2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynısını bende yaptım bide diokii resim çekilirkende tak dedi senin anan o kadardaki güzel takarmıyım takmadım tabikide resimde ne o öle şallı şallı

evt cnm.. en baştan ipleri sıkı tutmak gerekiyoo.. yoksa sonra tepende buluyosun

hoşgeldin cnm.. kötü şeyler yaşamışsın ama kısmetten ötesi olmuyor işte.. sen kalbini ferah tut şimdi.. hepimizin kuzucukları Allah a emanet...
inşallah bunu kucağına alıp, missler gibi koklamak nasip olsun :))
kaç haftalık miniğin???

Ah canım rabbim bu bebeğine sağlıklı uzun ömür versin acısını göstermesin inşallah. Benimde düşük riskim var 11+4 oldum ama risk devam ediyo doktor iğne verdi banada geçsin diye bekliyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Slm müge nasılsın cnm hala mitraya mı gidiyorsun değiştirdinmi cnm 2 li testi yaptırdınmı

slm cnm tekrar gecmış olsun mıtraya gıdıorum eet dun ıkılı taramam yapıldı 1,9 çıktı ense kalınlığı baştan popo mesafesıne kadarda 6 cm
ii çok ii dedı kalp atışlarını dınledı k yarım sate yakın baktı sağlıklı dedı bıde kan tahlılın ıı cıksın tamamdır dedı cnm

kizlarrrr aaaaa ben ck kotu bisey yaptimmmm.ya bn arkadasimdan gizli baklava yedimmm ve snra elimi yanlislikla yuzume surdummmmm.aaaaa napcam bn smdii gercekten cocugumun yuzunde baklavami cikicak yaaaa smdiii:26::26::26:

çıkmazda canım bence söyle yinede sonra senin bücür de sağdan soldan aşırmasın bişeyler

amin cnm inş bu sefer allah tamamına erdirir saglıcakla alırsın bebişini hele bir dogsun bütün bu yaşadıklarını unutursun sen ve bebişin allaha emanet olun

nasil ama canm ya 28. haftaya kadar nasil dayanmis ki bu bebek kan pihtilasmasiyla.Allah korusun bdaha olmasin o psikolojiyi biliyorum ck kotu bnmde ilk oyle oldu ama kan pihtilasmasimi neydi bilinmedi smdide hergun bisey oldumu yasiyrmu dye oluym korkudan ama kendi kendime de diyorum korkunun ecele faydasi yk allah hayirlisiyla kucagima almayi nasip ederse alicam tabiki ama nolur nasip etsinnnnn:26::26:

çıkmazda canım bence söyle yinede sonra senin bücür de sağdan soldan aşırmasın bişeyler

yaaaa ben hirsiz degilim yaaa yavrum da olmasin diyememmmm o zate bna ye dye vermisti ama 2 tane yedigimi gordu bnse 3.yu utancimdan o yokken yedim yksa haberi vardi yedigimdennn

hayırlısıyla inş oda temiz çıkar aç karnına gittin dimi doktora

yaaaa ben hirsiz degilim yaaa yavrum da olmasin diyememmmm o zate bna ye dye vermisti ama 2 tane yedigimi gordu bnse 3.yu utancimdan o yokken yedim yksa haberi vardi yedigimdennn

canım sana ye demiş aslında sayı belirmemişki anladığım kadarıyla baklava gelen kişilerde yemişler yani herkes yedikten sonra kalanlardan yemişsin ve kimsenin değil baklava gelen baklavalarım nerde dicek hali yokya birileri yesin diye gönderdi herhalde mutfağa yada enazından bunu düşünür yenmiştir bitmiştir der.ben sandım ki arkadaşının evinde sana ikram edilmeyen baklavayı gizlice yedin bu sana ye denmiş baklava daha masum bence

Selam canlarım erkenden kalktım kahvaltı yaptım hava çok guzeldi yürüyüşe çıktım oradan pazara indim pazarlık düzdüm eve geldim yerleştirdim evi toparladım süpürdüm sildim eşimi işe yolladım ve ben geldim

maşallah maşallah
enerjin daim olsun canım

maşallah cnm
ben de birazdan gidicem pazara :))

evvettt iste buuuanladin onu sn bn masumum bni rahat birakinnnn

selaam kızlaar ben bugün hiç iyi değilim şimdi düşüp bayılıcam sanki başımı kaldıramıyorum uykum yok ama böylee bi garibim anlatamıyorum hastamı olucam ne:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…