hoşgeldin canım aramıza deneyimlerinden faydalanırız artık burda allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
kimse yok kuzumm yhaayatıom şimdilik hiçç iştahımda yok ((
canım hgg :)
ankaranın neresi hangi hastaneye gidiosunnn
Bendeeeeeee kesinlikle
bi artistlik yapiim dediim mortingen olduminşallah ilerlemez ben çok ateşli ve ağır geçiriyorum :18::18::18:
hoşgeldin canım aramıza deneyimlerinden faydalanırız artık burda Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bi artistlik yapiim dediim mortingen olduminşallah ilerlemez ben çok ateşli ve ağır geçiriyorum :18::18::18:
yeni annişler aramıza hg niz allah herkesinkini hayrlısyla almayı nasip etsin bende işyerindeyim ablaya çay dedim resmen çayı koklatmış getrmiş açık bi çay yani
Hoşbulduk canım..tabi ki tüm geçmiş deneyimlerimi paylaşırım belki bi faydam olur..aminnnn inşallah sağlıkla gelsin minikler!
[sıze=2]
hoşbulduk canım..tabi ki tüm geçmiş deneyimlerimi paylaşırım belki bi faydam olur..aminnnn inşallah sağlıkla gelsin minikler![/sıze]
Hoşbulduk canım..Ben Eryamanda otoruyorum,hastane olarak şimdilik Özel bilgi hastanesine gidiyorum ama doğumu orada düşünmüyorum ve halaaa arayıştayım..ilk bebeğimde doktorum zekai tahirin doktorlarındandı özeline gidiyordum,tüm testler hastanede yapılıyordu ve tabi doğum da orada oldu ama 2. de özellere para bayılmak istemiyorum..hala kafam karışık yani..ankaralılar siz nereye gidiyorsunuz ve doğumu nerede düşünüyorsunuz?
Cnm ıhlamur serbest aslında içsene içine limonla baldo koy
O artisliği bende yaptım hem dondum hemde fırça yediydim geçen gittiğimde doktordanBu seferte kışlık kalın taytım var onu giymeyi düşünüyorum bi laf bulur kesin
Kızlar mide durumları sizlerde nasıl? bulantısı devam eden yada yanma yaşıyan varmı benim gibi..ben yemek yemekten korkar oldum ne olursa olsun midem hazmetmiyor yanma hissi,bulantı ve banyoda son buluyor..artık akşam yemeklerini kestim resmen..doktorum bulantı için zofer adında bi ilaç yazdı bu kesecek dedi ama çok korkarak ara ara içtim dayanamadığım anlarda..yanma içinde gaviskon içiyorum
ben de rapor almayı düşünüyorum canım,2 gündür bulantım tekrardan hortlaadı.çok kötüyüm,ruh gibi geziyorum ortalıkta.bi yandan almak ta istemiyorum eğitim öğretim aksamasın dersler boş geçmesin diye ama böyle de pek verimli olduğum söylenemez.ahahaahahadün yaptım bide annem akçaydan gelirken çam balı kestane balı birde ıhlamur karışımı bişey getirdi ondan içtim bol limonlu akşama bi daha yaparım artık yada akşam acile gidip iki gün rapor alıyıım yatiim evde
Kızlar mide durumları sizlerde nasıl? bulantısı devam eden yada yanma yaşıyan varmı benim gibi..ben yemek yemekten korkar oldum ne olursa olsun midem hazmetmiyor yanma hissi,bulantı ve banyoda son buluyor..artık akşam yemeklerini kestim resmen..doktorum bulantı için zofer adında bi ilaç yazdı bu kesecek dedi ama çok korkarak ara ara içtim dayanamadığım anlarda..yanma içinde gaviskon içiyorum
Tsk ederim canım..Tekrardan hoş geldin cnm ekledim listeye seni
Evet adaş ben de memnun oldum..isimderya mı seninde benim de derya da ondan memnun oldum
Sen ankaranın neresinde oturuyorsun?ablam 2 doğumunu da hacettepede yaptı ve memnun kalmıştı umarım sende beğenirsin..ben doğumumda bir takım aksilikler yaşadım o yüzden kötü anılarım var ama doğum anım ve sonrası süperdi umarım yine aynı güzellikte ve özel bir doğum yaşarım..Siz siz olun doğum şekli her ne olursa olsun mutlaka o anı yaşayın !o an herşeye değer baygın olmayın yani kaçrılmayacak bir an! eğer özel oda tutup,sezeryan olacağınız belliyse zekai tahiri düşünüyorum tekrar..yeni doğan ünitesinden ve deneyimlerinden dolayı genel olarak özel hast.de de doğum yapılsa allah korusun bi aksi durumda yine oraya yönlendiriyorlar..bende hastane konusunda çok kararsızım canım ondan sordum nereye gidiosun dieee :S:S
şimdilik takibime bi tıp merkezine gidiorum ama hacettepeden randevu aldımm salı günü oraya gidicem ama nasıl olur hiç bilmiorumm :S:S:S
ahahaahahadün yaptım bide annem akçaydan gelirken çam balı kestane balı birde ıhlamur karışımı bişey getirdi ondan içtim bol limonlu akşama bi daha yaparım artık yada akşam acile gidip iki gün rapor alıyıım yatiim evde
canım bende hiç mide bulantısı olmadı bazen sabahları yaşadım mide yanmasınida acıyı fazla kaçırdığım zamanlarda yaşıyorum ama yanmaya başladığı zaman 1 elma veya armut üstünede su çok iyi geliyor.
bu arada en küçük anne adayımız gösde
canımm aynen bende bunalrıı yaşıorumm çok fenaa 5. haftamdan beri mahfoldumm artıkk yemek yemeyi özlüorum azımdan bi lokma bişi geçmio meyveden başkaaaaKızlar mide durumları sizlerde nasıl? bulantısı devam eden yada yanma yaşıyan varmı benim gibi..ben yemek yemekten korkar oldum ne olursa olsun midem hazmetmiyor yanma hissi,bulantı ve banyoda son buluyor..artık akşam yemeklerini kestim resmen..doktorum bulantı için zofer adında bi ilaç yazdı bu kesecek dedi ama çok korkarak ara ara içtim dayanamadığım anlarda..yanma içinde gaviskon içiyorum
Sen ankaranın neresinde oturuyorsun?ablam 2 doğumunu da hacettepede yaptı ve memnun kalmıştı umarım sende beğenirsin..ben doğumumda bir takım aksilikler yaşadım o yüzden kötü anılarım var ama doğum anım ve sonrası süperdi umarım yine aynı güzellikte ve özel bir doğum yaşarım..Siz siz olun doğum şekli her ne olursa olsun mutlaka o anı yaşayın !o an herşeye değer baygın olmayın yani kaçrılmayacak bir an! eğer özel oda tutup,sezeryan olacağınız belliyse zekai tahiri düşünüyorum tekrar..yeni doğan ünitesinden ve deneyimlerinden dolayı genel olarak özel hast.de de doğum yapılsa allah korusun bi aksi durumda yine oraya yönlendiriyorlar..
ewt canım en küçüğünüz bnmm :)))bu arada en küçük anne adayımız gösde
20 canım :)canım gösde kaç yaşında
canımm aynen bende bunalrıı yaşıorumm çok fenaa 5. haftamdan beri mahfoldumm artıkk yemek yemeyi özlüorum azımdan bi lokma bişi geçmio meyveden başkaaaa
inşş bende memnun kalırım artık hastane aramaktan yoruldum belli bi yer olsunda oraya gidip geliyim istiorummm
ewt canım en küçüğünüz bnmm :)))
20 canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?