yok kızlar valla bizde göstermiyo nvtspor iki tvde de yok :) maç saati gelince kapanıyo kanal şifreye giriyo :) malum biz dağ başında yaşıyoz boludakapı önünde rahat 10cm kar var :) ayyyyyyy kocacım geldi ilk yarıdan sonra çıkmış gelmiş trip attın napim diyo günahh kız bunaa
aman kuzum allah korusun.. ben de senin gibi düşünenlerdenim :))
hatta ben kocişimle birlikte maç izlemeyi çok severim.. sadece maçları diil maç sonrası yorumları pozisyon tekrarlarını falan da izleriz biz
futbolu hem severim hem de anlarım yane
kuşum benim koca topçuher hafta top peşine koşuyo garibim bende izlemeye gidiyorum her hafta erman toroğlu oldum sayesinde maç izlemeye gitmesine kızmadım ben beni tek bırakmasına kızdım oda anlamış tribimi saolsun geri geldi hahahaah
bende izliyorum valla zaten çok düşkün değil bğizimki belli maçları izliyo o maç yorumlarına ikimiz dalga geçiyorum oda gülüyo artık oldu bitti maç hala konuşuyosunuz sanki dünyayı kurtaryolar böyle harareti hararetli bazen çok garip sohbetleri oluyo
ben hıc anlamam ama bende ızlerım ıste opsaytı yenı ogrendım meselaama napalım ben onunla mac ızlemezsem oda bana dızılerımı ızletmez dıme ama
en güzel yöntem.tebriklerben kızsamda pek belli etmem kocama laf sokuşturmayı imayı hiç sevmem cvpta vermem öle car car
giderim alışverişe en alakasız şeyleri bile alırım ay sonunda ekstresini görmesi en büyük derstir ona, şimdi bebek içinde yapcam aynısını en pahalısını alcam görür oo
Bende çok sewerim mac izlemeyi özelliklede yabancı takımları onlar daha iyi oynuyor barcelona çaktı birtane daha
İyice doldu göüğslerimm dokunduğum gibi pırtlıyo sıvı eşime dedim emzirebilirm seni hazırım
allah seni kahretmesin emiii çaktı ne kızzz stada çevirdin burayı
Kız ben stadlarda büyüdüm küçükken hep oynardım futbol hastasıydım babamla çok giderdim maça şimdide eşimle gidiyoruz
ayhh kızlar herkes sussun.... her şey dursun...
kocişim aradım az önceee....
salı günü geliyomuşşşş
:124::124::124::124::124::124::124::124:
kocişim aradı az önceee....
salı günü geliyomuşşşş
kocişim aradım az önceee....
salı günü geliyomuşşşş
çok güzelmiş bayaa da kullanışlı bişeymiş
geçmiş olsun kuzum.. giyiyon cıbıl cıbıl gecelikleri sonra hasta oluyonn
dikkat et kendine.. iyileş bir an önce
kocişim aradı az önceee....
salı günü geliyomuşşşş
yapcak yapcak yada yapmamak için alt yapı hazırlıyo tabi sen daha iyi bilirsin
benimde kaşımı aldırmam lazım yaa bide saçımı boyatmak istiyorum çok paspal olduuum ben yaaa
ben kızsamda pek belli etmem kocama laf sokuşturmayı imayı hiç sevmem cvpta vermem öle car car
giderim alışverişe en alakasız şeyleri bile alırım ay sonunda ekstresini görmesi en büyük derstir ona, şimdi bebek içinde yapcam aynısını en pahalısını alcam görür oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?