Bulantı yaşamayanlar öyle şanslısınız ki bilemezsiniz..maşallah diyim ama kimselerin bulanmasın Allah düşmanıma vermesin hayatımın resmen en zor ayları..ah ahhh keşke meyve falan yiyebilsem canım onları da yiyemiyorum malesef asitli herşey mahvediyor...canım bende hiç mide bulantısı olmadı bazen sabahları yaşadım mide yanmasınida acıyı fazla kaçırdığım zamanlarda yaşıyorum ama yanmaya başladığı zaman 1 elma veya armut üstünede su çok iyi geliyor.
slm kızlar ben geldim,nasılsınız.ben 6 gün kusmayarak artık bittiğini ümit ediyordum taa ki düne kadar.tekrar başa döndüm
ben de rapor almayı düşünüyorum canım,2 gündür bulantım tekrardan hortlaadı.çok kötüyüm,ruh gibi geziyorum ortalıkta.bi yandan almak ta istemiyorum eğitim öğretim aksamasın dersler boş geçmesin diye ama böyle de pek verimli olduğum söylenemez.
benim mide bulantım da geçmiyor canım,3 gündür de bi yanma kazınma var midemde acayip.bana doktor dramamine verdi ama çok kusarsan gel serum takalım demişti hamileliğimden beri 6-7 oldu serum taktırıyorum.ancak kendime geliyorum.
ben de rapor almayı düşünüyorum canım,2 gündür bulantım tekrardan hortlaadı.çok kötüyüm,ruh gibi geziyorum ortalıkta.bi yandan almak ta istemiyorum eğitim öğretim aksamasın dersler boş geçmesin diye ama böyle de pek verimli olduğum söylenemez.
Tsk ederim canım..
Bir Akçaylı daha mı var yoksa..ben de akçaylıyım da..tüm yaz orada olurum![/COLOR]
Bulantı yaşamayanlar öyle şanslısınız ki bilemezsiniz..maşallah diyim ama kimselerin bulanmasın Allah düşmanıma vermesin hayatımın resmen en zor ayları..ah ahhh keşke meyve falan yiyebilsem canım onları da yiyemiyorum malesef asitli herşey mahvediyor...((
Offf hem çalışıp hem bulantı yaşamak daha da kötü tabi..ben de serum yedim bir kaç sefer ama o günlük idare ediyor serumda ertesi gün yine aynı bir daha gitmedim serum için serum takılınca çok rahatsız oluyorum..
benimki emlak işi valla dr gidip şöyle 1 hafta yazsa ne güzel olaar deemii
yok canım tatile gitmişlerdi gelirken bana bal getirmişti ama akçaylı olmayı çok isterdim
Allah kolaylık versin canım eminim çok zor bi durumdur peki oğluna hamileykende aynı şekilde bulantıların var mıydı?
Bulantı yaşamayanlar öyle şanslısınız ki bilemezsiniz..maşallah diyim ama kimselerin bulanmasın Allah düşmanıma vermesin hayatımın resmen en zor ayları..ah ahhh keşke meyve falan yiyebilsem canım onları da yiyemiyorum malesef asitli herşey mahvediyor...((
Offf hem çalışıp hem bulantı yaşamak daha da kötü tabi..ben de serum yedim bir kaç sefer ama o günlük idare ediyor serumda ertesi gün yine aynı bir daha gitmedim serum için serum takılınca çok rahatsız oluyorum..
Bir de deneyim falan demişken aklıma geldi ben ilk gebeliğimde bu haftalarda aşırı derecede kaşınıyordum yani göbek ve göğüs bölgem uykudan uyandıracak şeklde kaşınıyordu gece kalkıp nemlendirici kremler falan sürüp yatmak zorunda kalıyordum her yanım yara içinde kalmıştı kaşımaktan..o dönem bende cildim çatlayacak o yüzden kaşınıyorum sanıyordum kullanmadığım kozmetik ürünü kalmadı o dönem çok paralar harcamıştım çatlamayım diye..
veee yine hazımsızlık yaşıyordum ve bir iki kez çok şiddetli mide ağrısı yaşadım,sırtıma vuran.. sonuç mu? doğumdan 35 gün sonra bir kez bir sancılandım ölüyorum sandım kendimi yerden yere attım resmen ve doktor muayenesinden sonra safrakesemde gebeliğe bağlı taş oluşmuş olduğunu öğrendim 11 tane taşım vardı..akçayda tatile gitmiştim bebeğimle ve hemen orada ameliyat olup safrakesemi aldırdım tabi 1,5 aylık oğlumda benimle hastanede kaldı en küçük refakatçi olarak..çokkkk zor günlerdi ama neyseki hepsi geçti gitti..
