2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selaam kızlaar ben bugün hiç iyi değilim şimdi düşüp bayılıcam sanki başımı kaldıramıyorum uykum yok ama böylee bi garibim anlatamıyorum hastamı olucam ne:44::44::44:

geçmiş olsun ebrucum dikkat et kendine nazr mı ettin kendini bende çok halsizim bugun yeğenimin yaş gün var ama hiç gidesim yok

aynen bende enerjili günlerimin geleceği günü bekliyorum paso uyku hali:))15.haftada iştahın düzelir diyolar beklemedeyim:)

Hava çok güzel insan eve girmek istemiyor gecen gece kar yağdı ya herhal o yumuşattı biraz havayı canım

ayyy keşke yakın olsaydıkkk...... birlikte giderdik pazara...
sonra evlere ayrılır aldıklarımızı yerleştirip çay yapardık birlikte içerdik.....
offfff niye aynı şehirde uzaksın sen banaaa yaaaa

selaam kızlaar ben bugün hiç iyi değilim şimdi düşüp bayılıcam sanki başımı kaldıramıyorum uykum yok ama böylee bi garibim anlatamıyorum hastamı olucam ne:44::44::44:

inş olmazsın canım bende aynı dün öyleldim kustum filan walla yattım yatakta hiç çıkmadım sende öle yap dinlen

canım yediklerini gözden geçir belki az kalori almışsındır meyve suyu falan iç şekerin ve tansiyonun düşmüş olmasın ben artık yavaş yavaş sık acıkmaya başladım

yok kuzum hasta olmazsın.. büssürü portakal suyu içtin sen.. onlar korur seni
bu halsizliğin geçici bişeydir.. sadece bugünlüktür bence

ayyy keşke yakın olsaydıkkk...... birlikte giderdik pazara...
sonra evlere ayrılır aldıklarımızı yerleştirip çay yapardık birlikte içerdik.....
offfff niye aynı şehirde uzaksın sen banaaa yaaaa

Ayyy canım çıkarız pazarlara yarın öbürgün taşıncan ozaman ben napcam

ben bi uyuyorum buaralar bi uyuyorum aksam 9 da yatiyrm bde bi pijamam var icine girince ayicik gibi bisey oluyrm.bnm adam yorganin altina almaya caliio bni ama bn yorgana sariliyorum oyle uykum var kendimi oyle bi panda yavrusu gibi hissediyorum Allahhhh.ne tatli bisey uyumakkk.ya ebrucum sndeki belirtileri bna bi saysana hamilelikle ilgili suanki???

inş olmazsın canım bende aynı dün öyleldim kustum filan walla yattım yatakta hiç çıkmadım sende öle yap dinlen

canıım işteyim evde olsam zaten rahat edicem de sandalye tepesinde oturmak zorundayım galiba birazdan kusucam tutuyorum kendimi sabah safra çıkardım midemi üşüttüm sanırım dahada kötü olursam izim isticem

geçmiş olsun ebrucum dikkat et kendine nazr mı ettin kendini bende çok halsizim bugun yeğenimin yaş gün var ama hiç gidesim yok

saol canım ay bilmiyorum ki ya ama son zamanllar çok yordum kendimi birazda kafam dolu....

canım yediklerini gözden geçir belki az kalori almışsındır meyve suyu falan iç şekerin ve tansiyonun düşmüş olmasın ben artık yavaş yavaş sık acıkmaya başladım

kahvaltı yaptım sonra bişey yemedim yemeğe baktım allahın gücüne gitmesin ama tatsız tuzsuz ne etinden olduğu belli olmayan köfte pilav bide domates çorbası var çorbanında kokusu garip geldi yiyemedim kaldı anlıcaan midemden bişey girmedi

o zaman sana geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Ayyy canım çıkarız pazarlara yarın öbürgün taşıncan ozaman ben napcam

evt yhaa.. bi de o zman çok alışırdık birbirimize daha zor gelirdi ayrılması.. bi de hamişiz ya ben taşınırken ağlaşırdık falan

özlem hn. bana yakın oturuyomuşş biliyo musun??? ona mı gidip gelsem acaba

(bu aralar)canım ben hiç uyumuyorum bi yatıyorum kütük gibi
ama 9-10 haftalığa kadar sürekli bir uyku isteği beni öldürüyodu en geç 10da yataktaydım eşim isyan ediyodu artık yüzünü göriiyim die
portakal suyu istiyo canım hep birde bu aralar nikotin yani sigara istiyo canım aylardır doğru düzgün içmedim canımda istemedi şimdi bildiğin yemek istiyorum sigarayı sonra popom büyüdü belim kalınlaştı sonraaaa salatalık yiyorum deli gibi etten biraz uzaklaştım acı ve böyle bol ekşili kısır tarzı şeyler istiyo canım genelde

sizlerede günaydın kızlar uyuyalım evet
bu arada ben 13+3 oldum bu aralar çok baş ağrım var sizlerdede oluyormu
bende deee çok başş ağrısıı mahfediooo bniiii burayaa bilee zor bakıommm yazıorumm (((((((((((

canımmm geçmiş olsunn ( amaa bnde aynıyımmm ççookk fenayımmm yaa bulantılarımm çok kötüü kafamı kadıramıomm veee bayılcakk gibiyimmmm ((

bz snle ayni gunlerdeyzde ondan soruyorum peki gobiste neler hissediosun tam olarak tarif edermisin???lutfen ebru hanim biraz anlatrmisiniz bze terapi goren arkadaslarimizda faydalansinlarevet smdi ebruyu dinliyoruz arkadaslar.sonra da hepberaber ebruyu alkisliycaz arkadaslr:)hani sigara terapilerinde filan boyle konusurlar ya o geldi aklima.puhahahahaha

öyle bir çılgınlık yapsan kadın şok olur dun dedim arkadaşımda size geliyor ona krem yazmışınız dedim tanıdı seni bana yazmadı beni karnım çıkmamış pek gerek yok sana dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…