siz dün akşam yapmıssınız biz en son 14 ekimde yaptık
bak günügününe hatırlıyom.. benim böle olmam normal degilmi şimdi
ekran koruyucu yapcamda kocama yakalanırım sonram
siz dün akşam yapmıssınız biz en son 14 ekimde yaptık
bak günügününe hatırlıyom.. benim böle olmam normal degilmi şimdi
ekran koruyucu yapcamda kocama yakalanırım sonram
kızz allah için benim kocada fene yahuşuklu kaleci volkana benzeyi hatta imma velakin elin tavugu bize kaz görüneyi
merak ediyorum eşler bi okusaa napar acbaa
zaten uyanıp ters ters bakıp geri uyuyor benimkide
benmki muhtemelen durumumum ne kadar fahim oldugunu anlar ve beni direk yatak odasına alırmerak ediyorum eşler bi okusaa napar acbaa
Biz en son bebisi yaptik. Ben sendende beterim
kızz allah için benim kocada fene yahuşuklu kaleci volkana benzeyi hatta imma velakin elin tavugu bize kaz görüneyi
merak ediyorum eşler bi okusaa napar acbaa
Biz en son bebisi yaptik. Ben sendende beterim
bak bu mazeret cok kuvvetlivalla doktor bıze kısıtlama yok dedı yapın ıstedıgınız kadar sonra bebek olunca hıc yapamıycanız dedı
ekran koruyucu yap sekerım kocan kızarsada bebek benzesın dıye bakıyom dersın cınayet sebebı
kız onlar tavuktan kazdan öte bişi...
benim de aklıma geliyoo bi görse canıma okur walla.. ama acayip kompleks yapardı.. psikolojisi çökerdi canım benimm ya..
bi kere tv de çıkmış bu biscolata reklamı.. ben de bi dalmışım kii resmen ağzımın suyu akıyor... o ara farkettim kocişim ters ters bana bakıyoo
reklamın sonunda hindistan ceviziyle ilgili bişi uydurdum da zor kurtardım durumu..
doktor yasak dedımı kı sana bıze hıc yasak demedı bız 3 ayda yaptık valla
kim demiş ilk 3ay yasak diye????
canım dr un yasak demediyse sadece dikkat edilir ilk 3ay.. yoksa sorun yok yane
Ben demedim Ben demedimmmmm valla 5.ci haftadan sonra yaptık biz :26:
kız onlar tavuktan kazdan öte bişi...
benim de aklıma geliyoo bi görse canıma okur walla.. ama acayip kompleks yapardı.. psikolojisi çökerdi canım benimm ya..
bi kere tv de çıkmış bu biscolata reklamı.. ben de bi dalmışım kii resmen ağzımın suyu akıyor... o ara farkettim kocişim ters ters bana bakıyoo
reklamın sonunda hindistan ceviziyle ilgili bişi uydurdum da zor kurtardım durumu..
benmki muhtemelen durumumum ne kadar fahim oldugunu anlar ve beni direk yatak odasına alır
şuan oda pek yanasamıyo çünkü
kızz işte bizimkide bebiş çalışmalarının son demiydi dibini sıyırdık bitti
bak bu mazeret cok kuvvetli
bizede yapabilirsiniz dedi ama yok bizimki elini sürmüyo aslında ben iki sırnassam oynassam dayanamaz gibime geliyo
hahaha bizimki bu reklamlardan sonra ben spora baslicam diye tutturdu
ben kendimi tutamayıp maşşşaaallllaahh dediydimde
olsun komplex yapsınlar hep bizmi düsüncez canım acaba güzel oldummu begenir mi amaaannn
Ayhhh ben doktoru daha 1kez gordum 1kezde ultrasound cuyu. Ikisindede annem vardi sormadim. Dr da bisi demedi. Yaaa bi suru kisi ilk 3ay yapilmaz yazmisti. Simdi herkes Ben demedim biz yapiyoruz dio :) ayhhhhhhh ben bosunami haftalardir gun sayiyorum
benımkıde yerdi beni valla görsee
aynı olay benımde basıma geldi bi gün izliyorum bide melodisini ezberlemisim faln böylee
en sonunda bi döndüm bana bakıyoo annemdeyiz bide kafa salladı cok korkmuştum gözüyle yidi beni yidi
alıma geldkce gulerm sımdı
Ayhhh ben doktoru daha 1kez gordum 1kezde ultrasound cuyu. Ikisindede annem vardi sormadim. Dr da bisi demedi. Yaaa bi suru kisi ilk 3ay yapilmaz yazmisti. Simdi herkes Ben demedim biz yapiyoruz dio :) ayhhhhhhh ben bosunami haftalardir gun sayiyorum
kanaman yada rısklı bır durumun yoksa arada yapın canım nolucak yanı hem bebıste mutlu oluyormus bı yerde okumustumhersey bebıslerımız ıcın degılmı
aaa ilk kez duyuyorum güzel bahane olur buu
Kızlar ben kaçtım geceliği giyiyim bakalım nolcek devamı arın gece 12 den sınra buradaaaaaaaaaaaaa
kızlar bununla son noktayı koyuyorum...
hahhaa vaz caydım şimdi ban yerim falan
Kızlar ben kaçtım geceliği giyiyim bakalım nolcek devamı arın gece 12 den sınra buradaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?