selaam kızlaar ben bugün hiç iyi değilim şimdi düşüp bayılıcam sanki başımı kaldıramıyorum uykum yok ama böylee bi garibim anlatamıyorum hastamı olucam ne:44::44::44:
Hava çok güzel insan eve girmek istemiyor gecen gece kar yağdı ya herhal o yumuşattı biraz havayı canım
selaam kızlaar ben bugün hiç iyi değilim şimdi düşüp bayılıcam sanki başımı kaldıramıyorum uykum yok ama böylee bi garibim anlatamıyorum hastamı olucam ne:44::44::44:
aynen bende enerjili günlerimin geleceği günü bekliyorum paso uyku hali:))15.haftada iştahın düzelir diyolar beklemedeyim:)
ayyy keşke yakın olsaydıkkk...... birlikte giderdik pazara...
sonra evlere ayrılır aldıklarımızı yerleştirip çay yapardık birlikte içerdik.....
offfff niye aynı şehirde uzaksın sen banaaa yaaaa
ayyy canım çıkarız pazarlara yarın öbürgün taşıncan ozaman ben napcam
inş olmazsın canım bende aynı dün öyleldim kustum filan walla yattım yatakta hiç çıkmadım sende öle yap dinlen
geçmiş olsun ebrucum dikkat et kendine nazr mı ettin kendini bende çok halsizim bugun yeğenimin yaş gün var ama hiç gidesim yok
canım yediklerini gözden geçir belki az kalori almışsındır meyve suyu falan iç şekerin ve tansiyonun düşmüş olmasın ben artık yavaş yavaş sık acıkmaya başladım
canıım işteyim evde olsam zaten rahat edicem de sandalye tepesinde oturmak zorundayım galiba birazdan kusucam tutuyorum kendimi sabah safra çıkardım midemi üşüttüm sanırım dahada kötü olursam izim isticem
saol canım ay bilmiyorum ki ya ama son zamanllar çok yordum kendimi birazda kafam dolu....
kahvaltı yaptım sonra bişey yemedim yemeğe baktım allahın gücüne gitmesin ama tatsız tuzsuz ne etinden olduğu belli olmayan köfte pilav bide domates çorbası var çorbanında kokusu garip geldi yiyemedim kaldı anlıcaan midemden bişey girmedi
canıım işteyim evde olsam zaten rahat edicem de sandalye tepesinde oturmak zorundayım galiba birazdan kusucam tutuyorum kendimi sabah safra çıkardım midemi üşüttüm sanırım dahada kötü olursam izim isticem
sakın tutma bak kusucaksan kus dün bende senin gibi tuttum şekerle kolanya kokladım kandırdım kendimi olmucak yerde çıkardım resil oldum eşimede zahmet verdim o temizledi garibimin seside çıkmadı işe gitmesine yarım saat kala mahvettim apartmanıgit wcye kus rahatla ben tuttum pişmanım walla
Ayyy canım çıkarız pazarlara yarın öbürgün taşıncan ozaman ben napcam
ben bi uyuyorum buaralar bi uyuyorum aksam 9 da yatiyrm bde bi pijamam var icine girince ayicik gibi bisey oluyrm.bnm adam yorganin altina almaya caliio bni ama bn yorgana sariliyorum oyle uykum var kendimi oyle bi panda yavrusu gibi hissediyorum Allahhhh.ne tatli bisey uyumakkk.ya ebrucum sndeki belirtileri bna bi saysana hamilelikle ilgili suanki???
bende deee çok başş ağrısıı mahfediooo bniiii burayaa bilee zor bakıommm yazıorummsizlerede günaydın kızlaruyuyalım evet
bu arada ben 13+3 oldum bu aralar çok baş ağrım var sizlerdede oluyormu
sakın tutma bak kusucaksan kus dün bende senin gibi tuttum şekerle kolanya kokladım kandırdım kendimi olmucak yerde çıkardım resil oldum eşimede zahmet verdim o temizledi garibimin seside çıkmadı işe gitmesine yarım saat kala mahvettim apartmanıgit wcye kus rahatla ben tuttum pişmanım walla
bende vişne suyu içiyorum işte biraz tuzlu kraker yedim bakalım olmadı izin alıp gidicem eşim aradı hemen sesimden anladı ne oldu neyin var die izin al dedi ama bakalım duruma bakıcam
(bu aralar)canım ben hiç uyumuyorum bi yatıyorum kütük gibi
ama 9-10 haftalığa kadar sürekli bir uyku isteği beni öldürüyodu en geç 10da yataktaydım eşim isyan ediyodu artık yüzünü göriiyim die
portakal suyu istiyo canım hep birde bu aralar nikotin yani sigara istiyo canım aylardır doğru düzgün içmedim canımda istemedi şimdi bildiğin yemek istiyorum sigarayısonra popom büyüdü belim kalınlaştı sonraaaa salatalık yiyorum deli gibi etten biraz uzaklaştım acı ve böyle bol ekşili kısır tarzı şeyler istiyo canım genelde
evt yhaa.. bi de o zman çok alışırdık birbirimize daha zor gelirdi ayrılması.. bi de hamişiz ya ben taşınırken ağlaşırdık falan
özlem hn. bana yakın oturuyomuşş biliyo musun??? ona mı gidip gelsem acaba
bende vişne suyu içiyorum işte biraz tuzlu kraker yedim bakalım olmadı izin alıp gidicem eşim aradı hemen sesimden anladı ne oldu neyin var die izin al dedi ama bakalım duruma bakıcam
CANIM BENCE YORDUN SEN KENDİNİ O GÜN ALIŞVERİŞ YAPARKEN ONDAN ÖLE OLDU HAVADA ÇARPTI GALİBA SENİ ONDAN ÖLE OLDUN GALİBA AMA DİKKAT ET KENDİNE YORMA KENDİNİ FAZLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?