2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sarılalım hemennnnnnnn

Canım civildede çok uygun şeyler varrr bak derim

ayyy maşallah annesi maşallahhhh
Allah nazarlardan saklasın...kocaman olmuşşş

amin canım, hepimizinkini inşallah :))
soldaki fotoda 7,5cm.. bugün 9cm olmuş kuzucum

bendeki fotoda daha da net cnm.. ama kocişim fotoğraf makinesini götürdüğü için telefonla anca bu kadar net :)
söyle oğluşuna o da açsın arkadaşı gibi ne var ne yok göstersin

:)) simdi eklicem ama dediğim gibi net cıkmıyor benımkı nedensee
o değilde bagdas kurmus halini cekseydi keskee onu vermedi ck tatlıydı :))

evet ccanım geçti yaa su anda bi sorun yasamıyorum ama dogumdan sonra yenileyebılır falan diyorlar korkmuyor değilim yanii
bide aşırı derece dogum korkum var ama su anda düşünmüyorum ve bahsetmiyorum hiç

kızlar bn geldım babannemıze gıttık yemek yedık karnımızı doyurduk geldık babannemıze dedemıze pıpımızın mujdesını verdık ısım hakkında anlasmazlıga dustuk nıye mehmet koyuyormusuz ısmını yaa sıze ne dıme ne ıstersek onu koyarız dedesının ısmını koyacak halım yokyaa onumu bekledıler nedır anlamadımkı:44:

yaa ewt bnmkilerde öle pekk nett çıkmıoooo :S:S:S
duyguu napıon kuzum ultrasona girmeden önce bi püüff noktann varmıı yoksa acep ultrasonn cihazlarındamı kaynaklanıooo kiii

sarılalım hemennnnnnnn

sarılalımmmmmmmmmmm kuzummmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

inş.cn darısı size artık sen nemzan gidiyosun cinsiyet öğrenmeye..

Ben daha hamiş bile değilim Çok istiyorummmm, böyle güzel şeyleri okuyarak kendime moral depoluyorum canım, Umudum Ocak ayı beklemedeyim hamile duası diyerekten dualarınıza talibim

Son düzenleme:
canım merak etme sana kalmaz zaten sen bu kokoşlukla oğluşunda süsüne düşkün olur kızlarda hemen kapar sana da iş düşmez:) Kokoş kaynana bu iyiydi

teveccünüz....aynen ben olurum kokoş kaynana geline gelinlik bakmadan kendine kıyafet alan bir kaynan olurum ben poahahah oğlum gider en iyisini alır ona eminim nasıl oğlan yetiştirilir göstercem kaynanaya ömrü yeterse

valla benim oğlumu alan gelin yaşadı rubetin kulakları çınlasın

kızlarrr annişlerr ben kaçıyorum ..kocam gel artık diyor sıkıldı ...
hepinizi öpüyorum canlarımmm ...
iyi gecelerrrr

hahahhah işte tam kaynana oldun heeee kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali.

ayy vallahiii süpeerrr ultrasona girerken özellikle yaptığın bişi varmıı söyle bende yapıcammm
oğluşuma söyliyim açsın bi dahakii ultrasonda kesinleşir heraldeee

Öfffffffffffffff illa şu mevzu oluyo herzamann..Biz öyle karar verdik deseydin

bende ultrasondanmı dıyorum canım ama 3 yerde muayne oldum ben sımdıye kadar 3 üdemi aynı olur hepsinde aynıı
ben herhalde su ıcmekten falan diorum artık ne biliyim

kızlarrr annişlerr ben kaçıyorum ..kocam gel artık diyor sıkıldı ...
hepinizi öpüyorum canlarımmm ...
iyi gecelerrrr

iyi geceler canım

yaws bunlar oyalanmalık biz oda knusunda bişi yapmayız ranacım bence oyalamalık sende bişi al 2 ay idare eder bizi sonra hurra...

Öfffffffffffffff illa şu mevzu oluyo herzamann..Biz öyle karar verdik deseydin

aynen oyle dedım canım ben ıstıyorum yanı bız ıstıyoruz dedım mehmet hem soylenıs olarak hem anlam olarak gayet guzel bır ısım ınsana guven verıyor dedım sustular kaldılar hayır yanı ne ıstıyorlardıkı anlamadım

canımmm bunlar mothercare 7 gün kıyafetleri.. ben ilk bunu alıcam.. sana da tavsiye ederim.. madem mothercare takıntın var tam senlik bunlar

Eki Görüntüle 303773

afiyet olsun yarasın cnm..
ben de bunu anlamam.. bebek kocanla ikinizin onlara noluyooo

yaa ewt bnmkilerde öle pekk nett çıkmıoooo :S:S:S
duyguu napıon kuzum ultrasona girmeden önce bi püüff noktann varmıı yoksa acep ultrasonn cihazlarındamı kaynaklanıooo kiii

püf noktası sayılırsa doktora giderken küçük su şişesi alıyorum elime gidene kadar içiyorum..
gittiğimde acayip sıkışık oluyorum.. çıkar çıkmaz wc ye koşuyorum o ayrı tabe
bi de kuzum benimki biraz daha büyük ya ondan daha net.. seninki az daha büyüsün bak nasıl belli oluyoo her şeyi :)))

Ben daha hamiş bile değilim Çok istiyorummmm, böyle güzel şeyleri okuyarak kendime moral depoluyorum canım, Umudum Ocak ayı beklemedeyim hamile duası diyerekten dualarınıza talibim

inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun dileğine canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…