kızlarrr, bugün akşam doktora gidicem lütfen dua edin İnşallah hayırlısıyla kalp sesini duyalım.
hamile kıyafetlerine baktınız mı kızlar? ben yarın çarşıya gidicem şöle bi bakınıcam bakalım neler var
kıslar korkmayın yahuuu daha çoke rken belirtiler için olsun bi 10 12 haftalık o zmn görces =)))
glcnats_00 gel kız mağaza mağaza gezelim :)
bencede erken ama ben ztn her banyodan snr kremlenir bebe yağı sürerim bence sizde alışkanlık edinin vücuda zararı yok yararı var
cildim kuruduğu zamanlarda bebe yağı kullanıyordum duşta.o zaman şimdi değil ama az büyüyünce ben de sürmeye başlarım.yalnız üstümüze bulaşmaz mı öyle yağlı yağlı?
yok kuzucum ya bildim bileli sürerim ben banyodan snr hemen sürüorum o saç tara yok banyoyu topla derken cildin emio ztn hiç bi leke olmadı bende ama olmadı yapamazsan badem yağı yada sütünü kullan cnm
kızlarr günde kaç litre su içiyosunuzzz ???
valla ben litre hesabı yapmıyorum
zaten normal zamana göre çok su içiyorum
ben normalde hiç su içmezdim nerdeyse
litre tutup da strese girmenin anlamı yok bence şimdiden
ben de nasıl besleniyorsunuz diye soracaktım
dikkat ettiğiniz bişey var mı?
ben haftada bir et, bir balıki bir tavuk, bir baklagil geri kalan günler sebze yemeyi planlıyorum
her gün süt içiyorum
2 günde bir muz yiyorum, elma yiyorum
hergün ayran içiyorum (canım istiyor)
bir de hergün keçiboynuzu pekmezi içiyorum 1-2 kaşık (demir eksikliğim vardı da gerçi şimdi düzelmiş görülüyor)
siz nasıl besleniyorsunuz?
bana dr günde 3 litre su iç dedi de ondan sordum canım
ben normalde nerdeyse hiç su içmeyen bi insanım ama zorlaya zorlaya bi litreye çıkardım yavas yavas arttırıyorumm inşş az değildirr
beslenme demişken bn süt hayyatta içemem onun yerine yoğurt yiyirum ve bol meyve
gözde sen keseyi gördün mü?
ya kızlar benim bat günü beta hcg 261 çıktı çok mu?
ondan 3 gün sonra 849 olmuştu
normal mi sizce değerler
canım bn lekelenme için acile gitmiştim doktor baktı ben göremedimm bakamadım kendimi kasmaktann alttan baktığı için doktor gördü keseyi küçük dedi ama yarın gidicem ultrasonda için o daha detaylı bilgi verir heralde senin değerlerin normal gibi canım bnmde bat günü 315 çıkmıştı ondan sonra bakmadık tekrar battan 3 gn öncede 87 çıkmıştı biliosun
yavaş yavaş artırmak lazım suyu
ben de az içerim suyu
ilerde suyun azalmaması için çoğaltırız bence takılma sen fazla ona
ben de alttan baktırmadım gerçi zaten daha çok küçüktür ama
haftaya randevum var umarım görebiliriz
lekelenmen devam etmez umarım
yaa cok güzeell kıyafetler varrr :)) ama ben kararlıyım genç anne oluyorum insallahh çok kokoş olucam ilk hamileliğimde :)) hatta su gülşah saraçoğlunun lohusa tacından bile yaptırıcam cinsiyeti belli olsunnnn daa :))
şekerim lohusa tacı nasıl bişi ben görmedim de.ayrıca genç anne oluyorum derken sen bana yaşlı mı demek istedin :) yaş kaç şekerim?
bana dr günde 3 litre su iç dedi de ondan sordum canım
ben normalde nerdeyse hiç su içmeyen bi insanım ama zorlaya zorlaya bi litreye çıkardım yavas yavas arttırıyorumm inşş az değildirr
beslenme demişken bn süt hayyatta içemem onun yerine yoğurt yiyirum ve bol meyve
şimdilik yok canım dün 1-2 damla oldu o kadar geçti ama şimdi de akıntım fazlalaştı onun zararı yoktur inşş
ben yarın görücekmiyim çok heycanlıyım yarında hastanede kötü davranırılarsa hemen özele gitcem valla tak etti canımaaa
ah ah sen antalyada ben kumlucada hastaneyi bbile gözüm yemiyoo... inşallh 3 sene sonra antalya merkezde olurum o zaman inşallh ikinci bebeğe:) netten de bakabilirsin kıyafetlere lcw sitesinde var model ve fiyatlar...
yok kuzucum ya bildim bileli sürerim ben banyodan snr hemen sürüorum o saç tara yok banyoyu topla derken cildin emio ztn hiç bi leke olmadı bende ama olmadı yapamazsan badem yağı yada sütünü kullan cnm
ama hamileler banyodan sonra değil yatarken sürerler.öteki türlü çabuk emer
gözdemmmm çok içiorum ben yani sıvı çok tüketiorum lt ye vurmadım ama en az 4 ltr içiorumkızlarr günde kaç litre su içiyosunuzzz ???
gözde sen keseyi gördün mü?
ya kızlar benim bat günü beta hcg 261 çıktı çok mu?
ondan 3 gün sonra 849 olmuştu
normal mi sizce değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?