battaniyeyi attın üzerimden pencereyide araladım
içim kaynıyo laa bizimkini uyandırasın var ama uyku sersemi bişicik olmas
ben gidiyim kombiyi kapiim bura çok sıcak oldu
kızlar bide şuna bi bakınHamilelikte Seks Pozisyonları / Hamile / Hamile Cinsellik - Hürriyet Aile
Geldim la geldimmm
ya varya bı gece saat 12 den sonra topıgı +18 e baglamayın yahu pelish kaldır sekerım sende su avatarını yahuuuu aaaa essegın aklına karpuz kabugu sokulurmu sonra her gece her gece ıstıyo canımızzzz
battaniyeyi attın üzerimden pencereyide araladım
içim kaynıyo laa bizimkini uyandırasın var ama uyku sersemi bişicik olmas
değişiyorummm bu avatarı artık gece 12 den sonra koyarım
hormonlar sapıttı şekerim bu geceki rüyalar belliya varya bı gece saat 12 den sonra topıgı +18 e baglamayın yahu pelish kaldır sekerım sende su avatarını yahuuuu aaaa essegın aklına karpuz kabugu sokulurmu sonra her gece her gece ıstıyo canımızzzz
sen bi geri dur en azından haftada 1 in varBenim kocamda ek iş yapıyo bazen daha işte hayatta olmaz bu akşam
uyku sersemi olur daa.. sabah 5 civarı falan kuzum
belki sorardımdaa belli olmaz ama arada sormadn söyleseler bazı seylerı canım onlarda
aa hiç yardımcı olmuyorlar
siz dün akşam yapmıssınız biz en son 14 ekimde yaptıkbune yaaa valla her gece aynıı ılla bı belden asagı gıdıyor konudaha dun aksam parıs yaptık canım her aksam her aksam parıs olurmu aaaaa
anam adamı al karsına otur ızle bak bak bıtmez bu beeee
kızz yazık kıyama işe gitmek icin 6da kalkıyo garibim.. yada 5te kaldırıyım banyoda yapar sebebime
Soylemesi ayip benim kocam bu reklamdakilerdende daha yakisikli ama sizlerin sayesinde bisi yapamiyoruz. Hepiniz ilk 3ay yasak dediniz. Ahhh ahhhhh
Soylemesi ayip benim kocam bu reklamdakilerdende daha yakisikli ama sizlerin sayesinde bisi yapamiyoruz. Hepiniz ilk 3ay yasak dediniz. Ahhh ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?