bz snle ayni gunlerdeyzde ondan soruyorum peki gobiste neler hissediosun tam olarak tarif edermisin???lutfen ebru hanim biraz anlatrmisiniz bze terapi goren arkadaslarimizda faydalansinlarevet smdi ebruyu dinliyoruz arkadaslar.sonra da hepberaber ebruyu alkisliycaz arkadaslr:)hani sigara terapilerinde filan boyle konusurlar ya o geldi aklima.puhahahahaha
öyle bir çılgınlık yapsan kadın şok olur dun dedim arkadaşımda size geliyor ona krem yazmışınız dedim tanıdı seni bana yazmadı beni karnım çıkmamış pek gerek yok sana dedi
hgg canımm hayırlıı olsunn :)))) masallah oğluşunaaaslm kızlar dün dr gittim bebeişmiz erkek pipisini gösterdiallahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inş
Noooooooooooooooooli bakim burdaaaa
slm kızlar dün dr gittim bebeişmiz erkek pipisini gösterdiallahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inş
slm kızlar dün dr gittim bebeişmiz erkek pipisini gösterdiallahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inş
slm kızlar dün dr gittim bebeişmiz erkek pipisini gösterdiAllahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inş
hgg canımm hayırlıı olsunn :)))) masallah oğluşunaaa
anneeeeeeeemmm ölüommm bennnnnn(( sennnn nirdesinnn
bacuuuuuuuuuuuuuuuuum nolduuuuuu :18::18::18: Midenmi yinee
bbaaacummmmmmmmmmmmm mideeemmm bieee acayippp üşümeee varrrr kus kuss öldümm napıcamm bilmiommBacuuuuuuuuuuuuuuuuum nolduuuuuu :18::18::18: Midenmi yinee
gösdeee noldu önemli bişi yok demi
bbaaacummmmmmmmmmmmm mideeemmm bieee acayippp üşümeee varrrr kus kuss öldümm napıcamm bilmiomm(((
çok fenaa canımm yaaaa bayılcak gibiyim kusmktan halim kalmadıı veee üşümeee var acayippp(
bbaaacummmmmmmmmmmmm mideeemmm bieee acayippp üşümeee varrrr kus kuss öldümm napıcamm bilmiomm(((
çok fenaa canımm yaaaa bayılcak gibiyim kusmktan halim kalmadıı veee üşümeee var acayippp(
ooo canım bende öleydim daha yeni yeni mide bulantımız geçti gibi 2 hafta daha dişini sık allahın izniyle sonra düzelrisin ben de öle oluyodum bi de işyerinde 30 dk da bir kalkardım wc ye allah yardımcın olsun canım
ayy canım dünn sabahta vardı ama bu kadar değildi bgn çok kötüüCanım gir battaniyenin altınaa bende ısınamıyorum hiçç.Dün yine iyidin niye coştu miden yineeeeeeeeeeeeeeee of
ooo canım bende öleydim daha yeni yeni mide bulantımız geçti gibi 2 hafta daha dişini sık allahın izniyle sonra düzelrisin ben de öle oluyodum bi de işyerinde 30 dk da bir kalkardım wc ye allah yardımcın olsun canım
ayy canım dünn sabahta vardı ama bu kadar değildi bgn çok kötüü(( midemii söküp atasımm varrrrrrrr ((((((((
geçmiş olsun canım sanadaaa yaa o kadar zorkii artıkk geçsinnn yaaaaaa((((((((((((
CANIM BENCE YORDUN SEN KENDİNİ O GÜN ALIŞVERİŞ YAPARKEN ONDAN ÖLE OLDU HAVADA ÇARPTI GALİBA SENİ ONDAN ÖLE OLDUN GALİBA AMA DİKKAT ET KENDİNE YORMA KENDİNİ FAZLA
o zaman sana geçmiş olsun canım
canım üşütme soba varsa elektrikli aç onu ısın yada su torbası koy üşüme bende öle oluyodum ya
ayy canım dünn sabahta vardı ama bu kadar değildi bgn çok kötüü(( midemii söküp atasımm varrrrrrrr ((((((((
geçmiş olsun canım sanadaaa yaa o kadar zorkii artıkk geçsinnn yaaaaaa((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?