2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya varya bı gece saat 12 den sonra topıgı +18 e baglamayın yahu pelish kaldır sekerım sende su avatarını yahuuuu aaaa essegın aklına karpuz kabugu sokulurmu sonra her gece her gece ıstıyo canımızzzz

değişiyorummm bu avatarı artık gece 12 den sonra koyarım

ya varya bı gece saat 12 den sonra topıgı +18 e baglamayın yahu pelish kaldır sekerım sende su avatarını yahuuuu aaaa essegın aklına karpuz kabugu sokulurmu sonra her gece her gece ıstıyo canımızzzz
hormonlar sapıttı şekerim bu geceki rüyalar belli
Benim kocamda ek iş yapıyo bazen daha işte hayatta olmaz bu akşam
sen bi geri dur en azından haftada 1 in var
uyku sersemi olur daa.. sabah 5 civarı falan kuzum

kızz yazık kıyama işe gitmek icin 6da kalkıyo garibim.. yada 5te kaldırıyım banyoda yapar sebebime

Soylemesi ayip benim kocam bu reklamdakilerdende daha yakisikli ama sizlerin sayesinde bisi yapamiyoruz. Hepiniz ilk 3ay yasak dediniz. Ahhh ahhhhh

bune yaaa valla her gece aynıı ılla bı belden asagı gıdıyor konu daha dun aksam parıs yaptık canım her aksam her aksam parıs olurmu aaaaa
siz dün akşam yapmıssınız biz en son 14 ekimde yaptık
bak günügününe hatırlıyom.. benim böle olmam normal degilmi şimdi

anam adamı al karsına otur ızle bak bak bıtmez bu beeee

ekran koruyucu yapcamda kocama yakalanırım sonram

Soylemesi ayip benim kocam bu reklamdakilerdende daha yakisikli ama sizlerin sayesinde bisi yapamiyoruz. Hepiniz ilk 3ay yasak dediniz. Ahhh ahhhhh

kızz allah için benim kocada fene yahuşuklu kaleci volkana benzeyi hatta imma velakin elin tavugu bize kaz görüneyi

kim demiş ilk 3ay yasak diye????
canım dr un yasak demediyse sadece dikkat edilir ilk 3ay.. yoksa sorun yok yane

kızz allah için benim kocada fene yahuşuklu kaleci volkana benzeyi hatta imma velakin elin tavugu bize kaz görüneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…