2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm iyi geceler herkeze.ben hamile değilim ama 5 aydır istiyoruz.iki gün sonra adet olmam lazım ama hiç adet belirtim yok.yani göğüslerim falan acırdı yok.sizce hamile olabilirmiyim.yani illaha belirti olmak zorundamı.tam tersi olabilir mi ? bunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?

ıyı geceler canım hamılelık belırtılerı adet belırtıyle hemen hemen aynı gıbı ama tabı herkezte aynı belırtıyı gostermıyor bende adet olacagıma yakın karın agrısı kasık agrısı ve bel agrısı sıkayetlerı vardı bıde goguslerım cok hassaslasmıstı

canım ben mide yanması dışında hiçbir belirti yaşamadım...
adet sancısına benzer sancılarda olabilir olmayadabilir kişiden kişiye degişir bu durum..

Canım gebelik belirtiler diye topikte var oraya sorarsan dahada iyi bilgiler alabilirsin

ya o aslında herkeste tam standart olamıyor... mesela benim adet dönemim yaklaştığında tüm adet belirtilerini yaşamıştım.. kasıklarım bacaklarım ağrıyordu, göğüslerim şişmişti ve çok acıyordu.. bunları normal adet öncesi de yaşardım.. adetim gecikti ama bu belirtiler geçmedi.. o yüzden anlayamadım ben hamile olduğumu.. 1ay geciktikten sonra gidip test aldım o zaman öğrendim...

canım belirti falan bahane hiç bişey hissetmiyosun adet gecikmeni bekle benim adetten sonra 3.gün çift çizgi çıkmıştı inş hayırlısıyla vardır bebek

hııı.anladım cnm.benimde bu anlattığın belirtiler her adetimden önce başlardı bu sefer başlamadı 2 gün kaldı adetime.hayırlısı...

ya benım anlamadıgım bu topık gece 12 den sonra nasıl oluyorda tamamen +18 e gecıyor yahu nasıl becerıyoz bız bunu hayır yanı her gece aynı kadro yapıyoz bız bıde bunu
beyin otomatik olarak yapıo bu işi
içimizde olan sey belli akıl buna çalışıyo bu saatten sonra

amin canım inşallah.2 gün daha bekleyim.inşallah adet olmam.ve hamişimdir )))

canım Allah gönlüne göre versin

kızlar siteyi bilmem
ama eşim tarafından ban yemek üzeereyim artık
öpüyorum ve seviyorum hepiniziiiii
iyi bakın kendinizeee

Iyi geceler canim

Ben adetime tam 1 hafta Kala ogrenmistim hamile oldugumu. Belirtileri coktu cunku. Hayatimda ilk defa gaz sorunlari vardi, goguslerim fena hassaslasmisti, hep bi halsizlik ve miskinlik vardi. Ama bildigim kadariyla cogu kadinlar bu kadar erken bisi hissetmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…