ben geldim kızlar ne var ne yok kocişime nazar değdi tartıştık adam kaçtı benden yaws...
banyoya girdi ardından ben girdim şöle bi süzdüm güzel baktım kapa kapıyı istemiyorum dedi üşüyorum oha oldum yapmazdı kaçtı resmen...
ben gripte oldum hastayımda zor göryom PC ben gidiyorum..
amanın siz hiç konuşmuyosunuz ama sadece adlarınız burda..:26:
yaws biz hamişiz normal hareketlerimiz alınganlıklarımız onlaraın bu hareketleri ne peki anlamadım gitti haa...
annnaaamnazar değdi kuzum adama meşeelllaah diyelim
ooyy kıyamam sana beeeeeeeeeeeennnn amanda amaaan hanimişte hanimiş benim dünürüüüm canım bol c vitmini al limon bal zencefili karıştır burnunu tıka dik kafaya iyi gelir
bende bi kötüydüm şimdi daha iyiyim karnım doydu sesim falan kötü kulaklarım zonklamaya başladı kesin boğazlarım şişicek
annnaaamNazar değdi kuzum adama meşeelllaah diyelim
ooyy kıyamam sana beeeeeeeeeeeennnn amanda amaaan hanimişte hanimiş benim dünürüüüm canım bol c vitmini al limon bal zencefili karıştır burnunu tıka dik kafaya iyi gelir
bende bi kötüydüm şimdi daha iyiyim karnım doydu sesim falan kötü kulaklarım zonklamaya başladı kesin boğazlarım şişicek
Hemen panik olmayın ben aklınızın bir köşesinde bulunsun diye yazdım umarım hiç biriniz yaşamazsınız bu durumu ama gebelikte özellikle kilolu bebek doğuran bayanlarda (oğluşum 4850gr doğdu) gebeliğ veya kolestrole bağlı safra kesesi taşı oluşabiliyor bu da genelde doğumdan hemen sonra kendini gösteriyor..
benim öncesinde de çok nadir mide ağrılarım olurdu ve direk sırtıma vururdu bu ağrı keskin bir ağrıdır..mide sindiremeyince ağır bir şey yiyince olurdu ama ben hep midem sanırdım meğer saframmış..sağ kaburga kemiğinin altında,karaciğerin hemen altında yeri..ağrının kaynağı oradan geliyormuş çok sonra anladım..ve gebelikteki bu kaşınmalarda bu sebeple olabiliyor ama illaki safra diye düşünmeyin cildiniz geriliyor ve esniyor yine kremleri,yağları ihmal etmeyin ama çatlayacağı varsa çatlıyor bu da bir gerçek..gerçi bende o kadar kaşınmaya 1 tane çatlak bile olmadı ve göbeğim ikiz gebelikler gibi kocamandı cilt esnekse çatlamıyormuş bunu anladım umarım bu seferde yırtarım..
canımm yha bu yazını okuyunca ben yazmışım gibi geldi çünkü aynıları oluo bende göğüslerim gece uayndıracak derecede kaşınıooo çook fena oluorumm dün aldım kremleri sürdüm gece yatarken ama genede kaşındı dünde .:S:S:S şimdi korktum bende safra kesesiyle alakalı bi durummu oluo böyle olunca :S:S
ebrum benimde boğazım yanıo bana ne önerirsin canım
ben gripte oldum hastayımda zor göryom PC ben gidiyorum..
