benim annemde de var ama çokk değil azz canıımmmm
inşş bende önlemimi alıyımda artık olursa yapıcak bişi yokkk((
tamam canımm konuş sen bana mesaj atarsınn :))
ohhh ohhh bebişee yarasınnnnnn :)))) kuzum benmmm
ahandaaa oğluşunnn fotolarııı :))) çok tatlıı yhaaa maşllahhh
kısss ne güzell çekmişş doktorr pipisiniiii hehheheehsüper süperr bayıldımmmm
ay inşallah bakalım canım %80 kız dedi yaa o yüzden bişey almadım değişebilir falan diyince baktım emin degıl
yoksa direk atıcaktım kendimi alışverişee
burda yok zaten o marka mersindeyim ya ben
mother care takıntım var benımde ordan alasım var ama dediğin gibi pahalı herseyıde ordan alamam yaniii
bi kesinleşsiiiiiin ay neler alıcam neleeeeer
ayyy maşallah annesi maşallahhhh
Allah nazarlardan saklasın...kocaman olmuşşş
benim annemde de var ama çokk değil azz canıımmmm
inşş bende önlemimi alıyımda artık olursa yapıcak bişi yokkk((
tamam canımm konuş sen bana mesaj atarsınn :))
ohhh ohhh bebişee yarasınnnnnn :)))) kuzum benmmm
ahandaaa oğluşunnn fotolarııı :))) çok tatlıı yhaaa maşllahhh
kısss ne güzell çekmişş doktorr pipisiniiii hehheheehsüper süperr bayıldımmmm
cicişleriniz çok güzel canımm.. güle güle giysin oğluşunn :)))
ayakkabılar harika.. çoraplar tam yemelik...
bunları bi de şuraya ekle canım burda kaybolup gitmesin;
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/484940-2012-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi.html
canım dr erkek deyince hemen aklıma geldi.. mirayım tutturdu dedim içimden
amin cnm.. hepimizinkini koruyup saklasın....
söyledim cnm ama ona kesin değil diye vurguladım ısrarla.. şimdi desem büyük ihtimal erkek daha da değişmez falan herkese duyurur.. tutsun kendini az daha
kız olsa utanır saklar ya.. erkek olunca bööle oluyoo işte.. yiğidin malı meydanda olurmuşş teyzesi
senin kıza sööle açsın böle iyice göstersin :)))
hm, sende vajinismus vardı dimi? tamamen geçiyomu o? evet bir sene ideal. ben de hep öyle diyodum. ama abartmışız, 3 sene.
oh, afiyet olsun. öyle dedin iştahım açıldı valla, saol. hiç yemicem yoksa. ben de bulgur pilavı yicem ayıptır söylemesi
marta kadar hiç bişey almıycaktık dimi?ben de dayanamıycam zaten, biliyorum.
yaa ewt bnmkilerde öle pekk nett çıkmıoooo :S:S:Sbide kızlar benımki hiç bu kadar net cıkmıyor
hayır tek bi yere gitmiş olsam ultrasondan dicem
ama 3 yere gittim toplamdaa hiç biirnde bu kadar net değil birazdan ekliim görün hep öyle cıkıyor
su içmiyorum falan o yuzdenmı neden merak ettim
hiç secılmıyor böyle :S
sarılalım hemennnnnnnn
inş.cn darısı size artık sen nemzan gidiyosun cinsiyet öğrenmeye..
canım merak etme sana kalmaz zaten sen bu kokoşlukla oğluşunda süsüne düşkün olur kızlarda hemen kapar sana da iş düşmez:) Kokoş kaynana bu iyiydi
Canım civildede çok uygun şeyler varrr bak derim
teveccünüz....aynen ben olurum kokoş kaynana geline gelinlik bakmadan kendine kıyafet alan bir kaynan olurum ben poahahah oğlum gider en iyisini alır ona eminim nasıl oğlan yetiştirilir göstercem kaynanaya ömrü yeterse
valla benim oğlumu alan gelin yaşadı rubetin kulakları çınlasın
amin canım, hepimizinkini inşallah :))
soldaki fotoda 7,5cm.. bugün 9cm olmuş kuzucum
bendeki fotoda daha da net cnm.. ama kocişim fotoğraf makinesini götürdüğü için telefonla anca bu kadar net :)
söyle oğluşuna o da açsın arkadaşı gibi ne var ne yok göstersin
kızlar bn geldım babannemıze gıttık yemek yedık karnımızı doyurduk geldık babannemıze dedemıze pıpımızın mujdesını verdık ısım hakkında anlasmazlıga dustuk nıye mehmet koyuyormusuz ısmını yaa sıze ne dıme ne ıstersek onu koyarız dedesının ısmını koyacak halım yokyaa onumu bekledıler nedır anlamadımkı:44:
yaa ewt bnmkilerde öle pekk nett çıkmıoooo :S:S:S
duyguu napıon kuzum ultrasona girmeden önce bi püüff noktann varmıı yoksa acep ultrasonn cihazlarındamı kaynaklanıooo kiii
sarılalımmmmmmmmmmm kuzummmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrr annişlerr ben kaçıyorum ..kocam gel artık diyor sıkıldı ...
hepinizi öpüyorum canlarımmm ...
iyi gecelerrrr
hm, sende vajinismus vardı dimi? tamamen geçiyomu o? evet bir sene ideal. ben de hep öyle diyodum. ama abartmışız, 3 sene.
oh, afiyet olsun. öyle dedin iştahım açıldı valla, saol. hiç yemicem yoksa. ben de bulgur pilavı yicem ayıptır söylemesi
marta kadar hiç bişey almıycaktık dimi?ben de dayanamıycam zaten, biliyorum.
ayy vallahiii süpeerrr ultrasona girerken özellikle yaptığın bişi varmıı söyle bende yapıcammm
oğluşuma söyliyim açsın bi dahakii ultrasonda kesinleşir heraldeee
Öfffffffffffffff illa şu mevzu oluyo herzamann..Biz öyle karar verdik deseydin
ay inşallah bakalım canım %80 kız dedi yaa o yüzden bişey almadım değişebilir falan diyince baktım emin degıl
yoksa direk atıcaktım kendimi alışverişee
burda yok zaten o marka mersindeyim ya ben
mother care takıntım var benımde ordan alasım var ama dediğin gibi pahalı herseyıde ordan alamam yaniii
bi kesinleşsiiiiiin ay neler alıcam neleeeeer
kızlar bn geldım babannemıze gıttık yemek yedık karnımızı doyurduk geldık babannemıze dedemıze pıpımızın mujdesını verdık ısım hakkında anlasmazlıga dustuk nıye mehmet koyuyormusuz ısmını yaa sıze ne dıme ne ıstersek onu koyarız dedesının ısmını koyacak halım yokyaa onumu bekledıler nedır anlamadımkı:44:
yaa ewt bnmkilerde öle pekk nett çıkmıoooo :S:S:S
duyguu napıon kuzum ultrasona girmeden önce bi püüff noktann varmıı yoksa acep ultrasonn cihazlarındamı kaynaklanıooo kiii
Ben daha hamiş bile değilimÇok istiyorummmm, böyle güzel şeyleri okuyarak kendime moral depoluyorum canım, Umudum Ocak ayı beklemedeyim hamile duası diyerekten dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?