2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohh cok sukurrr gozun aydın canım allah kavustursun bı an once bı daha ayrılık yasatmasın

aminnnnnnnn canımm amin..

Ohhh hadi gözünaydın şimdiden cnm artık buralarda da göremeyiz seni

saol kuşumm.. walla bi hafta izin dedim.. eve kapanalım

canım gözünn aydıınnnnn kocan nerdeydi nie ayrıydınız bilmiyorum ama kocana kavuşman harika tekrar gözün aydın canım allah bidaha ayırmasın inş.

çok saol cnm..
kocişim Van a hasar tespit çalışmaları için gitmişti.. bugün 18. gün bitti.. bi de ne kadarlığına gittiği de belli diildi..
yüreğim ağzımda dualarla evimde yalnız bekliyordum kocişimi..
ama çok şükür dualarım kabul oldu..
geliyooooo :124::124::124::124::124::124:

C vitamini aldım cnm bol bol limonlu çorba bide portikal sıktırdım şimdde mandiş yiyom...

zencefili gece yapcam bal ile kötüyse tadı hemen uyuyumda unutayım diye

Biranönce atlatırsın gribini tekrar geçmiş olsun bende öyleyim kimse inanmıyor doktordan krem istedim sende göbek yok napcan ultrasyonda görmesem sana hamile demem iç karnım geniş olabilrmiş belki seninde öyledir

yok canım iç karnın büyüktür beni tanımayanlar benide hamile sanmıyolar bide topuklularla falan dolaşınca bakıyolar öyle geçen bebişe bişeyler alırkene hediye baketimi dediler hayır dedim bi kaçına bi taneside bunu aldığınız kişi çok şanslı faln die yağ yakıyodu kendime alıyorum dedim bakıyo mal mal böyle göz kırptım bişeymi oldu die siz hamilemisiniz diebildi anca

ayhh kızlar herkes sussun.... her şey dursun...

kocişim aradı az önceee....

salı günü geliyomuşşşş

:124::124::124::124::124::124::124::124:

hade bakem halvete hazır ol hemen gecelikleri kokula terlikler sabahlıklar çıksın önce bir duş sonrası hoş kokulu sabunlar sonra kremler parfümlü ondan sonra hafif bir parfüm dişler fırçala mini fırfırlı sen esmermiydin esmersen kırmızı mini geceelik yok sarışınsan siyah yada kahveli bir gecelik kısaaaaaaaaaaa olsun hade görem seni...

azcık tatlı yee olmadı muzu sütle karıştır bide bal kat holey uyumaazsın sabaha kadar .....

yansın bu gece :124::124::124::124::124::124::103::103:

kız sen beni görseydin çöp biyidim şimdi azcık toparlandım ne karnı bende karın die bişi yoktu ki şimdi hani çok yemek yersin şişer yaa öle işte...

43 ten 49 u gördüm sen düşün 3,5 ayda 6 kilo hey maşallah bana..

iyi bari rahatladım yani sen ne zman randevuya gitcen?

benim 28 ama çatlıcam yaa bide her gören seninki kız olcak dio dedim erkekti gördüm pipisi vardı yok diolar kız...

Töbee zorla kıza döndürcekler istermisin bide yanlış görmüş olalım....ben erkeğe alıştım yaa odaklandım değişmesin..

ayhh evet cnm.. sarışınım ben siyah tülden, askıları pembe kurdelalı acayipp sexy bi geceliğim var onu hazır edem..
bu gece yanmasın salı gecesi yansın

ammann sabahlar olmasınnn

offf koptummmmm yaaa topiğin kokosu

ayhh evet cnm.. sarışınım ben siyah tülden, askıları pembe kurdelalı acayipp sexy bi geceliğim var onu hazır edem..
bu gece yanmasın salı gecesi yansın

ammann sabahlar olmasınnn

hımm sonra gördüm pağdon salı yansın ...

sen bide jarto çorapları yada file çoraplar al adamın gönlü gözü açılsın...

sarışın hatunum bacaklarıda yağlaki parlasın göze güze görünsün..

sütyen olmasın tango olsun ama önemli detaydır o....

ımmm başka ne kaldı makyaj olmasın sade ama alımlı ol işte...

ok hazırsın salıdan sonra soracam bakalım nekadarını yapmışsın...

saol kuzum :))
bi hafta izin al dedim..
yetmez ama napalım idare etcez artıkın
gelsin güzelce besliyim midesi yemek görsün kocişimin.. sonra bi güzel uyuturum..
sonraaaa ekşın

öff Allah Allaaaah
hadi bakalım iyi bak kocacınaa
bol ekşınlı günler dilerim

kızzlaar ben kaçtm kociş geldi iyi geceler öpüyorum hepinizi bbaayy

iyi geceler canım

oyy kıyamam canım benim vanda tehlikeli yer heran nolcağı belli deil çok şükür dönüyomuş gözün aydın

ayy bıde degısıyormus bızım oglanlar ne gulerımm

wuuhhuuuu gecenin konusu yine belli neyseki bu sever el adamı degil eldeki adam

ben geldiimm sonunda özledinizmi beni dünden bu yana

ay miray öldürcen sen beni gülmekten
evlendiğimde tanısaydım seni vajinismus falan olmazdım kesin puhahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…