2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahahahahahah yaa o smileyi nerden yapıyosun bende onu soriim sana

ya canım biraz aç kalıyım yada çişimi tutiyim birde eşim karnımı sevdiği zaman göbiş deliğimin çevresinde böyle ditme gibi bişey oluyo sanki içerde tırmanıyo batıyo canım yanıyo ama ne biliyim tarif edemiyorum ama biliyorum içerde bişeyler oluyo bazen akşam yatıyorum yemekten sonra ditmeye başlıyo açııom karnımı okşuyorum falan hafifliyo acım dün göbişime bi baktım bi taraf daha şiş diğer tarafa göre çok büyük bir fark yoktu ama azıcık fark vardı bana öyle geliyo sandım eşim geldi o sıra onada sordum eveet dedi

öyle bir çılgınlık yapsan kadın şok olur dun dedim arkadaşımda size geliyor ona krem yazmışınız dedim tanıdı seni bana yazmadı beni karnım çıkmamış pek gerek yok sana dedi

evt canım :)) kafayı yediğim düşünürdü heralde

kuzum arkadaşım aradı korupark a gidiyolarmış.. beni de alcaklar.. hemen hazırlanıp çıkıcam.. gelince buralarda olursan devam ederiz sohbete
zati bi doya doya sohbet edemedik

slm kızlar dün dr gittim bebeişmiz erkek pipisini gösterdi allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inş

bbaaacummmmmmmmmmmmm mideeemmm bieee acayippp üşümeee varrrr kus kuss öldümm napıcamm bilmiomm (((

çok fenaa canımm yaaaa bayılcak gibiyim kusmktan halim kalmadıı veee üşümeee var acayippp (

Canım gir battaniyenin altınaa bende ısınamıyorum hiçç.Dün yine iyidin niye coştu miden yineeeeeeeeeeeeeeee of

bbaaacummmmmmmmmmmmm mideeemmm bieee acayippp üşümeee varrrr kus kuss öldümm napıcamm bilmiomm (((

çok fenaa canımm yaaaa bayılcak gibiyim kusmktan halim kalmadıı veee üşümeee var acayippp (

ooo canım bende öleydim daha yeni yeni mide bulantımız geçti gibi 2 hafta daha dişini sık allahın izniyle sonra düzelrisin ben de öle oluyodum bi de işyerinde 30 dk da bir kalkardım wc ye allah yardımcın olsun canım

canım üşütme soba varsa elektrikli aç onu ısın yada su torbası koy üşüme bende öle oluyodum ya

Canım gir battaniyenin altınaa bende ısınamıyorum hiçç.Dün yine iyidin niye coştu miden yineeeeeeeeeeeeeeee of
ayy canım dünn sabahta vardı ama bu kadar değildi bgn çok kötüü (( midemii söküp atasımm varrrrrrrr ((((((((

geçmiş olsun canım sanadaaa yaa o kadar zorkii artıkk geçsinnn yaaaaaa ((((((((((((

ayy canım dünn sabahta vardı ama bu kadar değildi bgn çok kötüü (( midemii söküp atasımm varrrrrrrr ((((((((

geçmiş olsun canım sanadaaa yaa o kadar zorkii artıkk geçsinnn yaaaaaa ((((((((((((

saol canım doğrudur dikkat et 2 hafta daha dişini sık sonrasında kalmıo gibi benimde şuan boğazımda bişi kalmış gibi bugun hiç bişi yiyemedim işte sadece çorba o da birazı çıktı uyku bastrdı çok

CANIM BENCE YORDUN SEN KENDİNİ O GÜN ALIŞVERİŞ YAPARKEN ONDAN ÖLE OLDU HAVADA ÇARPTI GALİBA SENİ ONDAN ÖLE OLDUN GALİBA AMA DİKKAT ET KENDİNE YORMA KENDİNİ FAZLA

olabilir ama alışverişten değil olamaz:) kabul etmem:) neyse dün iş çıkışı beni gelip alamadılar kendim gittim üzerimde inceydi biraz ondan oldu sanırım

o zaman sana geçmiş olsun canım

saol canım dışardan yemek söyledim barim karnım doysun kendime gelirim belkim biraz

ooyyyyyyyy kıyamam bebeğim ben sanaaa Ara ara yokluyo seni böyle kötü maleseff bi iki hafta sonra eser kalmıycak bunlardan inşallh canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…