ohh cok sukurrr gozun aydın canım allah kavustursun bı an once bı daha ayrılık yasatmasın
Ohhh hadi gözünaydın şimdiden cnm artık buralarda da göremeyiz seni
canım gözünn aydıınnnnn kocan nerdeydi nie ayrıydınız bilmiyorum ama kocana kavuşman harika tekrar gözün aydın canım allah bidaha ayırmasın inş.
canım cok gecmıs olsun bende yenı atlattım grıbı balın ıcıne zencefıl karıstır ondan ıc cok ıyı gelıyor bıde ıhlamurun ıcıne lımon dogra elma dogra zencefıl at karabıber at tadı bıraz kotu oluyor ama 2 gunde ayaga kaldırıyor bol bol c vıtamını al
ben geçen hafta aldırdım sende yarın git bide yarın yemeğe götürcek beni şöle toplatım saçımı bide leoparlı bir elbise almıştım biraz mini ama olsun kahve botlarımla süper olur kıskanır çatlar zaten...
kız rubet kimse benim hamiş olduma inanamıyor yaaa ben bile bebeği görmesem nerde diyecem ben 49 kiloda oldum ama göbüşüm çok minik hele elbise giyom moda girim die yok anam hamişim diyince herkes böle oluyo olmuyan göbişimide doğala olarak koyamıyom buraa...
benim niye göbüşüm yok bende bi yamukluk mu var?
gözünaydın kuzum
hadi hasret giderirsin artık
ben geçen hafta aldırdım sende yarın git bide yarın yemeğe götürcek beni şöle toplatım saçımı bide leoparlı bir elbise almıştım biraz mini ama olsun kahve botlarımla süper olur kıskanır çatlar zaten...
kız rubet kimse benim hamiş olduma inanamıyor yaaa ben bile bebeği görmesem nerde diyecem ben 49 kiloda oldum ama göbüşüm çok minik hele elbise giyom moda girim die yok anam hamişim diyince herkes böle oluyo olmuyan göbişimide doğala olarak koyamıyom buraa...
benim niye göbüşüm yok bende bi yamukluk mu var?
ayhh kızlar herkes sussun.... her şey dursun...
kocişim aradı az önceee....
salı günü geliyomuşşşş
:124::124::124::124::124::124::124::124:
Biranönce atlatırsın gribini tekrar geçmiş olsun bende öyleyim kimse inanmıyor doktordan krem istedim sende göbek yok napcan ultrasyonda görmesem sana hamile demem iç karnım geniş olabilrmiş belki seninde öyledir
yok canım iç karnın büyüktür beni tanımayanlar benide hamile sanmıyolar bide topuklularla falan dolaşınca bakıyolar öyle geçen bebişe bişeyler alırkene hediye baketimi dediler hayır dedim bi kaçına bi taneside bunu aldığınız kişi çok şanslı faln die yağ yakıyodu kendime alıyorum dedim bakıyo mal mal böyle göz kırptım bişeymi oldu die siz hamilemisiniz diebildi anca
hade bakem halvete hazır ol hemen gecelikleri kokula terlikler sabahlıklar çıksın önce bir duş sonrası hoş kokulu sabunlar sonra kremler parfümlü ondan sonra hafif bir parfüm dişler fırçala mini fırfırlı sen esmermiydin esmersen kırmızı mini geceelik yok sarışınsan siyah yada kahveli bir gecelik kısaaaaaaaaaaa olsun hade görem seni...
azcık tatlı yee olmadı muzu sütle karıştır bide bal kat holey uyumaazsın sabaha kadar .....
yansın bu gece :124::124::124::124::124::124::103::103:
hade bakem halvete hazır ol hemen gecelikleri kokula terlikler sabahlıklar çıksın önce bir duş sonrası hoş kokulu sabunlar sonra kremler parfümlü ondan sonra hafif bir parfüm dişler fırçala mini fırfırlı sen esmermiydin esmersen kırmızı mini geceelik yok sarışınsan siyah yada kahveli bir gecelik kısaaaaaaaaaaa olsun hade görem seni...
azcık tatlı yee olmadı muzu sütle karıştır bide bal kat holey uyumaazsın sabaha kadar .....
yansın bu gece :124::124::124::124::124::124::103::103:
ayhh evet cnm.. sarışınım bensiyah tülden, askıları pembe kurdelalı acayipp sexy bi geceliğim var onu hazır edem..
bu gece yanmasın salı gecesi yansın
ammann sabahlar olmasınnn
saol kuzum :))
bi hafta izin al dedim..
yetmez ama napalım idare etcez artıkın
gelsin güzelce besliyim midesi yemek görsün kocişimin.. sonra bi güzel uyuturum..
sonraaaa ekşın
kızzlaar ben kaçtm kociş geldi iyi geceler öpüyorum hepinizi bbaayy
aminnnnnnnn canımm amin..
saol kuşumm.. walla bi hafta izin dedim.. eve kapanalım
çok saol cnm..
kocişim Van a hasar tespit çalışmaları için gitmişti.. bugün 18. gün bitti.. bi de ne kadarlığına gittiği de belli diildi..
yüreğim ağzımda dualarla evimde yalnız bekliyordum kocişimi..
ama çok şükür dualarım kabul oldu..
geliyooooo :124::124::124::124::124::124:
iyi bari rahatladım yanisen ne zman randevuya gitcen?
benim 28 ama çatlıcam yaa bide her gören seninki kız olcak dio dedim erkekti gördüm pipisi vardı yok diolar kız...
Töbee zorla kıza döndürcekler istermisin bide yanlış görmüş olalım....ben erkeğe alıştım yaa odaklandım değişmesin..
offf koptummmmm yaaa topiğin kokosu
ayy bıde degısıyormus bızım oglanlar ne gulerımm
gülme kız önemli bişi konuşyoz şurda gece önemlidir ben geceyi severim
hımm sonra gördüm pağdon salı yansın ...
sen bide jarto çorapları yada file çoraplar al adamın gönlü gözü açılsın...
sarışın hatunum bacaklarıda yağlaki parlasın göze güze görünsün..
sütyen olmasın tango olsun ama önemli detaydır o....
ımmm başka ne kaldı makyaj olmasın sade ama alımlı ol işte...
ok hazırsın salıdan sonra soracam bakalım nekadarını yapmışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?