıl koyayımkı cocuga cemıl ısmını o ısmı duyunca aklıma ılk gelen bızımkıler dızısı vardı hatırlarmısınız pencereden sarkan sarhos bı cemıl vardı
yaa dedesının ısmı konulcak bır ısım degıl kı valla olsa dusunurdum ınan kayınpederımı severım allah ıcın ama adamın ısmı cemıl yaaa nasıl koyayımkı cocuga cemıl ısmını o ısmı duyunca aklıma ılk gelen bızımkıler dızısı vardı hatırlarmısınız pencereden sarkan sarhos bı cemıl vardı
Ben daha hamiş bile değilimÇok istiyorummmm, böyle güzel şeyleri okuyarak kendime moral depoluyorum canım, Umudum Ocak ayı beklemedeyim hamile duası diyerekten dualarınıza talibim
yaaa ben sordum ki belki tahminlerin sabit değildir diyeeeeeeeee
ben yatıyom yaaa uykum geldi yarın görüşürüzz annişkolayyyyyy mucksssss
bende farklı farklı 3 yerde grdm hiç böle net değildii
ewt galibaaa suu içmektenmişş bendee içicem bundan sonraaa
ayy ben bu gittiğimde çikolata yiyim dedim ama bulantılar işte yarısını zor yedimm oda yetmedi heraldee
ewt sıkışık olunca demekki gerçekten fark ediomuşş eşimde kzııo bana sıkışık girmiorumm dieee
bende ona sen ne bilion diodum biliomuşş gerçekten zavallım
bi dahakine bende sıkışık giricemm nett gözüksün artıkkk
Amiin canım inşallah çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnşallah sende hayırlısı ile sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına alırsın..
Bu arada Lcw'nin bebe kıyafetleri çok güzel. Netten satışıda mevcut. Kesinlikle bakmalısınız
sallarım seni haaahamiş karıyla dalga geçme günahtır yazıktır ...
git yat hade....toton açıkta kalmasın
açılmıyo yaa habire dönüpduruyo playİnsan Sevdiğini Hiç Üzer mi? - Zapkolik Video
kızlar yaa ne tatlı şuna bakın.bebeğimle izleriz inş büyüsünde.eşimle izliyoruz şimdilik
ayy buna çok gülddüm güleyim öyle uyuyayım dedimanammmm koptummmmmmm
yaa bide o var tabı
benimde aklıma ilk gelen iffetin tecavüzcüsü cemil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?