2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

he kuzum aynen.. tangoo onunda kenarları pembe kurdela.. tek çekişte açıyosun kolayca
makyaj yok, bacaklar hatta bütün vücut yağlanacak..
file çorap, jarto hazır edilicek..
parfüm unutulmayacak...
şu muzlu ballı tarif de tamamdır..
notlarımı aldım şekerim
salı gecesi çooook uzun olacak..

doktor cinsiyet için mi uğraştı erken görünür mü acaba ikili test için gidicem doktora rica ettim cinsiyet için tahminde bulunacak çok heyecanlıyım

=) galıba cnm bnm ense kalınlığı 1,9 çıktı doktor görünüşe göre şuan çık ii dedi bide kan tahlılınle bılgısayar sonuçlasın dedı 1 haftaya hber verıcekler sonuçlarına

canım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum

ay ıns.bende çatlıyorum meraktan.benımde kontrol 26 sında..kız ısterdım hep hamıle kalmadan suan ıcımde kızmıs gıbı hiç bi his yok.erkek gelcek banada heral

yaa herkesin içinde erkek olma hissi var..bende kız istiyorum ama tabiki farketmez ilk evlat sonuçta

valla birde erkeklere derler kendi aralarında anca seks konuşurlar diye siz üstü kapalı romantik komedi tadında götürüyorsunuz süpersinizzz...

istediğiniz gibi takılın vallaa kazen''e söylemem....

bakın ilk büyük hali burda...

burada okla işaretli pipi bacaklarını ayırmışın bakın..

burdada bacaklar ayrılmış...

burdada okla pipi gösterilmiş tescilleyin bakalım benim oğlum dimi bence doğru ama tabii bu pipiyse..

valla birde erkeklere derler kendi aralarında anca seks konuşurlar diye siz üstü kapalı romantik komedi tadında götürüyorsunuz süpersinizzz...

ebettt sööleme sakın

hem biz hamişiz, hormonlarımız altüst durumda..
mazeretimiz var yaneee

valla gunduz lerı sorarsan cok edeplıyız ama gece 12 den sonra herkeze bı haller oluyor dırek +18 e baglıyoz napalım sekerım hamısız hormonlarımız tavanda tamamen hormonlar yuzunden yane

kazen beni iyice tırsıttı yaa bi ara cok zorladı beni
anlayış gösterir herhal hamileyik nede olsa hormonlar zıpzıp

anaa kafası bariz belli yaa yani suratı
anamm ben görmeyeli 1 ay oldu nerdeyse yaa kim bilir nası bişi oldu kuzum

ay miray öldürcen sen beni gülmekten
evlendiğimde tanısaydım seni vajinismus falan olmazdım kesin puhahah

emin ol omazdın ama erken evlenirdin durmazdın ben 18 inde evlenmediğime şaşyom zaten...

benimle aynı odada kalan kızların hepsi erkenden evlendi biri iki koca aldı biri kocaya kaçtı biride üniv. bitti evlendi şimdi 4 çocuklu benle yaşıt hepsi..hahah ben kocişle hayatımı yaşadım gecelere aktım onla çok sevdim hatta üniv. bitmeden evlencektim annem izin vermedi üniv. bitti biz evlendik...

sen beni önce tanıman lazımmış dostum ne vajisi güler geçerdin valla...gizli gizli yurda DVD sokardık sapık gibi izlerdik sonra şişme erkek sipariş ettik allahtan kargoyu açıp bakmadılar..heheheh kargocunun yüzünü hala unutmam erotik shoptan bide şişme kadın vardı ondan sipariş ettik meraktan pohahaha ne eğlendik anneme diyom iyiki okumuşum kadın anlamıyor pek güzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…