amanın siz hiç konuşmuyosunuz ama sadece adlarınız burda..:26:
canım sen portakal suyu içiyomusun ? eşim geçen günler sen kusuyosun bebek vitaminsiz kalıo die taze olarak portakal sıktı 2 koca bardak ertesi gün deli gibi kaşındım ama varya her yerim burayada yazmıştım benim her yerim çatlıcak galiba diyefazla vitamin alerji yaptı bana
aynen biz çekioz onlara laf sölenmio onlar bizden daha çok alıngan oluyolar geçen de ben çay yapmadım diye alınmıştı ne yapım zate işte yoruldum bide eve gidince yemekti bulaşıktı yoruldum çayda koymadım alındı
Hemen panik olmayın ben aklınızın bir köşesinde bulunsun diye yazdım umarım hiç biriniz yaşamazsınız bu durumu ama gebelikte özellikle kilolu bebek doğuran bayanlarda (oğluşum 4850gr doğdu) gebeliğ veya kolestrole bağlı safra kesesi taşı oluşabiliyor bu da genelde doğumdan hemen sonra kendini gösteriyor..
benim öncesinde de çok nadir mide ağrılarım olurdu ve direk sırtıma vururdu bu ağrı keskin bir ağrıdır..mide sindiremeyince ağır bir şey yiyince olurdu ama ben hep midem sanırdım meğer saframmış..sağ kaburga kemiğinin altında,karaciğerin hemen altında yeri..ağrının kaynağı oradan geliyormuş çok sonra anladım..ve gebelikteki bu kaşınmalarda bu sebeple olabiliyor ama illaki safra diye düşünmeyin cildiniz geriliyor ve esniyor yine kremleri,yağları ihmal etmeyin ama çatlayacağı varsa çatlıyor bu da bir gerçek..gerçi bende o kadar kaşınmaya 1 tane çatlak bile olmadı ve göbeğim ikiz gebelikler gibi kocamandı cilt esnekse çatlamıyormuş bunu anladım umarım bu seferde yırtarım..
nasıl duymadın canım çok yararlıdır boğaz şişmesine gribe nezleye çok iyi gelir çayınıda yaparlar bitki çaylarına atarlar falan canım tazeside var ama toz zencefil al yap dediğimi ben düğünümden 1 gün önce bildiğin yatak döşeklik oluyodum bu karışım dikti ayağazencefil ne lan ben ya hatımda grmedim ot olarakmı satılyo bu zencefili duydum ama hiç almadım...
benim şişti boğazlar eczane hiç bişi vermedi...:26:
bu dediğimide yapabilirsin ıhlamur limon bal yada karabirberli süt yap
Hoşgeldin geçmiş olsunyemekteydim şimdi gördüm
nnneeeyy ben sürekli içiyoruuumgünde 1 bardak kesiiin
nasıl duymadın canım çok yararlıdır boğaz şişmesine gribe nezleye çok iyi gelir çayınıda yaparlar bitki çaylarına atarlar falan canım tazeside var ama toz zencefil al yap dediğimi ben düğünümden 1 gün önce bildiğin yatak döşeklik oluyodum bu karışım dikti ayağa
evet aynen öyle ...benimki de aynı laf söylenmiyo...hemen sinirleniyo bide beni geriyo taşıncam bide ona tafra yapıo büyük ev buldum ondan yapıo bunları nakliye buldum asansörlü bütün eşyaları onalr taşıyacak ben kolilemicem onlar yerleşticek hatta ...eksik beyaz eşyalarım vardı onuda hallettim bekodan ama bizimki daaha emlakçıya gidp bir kontrat yapmadı ev için 1 haftadır...sinir oldum tartıştım zaten herşeyi ben hallediyorum bide bunudamı ben yapım kendi verdi apora felan taşınmaktan nefret ediyor ama bebek için lazım büyük ev 3+1 bu ev hem mutfak ayrı ben amerikan sevmiyorum ....
neyse yaa işte böle tartıştım durdum karnıma ağrılar girdi...yarın gitcekmiş bugün gidemezmiş sabit fikirli...eve daha temizlikçi sokcam çarşamba taşınyom adam emlakçıya gitmiio..
tamam gidim markete alım evde bal var bala 1 kaşık zencefil dimi? umarım midem bulanmaz?
ağlaa benimki ağlıyınca hiç dayanamıyohele şimdi hamileyim yardım etmez bişey yapmaz ama ağlamaya başlıyım tamam dünyayıda belliyo dediğimide yapıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?