aklınızda olsun yoğun bir kaşıntı yaşarsanız cilt çatlaması dışında safrakesesi olabileceğini de göz ardı etmeyin..
ooyy maşallahh bende senden pek büyük sayılmam canım 22
Bir de deneyim falan demişken aklıma geldi ben ilk gebeliğimde bu haftalarda aşırı derecede kaşınıyordum yani göbek ve göğüs bölgem uykudan uyandıracak şeklde kaşınıyordu gece kalkıp nemlendirici kremler falan sürüp yatmak zorunda kalıyordum her yanım yara içinde kalmıştı kaşımaktan..o dönem bende cildim çatlayacak o yüzden kaşınıyorum sanıyordum kullanmadığım kozmetik ürünü kalmadı o dönem çok paralar harcamıştım çatlamayım diye..
veee yine hazımsızlık yaşıyordum ve bir iki kez çok şiddetli mide ağrısı yaşadım,sırtıma vuran.. sonuç mu? doğumdan 35 gün sonra bir kez bir sancılandım ölüyorum sandım kendimi yerden yere attım resmen ve doktor muayenesinden sonra safrakesemde gebeliğe bağlı taş oluşmuş olduğunu öğrendim 11 tane taşım vardı..akçayda tatile gitmiştim bebeğimle ve hemen orada ameliyat olup safrakesemi aldırdım tabi 1,5 aylık oğlumda benimle hastanede kaldı en küçük refakatçi olarak..çokkkk zor günlerdi ama neyseki hepsi geçti gitti..
aklınızda olsun yoğun bir kaşıntı yaşarsanız cilt çatlaması dışında safrakesesi olabileceğini de göz ardı etmeyin..
canımm yha bu yazını okuyunca ben yazmışım gibi geldi çünkü aynıları oluo bende göğüslerim gece uayndıracak derecede kaşınıooo çook fena oluorumm dün aldım kremleri sürdüm gece yatarken ama genede kaşındı dünde .:s:s:s şimdi korktum bende safra kesesiyle alakalı bi durummu oluo böyle olunca :s:s
ben geldim kızlar ne var ne yok kocişime nazar değdi tartıştık adam kaçtı benden yaws...
Banyoya girdi ardından ben girdim şöle bi süzdüm güzel baktım kapa kapıyı istemiyorum dedi üşüyorum oha oldum yapmazdı kaçtı resmen...
ben gripte oldum hastayımda zor göryom pc ben gidiyorum..
Amanın siz hiç konuşmuyosunuz ama sadece adlarınız burda..:26:
ii sadece ben bu duruma düşmemişim geçen hafta pazar da benim eşim aynısın yapmıştı bende o çıkınca hiç konuşmadım kıyafetlerini bile kendi gitti aldı dolaptan
az önce geldi anası aşure yapmaış kaynanatör dedim yemicem yeme ben koyuyorum sen yeme dedi.. Sonra gel öpim dio yok dedim hastayım bulaşır önüne baka baka gitti konuşmıcam akşam cafeye çağırır gel burda otur diye gitmicem
aşkolsun miraycım ben yazdığına cvp verdim ya geçmiş olsun canım
canımm yha bu yazını okuyunca ben yazmışım gibi geldi çünkü aynıları oluo bende göğüslerim gece uayndıracak derecede kaşınıooo çook fena oluorumm dün aldım kremleri sürdüm gece yatarken ama genede kaşındı dünde .:S:S:S şimdi korktum bende safra kesesiyle alakalı bi durummu oluo böyle olunca :S:S
onu nasıl anlıcazki ben kaşınıyorum ama bazen tatlı tatlı oluyo gece uyandırmıcak kadr olmuyo ama çok kaşınıyo bi kaç gündür krem falan kullanıyorum ilk zaman olmadı ama şimdi kremde sürsem azda olsa kaşınıyo
bende anlamadım öle neden yaptığını sonrada yanaştı sende üşüme diye demiştim diye dedi ama anlamadım ya öle geçti ama halen kafama takılı yani geçen sordum bişi de demedi
ben yzarken cvap vermişsin gördüm sory benim cnm
Ama diğerleri için geçerli hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?