aynısını bende yaptım bide diokii resim çekilirkende tak dedi senin anan o kadardaki güzel takarmıyım takmadım tabikide resimde ne o öle şallı şallı
Kızlar hepinize merhaba
Sizlerin muhabbeti moralime moral katıyor. İnşallah ben de haziran annesi olacağım. Ama ben sizin kadar rahat geçiremiyorum bu süreci. İlk hamileliğimde maalesf 28. haftada bebek karnımda öldü. Yapılan testlerle kan pıhtılaşması olduğumu anladık. İkinci hamileliğimde iğne kullanmama rağmen 10. haftada yine bebek karnımda öldü. Bu üçüncü hamileliğim doktorumu değiştirdim. İğneye başladım Allah'a emanet artık. İnşallah rabbim sağlıkla zamanında kucağıma almayı nasip eder.Allah bu süreçte kimseye zorluk vermesin evladıyla sınamasın.
Kızlar hepinize merhaba
Sizlerin muhabbeti moralime moral katıyor. İnşallah ben de haziran annesi olacağım. Ama ben sizin kadar rahat geçiremiyorum bu süreci. İlk hamileliğimde maalesf 28. haftada bebek karnımda öldü. Yapılan testlerle kan pıhtılaşması olduğumu anladık. İkinci hamileliğimde iğne kullanmama rağmen 10. haftada yine bebek karnımda öldü. Bu üçüncü hamileliğim doktorumu değiştirdim. İğneye başladım Allah'a emanet artık. İnşallah rabbim sağlıkla zamanında kucağıma almayı nasip eder.Allah bu süreçte kimseye zorluk vermesin evladıyla sınamasın.
Slm müge nasılsın cnm hala mitraya mı gidiyorsun değiştirdinmi cnm 2 li testi yaptırdınmı
kizlarrrr aaaaaben ck kotu bisey yaptimmmm.ya bn arkadasimdan gizli baklava yedimmm ve snra elimi yanlislikla yuzume surdummmmm.aaaaa napcam bn smdii gercekten cocugumun yuzunde baklavami cikicak yaaaa smdiii:26::26::26:
Kızlar hepinize merhaba
Kızlar hepinize merhaba
çıkmazda canım bence söyle yinede sonra senin bücür de sağdan soldan aşırmasın bişeyler
slm cnm tekrar gecmış olsun mıtraya gıdıorum eet dun ıkılı taramam yapıldı 1,9 çıktı ense kalınlığı baştan popo mesafesıne kadarda 6 cm
ii çok ii dedı kalp atışlarını dınledı k yarım sate yakın baktı sağlıklı dedı bıde kan tahlılın ıı cıksın tamamdır dedı cnm
yaaaa ben hirsiz degilim yaaayavrum da olmasin diyememmmm o zate bna ye dye vermisti ama 2 tane yedigimi gordu bnse 3.yu utancimdan o yokken yedim yksa haberi vardi yedigimdennn
hayırlısıyla inş oda temiz çıkar aç karnına gittin dimi doktora
yok cnm toktum şart koşmadı zatn yedıgımızle alakası yokmuş kanda baktıkları
Selam canlarım erkenden kalktım kahvaltı yaptım hava çok guzeldi yürüyüşe çıktım oradan pazara indim pazarlık düzdüm eve geldim yerleştirdim evi toparladım süpürdüm sildim eşimi işe yolladım ve ben geldim
Selam canlarım erkenden kalktım kahvaltı yaptım hava çok guzeldi yürüyüşe çıktım oradan pazara indim pazarlık düzdüm eve geldim yerleştirdim evi toparladım süpürdüm sildim eşimi işe yolladım ve ben geldim
maşallah maşallah
enerjin daim olsun canım
canım sana ye demiş aslında sayı belirmemişki anladığım kadarıyla baklava gelen kişilerde yemişler yani herkes yedikten sonra kalanlardan yemişsin ve kimsenin değil baklava gelen baklavalarım nerde dicek hali yokya birileri yesin diye gönderdi herhalde mutfağa yada enazından bunu düşünür yenmiştir bitmiştir der.ben sandım ki arkadaşının evinde sana ikram edilmeyen baklavayı gizlice yedin bu sana ye denmiş baklava daha masum bence
Sağol canım bugun enerji patlaması yaşıyorum herzaman böyle değilim tadını çıkarayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?