2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

birgün gezmeye adanaya git oradan alırsın büyük alışveriş merkezi felan vardır orada..

5 aylık olsunda...Adana sana 2 saat dimi ?

bağdaş mı kurmuştu bebiş? yerim onu. benimki hep sırtını yaslayıp uyuyo. yandan görüyoruz bebeği.
inşallah bi daha tekrarlamaz canım. doğum korkusu bende de var. malum, baygınlıklar yüzünden. bende düşünmemeye çalışıyorum

belki de dedenin ismini koyarsınız diye beklemişlerdi. şimdi de isim sorunu yaşanmaya başlıycak dimi?
valla ben söylicem,kimsenin fikrini almam, kimse alınmasın diye. eşimle karar vercez. vermiş sayılırız bile

Son düzenleme:

yaa dedesının ısmı konulcak bır ısım degıl kı valla olsa dusunurdum ınan kayınpederımı severım allah ıcın ama adamın ısmı cemıl yaaa nasıl koyayımkı cocuga cemıl ısmını o ısmı duyunca aklıma ılk gelen bızımkıler dızısı vardı hatırlarmısınız pencereden sarkan sarhos bı cemıl vardı

bende ultrasondanmı dıyorum canım ama 3 yerde muayne oldum ben sımdıye kadar 3 üdemi aynı olur hepsinde aynıı
ben herhalde su ıcmekten falan diorum artık ne biliyim
bende farklı farklı 3 yerde grdm hiç böle net değildii
ewt galibaaa suu içmektenmişş bendee içicem bundan sonraaa

Ben doktor gelene kadar 5 dakika arayla çikolata atıcam ağzıma
ayy ben bu gittiğimde çikolata yiyim dedim ama bulantılar işte yarısını zor yedimm oda yetmedi heraldee

ewt sıkışık olunca demekki gerçekten fark ediomuşş eşimde kzııo bana sıkışık girmiorumm dieee
bende ona sen ne bilion diodum biliomuşş gerçekten zavallım
bi dahakine bende sıkışık giricemm nett gözüksün artıkkk

ayy hiç açma bu konuyu nefet ediyorum bu isme karışma muhabbetinden yaws beni çocğum kime ne oluyor anlamıyorum ....açsam sinir olucam konuyu en iyisi sallamak doğana kadar hizaya getiricem hepsini...

inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun dileğine canım..

Amiin canım inşallah çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnşallah sende hayırlısı ile sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına alırsın..
Bu arada Lcw'nin bebe kıyafetleri çok güzel. Netten satışıda mevcut. Kesinlikle bakmalısınız

Benim adım cemill sosyal içiciyim ben

benimde aklıma ilk gelen iffetin tecavüzcüsü cemil

Ben daha hamiş bile değilim Çok istiyorummmm, böyle güzel şeyleri okuyarak kendime moral depoluyorum canım, Umudum Ocak ayı beklemedeyim hamile duası diyerekten dualarınıza talibim

inş. en kısa zamanda göbüşün dolar seninde rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..

yaaa ben sordum ki belki tahminlerin sabit değildir diyeeeeeeeee

ben yatıyom yaaa uykum geldi yarın görüşürüzz annişkolayyyyyy mucksssss

sallarım seni haaa hamiş karıyla dalga geçme günahtır yazıktır ...

git yat hade....toton açıkta kalmasın

evt kuzum al eline bi küçük şişe durup durup iç..

inşallah cnm... saol güzel dileklerin için...
alışveriş için acele etmiyoruz pek.. 4.ayı da sağlıkla bi bitirelim de ondan sonra darmaduman edicez bütün mağazaları :)))

Son düzenleme:
kızlar kocamı bekliom acayip parise gidesim var bugün...özledim adamı bee dün o istedi diye kızmışştım şimdi ben istiyom...

sallarım seni haaa hamiş karıyla dalga geçme günahtır yazıktır ...

git yat hade....toton açıkta kalmasın

dur sana da cevap yazim öle uyuyayımm totom açıkta kalırsa zararını kocacım çeker,hamişimmmm benimmmm muckssss bak sabah sorcam ama defterine bakma o zaman sallarım seni ben.Allah allah yaaa hesap kitap işimi buuu gönüll ne dersee taaaammıııııııı

benimde aklıma ilk gelen iffetin tecavüzcüsü cemil

aynen benim de aklıma ilk o cemil geldi.
Mehmet çok daha güzel canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…