2012 haziran anneleri

kızlarrr, bugün akşam doktora gidicem lütfen dua edin İnşallah hayırlısıyla kalp sesini duyalım.

canımmmmmm dualarımızz seninle.. insallah hersey sorunsuz devam ediyordur haberlerini bekliyorum içini ferah tutt

hamile kıyafetlerine baktınız mı kızlar? ben yarın çarşıya gidicem şöle bi bakınıcam bakalım neler var

yaa cok güzeell kıyafetler varrr :)) ama ben kararlıyım genç anne oluyorum insallahh çok kokoş olucam ilk hamileliğimde :)) hatta su gülşah saraçoğlunun lohusa tacından bile yaptırıcam cinsiyeti belli olsunnnn daa :))

kıslar korkmayın yahuuu daha çoke rken belirtiler için olsun bi 10 12 haftalık o zmn görces =)))

ay napim canım bakıyorum kızlarda uyku falan oluyo amann olmasında zaten bende hergün sabah erken kalkıp okula gidiyorum böyle giderse insaallah böyle gider rahat geciririm (

glcnats_00 gel kız mağaza mağaza gezelim :)

ah ah sen antalyada ben kumlucada hastaneyi bbile gözüm yemiyoo... inşallh 3 sene sonra antalya merkezde olurum o zaman inşallh ikinci bebeğe:) netten de bakabilirsin kıyafetlere lcw sitesinde var model ve fiyatlar...

kızlar ben dün zıbın aldım bebıse :)) ama cok tatlı yaaa...
bıde ben herseyı almak ıstıorum ama ah bı cınsıyetı bellı olsa dıorummm kendımı tutuyorum almamak ıcın

kızlarr günde kaç litre su içiyosunuzzz ???

valla ben litre hesabı yapmıyorum
zaten normal zamana göre çok su içiyorum
ben normalde hiç su içmezdim nerdeyse
litre tutup da strese girmenin anlamı yok bence şimdiden

ben de nasıl besleniyorsunuz diye soracaktım
dikkat ettiğiniz bişey var mı?
ben haftada bir et, bir balıki bir tavuk, bir baklagil geri kalan günler sebze yemeyi planlıyorum
her gün süt içiyorum
2 günde bir muz yiyorum, elma yiyorum
hergün ayran içiyorum (canım istiyor)
bir de hergün keçiboynuzu pekmezi içiyorum 1-2 kaşık (demir eksikliğim vardı da gerçi şimdi düzelmiş görülüyor)
siz nasıl besleniyorsunuz?

gözde sen keseyi gördün mü?
ya kızlar benim bat günü beta hcg 261 çıktı çok mu?
ondan 3 gün sonra 849 olmuştu
normal mi sizce değerler

bana dr günde 3 litre su iç dedi de ondan sordum canım
ben normalde nerdeyse hiç su içmeyen bi insanım ama zorlaya zorlaya bi litreye çıkardım yavas yavas arttırıyorumm inşş az değildirr

beslenme demişken bn süt hayyatta içemem onun yerine yoğurt yiyirum ve bol meyve

yavaş yavaş artırmak lazım suyu
ben de az içerim suyu
ilerde suyun azalmaması için çoğaltırız bence takılma sen fazla ona

normal mi sizce değerler

canım bn lekelenme için acile gitmiştim doktor baktı ben göremedimm bakamadım kendimi kasmaktann alttan baktığı için doktor gördü keseyi küçük dedi ama yarın gidicem ultrasonda için o daha detaylı bilgi verir heralde senin değerlerin normal gibi canım bnmde bat günü 315 çıkmıştı ondan sonra bakmadık tekrar battan 3 gn öncede 87 çıkmıştı biliosun

ben de alttan baktırmadım gerçi zaten daha çok küçüktür ama
haftaya randevum var umarım görebiliriz
lekelenmen devam etmez umarım

yavaş yavaş artırmak lazım suyu
ben de az içerim suyu
ilerde suyun azalmaması için çoğaltırız bence takılma sen fazla ona

ben takmamaya çalışıom da 3 litrede çok fazla zaten böle yavaş yavaş arttırıyorum canım inşş sorun çıkmaz :)

ben de alttan baktırmadım gerçi zaten daha çok küçüktür ama
haftaya randevum var umarım görebiliriz
lekelenmen devam etmez umarım

şimdilik yok canım dün 1-2 damla oldu o kadar geçti ama şimdi de akıntım fazlalaştı onun zararı yoktur inşş
ben yarın görücekmiyim çok heycanlıyım yarında hastanede kötü davranırılarsa hemen özele gitcem valla tak etti canımaaa

çıkmaz canım
zaten daha nohut kadar ne kadar suya ihtiyacı olacakki

ha bu arada haftada 3 gün falan da yumurta yiyorum ben
akşamları da salata yiyorum mutlaka yemeğin yanında
100 kilo olcam azimliyim

kızlar ben cok su ıcıorum bugunlerde zaten nedense agzım kuruor ınanırmısınız aksam ıkı defa su ıcmek ıcın kalkıorum tabı sonra hemen tuvalete:))
bu arada kola ya cok duskundum sımdı ne kola nede nescafe hepsıne paydos ayrıca ıvırzıvır yerınede meyva yıyorum elma uzum mandalına ıncır yıyorum ayrıca nar da hosuma gıdıor bıde sabahları ıkı tane cevız kırıp yıyorum aksam yatarkende bı bardak süt ıcıorum:))
kola ıcemedıgım ıcınde bol bol ayran tuketıorum ayy ne cok yıyorum ben bugunlerde yaaa:)))
eşimde daalga gecıor sen yakında sısmanlarsın dıyoo:))

akıntı normalmiş canım
aslında devlet yerine özele gitsen daha iyi edersin en azından çok ilgili davranıyorlar ama yine de sen bilirsin
ankarada mıydın sen?

ah ah sen antalyada ben kumlucada hastaneyi bbile gözüm yemiyoo... inşallh 3 sene sonra antalya merkezde olurum o zaman inşallh ikinci bebeğe:) netten de bakabilirsin kıyafetlere lcw sitesinde var model ve fiyatlar...

ikinci bebeğe mi birinciyi fırtlattıkta sıra ikinciye mi gelcek :) ben feci korkuyorum doğumdan :)

kızlarr günde kaç litre su içiyosunuzzz ???
gözdemmmm çok içiorum ben yani sıvı çok tüketiorum lt ye vurmadım ama en az 4 ltr içiorum
normal mi sizce değerler

ferdatçım 261 güsel bi değer ama kese için erken 1000 oldumu hcg kese görünüyormuş 2 günde bir bu değer 2 ye katlanır korkma herşey normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…