2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anladım cnm..
gördün mü bak boş yere günahını almışsın

ben hıc anlamam ama bende ızlerım ıste opsaytı yenı ogrendım mesela ama napalım ben onunla mac ızlemezsem oda bana dızılerımı ızletmez dıme ama

işe yaramış trip o zmn.. :)))
ama zaten gittiği maçı bütün dünya izliyor..
o kadarr önemli yanee

bilmem mi kuzum
önceden her haftasonuydu..
şimdi sağolsunlar haftaiçi haftasonu sürekli maç var

ben kızsamda pek belli etmem kocama laf sokuşturmayı imayı hiç sevmem cvpta vermem öle car car
giderim alışverişe en alakasız şeyleri bile alırım ay sonunda ekstresini görmesi en büyük derstir ona, şimdi bebek içinde yapcam aynısını en pahalısını alcam görür oo

Bende çok sewerim mac izlemeyi özelliklede yabancı takımları onlar daha iyi oynuyor barcelona çaktı birtane daha

en güzel yöntem.tebrikler

ayhh kızlar herkes sussun.... her şey dursun...

kocişim aradı az önceee....

salı günü geliyomuşşşş

:124::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
ayhh kızlar herkes sussun.... her şey dursun...

kocişim aradım az önceee....

salı günü geliyomuşşşş

:124::124::124::124::124::124::124::124:

canım gözünn aydıınnnnn kocan nerdeydi nie ayrıydınız bilmiyorum ama kocana kavuşman harika tekrar gözün aydın canım allah bidaha ayırmasın inş.

çok güzelmiş bayaa da kullanışlı bişeymiş

geçmiş olsun kuzum.. giyiyon cıbıl cıbıl gecelikleri sonra hasta oluyonn
dikkat et kendine.. iyileş bir an önce

hee yaaa sorma bide totom donuyo ama dün üşüttüm Antalyada dün kuru ayaz vardı az kalsın uçuyordum valla..ilk grip kapımı çaldı bakalım....

yapcak yapcak yada yapmamak için alt yapı hazırlıyo tabi sen daha iyi bilirsin
benimde kaşımı aldırmam lazım yaa bide saçımı boyatmak istiyorum çok paspal olduuum ben yaaa

ben geçen hafta aldırdım sende yarın git bide yarın yemeğe götürcek beni şöle toplatım saçımı bide leoparlı bir elbise almıştım biraz mini ama olsun kahve botlarımla süper olur kıskanır çatlar zaten...

kız rubet kimse benim hamiş olduma inanamıyor yaaa ben bile bebeği görmesem nerde diyecem ben 49 kiloda oldum ama göbüşüm çok minik hele elbise giyom moda girim die yok anam hamişim diyince herkes böle oluyo olmuyan göbişimide doğala olarak koyamıyom buraa...

benim niye göbüşüm yok bende bi yamukluk mu var?

işte been yaaa bikerede bilerek sevdiği gömleği ütüyle yaktım napiim dedim işin içinden çıktım bişey diemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…