2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

siz dün akşam yapmıssınız biz en son 14 ekimde yaptık
bak günügününe hatırlıyom.. benim böle olmam normal degilmi şimdi

ekran koruyucu yapcamda kocama yakalanırım sonram

valla doktor bıze kısıtlama yok dedı yapın ıstedıgınız kadar sonra bebek olunca hıc yapamıycanız dedı

ekran koruyucu yap sekerım kocan kızarsada bebek benzesın dıye bakıyom dersın cınayet sebebı

kızz allah için benim kocada fene yahuşuklu kaleci volkana benzeyi hatta imma velakin elin tavugu bize kaz görüneyi

kız onlar tavuktan kazdan öte bişi...

merak ediyorum eşler bi okusaa napar acbaa
zaten uyanıp ters ters bakıp geri uyuyor benimkide

benim de aklıma geliyoo bi görse canıma okur walla.. ama acayip kompleks yapardı.. psikolojisi çökerdi canım benimm ya..
bi kere tv de çıkmış bu biscolata reklamı.. ben de bi dalmışım kii resmen ağzımın suyu akıyor... o ara farkettim kocişim ters ters bana bakıyoo
reklamın sonunda hindistan ceviziyle ilgili bişi uydurdum da zor kurtardım durumu..

benmki muhtemelen durumumum ne kadar fahim oldugunu anlar ve beni direk yatak odasına alır
şuan oda pek yanasamıyo çünkü
Biz en son bebisi yaptik. Ben sendende beterim

kızz işte bizimkide bebiş çalışmalarının son demiydi dibini sıyırdık bitti

kızz allah için benim kocada fene yahuşuklu kaleci volkana benzeyi hatta imma velakin elin tavugu bize kaz görüneyi

he vallaha yaaa hep bu komsunun tavıgı yuzunden gelııı bunlar basımıza

benımkı ben kahkalarla gulunce bu hamılelık senı delı yaptı kendı kendıne guluyon dıye kızıyoo gecen burayı okuyup bebegın kalp atıslarını dınleme cıhazı ıstedım bana bı bakısı vardı gormen lazım ben oyle bakıs gormedım adamda 7 senedır yakında mera edıp okuycak zaten benım karının psıkolojısı bozuldu dıye

Biz en son bebisi yaptik. Ben sendende beterim

anaaaaa duz duvara tırmancanız kız kocısle sen nasıl duruyonuz ıhtıyac yanı bı yerde

bak bu mazeret cok kuvvetli
bizede yapabilirsiniz dedi ama yok bizimki elini sürmüyo aslında ben iki sırnassam oynassam dayanamaz gibime geliyo

hahaha bizimki bu reklamlardan sonra ben spora baslicam diye tutturdu
ben kendimi tutamayıp maşşşaaallllaahh dediydimde
olsun komplex yapsınlar hep bizmi düsüncez canım acaba güzel oldummu begenir mi amaaannn

doktor yasak dedımı kı sana bıze hıc yasak demedı bız 3 ayda yaptık valla

kim demiş ilk 3ay yasak diye????
canım dr un yasak demediyse sadece dikkat edilir ilk 3ay.. yoksa sorun yok yane

Ben demedim Ben demedimmmmm valla 5.ci haftadan sonra yaptık biz :26:

Ayhhh ben doktoru daha 1kez gordum 1kezde ultrasound cuyu. Ikisindede annem vardi sormadim. Dr da bisi demedi. Yaaa bi suru kisi ilk 3ay yapilmaz yazmisti. Simdi herkes Ben demedim biz yapiyoruz dio :) ayhhhhhhh ben bosunami haftalardir gun sayiyorum

benımkıde yerdi beni valla görsee
aynı olay benımde basıma geldi bi gün izliyorum bide melodisini ezberlemisim faln böylee
en sonunda bi döndüm bana bakıyoo annemdeyiz bide kafa salladı cok korkmuştum gözüyle yidi beni yidi
alıma geldkce gulerm sımdı

o zaman bi yandan iyi olcak gibii
zaten az durumun vahim oldugunu gösterirsen yanaşıyorlar bence
yoksa bizimki 9 ay yanaşmıcaktı valla

benimki de spora başlıycam dedi... demekki hepsinde aynı etkiyi yaratıyooo

canım boşuna perhiz etmişsin

ben de hiç unutmuyorum o kıvırışım
demek ki hepimizin de yakalanmışlığı var

kuzum üzülme bende gün sayıyorum ama yok 19u evlilik yıldönümümüz ozaman kesin bozcam bu diyeti
evlendigimizde bile yorgunluktan gözlerim kapanıyodu yatıp uyuyalım dedim ama sırf en özel gecemiz diye topladım kendimi vee daldım işe

kanaman yada rısklı bır durumun yoksa arada yapın canım nolucak yanı hem bebıste mutlu oluyormus bı yerde okumustum hersey bebıslerımız ıcın degılmı

kızlar bununla son noktayı koyuyorum...

hahhaa vaz caydım şimdi ban yerim falan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…