2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annnaaam nazar değdi kuzum adama meşeelllaah diyelim

ben gripte oldum hastayımda zor göryom PC ben gidiyorum..
amanın siz hiç konuşmuyosunuz ama sadece adlarınız burda..:26:

ooyy kıyamam sana beeeeeeeeeeeennnn amanda amaaan hanimişte hanimiş benim dünürüüüm canım bol c vitmini al limon bal zencefili karıştır burnunu tıka dik kafaya iyi gelir
bende bi kötüydüm şimdi daha iyiyim karnım doydu sesim falan kötü kulaklarım zonklamaya başladı kesin boğazlarım şişicek

yaws biz hamişiz normal hareketlerimiz alınganlıklarımız onlaraın bu hareketleri ne peki anlamadım gitti haa...

aynen biz çekioz onlara laf sölenmio onlar bizden daha çok alıngan oluyolar geçen de ben çay yapmadım diye alınmıştı ne yapım zate işte yoruldum bide eve gidince yemekti bulaşıktı yoruldum çayda koymadım alındı

zencefil ne lan ben ya hatımda grmedim ot olarakmı satılyo bu zencefili duydum ama hiç almadım...

benim şişti boğazlar eczane hiç bişi vermedi...:26:

ebrum benimde boğazım yanıo bana ne önerirsin canım

anladım canıım çok geçmiş olsun ama ben şekerden şüphelenmeye başladım kendimden acayip su içiyorum işte nerdeyse 3 litre içiyodurum eve gidiyorum 1,5 ltlik şişeyi alıyorum yanıma dikiyorum yatana kadar nerdeyse 1 şişeyi geçkin su içiyorum normalmi bu şekerim olucağından şüpheleniyorum hamilelik sırasında olan şeylermiş bunlar....

canım sen portakal suyu içiyomusun ? eşim geçen günler sen kusuyosun bebek vitaminsiz kalıo die taze olarak portakal sıktı 2 koca bardak ertesi gün deli gibi kaşındım ama varya her yerim burayada yazmıştım benim her yerim çatlıcak galiba diye fazla vitamin alerji yaptı bana

nnneeeyy ben sürekli içiyoruuum günde 1 bardak kesiiin

evet aynen öyle ...benimki de aynı laf söylenmiyo...hemen sinirleniyo bide beni geriyo taşıncam bide ona tafra yapıo büyük ev buldum ondan yapıo bunları nakliye buldum asansörlü bütün eşyaları onalr taşıyacak ben kolilemicem onlar yerleşticek hatta ...eksik beyaz eşyalarım vardı onuda hallettim bekodan ama bizimki daaha emlakçıya gidp bir kontrat yapmadı ev için 1 haftadır...sinir oldum tartıştım zaten herşeyi ben hallediyorum bide bunudamı ben yapım kendi verdi apora felan taşınmaktan nefret ediyor ama bebek için lazım büyük ev 3+1 bu ev hem mutfak ayrı ben amerikan sevmiyorum ....

neyse yaa işte böle tartıştım durdum karnıma ağrılar girdi...yarın gitcekmiş bugün gidemezmiş sabit fikirli...eve daha temizlikçi sokcam çarşamba taşınyom adam emlakçıya gitmiio..

aynısını yengem de yaşadı kızını erken dogurdu hatta hamilelik boyunca kimse anlamadı taş oldugunu

zencefil ne lan ben ya hatımda grmedim ot olarakmı satılyo bu zencefili duydum ama hiç almadım...

benim şişti boğazlar eczane hiç bişi vermedi...:26:
nasıl duymadın canım çok yararlıdır boğaz şişmesine gribe nezleye çok iyi gelir çayınıda yaparlar bitki çaylarına atarlar falan canım tazeside var ama toz zencefil al yap dediğimi ben düğünümden 1 gün önce bildiğin yatak döşeklik oluyodum bu karışım dikti ayağa

nnneeeyy ben sürekli içiyoruuum günde 1 bardak kesiiin

canım birşey yapmıyosa sana iç ne güzel 2 kere denedik portakal olayını biz ikisindede aynı sonuç ertesi gün kaşınıom deli gibi
bir tanıdık daha böyleydi eşi hergün karıştırıp sıkarmış meyveleri oda içermiş süreklide kaşınırmış 9ay boyunca kaşındı durdu doktorlar bile fark etmemiş neden kaşındıgını

tamam gidim markete alım evde bal var bala 1 kaşık zencefil dimi? umarım midem bulanmaz?

ağlaa benimki ağlıyınca hiç dayanamıyo hele şimdi hamileyim yardım etmez bişey yapmaz ama ağlamaya başlıyım tamam dünyayıda belliyo dediğimide yapıyoo

tamam gidim markete alım evde bal var bala 1 kaşık zencefil dimi? umarım midem bulanmaz?

çay kaşığıyla silme koy 2 tatlı kaşığı bal koy yarım limon sık iyice karıştır onu tek yudumda iç boğazın yanıcak biraz ardındada sıcak ballı su falan iç yumuşatsın iyice

ağlaa benimki ağlıyınca hiç dayanamıyo hele şimdi hamileyim yardım etmez bişey yapmaz ama ağlamaya başlıyım tamam dünyayıda belliyo dediğimide yapıyoo

önce ağlamadım ablasını aradı başka temilzikçi varmı die pazar olmaın dedi ablasıda beni stedi tele bende konuşmadım bu tam köpürdü knuşmıcam ne konuşim sen ayarlıcan daha ne arıyon ablanı dedim sonra kapadı ...

ağladım dedim hiç bişi yapmıyosun herşeyi ben halletcem git bul adamı yap kontratı yoksa vazgeçerim taşınma dedim yumuşadı gel diyo kahvaltı edelim felan kahvaltı ederkende tartıştık sinir etti ablamı niye üzyon onun suçu ne bilmem ne dedim onu ne aryon ben temilikçi bulurum sen evi tut önce tamam dio yarın gideriz hadi bakam yarın olsun bakalım umarım sözünde durur...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…